Apple، تاثیرگذار ترین کمپانی در صنعت گیم.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
متاسفم Nintendo، متاسفم Miyamoto و ببخشید PS1.

97757048202451869554.png

ولی این Apple هست که به عنوان تاثیرگذارترین کمپانی در صنعت گیم مشغول به فعالیت میباشد؛ و این آمار، طبق نظر 1000 نفر از افرادی که در صنعت گیم مشغول به کار هستند به دست آمده. افرادی که در تاریخ 10 نوامبر، بلافاصله پس از شروع یک کنفرانس بازی در لندن، آنجا را با حضور خود پر کردند.

در این کنفرانس، طبق نظر اعضا، این 5 نفر هستند که بیشترین سهم را در دنیای بازی های کامپیوتری دارند و به صنعت بازی شکل و شمایل خاصی بخشیدند: Steve Jobs ( با 26% آرا )، Gabe Newell ( با 15% آرا )، Shigeru Miyamoto ( با 7% آرا )، Tim Berners-Lee ( با 4% آرا ) و Mark Zuckerberg ( با 3% آرا ).
نکته ی قابل توجه این است که در این میان 46% به حضور Steve Jobs در بین 5 نفر اول رای داده بودند.

و همچنین آمار 5 عدد از محصولاتی که بالاترین تاثیر ممکن را بر صنعت گیم گذاشتند نیز بدین صورت به دست آمد: iPhone ( با 17% آرا)، Wii ( با 7% آرا )، Xbox Live ( با 3% آرا )، PlayStation 1 ( با 3% آرا ) و Steam ( با 2% آرا ).
در این قسمت نیز 53% از آرا به حضور iPhone در لیست 5 محصول برتر اختصاص داده شده بود. با توجه به درصد کمی که 5 رتبه ی اول به صورت تکی آورده اند، میتوان نتیجه گرفت که در زمینه ی محصولات برتر رای های بسیار زیاد و متفاوتی داده شده بود که در نهایت با رتبه ی اول iPhone به پایان رسید.

البته شاید مرگ Steve Jobs در اوایل اکتبر و همچنین عرضه ی iPhone 4S باعث ایجاد تغییر در نتیجه شده باشد؛ اما Apple، و مردی که این کمپانی را پایه گذاری کرد نشان داده است که میتواند برای Nintendo 3DS خطرساز شود، و احتمال دارد کنسول دستی Sony یعنی PS Vita نیز مشکلاتی از جانب این کمپانی پیدا کند. باید دید که آیا این تهدید به اتاق های خانگی راه میابد و محصولی از اپل میتواند رقیب Play Station و Xbox شود یا خیر.

هیلو رو بیخیال ! حال بحث در موردش ندارم ! (فقط موندم این همه کتاب و گیم پلی و آنلاین و .... از کجا اومده که حالا شد آبکی! )
بازی های 1 دلاری شدن تاثیر و تحول تو بازی ؟! دقیقا نقش هویج ! در ضمن Angry Bird رو هم اپل به وجود نیاورده که بخواد اینم بهش ربط داد ! اپل هیچ کاری تو اینجا نکرده ! اینا هم توهمه که اپل به بازی و بازی سازی خدمت کرده ! چون هیچ کار نکرده ! 3 مورد خواستم حتی یکدونش رو هم نتونستی بگی!
من دارم مهم ترین و تاثیرگذار ترین دلیل رو برات میارم میگی مهم نیست؟ :|.

halo چه ابکی چه خشک (!) نسل fps های کنسولی رو متحول کرد...
سوای از این نینتندو بر فرض هم اگه تو این نسل به صنعت گیم گند زده باشه ، اونقدر گذشتش درخشانه که نمیشه به همین راحتی به یه سطر نوشته ، کل عظمتش رو زیر سوال برد. جالبه که به همین سادگی اینا رو زیر سوال میبری و در عین حال به همین سادگی اپل رو میکشونی بالا ! بازیهای ساده رو صرفا اپل نبوده که گسترش داده و اندروید هم این وسط خیار نبوده درثانی این یه امر بدیهیه که بازیهای موبایل به دلیل مخاطب گسترده و سادگی بیش از حدشون ، به راحتی بازار وسع پیدا کنن و این هیچ ربطی به اپل نداره. اپل فقط این وسط یه بنگا زده تا قشنگ از اون اب ماهی بگیره...حالا بگذریم از اینکه همین گیم های کوچیک یه خطر به شدت بالقوه برای بازیهای بزرگ محسوب میشن.
اگه قراره به تاثیر گذاریه باید به شرکتهایی نگاه کنیم که این صنعت رو با خلق ویژگیهای جدید تو گیمینگ به جلو هل دادن نه شرکتهایی که فقط از فرصت استفاده کردن و این وسط دکان باز کردن... قضیه شده همون قضیه اختراعات اپل که طرف اومده بود میگفت اقا(!) فلان قدر اختراعات ثبت کرده ولی واقعیت این بود که اقایون فقط فلان قدر امتیاز خریده بودن و امتیازش رو برا خودشون ثبت کرده بودن.
سیستم عامل هایی مثل اندروئید پس از IOS اپل و به تقلید از این سیستم عامل ساخته شدند، متوجه که هستی؟ پس اندروئید همون خیار بوده.
این امر بدیهی تا قبل از آیفون و IOS وجود چندانی نداشت میتونی بررسی کنی میزان ساخت و فروش بازی ها قبل از IOS و بعدش رو ...
وقتی شما یه بازار داری، سازنده های کوچیک هم علاقمند میشند بیان توی اون بازار خلاقیت خودشون رو به رخ همدیگه بکشند و در عین حال پول هم در بیارن.
حالا شما دوست داری بگی اپل چیزه؟ باشه چیزه! نه مال بابای منه نه مال بابای شما.
درباره نینتندو هم باید بگم، این کمپانی شاید خیلی زحمت کشیده باشه ولی همچین گذشته و حال سفید و سفید هم نداره. یه نگاه به کار های دهه 90 این شرکت بندازی متوجه میشی.
یک سیاست داشت اگر میخواستی برای کنسولش بازی بسازی حق ساخت بازی برای کنسول های دیگه رو نداشتی، سر همین خیلی از شرکت ها دچار ضرر دهی و حتی ورشکستگی شدن، کسی این رو توجه نمیکنه؟

به اعتقاد من اگر شما بتونی 1 دلار سود برسونی در عین حال 0 دلار ضرر تاثیرگذاری بیشتری داشتی تا 100 دلار سود برسونی در عین حال 99 دلار ضرر ...

بابا بازی دستی اصلا جزئی از صنعت گیم حساب نمیشه.دقت کنید که داریم میگیم صنعت گیم
این صنعت یک هنره و تمام تحولاتش هم توی بازی های کنسول و PC ایجاد میشه.داستانهای جذاب و خلق محیط های فوق العاده
روی گوشی های موبایل نمیشه به عنوان یک صنعت و هنر مانور داد.یک سری بازی که اکثرا پازل مانند هستن ساخته میشن و به طبع چون دیوایسها برای مکالمه همیشه همراهمون هستن، ما هم تو موقعیت های انتظار و داخل ماشین و غیره مجبوریم باهاشون سر کنیم.قطعا وقتمون رو هم باهاشون تلف میکنیم و اگر هم واقعا امار گرفته بشه ، از بازی های کنسول و پی سی بیشتر بازی میشن.اما صنعت بازی اونیه که اینجا در مورد یک بازی تاپیک ها زده میشه و در موردش بحث میشه.
در مورد موسیقی بازی سایلنت هیل، جو بازی مکس پین، سبک بازی فاینال فانتازی، گیم پلی دویل می کرای و و و
اما نقطه عطف موفقیت بازی های موبایل همین انگری بیردز هست.یه تاپیک بزنید ببینید میتونید دو صفحه در موردش بحث کنید؟

اپل اولین گوشی دنیا با صفحه خازنی رو عرضه کرد و میشه گفت واژه رابط کاربری تاچ رو معرفی کرد.این قبول و قابل احترام و تقدیر
اپل بستر بازی های تاچ رو با اپل استور برای بازی سازها گشود... و فروش بالای آیفون هم به فروش یا دانلود بازی های همراه (دقت کنید.. همراه) کمک کرد.اما همین انگری بیردز هم مختص به ایفون نیست.روی اندروید، ویندوز فون، و حتی ویندوز هم عرضه شده.

به اسم و موقعیت کسانی که رای دادند دقت کنید.اینها کسانی نیستن که بشینن مثل من 75 ساعت Dragon Age بازی کنن.اینها خیلی بخوان خیلی به خودشون حال بدن آیفونشون رو روشن میکنن یه بازی رو ده دقیقه بازی میکنن.

الان در این تاپیک مخالفان خیلی خیلی بیشتر هستن و من هم نمیخوام فشار روی اقلیت رو بیشتر کنم.... اما واقعا باید به دور از تعصب حرف زد.

• Like
Reactions: m.rad
برادر اون COD و اکتی بودا !
یدونه FPS نام ببر یکم شبیه هیلو باشه :| !

مث که هنوز به نظرات میثم در مورد هیلو و Forza و GeoW و T10 عادت نکردی ! الان میتونی مایکرو رو هم به لیست چیزهایی که دوست نداره اضافه کنی !

• Like
Reactions: .:Soheil:.
بابا بازی دستی اصلا جزئی از صنعت گیم حساب نمیشه.دقت کنید که داریم میگیم صنعت گیم
این صنعت یک هنره و تمام تحولاتش هم توی بازی های کنسول و PC ایجاد میشه.داستانهای جذاب و خلق محیط های فوق العاده
روی گوشی های موبایل نمیشه به عنوان یک صنعت و هنر مانور داد.یک سری بازی که اکثرا پازل مانند هستن ساخته میشن و به طبع چون دیوایسها برای مکالمه همیشه همراهمون هستن، ما هم تو موقعیت های انتظار و داخل ماشین و غیره مجبوریم باهاشون سر کنیم.قطعا وقتمون رو هم باهاشون تلف میکنیم و اگر هم واقعا امار گرفته بشه ، از بازی های کنسول و پی سی بیشتر بازی میشن.اما صنعت بازی اونیه که اینجا در مورد یک بازی تاپیک ها زده میشه و در موردش بحث میشه.
در مورد موسیقی بازی سایلنت هیل، جو بازی مکس پین، سبک بازی فاینال فانتازی، گیم پلی دویل می کرای و و و
اما نقطه عطف موفقیت بازی های موبایل همین انگری بیردز هست.یه تاپیک بزنید ببینید میتونید دو صفحه در موردش بحث کنید؟

اپل اولین گوشی دنیا با صفحه خازنی رو عرضه کرد و میشه گفت واژه رابط کاربری تاچ رو معرفی کرد.این قبول و قابل احترام و تقدیر
اپل بستر بازی های تاچ رو با اپل استور برای بازی سازها گشود... و فروش بالای آیفون هم به فروش یا دانلود بازی های همراه (دقت کنید.. همراه) کمک کرد.اما همین انگری بیردز هم مختص به ایفون نیست.روی اندروید، ویندوز فون، و حتی ویندوز هم عرضه شده.

به اسم و موقعیت کسانی که رای دادند دقت کنید.اینها کسانی نیستن که بشینن مثل من 75 ساعت Dragon Age بازی کنن.اینها خیلی بخوان خیلی به خودشون حال بدن آیفونشون رو روشن میکنن یه بازی رو ده دقیقه بازی میکنن.

الان در این تاپیک مخالفان خیلی خیلی بیشتر هستن و من هم نمیخوام فشار روی اقلیت رو بیشتر کنم.... اما واقعا باید به دور از تعصب حرف زد.

این نظر شماست که صنعت گیم یعنی یه کنسول 500 دلاری و یه بازی 60 دلاری.
در صورتی که صنعت گیم اگر قرار بود به این چیز ها بسنده کنه تا حالا صد بار فاتحه اش خونده شده بود.

همین انگری بیردز که میفرمائید برای اولین بار روی این سیستم عامل اومد، اندروید و ویندوز فون اون زمان کجا تشریف داشتن؟
اندروید که اصن یه کپی متن باز از ios هست و این رو حتی مسئولین خود گوگل هم قبول دارن.
شما دوستان میخواید یک چیزی رو قبول نکنید، کاملا هم واضحه چرا؟ تو این کشور رسمه وقتی چیزی معروف میشه همه میوفتن بزنن تو سرش یه مدت 360 بود بعد شد PS3 حالا هم شده محصولات apple نشان روشن فکری در این روزگار زدن تو سر محصولات apple هست.
بزنید مسئله ای نیست مهم این که آمار فروش و قابلیت ها و نظرسنجی ها نمایانگر همه چیز هست.

این تلفن خودش به تنهایی صنعت گیم در عرصه تلفن های همراه رو چندین قدم به جلو برد و حتی کنسول های دستی رو هم مجبور به اضافه کردن چیزهایی کرد که تو این صنعت شاید لزومی براش نباشه.
همون صفحه لمسی که شما میگی و از کنارش خیلی راحت میگذری، الان داره در PS Vita استفاده میشه، و خیلی از ملت دارن تو سر خودشون میزنن به خاطر وجود همین صفحه لمسی.
این یعنی تاثیرگذاری توی صنعت گیم نداشته؟
بازی های تاچ رو رواج داد، یعنی تاثیر گذاری نداشته؟
یعنی باعث نشده یه استودیو کوچیک شکل بگیره و کم کم بزرگ بشه؟
تاثیر اینا چین؟

برادر اون COD و اکتی بودا !
یدونه FPS نام ببر یکم شبیه هیلو باشه :| !
همم، من گفتم تاثیرگذاری که halo تو صنعت fps ها داشت این شد که این سبک رو اورد روی کنسول ها و متاسفانه یه عقب گرد رخ داد برای این سبک.
از هرکسی که FPS باز هست و PC داره بپرسی این رو تائید میکنه.
به هر حال Halo همونقدر که یه تاثیرگذاری مثبت تو صنعت داشت و باعث شد یکی از سبک های موفق بیاد به سمت کنسول ها همونقدر هم مقدمات خراب شدن این سبک رو فراهم کرد.
حالا باز بیاید برای من توضیحات دیگه بدید که فلانی کرد. شاید اگر Halo عرضه نمیشد هیچ وقت یه چیزی مث COD نمیومد.

مث که هنوز به نظرات میثم در مورد هیلو و Forza و GeoW و T10 عادت نکردی ! الان میتونی مایکرو رو هم به لیست چیزهایی که دوست نداره اضافه کنی !
من که نتونستم درک کنم شما روی چه منطقی حرف میزنید هیچ وقت نتونستم فکر نکنم بتونم.

این نظر شماست که صنعت گیم یعنی یه کنسول 500 دلاری و یه بازی 60 دلاری.
در صورتی که صنعت گیم اگر قرار بود به این چیز ها بسنده کنه تا حالا صد بار فاتحه اش خونده شده بود.

همین انگری بیردز که میفرمائید برای اولین بار روی این سیستم عامل اومد، اندروید و ویندوز فون اون زمان کجا تشریف داشتن؟
اندروید که اصن یه کپی متن باز از ios هست و این رو حتی مسئولین خود گوگل هم قبول دارن.
شما دوستان میخواید یک چیزی رو قبول نکنید، کاملا هم واضحه چرا؟ تو این کشور رسمه وقتی چیزی معروف میشه همه میوفتن بزنن تو سرش یه مدت 360 بود بعد شد PS3 حالا هم شده محصولات apple نشان روشن فکری در این روزگار زدن تو سر محصولات apple هست.
بزنید مسئله ای نیست مهم این که آمار فروش و قابلیت ها و نظرسنجی ها نمایانگر همه چیز هست.

این تلفن خودش به تنهایی صنعت گیم در عرصه تلفن های همراه رو چندین قدم به جلو برد و حتی کنسول های دستی رو هم مجبور به اضافه کردن چیزهایی کرد که تو این صنعت شاید لزومی براش نباشه.
همون صفحه لمسی که شما میگی و از کنارش خیلی راحت میگذری، الان داره در PS Vita استفاده میشه، و خیلی از ملت دارن تو سر خودشون میزنن به خاطر وجود همین صفحه لمسی.
این یعنی تاثیرگذاری توی صنعت گیم نداشته؟
بازی های تاچ رو رواج داد، یعنی تاثیر گذاری نداشته؟
یعنی باعث نشده یه استودیو کوچیک شکل بگیره و کم کم بزرگ بشه؟
تاثیر اینا چین؟

همم، من گفتم تاثیرگذاری که halo تو صنعت fps ها داشت این شد که این سبک رو اورد روی کنسول ها و متاسفانه یه عقب گرد رخ داد برای این سبک.
از هرکسی که FPS باز هست و PC داره بپرسی این رو تائید میکنه.
به هر حال Halo همونقدر که یه تاثیرگذاری مثبت تو صنعت داشت و باعث شد یکی از سبک های موفق بیاد به سمت کنسول ها همونقدر هم مقدمات خراب شدن این سبک رو فراهم کرد.
حالا باز بیاید برای من توضیحات دیگه بدید که فلانی کرد. شاید اگر Halo عرضه نمیشد هیچ وقت یه چیزی مث COD نمیومد.

من که نتونستم درک کنم شما روی چه منطقی حرف میزنید هیچ وقت نتونستم فکر نکنم بتونم.

بی ربط حرف میزنی ! کاملاً بی ربط !

نیمی از مشکلات و مشغله های بشر امروز تقصیر ادیسون هست که برق رو اختراع ( اکتشاف یا ... ) کرد ! اگر این کار رو نمیکرد الان اینترنت هم نبود که جوانان ما بیان و در یک چنین تاپیک هایی گودرز رو به شقایق پیوند بزنن ! پس مرگ بر ادیسون ! البته این رو نباید از نظر دور کرد که ادیسون با اختراع برق خدمت بزرگی هم به صنعت بازیسازی کرده ! پس سلام و درود خدا بر ادیسون !

این بود منطق شما !

بی ربط حرف میزنی ! کاملاً بی ربط !

نیمی از مشکلات و مشغله های بشر امروز تقصیر ادیسون هست که برق رو اختراع ( اکتشاف یا ... ) کرد ! اگر این کار رو نمیکرد الان اینترنت هم نبود که جوانان ما بیان و در یک چنین تاپیک هایی گودرز رو به شقایق پیوند بزنن ! پس مرگ بر ادیسون ! البته این رو نباید از نظر دور کرد که ادیسون با اختراع برق خدمت بزرگی هم به صنعت بازیسازی کرده ! پس سلام و درود خدا بر ادیسون !

این بود منطق شما !
شما نتونستی هنوز درک کنی که اینجا نوشته شده تاثیرگذاری، نمیدونم با چه زبونی باید بگم تاثیرگذاری؟
تاثیرگذاری میدونی چیه؟

کسی رو که خوابیده میشه از خواب بیدار کرد
اما کسی رو که خودش رو زده به خواب ....

من اصلا دیگه با فرقه شما ها بحث نمیکنم. چون اصولا مرغتون یه پا داره و این که فقط اگر بگیم بالا چشم X360 و Forza 4 و Gears of War 3 ابرو هست میاید وسط و جان افشانی میکنید.

موفق باشید.

اینو یادتون نره که اولین کامپیوتر شخصی و همچنین اولین سیستم عامل رو استیو جابز وارد بازار کرد. اون موقع نه خبری از پلی استیشن و ایکس باکس بود نه نینتیندو و امثالش. تا کامپیوتر شخصی و سیستم عامل نیومد دنیای بازی سازی و پیشرفت روزافزونشم معنی نداشت پس کمتر سنگ این کمپانی های مزخرف رو به سینه بزنید. خودتونم میدونید که تا قیام بر قیامت هر کنسولی هم که بیاد باز میتونی سیستمی رو کیست سوار کنی که کنسول پیشش هیچ حرفی برای زدن نداره. پس قبول کنید که اگه کامپیوترای خونگی نیومده بودن بازیا هم چنین پیشرفتی نداشتن. پس اینقدر بی انصاف نباشید./:)

شما نتونستی هنوز درک کنی که اینجا نوشته شده تاثیرگذاری، نمیدونم با چه زبونی باید بگم تاثیرگذاری؟
تاثیرگذاری میدونی چیه؟

من اصلا دیگه با فرقه شما ها بحث نمیکنم. چون اصولا مرغتون یه پا داره و این که فقط اگر بگیم بالا چشم X360 و Forza 4 و Gears of War 3 ابرو هست میاید وسط و جان افشانی میکنید.

موفق باشید.

تأثیر گذاری دیگه ! اصلاً خود خدا بیشترین تأثیر گذاری رو توی صنعت گیم داشته ! اگر ماها 2 تا چشم و 2 تا دست نداشتیم چطوری میخواستیم بازی کنیم ؟ الان باید 2 تا پا رو هم اضافه کرد به لیست بخاطر کینکت و اینجور مسخره بازی ها !

شما ایرادهای بنی اسرائیلی خودت رو بگیر ما هم هر از چند گاهی میایم یه علتی میشیم برای جدی تر شدن و مصمم تر شدنت توی این راه ! شما خم به ابرو نیار فقط به مسیرت ادامه بده ! فیلسوفهای بزرگ فقط با تحمل سختی ها و مشقت های راه فیلسوف شدن ! من و امثال من سختی راه شما هستیم اونم فقط برای آبدیده شدنت ! این جوابهای ما به شما فقط از سر دلسوزی هست ! ما شما رو دوستون داریم ! اونم فقط برای اینکه اگر فردا روزی توی 2-3 جای دیگه از این دلایل آوردی آبدیده شده باشی و کم نیاری و با قدرت طی طریق کنی !! جان که سهل هست ما خاندانمان را فدای شما و راهتون میکنیم میثم جان !

منتهی یک مدتی هست دیگه زیادی داری ایراد بنی اسرائیلی میگیری واسه تنوع هم که شده برو سر وقت بازیهای PS3 تا هم اونها از وجود شما بی بهره نباشن و هم فرقه ما برات تکراری نشه و دلت رو نزنه !

اینو یادتون نره که اولین کامپیوتر شخصی و همچنین اولین سیستم عامل رو استیو جابز وارد بازار کرد. اون موقع نه خبری از پلی استیشن و ایکس باکس بود نه نینتیندو و امثالش. تا کامپیوتر شخصی و سیستم عامل نیومد دنیای بازی سازی و پیشرفت روزافزونشم معنی نداشت پس کمتر سنگ این کمپانی های مزخرف رو به سینه بزنید. خودتونم میدونید که تا قیام بر قیامت هر کنسولی هم که بیاد باز میتونی سیستمی رو کیست سوار کنی که کنسول پیشش هیچ حرفی برای زدن نداره. پس قبول کنید که اگه کامپیوترای خونگی نیومده بودن بازیا هم چنین پیشرفتی نداشتن. پس اینقدر بی انصاف نباشید./:)
ویندوز و مک هردو در سال 1984 اومدن پس ربطی نداره تازه قبل از اون هم این pc ها بودن اینم مدرک بی انصاف هم نیستیم چون واقعا کار خاصی نکرده و کاری هم اگه باشه خودش درست نکرده خدا بیامرز:-/

در این مورد که اولین ها کار استیو جابز بود کمی تحقیق کنید.
ضمنا همونطور که قبلا خدمتتون عرض کردم، کامپیوتر های اپل از همون بدو کار تا الان ، اگر در همه چیز موفق بوده باشن... در بازی ضعیف ترین هستن.شما اگر از هر کس که مک داره بپرسید محدودیت مک در چیه، قطعا اول از همه میگه در عدم پشتیبانی شرکتهای بازی سازی!
چجوری تاثیر گذار ترین در صنعت گیم بوده؟ من نمیدونم

مطمئنا بحث سر کامپیوتر های خونگی نیست.چون اگر این رو مبنا قرار بدیم قطعا مایکروسافت با سیستم عامل ویندوزش که 95 درصد بازی های کامپیوتر برای سیستم عاملش هستن و با دایرکت ایکس، تاثیر گذار ترین بوده
اما حتی با جمله بالا هم نمیتونیم مایکروسافت رو تاثیر گذارترین بدونیم.چجوری دارید مک رو اسم میبرید؟!
همون کیسی که شما میگید سوار میکنی و هیچ کنسولی پیشش حرفی براز زدن نداره! آیا مک هست؟ آیا تو کل تاریخ هم میتونسته مک باشه؟ در صحبتهای خودتون هم تناقض وجود داره عزیر دلم

پس آتاری و نینتندو و سگا که اگر اسم بازی میومد، اولین تصویری که تو ذهن کودکی ما نقش میبست کنسولشون بود، اینها حقی ندارند؟
سونی که توی دهه اخیر لیدر نسل های جدید کنسول ها بوده هیچ حقی نداره؟
river_raid.png

اگر تاثیر گذار ترین درصنعت موبایل رو بخوایم نام ببریم قطعا اپل بود.
تبلت اصلا با اپل معرفی شد.هیچ کس نمیتونه اینها رو نفی کنه...
ولی بازی؟ :-j خدا بیامرزه استیو جابز رو.کارهاش بزرگ بود.هر کاری هم کرد واسه خودش و شرکتش کرد، سودش رو برد.اما دیگه نباید جو زده بشیم :دی
فکر کنم قذافی هم الان توی رای گیری بود نفر دوم بود... انقدر که ما مرده پرستیم! :)

آخرین ویرایش:
در این مورد که اولین ها کار استیو جابز بود کمی تحقیق کنید.
ضمنا همونطور که قبلا خدمتتون عرض کردم، کامپیوتر های اپل از همون بدو کار تا الان ، اگر در همه چیز موفق بوده باشن... در بازی ضعیف ترین هستن.شما اگر از هر کس که مک داره بپرسید محدودیت مک در چیه، قطعا اول از همه میگه در عدم پشتیبانی شرکتهای بازی سازی!
چجوری تاثیر گذار ترین در صنعت گیم بوده؟ من نمیدونم

مطمئنا بحث سر کامپیوتر های خونگی نیست.چون اگر این رو مبنا قرار بدیم قطعا مایکروسافت با سیستم عامل ویندوزش که 95 درصد بازی های کامپیوتر برای سیستم عاملش هستن و با دایرکت ایکس، تاثیر گذار ترین بوده
اما حتی با جمله بالا هم نمیتونیم مایکروسافت رو تاثیر گذارترین بدونیم.چجوری دارید مک رو اسم میبرید؟!
همون کیسی که شما میگید سوار میکنی و هیچ کنسولی پیشش حرفی براز زدن نداره! آیا مک هست؟ آیا تو کل تاریخ هم میتونسته مک باشه؟ در صحبتهای خودتون هم تناقض وجود داره عزیر دلم

پس آتاری و نینتندو و سگا که اگر اسم بازی میومد، اولین تصویری که تو ذهن کودکی ما نقش میبست کنسولشون بود، اینها حقی ندارند؟
سونی که توی دهه اخیر لیدر نسل های جدید کنسول ها بوده هیچ حقی نداره؟
river_raid.png

اگر تاثیر گذار ترین درصنعت موبایل رو بخوایم نام ببریم قطعا اپل بود.
تبلت اصلا با اپل معرفی شد.هیچ کس نمیتونه اینها رو نفی کنه...
ولی بازی؟ :-j خدا بیامرزه استیو جابز رو.کارهاش بزرگ بود.هر کاری هم کرد واسه خودش و شرکتش کرد، سودش رو برد.اما دیگه نباید جو زده بشیم :دی
فکر کنم محمد قذافی هم الان توی رای گیری بود نفر دوم بود... انقدر که ما مرده پرستیم! :)
مگه ایرانیا رای دادن؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or