Apple، تاثیرگذار ترین کمپانی در صنعت گیم.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
متاسفم Nintendo، متاسفم Miyamoto و ببخشید PS1.

97757048202451869554.png

ولی این Apple هست که به عنوان تاثیرگذارترین کمپانی در صنعت گیم مشغول به فعالیت میباشد؛ و این آمار، طبق نظر 1000 نفر از افرادی که در صنعت گیم مشغول به کار هستند به دست آمده. افرادی که در تاریخ 10 نوامبر، بلافاصله پس از شروع یک کنفرانس بازی در لندن، آنجا را با حضور خود پر کردند.

در این کنفرانس، طبق نظر اعضا، این 5 نفر هستند که بیشترین سهم را در دنیای بازی های کامپیوتری دارند و به صنعت بازی شکل و شمایل خاصی بخشیدند: Steve Jobs ( با 26% آرا )، Gabe Newell ( با 15% آرا )، Shigeru Miyamoto ( با 7% آرا )، Tim Berners-Lee ( با 4% آرا ) و Mark Zuckerberg ( با 3% آرا ).
نکته ی قابل توجه این است که در این میان 46% به حضور Steve Jobs در بین 5 نفر اول رای داده بودند.

و همچنین آمار 5 عدد از محصولاتی که بالاترین تاثیر ممکن را بر صنعت گیم گذاشتند نیز بدین صورت به دست آمد: iPhone ( با 17% آرا)، Wii ( با 7% آرا )، Xbox Live ( با 3% آرا )، PlayStation 1 ( با 3% آرا ) و Steam ( با 2% آرا ).
در این قسمت نیز 53% از آرا به حضور iPhone در لیست 5 محصول برتر اختصاص داده شده بود. با توجه به درصد کمی که 5 رتبه ی اول به صورت تکی آورده اند، میتوان نتیجه گرفت که در زمینه ی محصولات برتر رای های بسیار زیاد و متفاوتی داده شده بود که در نهایت با رتبه ی اول iPhone به پایان رسید.

البته شاید مرگ Steve Jobs در اوایل اکتبر و همچنین عرضه ی iPhone 4S باعث ایجاد تغییر در نتیجه شده باشد؛ اما Apple، و مردی که این کمپانی را پایه گذاری کرد نشان داده است که میتواند برای Nintendo 3DS خطرساز شود، و احتمال دارد کنسول دستی Sony یعنی PS Vita نیز مشکلاتی از جانب این کمپانی پیدا کند. باید دید که آیا این تهدید به اتاق های خانگی راه میابد و محصولی از اپل میتواند رقیب Play Station و Xbox شود یا خیر.

بی خیال حال نداریم Steve Jobs و گیم ؟ lol به خدا همین مونده بود Steve Jobs این جا Steve Jobs اون جا Steve Jobs همه جا . فردا میان میگن Steve اخرای عمرش داشت روی یک برنامه کار میکرد که لایه ازون رو ترمیم کنه .

Steve Jobs( با 26% آرا )

Gabe Newell ( با 15% آرا )

Shigeru Miyamoto ( با 7% آرا )

Tim Berners-Lee ( با 4% آرا )

Mark Zuckerberg ( با 3% آرا ).

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

احتمالا نظر سنجی از طریق سایت APPLE نبوده ؟=))

بی خیال حال نداریم Steve Jobs و گیم ؟ lol به خدا همین مونده بود Steve Jobs این جا Steve Jobs اون جا Steve Jobs همه جا . فردا میان میگن Steve اخرای عمرش داشت روی یک برنامه کار میکرد که لایه ازون رو ترمیم کنه .

Steve Jobs( با 26% آرا )

Gabe Newell ( با 15% آرا )

Shigeru Miyamoto ( با 7% آرا )

Tim Berners-Lee ( با 4% آرا )

Mark Zuckerberg ( با 3% آرا ).

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

احتمالا نظر سنجی از طریق سایت APPLE نبوده ؟=))
والا طبق اطلاعاتی که ما داریم استیو جابز برای اولین بار Halo رو معرفی کرد(سازنده اش نبود ها).این روز ها هم که مردم بیشتر به بازی های ایفون و اندروید روی اوردن.البته مرگش هم یک ذره تو این امار تاثیر داشته

نمیدونم چرا زوکنبرگ اسمش اینجاست ولی میدونم که جابز توی هیچی که سهمی نداشته باشه توی صنعت گرافیک و مدلین حرف اول را میزده از یاد نبرید که استیو رییس pixar بوده

نمیدونم چرا زوکنبرگ اسمش اینجاست ولی میدونم که جابز توی هیچی که سهمی نداشته باشه توی صنعت گرافیک و مدلین حرف اول را میزده از یاد نبرید که استیو رییس pixar بوده
اینم مال انمیشن هست و هیچ ربط و ارتباطی به بازی و این حرفا نداره ! این نظر سنجی هم جکی بیش نیست !

توی این فوروم های موبایل انقدر تعصبی های اپل حرفای عجیب میزنن که تا عنوان تاپیک رو دیدم، نا امیدانه گفتم الان همه بچه ها تایید میکنن.
اما وقتی نظرها رو خوندم خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم انقدر گیمرهای ما سطح بالا هستن.
خدا بیامرزه استیو رو.اما فکر کنم مفید ترین حرکتش برای اپل همین فوتش بود.
اپل نوآور و تاثیر گذار بود، اما فقط در زمین سل فون ها و تبلت ها
اون هم فقط اولش یه نوآوری کرد و در نهایت نتونست نوآوری هاش رو ادامه بده.
اگر هم منظور از رای دهندگان، بازی برای دستگاههای همراست که ...... فکر کنم اصلا شرکتهای سونی و نینتندو رو نمیشناختن!

---------- نوشته در 08:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:41 PM ارسال شده بود ----------

عزیزم اصلا شکی توی اول بودن پیکسار و تاثیرش توی انیمیشن نیست
اما پیکسار نه ربطی به بازی داره و نه ربطی به اپل
وقتی استیو جابز رو از اپل انداختن بیرون، رفت و پیکسار رو ساخت.یک کمپانی کاملا مجزا از اپل در شرایطی که اپل استیو رو طرد کرده بود.به نوعی جوابی دندان شکن برای هیئت مدیره اپل که به مدیریت استیو شک داشتن.

والا طبق اطلاعاتی که ما داریم استیو جابز برای اولین بار Halo رو معرفی کرد(سازنده اش نبود ها).این روز ها هم که مردم بیشتر به بازی های ایفون و اندروید روی اوردن.البته مرگش هم یک ذره تو این امار تاثیر داشته

ببخشید جابز خودش HALO رو ساخته بود ؟ یا BUNGI ساخته بود و قرار بود روی کامپیوتر های MAC اجرا بشه که بعدم ماکروسافت BUNGI و بازی و.... رو با هم گرفت حالا ربطش رو واقعا به هم من متوجه نمیشم .

ببخشید ببخشید مطلب داره میگه چی APPLE تاثیر گذار ترین شرکت چه زمان تاثیر صورت میگیره ؟ زمانی که تغییر ایجاد بشه چه تغییری با بازی کردن با موبایل ایجاد شده فقط موبایل ها قوی تر شدن و بازی های بهتری رو میتونن اجرا کنن همین این تاثیری در صنعت گیم داشته چه پیشرفتی صورت گرفته در صنعت گیم ؟ تکنولوژی جدیدی امده داخلش ؟ یا روش بازی کردن تغییر کرده ؟

اگه این صحبت سر تکنولوژی و کامپیوتر بود خدای همشون Apple وIBM , .... هستن هیچ حرفی درش نیست اما بازی من به شخصه حتی 1 % APPLE رو به عنوان تاثیر گذار نمیشناسم در صنعت بازی این که فروش خوبی داره بازی های 1 دلاری دلیل بر تاثیر گذاری اون شرکت نیست .

اون قدر که اول سونی برای نسل اول کنسول هاش دوم نینتندو که تغییر در روش بازی ایجاد کرد و ماکروسافت که شبکه بازی های انلاین رو گسترش داد 1 % من به شخصه APPLE رو حتی نمیتونم با کمودور هم مقایسه کنم بیچاره اون شرکت از APPLE تاثیرش بیشتر بوده تو این صنعت تا APPLE .

ببخشید جابز خودش HALO رو ساخته بود ؟ یا BUNGI ساخته بود و قرار بود روی کامپیوتر های MAC اجرا بشه که بعدم ماکروسافت BUNGI و بازی و.... رو با هم گرفت حالا ربطش رو واقعا به هم من متوجه نمیشم .

ببخشید ببخشید مطلب داره میگه چی APPLE تاثیر گذار ترین شرکت چه زمان تاثیر صورت میگیره ؟ زمانی که تغییر ایجاد بشه چه تغییری با بازی کردن با موبایل ایجاد شده فقط موبایل ها قوی تر شدن و بازی های بهتری رو میتونن اجرا کنن همین این تاثیری در صنعت گیم داشته چه پیشرفتی صورت گرفته در صنعت گیم ؟ تکنولوژی جدیدی امده داخلش ؟ یا روش بازی کردن تغییر کرده ؟

اگه این صحبت سر تکنولوژی و کامپیوتر بود خدای همشون Apple وIBM , .... هستن هیچ حرفی درش نیست اما بازی من به شخصه حتی 1 % APPLE رو به عنوان تاثیر گذار نمیشناسم در صنعت بازی این که فروش خوبی داره بازی های 1 دلاری دلیل بر تاثیر گذاری اون شرکت نیست .

اون قدر که اول سونی برای نسل اول کنسول هاش دوم نینتندو که تغییر در روش بازی ایجاد کرد و ماکروسافت که شبکه بازی های انلاین رو گسترش داد 1 % من به شخصه APPLE رو حتی نمیتونم با کمودور هم مقایسه کنم بیچاره اون شرکت از APPLE تاثیرش بیشتر بوده تو این صنعت تا APPLE .
خوبه نوشتم سازنده اش نبوده مگر نه که همین جا منو میزدید.من هم نگفتم تاثییز گذار ترین بوده فقط دلایل اینکه اینقدر رای اورده رو گفتم مگر نه به نظر خودم apple تاثیری اصلا نداشته.
نینتدو هم تاثیر گذار ترین هستو

من برای جابز صرفا برای مدیریت خارق العادش و فکر منحصر به فردش احترام قائلم؛ اگر بخوام جایز ُ وارد گیمینگ کنم قطعا هیچ احترامی بالاتر از حقارت براش قائل نیستم ... یکی بیاد بگه جابز برای گیمینگ چیکار کرده که من بخوام بهش احترام بزارم ؟
جنابعالی احترام نزارید بهترین احترام است ! از سخنان مدیر فروش نینتندو تو امریکا بپرسین بهتون میگن ولی خواهشن نظرتون عوض نشه !!!
بازی ساختن کارمک و کوجیما نشانه هیچی اپل در گیم هست

جنابعالی احترام نزارید بهترین احترام است ! از سخنان مدیر فروش نینتندو تو امریکا بپرسین بهتون میگن ولی خواهشن نظرتون عوض نشه !!!
بازی ساختن کارمک و کوجیما نشانه هیچی اپل در گیم هست
شما یه چندتا منبع بده تا ما هم با کارای این عمو تو صنعت گیم اشنا بشیم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or