دوستان این بازی شدیدا شدیدا مشکل سرور داره و
فشار بسیار شدیدی روی
سرورهای EA آورده !! من
از هر کشوری بگید دیدم نوشتن مشکل دارن و نمیتونن جوین بازی بشن و ارور معروفه server timed out یا unable to connected EA Server میگیرن مطمعن باشین ما تنها نیستیم و فکر نمیکنم تحریم کرده باشه مارو اگه اینجور بود من ظهر با پشتیبانی EA خیلی صحبت کردم گفت بازیای دیگه از EA داری تست کنی رفتم بتلفیلد 1 و نید فور اسپید اجرا کردم دو سوت وصل شد پس تحریمی فک نمیکنم در کار باشه.
گزینه بعدی توی
توییتر اینستاگرام رد دیت فروم خوده این بازی دیدم از تمام کشورها
انگیلیس کره شمالی ! پرتقال سوعد امارات چین ! حتی آمریکا دیدم همین اروری که به ما نشون میده به تمام پلیرهای دنیا به بخشیشون نشون میده حتی عکسم گذاشتن همین الانم مشکل دارن
EA خوب خبر داره چه خبره به روی خودش نمیاره شما فرض کن یه بازی دادی تو دنیا اونم مجانی پلاسم نمیخواد گلد نمیخواد خیلیم خوب ساختیش با استقبال جهانی روبرو شده که فکرشم نمیکردی یهو میلیونها یوزر هوجوم بردن رو سرورای EA که سروراش از خوبی زبان زده دیگه هممون دیدیم بتلفیلد چقدر خوبه سروراش.
من
این حرفو اصلا قبول ندارم یکی از کاربرا گفت چون ایرانیا بتل پس نمیخرن یا اسکین رو ما بسته اصلا همچین چیزی نیست و خیلی از کاربرای ایرانی هستن بازی عالی باشه میلیونها ایرانی یه بتل پسشم میخرن فقط 10 دلار بازی که انقدر عالی ساخته شده در کنار گان پلی ناب گیم پلی ناب و گرافیک خوب ساخته شده 10 دلار هم یه جور تشکر از سازندس هم حمایتشون هم خودت کلی اسکین میگیری حال میکنی.
در آخر فقط اینو بدونید ایشالا درستش میکنن و برای همه درست بشه برای ما هم درست میشه یه گیمر گناهی نکرده سرورارو بخوان برای یه کشور ببندن همچین چیزی نیست و نبوده فقط باید صبر کنیم EA باید فکر اساسی کنه و ریسپان آپدیت بده خودشون گفتن در کنار هم دارن روی آپدیت و سرورا کار میکنن
حقیقتا هندل کردن بازی آنلاین با این سطح از استقبال و یوزر جهانی کار سختیه باید زمان بدیم بهشون
همین الان
من مطمعنم فقط برای بخشی از کشورها و چندین کشور سرورارو باز گذاشتن اگه بخوان کل دنیارو باز بزارن سرورا کامل از دسترس کل دنیا خارج میشه اتوماتیک ! من یادمه روزای اول من بالای 13 دست زدم روز دوم 5 دست و دیگه نشد
vpn زدنم پینگ میبره بالا برای بازی شوتر مسخره ترین چیزه بازی نکنی سنگین تری اعصابتم خورد نشه بازی شوتر وابسته به نت پایدارو پینگ پایینو خوبه وقت خودتونو با VPN و هزینه بیخود نگیرید...
فقط باید صبر کنیم تا یا آپدیت بدن که میدن یا سرور اضافه کننو دسترسی باز کنن که دارن روش کار میکنن EA از خداشه تونسته Fortnite - pubg بکوبونه زمین پس درست میکنه سرورارو ...