Anti-Tamper مانند DRM نیست، از زاویه دیگری به آن نگاه کنید

• Thread starter Thread starter S.X
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

S.X

کاربر سایت
28363161459406988645.png

ماه‌های اخیر با بازی‌هایی همراه بوده که به ظاهر DRM یا اسمی از آن را به همراه نداشته‌اند اما زود و بی‌دردسر، طی همان هفته اول یا روز عرضه کرک نشده‌اند. Dragon Age: Inquisition مثال قابل‌توجهی است که کرک‌شدن آن نزدیک به یک‌ماه طول کشیده است. FIFA 15 و Lords of the Fallen هم دیگر بازی‌هایی‌اند که خیلی زود و ساده شکسته نشده‌اند.

Anti-Tamper راه‌کار و فناوری تازه‌ایست که موجب این تاخیر شده و توانسته قدرتمندتر از گذشته از بازی‌ها محافظت کند. این ساختار که توسط شرکت Denuvo ایجاد شده، بدون استفاده از راه‌حل‌های DRM، مانع از اشکال‌زدایی و تغییر فایل‌های قابل‌اجرا می‌شود و از همین طریق هم امنیت بازی‌ها را بالا می‌برد. البته هنوز هم روند اصلی کارکرد آن از ناگفته‌های Denuvo به حساب می‌آید. از طرفی Anti-Tamper محدودیت‌های DRM یا به طور کامل‌تر Digital Rights Management را ایجاد نمی‌کند و بدون درخواست‌های خاصی مانند نصب درایور، قرار گرفتن در وضعیت آنلاین به صورت دایم و موارد مشابه کار خود را انجام می‌دهد.

Denuvo هنگام گفتگو خود با EUROGAMER درباره Anti- Tamper متذکر شده است که «این یک راه‌حل از جنس DRM نیست. پای مدیریت حقوق دیجیتال یا مدیریت مجوزها هم در میان نیست. Anti-Tamper اساسا با DRM متفاوت است. به طور مثال اگر شما این مکانیسم را بدون یک DRM خارجی مانند استیم به عنوان خود اضافه کنید، به طور کامل ناکارآمد خواهد بود. Anti-Tamper فقط در ترکیب با یک DRM خارجی کار می‌کند».

در ادامه: «ما از اتفاقات رقم‌خورده بسیار خوشحال هستیم. به یاد داشته باشید که بسیاری از بازی‌های PC در روز انتشار کرک می‌شوند، البته اگر زودتر چنین نشود. حال دور نگاه داشتن بازی‌ها از چنین عملی طی هفته‌ها یا ماه‌ها تقریبا در صنعت بازی‌ها بی‌سابقه است».

برخی از بازی‌ها از جمله Dragon Age: Inquisition با وجود استفاده از این فناوری در نهایت کرک شده‌اند که این موضوع توسط تعدادی از افراد در NeoGAF هم تایید شده است. Denuvo نسبت به این موضوع و این‌که آیا Anti-Tamper هم مانند دیگر ساختارها در آینده کنار گذاشته خواهد شد، گفته است: «هر بازی محافظت‌شده‌ای در نهایت کرک خواهد شد. برای مثال سیستمی که ما روی FIFA 13 اعمال کردیم کرک شدن آن را سیزده روز به تاخیر انداخت. ما این سیستم را برای FIFA 14 بهبود بخشیدیم و زمان مورد نظر به 46 روز افزایش پیدا کرد. برای FIFA 15 هم ما این بهبودها را ادامه دادیم و در نهایت به جایی رسیدیم که این بازی 90 روز را بدون کرک‌شدن پشت سر گذاشت. این روند شکل گرفته این اجازه را به ما می‌دهد که یک قدم جلوتر قرار بگیریم و IPهای مشتری‌های خود را امن نگاه داریم».

با تمام این توضیحات و دلایل، باز هم سوال این‌جاست که آیا این خبر خوبی در فضای عمومی بازی‌هاست یا خیر؟ DRM خود به طور کلی مورد پسند هیچ‌کس نبود و یکی از دلایل این موضوع تداخل و آسیب‌های کم و زیادی بود که این مکانیسم به تجربه بازی‌ها وارد می‌کرد. ممکن است Denuvo Anti Tamper هم فاصله‌ای را بین خود و بازیکن‌ها ایجاد کند. ضمن این‌که به نظر می‌رسد این سیستم هم لطمه زدن به تجربه بازی‌ها را به همراه داشته است. Denuvo در ارتباط با این موضوعات اشاره کرده است: «فناوری Anti Tamper ما، هیچ‌گونه عملیات خواندن و نوشتنی را حین اجرا بازی‌ها نسبت به هارد درایو سیستم انجام نمی‌دهد. این کار اگر صورت گیرد، نه تنها مسایل امنیتی را بهبود نمی‌بخشد بلکه ممکن است تاثیر منفی بر روی عملکرد کلی هم داشته باشد. در حقیقت ما هیچ‌گونه تاثیر منفی روی عملکرد بازی‌ها نمی‌گذاریم و سخت‌افزار سیستم‌ها را هم زیر فشار بیشتر قرار نمی‌دهیم. این یکی از مهم‌ترین درخواست‌ها از مشتریان، توسعه‌دهندگان و ناشرین است. حقوق مصرف‌کننده هرگز نباید تحت تاثیر Anti-Tamper قرار گیرد. ما تنها مانع کپی‌های غیرقانونی یا به تاخیر انداختن آن هستیم».

در ادامه هم بحث‌های دیگری پیرامون Anti-Tamper و آینده شرکت آن وجود دارد. هم‌چنین اشاره‌ای هم شده بود که این سیستم قرار است مانع از کرک‌شدن بازی‌ها شود که این‌چنین نشده است. هر چند که این کار را به شکل قابل توجهی به تاخیر انداخته است. Denouvo از علاقه دیگر ناشرین نسبت به Anti- Tamper هم خبر داده و گفته است که «ما شاهد علاقه دیگر ناشرین حوزه بازی‌ و هم‌چنین ناشرین که خارج از این صنعت فعالیت دارند، بوده‌ایم». تنظیم‌کننده اصلی این مقاله هم از سکوت EA و CI Games (سازنده Lord of the Fallen) در ارتباط با این موضوع خبر داده و متذکر شده که انگار قرار است این سیستم دوباره مورد استفاده قرار گیرد. به طور کامل‌تر Denuvo's Anti-Tamper آمده است که بماند.

آخرین ویرایش:
شما شاید از این دید به قضیه نگاه نکنید ولی به نظر من این سیستم های Anti-piracy مدرن خیلی کمک کردن که این روند مزخرفی که توی ایران ده سال پیش حاکم بود که مردم کلا اصلا با مفهوم جنس اوریجینال آشنایی نداشتن از بین بره، من یادمه وقتی PS3 اومد و من خریدمش خیلی از دوستام منو مسخره کردن که چرا حاظرم 70 هزار تومن پول بازی اوریجینال بدم وقتی بازیهای X360 دونه ای 8 هزار تومنه....همون دوستان الان بازیهای PS4 یا حتی PC شون رو اوریجینال میگیرن که جای بسی مسرت هستش،
روند مزخرفی که شما میگی هیچ دخلی به محدود کردن یا نکردن نداره، الان مردم ایران نسبت به ده سال پیش پول بیشتری چه برای اجناس دیجیتالی چه برای اجناس اینترنتی خرج میکنه، آره، ولی دلیلش هیچ ربطی به محدود کردن و چماغ بالا سر نداره، الان آنتی ویروس شید رو درست کردن ببینید چقدر فروش داشته توو ایران؟ یه جنس اینترنتی ایرانی رو با قیمت مناسب واسه ایرانیا گذاشتن خیلیا استقبال کردن در صورتی که میتونستن مثل قبل نود رو به راحتی رایگان آپدیت کنن، اونایی که شید رو خریدن به خاطر حرف زور نبود، اونایی هم که نود رو نخریدن به خاطر کرک در دسترس نود نبود به خاطر قیمت فضایی نود به ریال بود. یا همین سایت‌های فیلم و سریال و غیره که vip میدن، تعداد خیلی خیلی زیادی دارن پول میدن چون قیمت معقوله و در ازای یه پول ناچیز امکانات زیادی بشون میده در صورتی که با یکم سرچ میشه همه‌ی اونا رو مجانی گیر آورد. فلذا قفل گذاشتن و نذاشتن هیچ دخلی به تغییر روند مزخرفی که توو ایران بود نداره. الانم که پی اس ۴ هک نشده آره خیلیا مجبور شدن برن اورجینال بخرن، ولی چندتا خریدن؟ هرچقدر درآمدشون اجازه بده، با هزارتا تعویض و فلان و بیسار. این تغییر فقط و فقط در ظاهر به توسعه این فرهنگ کمک میکنه، ولی در باطن بسیار مخرب است، چون اون شخصی که به خاطر قفل و اینجور چیزا مجبور شده بره بازی رو با هزارتا بدبختی و قیمت فضایی به زور تهیه کنه، شک نکنید اگه کرک بشن به ته مونده‌ی خاکستر سونی و امثالهم رحم نخواهد کرد. ولی اگه همه‌ی افراد دنیا بتونن بازی‌ها رو با یه قیمت منصفانه خریداری کنن قفل مفید خواهد بود. پس هروقت EA یا sony یا هر کله‌گنده‌ی دیگه‌ای تونست ارزش این هفده یا هجده‌تا واحد پولی توو جهان رو یکسان کنه، یا به عبارتی هروقت تونست اقتصاد بیش از ۱۹۰کشور جهان رو به سطح اعلا برسونه، خبر مرگش بیاد قفل بزاره رو بازیاش. (نیاید بگید کشورها باید اصلاح کنن وضعیتشون رو که حرفی بس کودکانه خواهد بود:d)

ولی آدم میتونه امیدوار باشه که این سیستم حداقل محدود بشه به قشری از جامعه که توان مالی یا سطح فکریش رو ندارن که Piracy کار درستی نیستش و اونایی که قدرت مالیش رو دارن حتی به صورت نسبی هم یکم سر کیسه رو شل کنند که هم ما بتونیم با خیال راحت از بازیهامون لذت ببریم هم سازنده ها با جون و دل بیشتری به ساخت بازیهاشون بپردازن.
از بیخ و بن اشتباست چون در این صورت این سیستم فقط این قشر رو از بازی محروم میکنه، چیزی رو محدود نمیکنه. در کل از حرفات اینجور برداشت میشه که من پول دارم، فلانه اونایی که ندارن.
هنوزم مسخره میشم وقتی یکی میفهمه که Subscription پولی توی Brazzers دارم:d
حق دارن وقتی میشه یه شب تا صبح دیتا بیس یه سابت رو توو فضای مجازی سایت‌ها ذخیره کرده. البته پیشنهادم برای شما همون سابسکریپشن هست:d

مقلوله اصلی فرهنگسازی در کشورهای جهان سومه
دارید میبیند با وجود شبکه جهانی استیم باز هم بازیها فروش بسیار خوبی روی پلتفروم PC دارن و شاهد عرضه بسیاری از بازیها روی این پلتفروم محبوب هستیم
اما ایران و نباید با بقیه کشورهای جهان مقایسه کرد

من اگه یک شهروند امریکایی یا اروپایی بودم ماهانه 2500 دلار حقوق میگرفتم .هزینه اینترنت 24 ماگابیتیم نهایت 20 دلار میشد و قیمت بازی هم 60 دلار چرا که نه حتما تمام بازیهارو روی استیم اوریجینال میخریدم
ولی وقتی یه گیمر تو ایران یا از باباش پول تو جیبی میگره یا نهایت حقوقش 800 هزار تومنه چطوری میتونه ده تا بازی 260 هزار تومنی سفارش بده
بشخصه بازی Company Of Heroes 2 و خیلی از بازیهایی که واقعا از بازی کردنشون لذت میبرم حتی شده وام بگیرم اما اوریجینال بازی میکنیم و واقعا اینکه بخوایم تمام عناوین تو ایران اوریجینال بخریم غیر ممکنه

درکل در ایران نمیشه و نباید خیلی خرده گرفت . ولی باید سعی کنیم تا جایی که میتونیم عناوین مورد علاقه مونو اوریج بخریم.
اماااااااااا یه مورد دیگه هم هست : همیشه پایرت بد نیست یسری شرکتهای دزد هستن مثل یوبی سافت که اشغالو به گیمرها قالب میکنن درامد فضایی هم دارن . پایرت عناوین اینجور شرکتها واجبه
سوالی دارم فکر میکنید طراح راک استاری که دهنش سرویس شده GTAV ساخته از اون فروش 35 میلیونی بازی چقدر نصیبش شده ؟؟ چقدرش رفته تو جیب Take-Two Interactive
همین Take-Two Interactive چقدر از سونی ماکرو پول گرفته تا نسخه GTAV تاخیر بزنه ؟
که البته نوش جونش

درکل پایرت برخی مواقع برا ناشرین که فقط فکر پول هستن به DLC رحم نمیکنن خیلی میتونه خوب باشه .

درمورد بازار PC اصلا نگران نباشید تا استیم هست فروش بازیها عالیه و دارید میبینید بهترین بازیها یکی پس از دیگری روی استیم میان

EA بهتره محصولاتشو بصورت گسترده روی استیم عرضه کنه مطمعا ضرر نمیکنه

فرهنگ‌سازی در کشورهای جهان سوم؟؟؟؟؟
اینکه یه نفر تویه یه کشور دیگه پول تو جیبیش رو میده به راحتی یه بازی میگیره و توو یه کشور دیگه یارو باید جون بکنه تا بتونه پول یه بازی رو جور کنه چه ربطی به فرهنگ‌سازی داره؟
کشورهای جهان سومی خیلی از بازی‌ها رو اورجینال خریداری نمیکنن چون با درآمدشون نمیخونه، این چه ربطی به فرهنگ‌سازی داره؟ فرهنگی که بگه یک سوم درآمد ماهیانه رو بده فقط یه بازی بخر؟
اگه این فرهنگ باشه اون شخص با فرهنگی که با ماهی ۲۵۰۰هزار دلار بازی رو ارجینال میخره، اگه ماهی ۳۰۰دلار میگرفت از صدتا امثال جهان سومی بی‌فرهنگ‌تر میشد.
تا وقتی که قیمت یه جنس اوجینال یه جای کره‌ی زمین قد پول پیتزای یه فرده، یه جای دیگه نصف حقوق ماهیانه‌ی اشخاص، مجبور کردن انسان‌ها که بازی رو اورجینال بخرن کاری است بس مزخرف.

در کل به امثال EA باید گفت: ما راضی، هکر راضی، گور پدر ناراضی

مشکل EA و امثالهم اینه که خودشون سر ورژن PC گند می زنن از نظر کیفیت پورت و اینا:دی بعد میخوان تعداد بیشتری از ملت بازیشون رو اوریج بخرن، اون تیمی که روی DRM و امثالهم کار می کنه رو اگر بزارن بازی رو پولیش کنه یا حتی تست (!) کنه فروش بازی بیشتر میشه والا:دی

خیلی هم خوبه همین که pc باز ها دیگه نتونن کپی بازی کنن و فروشنده های سخت افزار هم دیگه نتونن به قیمت فضایی جنس بفروشن از دستاوردهای این تکنولوژی جدید است

خیلی هم خوبه همین که pc باز ها دیگه نتونن کپی بازی کنن و فروشنده های سخت افزار هم دیگه نتونن به قیمت فضایی جنس بفروشن از دستاوردهای این تکنولوژی جدید است
من گیج شدم، تا اونجایی که من میدونم قیمت سخت‌افزارها، اینجا، اونم بخاطر دلار و اینا فضاییه، هرچقدر سعی میکنم ربطشو به قفل گذاشتن روی بازی‌های رایانه‌ای پیدا کنم موفق نمیشم، یکم توضیح بده ما روشن شیم.

با ترسیم اشکال هندسی و نمودار بفرماید واقعا چطور به این نتیجه رسیدی !!!؟؟ اصلا چطور اینا را به هم ربط دادی ؟! 8->

@voltage

خب یه مثال نقض برای حرف بالاتون من دارم، همین نیم ساعت پیش اتفاقا خیلی بر حسب اتفاق با یکی از دوستان بیرون بودم، ایشون رئیس شرکت Next هستن (یه شرکت کوچیک که کلا Supplier بازیهای PC و پایرت شده بقیه کنسول ها توی استان گیلان هستش) داشت این رو میگفت که الان درخواست واسه بازی فیفا 15 اوریجینال خیلی زیاد شده، بخاطر اینکه هنوز نسخه کرک شده بهینه به مردم نرسیده و کسانی که جونشون میرفت حاظر نبودن بیشتر از 6-7 هزار تومن بازی اوریجینال بخرن الان 160 دارن پول بازی رو میدن.(این دقیقا حرفی بود که من زدم)

راجع به اینکه قشر کم در آمد تر محروم بشه از این Luxury ها که یه بحث جداست، منهم دوست دارم سوار Aston Martin بشم، ولی خب این Luxury رو ندارم:d ولی نمیرم بدزدم یدونه ازش، این شرایط دنیای ماست، ما خیلی چیزارو نمی تونیم داشته باشیم و باید این رو بپذیریم. منم دلم میخواست این ماه جای یه دونه بازی 4 تا بخرم، ولی به اقتضای اینکه اگر اینکار رو میکردم یه بخش قابل توجهی از درآمد ماهیانه ام میرفت برای بازی ظرف 2 هفته اینکار رو نکردم و باعث هم نشد به خودم این حق رو بدم که به Piracy رو بیارم.

در رابطه با بخش سوم صحبتتون هم باید باز برگردم به اصل قضیه، اون بنده خداها زحمت کشیدن و این Entertainment رو در اختیار ما گذاشتن که ازش لذت ببریم، من توی کار خودم هم انتظار دارم که به اندازه زحمتی که میکشم از صبح تا شب ازم تقدیر بشه و به اندازه کاری که میکنم درآمد داشته باشم برای همین باور دارم که نباید درآمد یه سری دیگه رو از این راه محدود کنم.

کلا Piracy یه بخش جداناشدنی از فرهنگ مدرن هستش ولی بخشی هستش که باید کم بشه، بخاطر اینکه نتیجه اش میتونه خیلی خطرناک بشه. منم خودم که اینجا روی منبر نشستم بارها شده که بازی، فیلم، موسیقی و ....رو Pirate کنم، ولی زمانی بوده که دانشش رو نداشتم (عصر PS2 و قبلش) و یا زمانی بوده که دسترسی در غیر اینصورت ممکن نبود، ولی اگر شرایط فراهم باشه (شرایط مالی نه:d) هیچوقت اینکار رو نمی کنم، چه بسا خیلی وقتا چیزهایی که قبلا Pirate کرده بودم رو اوریجینالش رو خریداری کردم که جبران کرده باشم قضیه رو.

آخرین ویرایش:
اونجور که از مصاحبه برمیاد طرف میگه همین تاخیر هایی که برای کرک شدن قفل ها به وجود میاد خودش غنیمته
و تنها خاصیت این قفل ها اینه که بازی از روز انتشار کرک نشه و همین باعث شه که فن ها بازی رو زودتر تهیه کنند.

ولی ان الله مع الصابرین. (همانا خدا با صابران است) :d

ولی اگه همه‌ی افراد دنیا بتونن بازی‌ها رو با یه قیمت منصفانه خریداری کنن قفل مفید خواهد بود. پس هروقت EA یا sony یا هر کله‌گنده‌ی دیگه‌ای تونست ارزش این هفده یا هجده‌تا واحد پولی توو جهان رو یکسان کنه، یا به عبارتی هروقت تونست اقتصاد بیش از ۱۹۰کشور جهان رو به سطح اعلا برسونه، خبر مرگش بیاد قفل بزاره رو بازیاش اینکه یه نفر تویه یه کشور دیگه پول تو جیبیش رو میده به راحتی یه بازی میگیره و توو یه کشور دیگه یارو باید جون بکنه تا بتونه پول یه بازی رو جور کنه چه ربطی به فرهنگ‌سازی داره؟
تا وقتی که قیمت یه جنس اوجینال یه جای کره‌ی زمین قد پول پیتزای یه فرده، یه جای دیگه نصف حقوق ماهیانه‌ی اشخاص، مجبور کردن انسان‌ها که بازی رو اورجینال بخرن کاری است بس مزخرف.

این حرف دقیقا یعنی: فراموش کنید ما و اجدادمون یه مشت آدم بی مصرف بودیم و جامعه های Dysfunctional درست کردیم که سرانه ملی ما یک بیستم شماست، ای شماهایی که تکنولوژی و برتری اقتصادی دارید و جون کندین و زحمت کشیدید که به اینجا برسید حالا بیاید جور مارو بکشید، چون ما فقط لاشخوری و دزدی بلدیم. (با کمال احترام البته- یه موقع برداشت بد نشه از حرفم:d)

من گیج شدم، تا اونجایی که من میدونم قیمت سخت‌افزارها، اینجا، اونم بخاطر دلار و اینا فضاییه، هرچقدر سعی میکنم ربطشو به قفل گذاشتن روی بازی‌های رایانه‌ای پیدا کنم موفق نمیشم، یکم توضیح بده ما روشن شیم.
ببینید اگر بازی ها قفل داشته باشند باعث میشود که عده زیادی دست از pc بکشند و رو به کنسول بیارن .و این باعث میشه که فروشنده ها نتونن سخت افزارشونو بفروشن.که در نتیجه چند ماه بعدش که مدل جدید تری از اون سخت افزار میاد قیمت اون قبلیه خیلی افت میکنه که این کلا به نفع همه است .در ثانی با جذب شدن طرفداران pc به کنسول ها بازار بازی های دست 2 هم داغ میشه که باز هم باعث میشه ما کمتر پول خرج کنیم تازه دیگه دزدی هم نکردیم

راستش شما برای هر بازی ای که پایرت می کنین وقت صرف شده و با این کار واقعا دارین نمک می خورین نمکدون میشکنین! در ضمن بنظرم با این "drm فرقی تو فروش ایجاد نمی کنه" کاملا مخالفم. این dragon age جدید با وجود drm درش باعث شده خیلیا (تو این فروم و فروم های همسایه) اریجینال بخرنش! اگر هم که مشکلتون کیفیت و پورت بد بازیاست روی pc خوب چرا میخرینش اصلا؟

من خودم کلا هیچ نظری نسبت به این سیستم ندارم، قعلا هم دارم DA:Iـی رو بازی می کنم که داره از این سیستم استفاده می کنه و مشکلی هم ندارم باهاش جز همون مسئله ی modding. ولی خوب اصلا استفاده از این سیستم برای جلوگیری از piracy رو هم راه حل موثری نمی دونم، یه مدت روی چند تا بازی جواب می دن تا این که راه حل مقابله باهاشون پیدا بشه. این همه افزایش تو خرید بازی های اصل توسط ایرانی ها تو سال های اخیر روی PC اگه نگاه کنید ربطی نداره به سیستم های DRM و ... اتفاقا استفاده از این سیستم ها بدبین می کنه نظر مشتری رو نسبت به شرکت, بلکه عموما به خطر شبکه ی steamـه که هر کی باهاش کار کنه می دونه چقدر این شبکه جذابیت داره (که اتفاقا خود استیم هم یه مدتیه داره حسابی اذیت می کنه).
منتها از اون ور هم من استفاده ی ناشیرین از این سیستم ها رو مخالف حقوق مشتری نمی دونم. یعنی به نظرم چیزی نیست که بیایم به خاطرش شکرت ناشر رو بکوبیم و اون شرکتی که از این سیستم ها استفاده نمی کنه رو تا خدا ببریم بالا چون حق دارن بخوان از anti-piracy استفاده کنن. (modding هم درسته که از جذابیت های PC gamingـه ولی حقوق مشتری نیست. باعث محدود شدن گیمر می شه ولی خب کاریش نمی شه کرد). قصدم دفاع از شرکت هایی که از این سیستم ها استفاده می کنن نیست ولی خب اون ها حق دارن برای جلوگیری از pirate شدن بازی هاشون - هر چند که گفتم به نظرم موثر نیست - از این سیستم ها استفاده کنن. فعلا هم که تا حد زیادی به هدفشون رسیدن و احتمالا روی سایر بازی هاشون هم از نسخه ی آپگرید شده ی Denuvo استفاده کنن، تا جایی که دیگه ناکارامد بشه. من امیدوارم اگه می خوان از anti-piracy استفاده کنن، از سیستمی استفاده کنن که کمترین محدودیت رو برای من گیمر ایجاد کنه و جلوی moddimg رو نگیره. اگه هم استفاده نکنن که چه بهتر.

مشکل EA و امثالهم اینه که خودشون سر ورژن PC گند می زنن از نظر کیفیت پورت و اینا
:biggrin1:
بعد میخوان تعداد بیشتری از ملت بازیشون رو اوریج بخرن، اون تیمی که روی DRM و امثالهم کار می کنه رو اگر بزارن بازی رو پولیش کنه یا حتی تست (!) کنه فروش بازی بیشتر میشه والا
EA یادم نی یاد خیلی پورت های بد و بی کیفیتی داشته باشه، ولا اکثر بازی هاش اتفاقا خوب و روون اجرا می شن. باز اگه ubisoft دوران DRM رو مثال می زدی هم که بد port می کرد هم از anti-piracy استفاده می کرد یه چیزی، EA یاد نمی آد خیلی کیفیت بازی هاش بد باشه روی PC

ببینید اگر بازی ها قفل داشته باشند باعث میشود که عده زیادی دست از pc بکشند و رو به کنسول بیارن .و این باعث میشه که فروشنده ها نتونن سخت افزارشونو بفروشن.که در نتیجه چند ماه بعدش که مدل جدید تری از اون سخت افزار میاد قیمت اون قبلیه خیلی افت میکنه که این کلا به نفع همه است .در ثانی با جذب شدن طرفداران pc به کنسول ها بازار بازی های دست 2 هم داغ میشه که باز هم باعث میشه ما کمتر پول خرج کنیم تازه دیگه دزدی هم نکردیم
نه دیگه...اینجوری سازنده های سخت افزار ورشکست میشن..
بعد هممون راحت میشیم از این همه استبداد و به خوبی و خوشی زندگی میکنیم....به به:bighug:

آخرین ویرایش:
این حرف دقیقا یعنی: فراموش کنید ما و اجدادمون یه مشت آدم بی مصرف بودیم و جامعه های Dysfunctional درست کردیم که سرانه ملی ما یک بیستم شماست، ای شماهایی که تکنولوژی و برتری اقتصادی دارید و جون کندین و زحمت کشیدید که به اینجا برسید حالا بیاید جور مارو بکشید، چون ما فقط لاشخوری و دزدی بلدیم. (با کمال احترام البته- یه موقع برداشت بد نشه از حرفم:d)

الان تو استیم که قیمت استور روس و این ور و اون ور دنیا با هم متفاوته،به اجداد یه سری فحش داده میشه؟ یا اینکه آمریکایی ها دارن جور روس ها و آسیای جنوب شرقی و ... رو میکشن؟

نکته : با کمال احترام هم نمیشه فحش داد:) حرف بد هم حرف بد هست! برداشت مرداشت نمی خواد...

@voltage

خب یه مثال نقض برای حرف بالاتون من دارم، همین نیم ساعت پیش اتفاقا خیلی بر حسب اتفاق با یکی از دوستان بیرون بودم، ایشون رئیس شرکت Next هستن (یه شرکت کوچیک که کلا Supplier بازیهای PC و پایرت شده بقیه کنسول ها توی استان گیلان هستش) داشت این رو میگفت که الان درخواست واسه بازی فیفا 15 اوریجینال خیلی زیاد شده، بخاطر اینکه هنوز نسخه کرک شده بهینه به مردم نرسیده و کسانی که جونشون میرفت حاظر نبودن بیشتر از 6-7 هزار تومن بازی اوریجینال بخرن الان 160 دارن پول بازی رو میدن.(این دقیقا حرفی بود که من زدم)
مثال شما نقض حرف‌‌های بنده نیست، تایید حرف‌هامه،
عرض کردم کسایی که بخاطر قفل بازی رو میخرن پس‌فردا برای نسخه‌های بعدی اگه کرکش آماده باشه رحم نمی‌کنن، پس تغییری ایجاد نمیکنه جز درآمد بیشتر برای شرکت سازنده. در ادامه هم عرضه داشتم که ملت الان بابت خیلی چیزا پول میدن که قبلا نمیدادن (دیجیتالی) در صورتی که هیچ زوری هم بالا سرشون نبوده. چرا پول دادن؟ به این خاطر که واسشون به صرفه بوده. این که قفل بزارن رو بازی‌ها که ملت مجبور بشن اورج بخرن اتفاق خوب نیست، اتفاق خوب اینه که قیمت منصفانه باشه تا ملت با قفل یا بی قفل برن اورج بخرن. البته در حال حاضر هرچقدر بیارن پایین باز به ریال غیر منصفانه از آب در میاد، پس قرار نیست اتفاق خوبی بیوفته و ملت منتظر کرک خواهند ماند.
راجع به اینکه قشر کم در آمد تر محروم بشه از این Luxury ها که یه بحث جداست، منهم دوست دارم سوار Aston Martin بشم، ولی خب این Luxury رو ندارم:d ولی نمیرم بدزدم یدونه ازش، این شرایط دنیای ماست، ما خیلی چیزارو نمی تونیم داشته باشیم و باید این رو بپذیریم. منم دلم میخواست این ماه جای یه دونه بازی 4 تا بخرم، ولی به اقتضای اینکه اگر اینکار رو میکردم یه بخش قابل توجهی از درآمد ماهیانه ام میرفت برای بازی ظرف 2 هفته اینکار رو نکردم و باعث هم نشد به خودم این حق رو بدم که به Piracy رو بیارم.
اون چیزی که شما دوست داری داشته باشی و نداری با بازی خیلی فرق داره، مثل این میمونه که بگیم همه که نمی‌تونن مازاراتی داشته باشن، این شرایط دنیای ماست، پس طبیعیه که همه نتونن یه آب‌نبات چوبی داشته باشن این شرایط دنیای ماست:/، ما باید بپذیریم که آبنبات زیادی نخریم و دست دوم بخریم و همچنین آبنبات رو تعویض کنیم. خو برادره من بازی چیزی نیست که یه عده بخاطر وضعیت مالی بخاطرش محروم بشن.

در رابطه با بخش سوم صحبتتون هم باید باز برگردم به اصل قضیه، اون بنده خداها زحمت کشیدن و این Entertainment رو در اختیار ما گذاشتن که ازش لذت ببریم، من توی کار خودم هم انتظار دارم که به اندازه زحمتی که میکشم از صبح تا شب ازم تقدیر بشه و به اندازه کاری که میکنم درآمد داشته باشم برای همین باور دارم که نباید درآمد یه سری دیگه رو از این راه محدود کنم.
دقیقا، تاثیری که قفل رو بازی‌ها میزاره به جیب سازنده‌ها برمی‌گرده که حق دارن نتیجه‌ی زحماتشون رو با درآمد بیش‌تر بگیرن. قفلی که رو بازی میزارن تاثیر روی فروششون داره و اگه قرار باشه از قفل دفاع بشه از این دیدگاه باید دفاع بشه نه اون داستان‌هایی که می‌سرایند. اونا قفل رو بخاطر کسایی که می‌تونن به راحتی بازی رو بخرن ولی نمی‌خرن میزارن که متاسفانه تر و خشک با هم میسوزه. یعنی اگه اونایی که میتونن به راحتی بازی‌ها رو اورج بخرن، بخرن، دیگه اون شرکت‌ها به اون تعداد کشورهایی که بخاطر اقتصاد هک شده تهیه میکنن زیاد گیر نمیدن. از اونجایی که این کارشون تر و خشک رو با هم میسوزونه فلذا حق مخالف بودن رو به خودم میدم.
کلا Piracy یه بخش جداناشدنی از فرهنگ مدرن هستش ولی بخشی هستش که باید کم بشه، بخاطر اینکه نتیجه اش میتونه خیلی خطرناک بشه. منم خودم که اینجا روی منبر نشستم بارها شده که بازی، فیلم، موسیقی و ....رو Pirate کنم، ولی زمانی بوده که دانشش رو نداشتم (عصر PS2 و قبلش) و یا زمانی بوده که دسترسی در غیر اینصورت ممکن نبود، ولی اگر شرایط فراهم باشه (شرایط مالی نه:d) هیچوقت اینکار رو نمی کنم، چه بسا خیلی وقتا چیزهایی که قبلا Pirate کرده بودم رو اوریجینالش رو خریداری کردم که جبران کرده باشم قضیه رو.
اون خلاصه‌ی حرفات هم که ویرایش کردی خلاصه ی حرفات نبود :d

یه شرکت بازی سازی بازی میسازه، برای کشور‌های جهان، مردم اون کشوری که تکنولوژی و برتری اقتصادی دارن بازی رو براحتی میخرن، اوناییکه ندارن به سختی! معادله پیچیده‌ای نیست. دخلی به حرفی که شما میزنی نداره، کاری هم به نگارشت یا دلیله اینکه سرانه‌ی ملی ما انقده ندارم. دخلی به جور ما رو بکشید نداره، سواری میگیرن که جور نکشن + اینکه عرض کردم در اون صورت قفل گذاشتن مفید خواهد بود. در غیر اینصورت فقط درآمد شرکت سازنده بیشتر میشه. بازم میگم: اینکه بخاطر درآمد بیشتر، یکی مجبور شه نصف حقوقش رو بده واسه بازی کاری‌است بس مزخرف. البته شاید اینجور از حرفام برداشت شده که من میگم شرکت‌های سازنده حق ندارن این‌کارو کنن، نه، اونا حق دارن، منتها ما هم حق داریم، معادله everyone happy ---------- win ------- win :d این آخرش ذوقی بود نیاید گیر بدید :)

میخاستم باهات راجب نوشته هات بحث کنم ولی خب این قسمت از نوشتت کاملن نشون داد بحث کار بیهوده ای هست :|

اون جمله، یه جمله‌ی ذوقی بود، به جمله‌های ذوقی گیر نمیدن. من اصولا واسه این بحث میکنم که اگه نظر طرف مقابلم منطقی بود اونو بپذیرم، فلذا اگه در اشتباه باشم و یکی منو از این اشتباه نجات بده ممنونش هم میشم b-)

الان تو استیم که قیمت استور روس و این ور و اون ور دنیا با هم متفاوته،به اجداد یه سری فحش داده میشه؟ یا اینکه آمریکایی ها دارن جور روس ها و آسیای جنوب شرقی و ... رو میکشن؟

توو حرفام گفتم: (نیاید بگید کشورها باید اصلاح کنن وضعیتشون رو که حرفی بس کودکانه خواهد بود:d)

استدلالت توو حلق مایکروسافت

کلاْ‌ چک نکردم، غلط غلوط داشت ببخشید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or