Anti-Tamper مانند DRM نیست، از زاویه دیگری به آن نگاه کنید

• Thread starter Thread starter S.X
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

S.X

کاربر سایت
28363161459406988645.png

ماه‌های اخیر با بازی‌هایی همراه بوده که به ظاهر DRM یا اسمی از آن را به همراه نداشته‌اند اما زود و بی‌دردسر، طی همان هفته اول یا روز عرضه کرک نشده‌اند. Dragon Age: Inquisition مثال قابل‌توجهی است که کرک‌شدن آن نزدیک به یک‌ماه طول کشیده است. FIFA 15 و Lords of the Fallen هم دیگر بازی‌هایی‌اند که خیلی زود و ساده شکسته نشده‌اند.

Anti-Tamper راه‌کار و فناوری تازه‌ایست که موجب این تاخیر شده و توانسته قدرتمندتر از گذشته از بازی‌ها محافظت کند. این ساختار که توسط شرکت Denuvo ایجاد شده، بدون استفاده از راه‌حل‌های DRM، مانع از اشکال‌زدایی و تغییر فایل‌های قابل‌اجرا می‌شود و از همین طریق هم امنیت بازی‌ها را بالا می‌برد. البته هنوز هم روند اصلی کارکرد آن از ناگفته‌های Denuvo به حساب می‌آید. از طرفی Anti-Tamper محدودیت‌های DRM یا به طور کامل‌تر Digital Rights Management را ایجاد نمی‌کند و بدون درخواست‌های خاصی مانند نصب درایور، قرار گرفتن در وضعیت آنلاین به صورت دایم و موارد مشابه کار خود را انجام می‌دهد.

Denuvo هنگام گفتگو خود با EUROGAMER درباره Anti- Tamper متذکر شده است که «این یک راه‌حل از جنس DRM نیست. پای مدیریت حقوق دیجیتال یا مدیریت مجوزها هم در میان نیست. Anti-Tamper اساسا با DRM متفاوت است. به طور مثال اگر شما این مکانیسم را بدون یک DRM خارجی مانند استیم به عنوان خود اضافه کنید، به طور کامل ناکارآمد خواهد بود. Anti-Tamper فقط در ترکیب با یک DRM خارجی کار می‌کند».

در ادامه: «ما از اتفاقات رقم‌خورده بسیار خوشحال هستیم. به یاد داشته باشید که بسیاری از بازی‌های PC در روز انتشار کرک می‌شوند، البته اگر زودتر چنین نشود. حال دور نگاه داشتن بازی‌ها از چنین عملی طی هفته‌ها یا ماه‌ها تقریبا در صنعت بازی‌ها بی‌سابقه است».

برخی از بازی‌ها از جمله Dragon Age: Inquisition با وجود استفاده از این فناوری در نهایت کرک شده‌اند که این موضوع توسط تعدادی از افراد در NeoGAF هم تایید شده است. Denuvo نسبت به این موضوع و این‌که آیا Anti-Tamper هم مانند دیگر ساختارها در آینده کنار گذاشته خواهد شد، گفته است: «هر بازی محافظت‌شده‌ای در نهایت کرک خواهد شد. برای مثال سیستمی که ما روی FIFA 13 اعمال کردیم کرک شدن آن را سیزده روز به تاخیر انداخت. ما این سیستم را برای FIFA 14 بهبود بخشیدیم و زمان مورد نظر به 46 روز افزایش پیدا کرد. برای FIFA 15 هم ما این بهبودها را ادامه دادیم و در نهایت به جایی رسیدیم که این بازی 90 روز را بدون کرک‌شدن پشت سر گذاشت. این روند شکل گرفته این اجازه را به ما می‌دهد که یک قدم جلوتر قرار بگیریم و IPهای مشتری‌های خود را امن نگاه داریم».

با تمام این توضیحات و دلایل، باز هم سوال این‌جاست که آیا این خبر خوبی در فضای عمومی بازی‌هاست یا خیر؟ DRM خود به طور کلی مورد پسند هیچ‌کس نبود و یکی از دلایل این موضوع تداخل و آسیب‌های کم و زیادی بود که این مکانیسم به تجربه بازی‌ها وارد می‌کرد. ممکن است Denuvo Anti Tamper هم فاصله‌ای را بین خود و بازیکن‌ها ایجاد کند. ضمن این‌که به نظر می‌رسد این سیستم هم لطمه زدن به تجربه بازی‌ها را به همراه داشته است. Denuvo در ارتباط با این موضوعات اشاره کرده است: «فناوری Anti Tamper ما، هیچ‌گونه عملیات خواندن و نوشتنی را حین اجرا بازی‌ها نسبت به هارد درایو سیستم انجام نمی‌دهد. این کار اگر صورت گیرد، نه تنها مسایل امنیتی را بهبود نمی‌بخشد بلکه ممکن است تاثیر منفی بر روی عملکرد کلی هم داشته باشد. در حقیقت ما هیچ‌گونه تاثیر منفی روی عملکرد بازی‌ها نمی‌گذاریم و سخت‌افزار سیستم‌ها را هم زیر فشار بیشتر قرار نمی‌دهیم. این یکی از مهم‌ترین درخواست‌ها از مشتریان، توسعه‌دهندگان و ناشرین است. حقوق مصرف‌کننده هرگز نباید تحت تاثیر Anti-Tamper قرار گیرد. ما تنها مانع کپی‌های غیرقانونی یا به تاخیر انداختن آن هستیم».

در ادامه هم بحث‌های دیگری پیرامون Anti-Tamper و آینده شرکت آن وجود دارد. هم‌چنین اشاره‌ای هم شده بود که این سیستم قرار است مانع از کرک‌شدن بازی‌ها شود که این‌چنین نشده است. هر چند که این کار را به شکل قابل توجهی به تاخیر انداخته است. Denouvo از علاقه دیگر ناشرین نسبت به Anti- Tamper هم خبر داده و گفته است که «ما شاهد علاقه دیگر ناشرین حوزه بازی‌ و هم‌چنین ناشرین که خارج از این صنعت فعالیت دارند، بوده‌ایم». تنظیم‌کننده اصلی این مقاله هم از سکوت EA و CI Games (سازنده Lord of the Fallen) در ارتباط با این موضوع خبر داده و متذکر شده که انگار قرار است این سیستم دوباره مورد استفاده قرار گیرد. به طور کامل‌تر Denuvo's Anti-Tamper آمده است که بماند.

آخرین ویرایش:
کاری به اصل مطلب ندارم ولی میخوام بودنم دقیقا فاز اینایی که از این کار حمایت میکنن چیه ؟ قرار چی بهشون اضافه بشه ؟ نکنه سهام دار EA و CI ـین ما خبر نداریم ؟ :)) از اینکه یه نفر داخل یک کشوری زندگی میکنه کنه که باید پول خون باباش رو بده برا چنین محتوایی داره چنین در افشانیایی میکنه واقعا خندم میگیره :))

کاری به اصل مطلب ندارم ولی میخوام بودنم دقیقا فاز اینایی که از این کار حمایت میکنن چیه ؟ قرار چی بهشون اضافه بشه ؟ نکنه سهام دار EA و CI ـین ما خبر نداریم ؟ :)) از اینکه یه نفر داخل یک کشوری زندگی میکنه کنه که باید پول خون باباش رو بده برا چنین محتوایی داره چنین در افشانیایی میکنه واقعا خندم میگیره :))

أره واقعا خنده داره كسي با دزدي مخالف باشه، من يكي كه تركيدم از خنده.

این بحث بارها پیش اومد نه الان از سال 2006 که نسل ps3 و x360 شروع شد تازه اونموقع خیلی از الان بدتر بود خیلی بیشتر بحث پیش میومد..!!و متاسفانه به جای هم نرسید چون بقول یه بنده خدای اونی که بخواد پایرت کنه زمین و زمان رو میریزه به هم که بتونه این کارو انجام بده و اونی که بخواد فقط ارجینال بازی کنه هم همینطور..!!این بحثهای جهان سوم و چی و چی خیلی بحثه مسخره ای هست ما خودمون میخوایم که جهان سومی باهامون رفتار بشه فقط کافیه همین فردا بگن پراید 40 میلیون ببین همین ملت ما چطور اسم مینویسن..!!هیچ کس هم اعتراض نمیکنه..!!ااین هم پایرت خوری تو کاره یا فرهنگ.؟؟خوب معلومه ما با کشورهای پیشرفته تو این ضمینه خیلی خیلی فاصله داریم ولی یکی نیومد بگه خوب باشه از کی و کجا شروع کنیم که تغییر کنیم.؟تا قیامت این وضع میمونمه بدتر هم میشه.!!اونی که بخواد به فرهنگ اورجینال خری و بازی برسه افکارش ماله اینجا نیست..!!!!متاسفانه..!!!

شما انتظار نداشته باش فرهنگ ضد Priracy توی یه کشوری مثل ایران مشابه یه کشوری مثل آلمان باشه. اگه همه چیزمون سر حساب و کتاب بود و ارزش پولمون مثل کشورای درست و حسابی بود، اون موقع شرایط فرق داشت.
البته اینم بگم، فکر نکنید 60 دلار برای یه نفر که توی اروپا یا امریکا زندگی میکنه پول خیلی کمی هست، نه، اونا هم برای خرید بازیهاشون باید برنامه ریزی کنن و سالی چند تا بازی میخرن و مثل ما نیستن که فکر میکنیم باید همه بازیها رو بخریم و تموم کنیم :دی
خلاصه موضوع به این سادگیا نیست که هر کس بازیهای PC رو پایرت میکنه کلاً دزده!

من نمی فهمم؛این که ما دوست نداریم piracy به شرکت های بازیسازی موردعلاقمون لطمه بزنه چه دخلی به بقیه داره!کم نیست مواردی که همین piracy ضررات هنگفت به شرکت های مختلف زده !
بحث سر ایران نیست،یک بحث جهانی و کلی هست . منم شرایط کلی بازار ایران و وضع اقتصادی مردم رو درک میکنم . اگه این جا هم اقتصاد ما حداقل استاندارد ها رو داشت،وظیفه ایجاب میکرد که بازی رو بخریم،چون توانایی داشتیم.
اما با این وضع اقتصادی به هیچ وجه خرید بازی اصل در ایران به صرفه نیست.
ما نه باید از این اقدام دفاع کنیم و نه حق محکوم کردنشو داریم.شرکت های مختلف هم بهترین کار رو انجام دادن؛خارج کردن ایران از بازار ها.

شما انتظار نداشته باش فرهنگ ضد Priracy توی یه کشوری مثل ایران مشابه یه کشوری مثل آلمان باشه. اگه همه چیزمون سر حساب و کتاب بود و ارزش پولمون مثل کشورای درست و حسابی بود، اون موقع شرایط فرق داشت.
البته اینم بگم، فکر نکنید 60 دلار برای یه نفر که توی اروپا یا امریکا زندگی میکنه پول خیلی کمی هست، نه، اونا هم برای خرید بازیهاشون باید برنامه ریزی کنن و سالی چند تا بازی میخرن و مثل ما نیستن که فکر میکنیم باید همه بازیها رو بخریم و تموم کنیم :دی
خلاصه موضوع به این سادگیا نیست که هر کس بازیهای PC رو پایرت میکنه کلاً دزده!

من نمی خوام برم تو جزییات، کاری هم ندارم هر کس مسئول کاراهای خودش هست و نمیام قضاوت کنم. ولی وقتی بحث anti-piracy میشه هم درست نیست بیای وسط بگی نه خیلی هم pirate کردن درست هست و هر کس مخالفه یه چیزیش میشه! (منظورم این نیست که شما گفتید).

شما اول پست من رو درست بخون دوم هم یـ چند روز تشریف بیار اینجا بعدا بخند :) اصلا یـ کار دیگه کن برو پیش یکی از نمایندگی های EA و ... خواهش کن که بیان اینجا هم یـ شعبه بزنن یا حداقل IP ها رو باز کنن بعدن بخند :)

آخرین ویرایش:
من میخوام بوگاتی سوار شم و هواپیمای شخصی داشته باشه ... چرا نباید داشته باشم ... این اجحاف نیست ... چرا این شرکت ها فکر کشورهایی مثل ما ها که در امدمون انقدر پایینه رو نمیکنن .... و قیمت متناسب با درامد ما نمیزنن

حالا ربطش رو پیدا کنید ...

جوابش واضخه چون کشورهایی مثل ما ذره ایی برای اونا مهم نیستن .. گیمرهای ایرانی حتی کمتر از 1% روی صنعت گیم تاثیر گزارن
کجای کاری الان افغانی ها ارزش پولشون از ما بیشتره برامون کلاس میزارن :))
یه معادله کوچیک بهت میگم تا تهشو بخون

1 دلار = 3600 تومن

موفق پیروز باشی :d این بحثا تهش میرسه به خطوط قرمز پس بهتره تموم بشه

حرف حساب

تموم شد و رفت

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه که یه سری که پایرت میکنن حق هم به خودشون میدن اقا پایرت میکنی کسی نمیتونه چیزی بهت بگه اصلا خوب کاری میکنی اما این که ازش دفاع میکنی و میخوای توجیهش کنی خیلی جالبه. مثل این میمونه که دست تو جیب یکی بکنی بعد بخوای توجیه کنی که من اقا ندارم فلانم.:-jنون یکی دیگه رو اجر کردی بعد میای میگی که چون من وضع بده توام برو به درک.

این بحث بارها پیش اومد نه الان از سال 2006 که نسل ps3 و x360 شروع شد تازه اونموقع خیلی از الان بدتر بود خیلی بیشتر بحث پیش میومد..!!و متاسفانه به جای هم نرسید چون بقول یه بنده خدای اونی که بخواد پایرت کنه زمین و زمان رو میریزه به هم که بتونه این کارو انجام بده و اونی که بخواد فقط ارجینال بازی کنه هم همینطور..!!این بحثهای جهان سوم و چی و چی خیلی بحثه مسخره ای هست ما خودمون میخوایم که جهان سومی باهامون رفتار بشه فقط کافیه همین فردا بگن پراید 40 میلیون ببین همین ملت ما چطور اسم مینویسن..!!هیچ کس هم اعتراض نمیکنه..!!ااین هم پایرت خوری تو کاره یا فرهنگ.؟؟خوب معلومه ما با کشورهای پیشرفته تو این ضمینه خیلی خیلی فاصله داریم ولی یکی نیومد بگه خوب باشه از کی و کجا شروع کنیم که تغییر کنیم.؟تا قیامت این وضع میمونمه بدتر هم میشه.!!اونی که بخواد به فرهنگ اورجینال خری و بازی برسه افکارش ماله اینجا نیست..!!!!متاسفانه..!!!
خرید بازی اورجینال طرز رفتار نیست که شما میگید فرهنگ. هیچ ربطی به فرهنگ نداره. این نیازمند توانایی مالی کاربر و حضور و پشتیبانی شرکت های دارنده پلتفرم هست. ما بی‌ارزش ترین پول دنیا رو داریم و در حالی که درآمدمون در سطح یه اروپایی و.. نیست باید به اندازه اونا پول بدیم. در حالی که هند و روسیه و... نسخه های ارزان‌تر در اختیار بازارشون قرار میگیره. تحریم بودن و مسدود بودن IP های ایران در بعضی از سرویس‌ها رو هم در باید در نظر گرفت. در کل ایران بازار حساب نمیشه و ما هم "خریدار مستعد" نیستیم. با این حال واکنش شدید بعضی از دوستان اینجا جالبه. این تاپیک هم در مورد یه چیزی مربوط به پلتفرم PC هست حالا دوستان اومدن تجربه‌شون تو خرید بازی‌های کنسولی رو اینجا عمومیت بدن به PC و بحث رو پیش ببرن به سمت اورجینال‌باز با فرهنگ و pirate دزد. مسئله مهم در مورد سیستم‌هایی مثل این، این سواله که در این مدت زمانی که DA:I کرک نشد چقدر این سیستم باعث شد نسخه های از دست رفته (pirate شده) به نسخه قانونی تبدیل بشه؟!
من میخوام بوگاتی سوار شم و هواپیمای شخصی داشته باشه ... چرا نباید داشته باشم ... این اجحاف نیست ... چرا این شرکت ها فکر کشورهایی مثل ما ها که در امدمون انقدر پایینه رو نمیکنن .... و قیمت متناسب با درامد ما نمیزنن حالا ربطش رو پیدا کنید ...
ربط یه بازی مثلا 60$ به بوگاتی و هواپیمای شخصی چیه؟ این منطق و مثال شما باعث شیوع Ebola شد...
خیلی جالبه که یه سری که پایرت میکنن حق هم به خودشون میدن اقا پایرت میکنی کسی نمیتونه چیزی بهت بگه اصلا خوب کاری میکنی اما این که ازش دفاع میکنی و میخوای توجیهش کنی خیلی جالبه. مثل این میمونه که دست تو جیب یکی بکنی بعد بخوای توجیه کنی که من اقا ندارم فلانم.:-jنون یکی دیگه رو اجر کردی بعد میای میگی که چون من وضع بده توام برو به درک.
مثال شما حداقل در مورد ایران و کشورهایی با وضعیت ایران صادق نیست به دلایلی که بالا گفتم. یه کاربر ایرانی به طور متوسط اگر بازی کرک نشه بیخیال اون میشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or