Apex Legends | PC

APEXLE_XB1_PROMO_Wire_Hero_940x528-hero.png

Apex Legends
Developer: Respawn Entertainment
Publisher: Electronic Arts
Release Date: 2019/02/04
Platform: PC (Origin/STEAM released on November 4th) - Xbox One - Play Station 4
Genre: BR / Action / FPS
FREE TO PLAY
----
: Minimum System Requirements:
CPU: Intel Core i3-6300 3.8GHz / AMD FX-4350 4.2 GHz Quad-Core Processor
RAM: 6GB.
GPU: NVIDIA GeForce GT 640 / Radeon HD 7700
GPU RAM: 1 GB
HARD DRIVE: Minimum 30 GB of free space

--------------------------------------------

خب یه توضیح کوتاه درباره همه کلاس (لجند) های بازی دادم تو اسپویلر؛ فقط قبلش یه توضیحی لازمه که بگم:
Tactical Ability قابلیتی هست که مدت زمان ری شارژش کوتاه هست و میتونین حدود هر 15-60 ثانیه (بسته به لجندتون) ازش استفاده کنین.
Ultimate Ability قابلیتیه که زمان ری شارژ شدنش بیشتر از قبلیه و چند دقیقه طول میکشه!
Passive Ability قابلیتیه که همیشه فعاله و میتونید ازش استفاده کنید و نیازی به ری شارژ نداره!

لجند های بازی ( Launch ):

Bloodhound
apex-grid-tile-legends-bloodhound.png.adapt.crop16x9.png
Tactical Ability
یه جورایی مثل رادار میمونه، میتونه تمامی دشمنا و تله هارو رو تو یه رنج کوچیک برای یه لحظه مارکشون کنه. (تو دنیای واقعی نه مپ)

Ultimate Ability
سرعتت بیشتر میشه و قابلیتی که بالا گفتم قوی تر میشه و رنجش بزرگتر.

Passive Ability
رد پاهای افراد رو میتونه ببینه!

---

Gibraltar
apex-grid-tile-legends-gibraltar.png.adapt.crop16x9.png
Tactical Ability
میتونه دور خودش یه شیلد درست کنه که این شیلد به مدت 15 ثانیه همه ضربات رو دفع میکنه.

Ultimate Ability
میتونه یه منطقه مشخصی رو مارک کنه تا با خمپاره بمبارون بشه.

Passive Ability
وقتی میری تو حالت ADS همون شیلدی که تو دست چپش تو عکس میبینین میاد جلوش و تیر هارو بلاک میکنه!

---

Lifeline
apex-grid-tile-legends-lifeline.png.adapt.crop16x9.png
Tactical Ability
یه درون میفرسته که تیم میت های اطراف رو اتوماتیک هیل میکنه.

Ultimate Ability
درخواست یه ایردراپ میکنه که بعد از مدتی میرسه و توش پر وسایل دفاعی لول بالا مثل هلمت و آرمور و مدکیت و ... هست.

Passive Ability
تیم میت های دون شده با سرعت بیشتری ریوایو میشن و موقع ریوایو کردن توسط یه شیلد پروتکت میشین، همچنین آیتم های هیلینگ با 25% سرعت بیشتر استفاده میشن.

---

Pathfinder
apex-grid-tile-legends-pathfinder.png.adapt.crop16x9.png
Tactical Ability
یک Grapple داره که باهاش به اینور اونور وصل میشی و سریعتر میرسی به اونجا ( آیتم مشابهش تو بلک اوت هست.)

Ultimate Ability
یه زیپ لاین درست میکنه که همه میتونن ازش استفاده کنن، چه دوست چه دشمن.

Passive Ability
یه دستگاه های خاصی به نام Survey Beacon رو میتونه فعال کنه تا بفهمه دایره بعدی کجاست!

---

Wraith

apex-grid-tile-legends-wraith.png.adapt.crop16x9.png

Tactical Ability
برای چند ثانیه نامرئی میشه و با سرعت بیشتری حرکت میکنه.

Ultimate Ability
میتونه یه پورتال درست کنه که از توش سایر پلیر ها تلپورت کنن به انتهای پورتال.

Passive Ability
وقتی خطر بهت نزدیک بشه یه صدایی اعلام میکنه و میفهمی!

---

Bangalore
apex-grid-tile-legends-bangalore.png.adapt.crop16x9.png
Tactical Ability
چند تا بمب اسموک میتونه بندازه تو یه منطقه مشخص.

Ultimate Ability
میتونه یه منطقه رو موشک بارون کنه.

Passive Ability
تیر خوردن موقع حرکت کردن باعث میشه برای یه مدت کوتاهی سریعتر بدویید.

---

Caustic
apex-grid-tile-legends-caustic.png.adapt.crop16x9.png
Tactical Ability
بمب گاز سمی پرت میکنه.

Ultimate Ability
یه منطقه بزرگتری رو میتونه با گاز سمیش تحت تاثیر قرار بده.

Passive Ability
از تو گاز سمیت میتونی دید داشته باشی.

---

Mirage

apex-grid-tile-legends-mirage.png.adapt.crop16x9.png
Tactical Ability
یک دیکوی میندازه که دشمن رو به اشتباه بندازه. (مثل Alibi ریبنو)

Ultimate Ability
چند تا دیکوی میندازه که دشمن به اشتباه بیوفته.

Passive Ability
وقتی ناک دون میشی اتوماتیک یه دیکوی میندازه که دشمن به اشتباه بیوفته و اگر خواست شمارو سریع بکشه براتون یکم تایم بخره.

آخرین ویرایش:
فکر کنم بحث Solo Queue و Party مطرح میشه.
البته از لحاظ فنی امکان کراس پلی باید باشه. شما به سرور فرانکفورت وصل میشی دوستت به سرور آمریکا (برفرض) بعد اینا جفتشون تو یه سرور مرکزی یا حتی کلاد sync میشن با هم. ولی خب طبیعتا بازیا به خاطر هزینه و مشکلاتش اینکارو نمیکنند و سرور ها رو ایزوله میکنند از هم. منم برای همین پرسیدم چون مثلا بعضی وقتا یه سرور میری میبینی اکثر هم تیمیات و حتی بقیه نوبن ولی یه سرور دیگه مثلا هم تیمی خوب گیرت میاد. البته نمیدونم هنوز شانسی هست یا نه!
فک میکنم داره، چون قدیم زمانی که با غیلتر شکن میرفتم خیلی از مواقع خود به خود وصل میشد به سرورای دور ـه عجیب غریب که وقتی با Resource Manager پینگ میگرفتم میبینم بالای 300 ـه، در صورتی که رفیقم وصل بود به یک سرور نزدیک تو اروپا مثلا و جفتمونم تو یک مچ بودیم. الان ولی دیگه خیلی وقته اینطوری نشده.
با dns سایت شکن تقریبا چیزی فیلتر نیست origin و لیست دوستان هم به راحتی باز میشه ولی بعضی وقتا ارور (Code:leaf) میده. هر موقع تو لودینگ بک گراند سیاه شد منتظر این ارور باید باشید اگه یکی از تصاویر بازی تو بک گراند اومد دیگه ارور نمیده! :-j:))
این Code:Leaf کلا شانسیه، یک روز که اینقد ارور میداد نمیشد بازی کرد اصلا از هر 10 تا 7 تاش DC میشد :D یک هفته ای هست خیلی کم شده برام دیگه کم اتفاق میوفته بیاد.
مشکل از بازی هست چون خارجی ها هم خیلی دیدم مشکل داشتن با این قضیه، حتی این ویدئوهای فان یوتیوب از بازی هم خیلی ترول میکردن این قضیه دیسکانکت شدنشو، زیره پیج رسمی بازیم خیلی شکایت داشتن، مثل اینکه به DNS ـو اینا کامل مربوط نیست چون من بدون DNS با چیز پی انم تست کردم کمتر شد اما بازم میومد.

• Like
Reactions: Albis
دو شاهکار EA در صدر لیست میزان مصرف پهنای باند!!!

s45d_bandwidth-usage.png

دوستان من یه سوالی داشتم
میخوام یه بازی آنلاین شروع کنم و بین این بازی و Fortnite نمیدونم کدوم بهتره. بنظرتون کدومش بهتره؟ (من کلا تجربه هیچ بازی بتل رویایی نداشتم)
سوال دوم اینکه کدوم یکی حجم نت کمتری مصرف میکنه؟ چون خیلی برام مهمه
مثلا توی 1 ساعت چقدر مصرف نت دارن؟

دوستان من یه سوالی داشتم
میخوام یه بازی آنلاین شروع کنم و بین این بازی و Fortnite نمیدونم کدوم بهتره. بنظرتون کدومش بهتره؟ (من کلا تجربه هیچ بازی بتل رویایی نداشتم)
هر دوتاشون رایگان هست میتونید هر دوتا رو امتحان کنید
بازی اینترنتی حجم زیادی مصرف نمیکنن نهایت ساعتی 100 مگ مصرف کنن

• Like
Reactions: hitman68
دوستان من یه سوالی داشتم

انتخاب بین این دوتا سلیقه ایه مثلا من حالم از فورتنایت بهم خورد و فقط یه روز تونستم تحملش کنم اما ایپکس معتادش شده بودم یه زمانی. به نظرم جفتشو امتحان کن ولی اگه سنت بالای 20سال باشه بعیده بری سمت فورتنایت!

مصرف نت ایپکس وحشتناکه نه فقط از فورتنایت بلکه از 99درصد بازیای آنلاین مصرفش بیشتره و ساعتی 200 تا 250 مگ استفاده میکنه که 3-4برابر فورتنایته. همین 3-4تا پست بالاتر نمودار مصرف نت تو بازیای معروف هست میتونی ببینی!

• Like
Reactions: hitman68
هر دوتاشون رایگان هست میتونید هر دوتا رو امتحان کنید
بازی اینترنتی حجم زیادی مصرف نمیکنن نهایت ساعتی 100 مگ مصرف کنن
انتخاب بین این دوتا سلیقه ایه مثلا من حالم از فورتنایت بهم خورد و فقط یه روز تونستم تحملش کنم اما ایپکس معتادش شده بودم یه زمانی. به نظرم جفتشو امتحان کن ولی اگه سنت بالای 20سال باشه بعیده بری سمت فورتنایت!

مصرف نت ایپکس وحشتناکه نه فقط از فورتنایت بلکه از 99درصد بازیای آنلاین مصرفش بیشتره و ساعتی 200 تا 250 مگ استفاده میکنه که 3-4برابر فورتنایته. همین 3-4تا پست بالاتر نمودار مصرف نت تو بازیای معروف هست میتونی ببینی!
ممنون داداش. فورتنایت زدم دانلود ی هفته تست بزنم بعد برم سراغ اپکس و اونو تست بزنم ببینم چطوره
البته اگه مصرفش بالاس ک احتمالا همون فورتنایت میمونم چون شدیدا مصرف نت برام مهمه

آقا توروخدا یکی یه کمکی به ما بکنه

پینگم تو بازی بی فیلتر شکن 100 در بهترین حالت با پکت لاسس حداقل 65!!!!! اصلا نمیشه بازی کرد عصابمو خورد کرده از رنک پلات اومدم رو سیلور انقد باخت دادم! وقتی فیلترشکن روشن میکنم پروتوکلش رو میزنم رو TCPپکت لاس صفر میشه ولی پینگم خیلی بالا میره و قفل میکنه بازی اونقد پینگم بالاس یه خشاب کامل R99 یه انمی بی شیلدو دان نمیکنه ایراد از ایم ام نیست ایم اوکیه هد میزنم دمیج نمیخوره تورو خدا یه کمکی بکنید
خواهشا یه راهی بگید این پکت لاسو حل کنم اینترنتم ADSLشرکت فن آواس بسته 8مگابیت

پینگم تو بازی بی فیلتر شکن 100 در بهترین حالت با پکت لاسس حداقل 65!!!!! اصلا نمیشه بازی کرد عصابمو خورد کرده از رنک پلات اومدم رو سیلور انقد باخت دادم! وقتی فیلترشکن روشن میکنم پروتوکلش رو میزنم رو TCPپکت لاس صفر میشه ولی پینگم خیلی بالا میره و قفل میکنه بازی اونقد پینگم بالاس یه خشاب کامل R99 یه انمی بی شیلدو دان نمیکنه ایراد از ایم ام نیست ایم اوکیه هد میزنم دمیج نمیخوره تورو خدا یه کمکی بکنید
کاهش پینگ بگیرید استفاده کنید

هم Windscribe هم Speedify نصب کن به سرور آلمان یا هلند وصل شو پینگت نسبت به حالت عادی نهایتش 20تا بالا میره این دوتا توی برنامه های رایگان واسه بازی بهترین گزینه ها هستن.

سرویسای کاهش پینگ داخلی واسه خیلیا خوب جواب نمیدن و پینگ بالاتر هم می برن اما اکثر فروشنده ها کانکشن تست هم دارن میتونی اول تست کنی ببینی واست جواب میده یا نه.

و اما بهترین گزینه به نظرم اینه از این کانالای تلگرامی اکانت هکی برنامه هایی مثل Nord یا Express یا Vyper بگیری اونا سروراشون خیلی زیاد و پر قدرته و واسه پینگ هم مشکل ایجاد نمیکنه. حتی اکانت سرویس های کاهش پینگ حرفه ای خارجی مثل killping یا wtfast هم می فروشن.

ایونت جدید Void Walker چند روزی هست که به مدت 14روز در دسترس قرار گرفته و مود جدیدی به نام Armed and Dangerous رو به بازی اضافه کرده در این مود تنها از سلاح شاتگان و اسنایپر میشه استفاده کرد و شیلد هم بسیار کمیاب و فقط لول1 موجوده!( در مناطق Hot Zone و High Tire Loot احتمال پیدا کردن شیلد و سلاح های طلایی وجود داره)

این ایونت مربوط به لجند محبوب Wraith و داستانش قبل از رسیدن به Kings Canyon هست و ویدئویی برای شرح داستان این کاراکتر هم منتشر شده که می تونید ویدئو رو همراه با زیرنویس فارسی تماشا کنید.

[]
e20_void.jpg
[

ایونت جدید Void Walker چند روزی هست که به مدت 14روز در دسترس قرار گرفته و مود جدیدی به نام Armed and Dangerous رو به بازی اضافه کرده در این مود تنها از سلاح شاتگان و اسنایپر میشه استفاده کرد و شیلد هم بسیار کمیاب و فقط لول1 موجوده!( در مناطق Hot Zone و High Tire Loot احتمال پیدا کردن شیلد و سلاح های طلایی وجود داره)

این ایونت مربوط به لجند محبوب Wraith و داستانش قبل از رسیدن به Kings Canyon هست و ویدئویی برای شرح داستان این کاراکتر هم منتشر شده که می تونید ویدئو رو همراه با زیرنویس فارسی تماشا کنید.

[]
e20_void.jpg
[
یک جورایی بنظرم گند زد تو گیم تا حدودی :D اون پرتال Wraith که میره داخل آزمایشگاه الان حداقل 4-5 تا اسکواد همون اول اونجا Eliminate میشن، بقیه مپم هنوز Longbow پیدا میکنن کمپ میکنن واسه همین نصف مپ خالی میشه کلا.

یک جورایی بنظرم گند زد تو گیم تا حدودی :D اون پرتال Wraith که میره داخل آزمایشگاه الان حداقل 4-5 تا اسکواد همون اول اونجا Eliminate میشن، بقیه مپم هنوز Longbow پیدا میکنن کمپ میکنن واسه همین نصف مپ خالی میشه کلا.

بستگی به دیدت از بازی داره مثلا کسی که میخواد رنک ببره بالا کمپ میکنه با اسنایپرا و یا حتی یه جای خلوت فقط مخفی میشه که تاپ5 یا تاپ3 بشه. مثلا من اینکه چندم بشم برام مهم نیست فقط باید چندتا کیل بگیرم واسه همین معمولا جاهای شلوغ مثل Airbase و Market و Skull Town فرود میام :D:D:D

اون پرتاله هم در نوع خودش جالبه واسه تنوع خوبه مخصوصا اگه همون اول تفنگایی مثل peacekeeper یا devution یا r99 که از نزدیک میترکونن دشمنو پیدا کنی راحت میشه چندتا کیل گرفت!!! :-j:-j:-j

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or