Anonymous خشمگینانه سونی را تهدید کرد .... ما نمیبخشیم ...ما فراموش نمیکنیم ...!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.:N!MA:.

کاربر سایت
Anonymous خشمگینانه سونی را تهدید کرد ..ما فراموش نمیکنیم ... نمیبخشیم ( آپدیت شد !)

درود ....

Anonymous-vs-Sony.jpeg

Anonymous از پشتیبانی سونی از SOPA ناراحت است و تهدید کرده شبکه های ( network ) سونی را دوباره پایین می آورد .... همچنین این گروه هکر ustin Bieber, Lady Gaga, Kim Kardashian، Taylor Swift را نیز تهدید کردند .... قسمتی از متن این گروه معروف ولی ناشناس به این شرح میباشد :
توجه : البته منبعی گفته که Anonymous بعد از اینکه از این موضوع اطلاع پیدا کرده منتظر عواقب آن بوده و الان قصد داره تا با جمعیت فعالش جلوی قانون Stop Online Piracy Act ایستادگی کنه ...

سلام سونی ...ما Anonymous هستیم !
این عمل تو کسب و کار ( تجارت ) آنلاین را متوقف میکند و دسترسی بسیاری از کاربران را به بسیاری از سایتها محدود میکند .حمایت از SOPA مثل اینه که تلاش کنی برای :
an entire company from off a bridge
حمایت شما از این قانون .... امضای حکم مرگ ( حکم اعدام ) برای شرکت سونی و همکارانش است ...بنابراین بار دیگر ما تصمیم گرفته ایم شبکه های شما رو نابود کنیم ...ما روح (شبح ..) تو را در اینترنت متلاشی (نابود ) میکنیم ، و اشاره میکنه که آماده باش برای خاموش شدن .... و بعد میگه :
Justice will be swift, and it will be for the people, whether some like it or not
سونی ،ما به شما هشدار دادیم و برای آن دسته از کسانی که به قدرت ما شک دارند .... ما توانسته ایم تنها در یک روز به سرور بانک مرکزی آمریکا ، وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا ، سازمان ملل متحد و Lockheed Martin نفوذ کنیم ....
این گروه در مورد تصویب SOPA مراتب خشمشان را از Justin Bieber. Lady Gaga. Kim Kardashian، Taylor Swift ابراز کردند ...
عملیات Blackout شروع شده ...عملیات Mayhem شروع شده ...عملیات LulzXmas شروع شده ... حامیان SOPA شما باید انتظار ما را داشته باشید .

ما Anonymous هستیم
ما Legion ( گمنام یا ناشناس ) هستیم
ما فراموش نمیکنیم
ما نمیبخشیم

منبع : توضیحات :
SOPA مخفف Stop Online Priacy Act هست ..... SOPA هم در بعد نرم افزاری هست هم سخت افزاری.
SOPA در واقع برای جلوگیری از نشر بازی های کپی و راه های هک کنسول به وجود آومده و بر طبق اون اگر سایتی اقدام به نشر بازی های کپی و یا کرک شده و راه های هک کنسول بازی بکنه این اجازه به شرکت سازنده اون کنسول و یا بازی داده می شه که دامین اون سایت رو مصادره کنند و از شرکتی که اون هاست و یا سرور رو در اختیار این سایت گزاشته شکایت کنند و دامین رو Black List کنند ....البته SOPA فقط به موارد بالا محدود نمی شه و در هر موردی در زمینه Priacy صدق می کنه و بخش بالا مربوط به گیمینگ هست.در آخرین اقدام Nintendo,EA,Sony به SOPA پیوستند.فعلا تنها کنسول سازی که عضو SOPA نیست Microsoft هست.
با تشکر از ashash برای قسمت توضیحات

آپدیت خبر :

vxyifd2ahxwwi6dr0u1.jpg

تهدید Anonymous باعث عقب نشینی سونی و چند شرکت دیگر شد ...

بعد از منتشر شده ویدیویی تحریک آمیز و خشمگینانه از Anonymous به سونی شنیده ها حاکی از این است که سونی فعلا حمایت از این قانون ( SOPA) را از برنامه خود خارج میکند ... ولی همچنان عضو قانون کپی رایت خواهد بود .
گزارشها حاکی از این است که نینتندو بی سروصدا در حال عقب نشینی از این قانون است و سونی نیز از این قانون عقب نشینی کرده و به عقیده ی سایتها دلایلش تهدید گروه هک آنلاین Anonymous در مورد پایین آوردن سرورهای سونی میباشد این در حالی است که کمتر از 48 ساعت از پخش شدن ویدیو گروه Anonymous در اینترنت این اتفاق افتاده است .سایت GamingBolt میگوید این اولین باری است که Anonymous اول تهدید میکند قبل از اینکه هکی انجام دهد .....و کمی بعد از آن چندین شرکت مربوطه از موضع خود کوتاه می آیند . البته در حال حاضر 3 شرکت دیگر از سونی که بیشتر در زمینه مدیا و موسیقی فعال هستند همچنان حامی این قانون میباشند .

Nintendo, Sony stop supporting SOPA after threats from Anonymous

Reports are coming in that Nintendo has quietly backed out of supporting SOPA (Stop Online Piracy Act)
. Sony has also backed down, and it's allegedly because of further threats against the PSN from online hacking group, Anonymous.

منبع اول: منبع دوم : منبع سوم :
کافیه ترس سونی از Anonymous رو سرچ کنی واست 1000 تا منبع میاره .
------------------------------------------------
حرف آخر : خبر تهدید Anonymous وقتی از این گروه منتشر شد که سونی هنوز حامی SOPA بود و کمتر از از 48 ساعت بعد از ویدیو سونی و برخی عقب نشینی کردند ... ( البته دیرتر اینجا منتشر شد )
موفق باشید و با هکر ها در نیفتید ...
بای

آخرین ویرایش:
خوشم اومد سونی دودمان اینا رو به باد داد یارو تا اونجاش داشته میسوخته موقع نوشتن این خزعبلات :d

اونایی که از کپی کردن و غیر قانونی خریدن بازی گله دارن یه سوال دارم؟؟؟
چطور در حد بنز میرید موزیک دانلود میکنید حالشو میبرید
بعد که به گیم میرسه همه میشن حجت الاسلام حاج شیخ اورجینالیون
اگر مخالفیم در همه حال نباشیم
آلبوم خواننده ایرانی که میتونیم مثل آب خوردن اورجینالش رو بخریم رو دانلود میکنیم بعد دم از فرهنگ میزنیم

آلبوم خواننده ایرانی که میتونیم مثل آب خوردن اورجینالش رو بخریم رو دانلود میکنیم بعد دم از فرهنگ میزنیم
من خودم به شخصه اصلا ایرانی گوش نمیدم یه شجریان بود اونم به احترام خودش رفتم اصلشو خریدم
این از آهنگ
در مورد بقیه چیزا هم بگم هروقت شما تونستی یه کاری کنی کشور عزیزمون نه تحریم شد و کپی رایت هم توش اعمال شد اونوقت بیا سوالتو تکرار کن
ما نه حجت هستم نه اسلام نه شیخ. داریم از اوریجینالمون لذت میبریم ولی انگار بعضی ها به همون کپیشم قانع نیستن و کلا میخوان اوریجینال نباشه
آخه ساده ها اگه اصلش نباشه کپی هم تو کار نیست اینم باید بگیم بهتون:))

من خودم به شخصه اصلا ایرانی گوش نمیدم یه شجریان بود اونم به احترام خودش رفتم اصلشو خریدم
این از آهنگ
در مورد بقیه چیزا هم بگم هروقت شما تونستی یه کاری کنی کشور عزیزمون نه تحریم شد و کپی رایت هم توش اعمال شد اونوقت بیا سوالتو تکرار کن
ما نه حجت هستم نه اسلام نه شیخ. داریم از اوریجینالمون لذت میبریم ولی انگار بعضی ها به همون کپیشم قانع نیستن و کلا میخوان اوریجینال نباشه
آخه ساده ها اگه اصلش نباشه کپی هم تو کار نیست اینم باید بگیم بهتون:))

رفیق من خودم موافقم که اورجینال بخریم
ولی یه سوال؟؟؟؟
شما ps2 داشتی هم سراغ اورجینال میرفتی؟؟؟
xbox داشتی هم همینطور؟؟

منظور من اینه که تو کشوری که من هنوز فرهنگ استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی رو ندارم فقط اورجینال خریدن بازیهای ps3 مون مونده
قضیه همون مثاله که میگن فقر یعنی تو خیابون آشغال بریزی و از تمیزی خیابونهای اروپا بگی
منظور اینه که این قضیه مربوط به موضوع خاصی نشه و شامل همه چیز باشه
من فن هیچکذوم از کسولها نیستم از هر دوشم استفاده میکنم
ولی یک چیز رو میسنجم
گیمر در اروپا با حد اقل حقوق هفته ای 300 دلار یه گیم میخره 50 دلار
من ایرانی با حقوق ماهیانه بسیار ناچیز تر از حقوق هفتگی اونها چرا باید یک بازی اورجینال رو بخرم 120 هزار تومن
که در واقع بریزم تو حلق اون فروشنده دزد که اصلا برای من و فرهنگ اورجینال خریدنم ارزش قائل نیست
زمانی چیزی رو به طور قانونی استفاده میکنم که از تمام امکانات فروش و پس از فروشش هم به طور قانونی بهره ببرم

در پناه ایزد

رفیق من خودم موافقم که اورجینال بخریم
ولی یه سوال؟؟؟؟
شما ps2 داشتی هم سراغ اورجینال میرفتی؟؟؟
xbox داشتی هم همینطور؟؟

منظور من اینه که تو کشوری که من هنوز فرهنگ استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی رو ندارم فقط اورجینال خریدن بازیهای ps3 مون مونده
قضیه همون مثاله که میگن فقر یعنی تو خیابون آشغال بریزی و از تمیزی خیابونهای اروپا بگی
منظور اینه که این قضیه مربوط به موضوع خاصی نشه و شامل همه چیز باشه
من فن هیچکذوم از کسولها نیستم از هر دوشم استفاده میکنم
ولی یک چیز رو میسنجم
گیمر در اروپا با حد اقل حقوق هفته ای 300 دلار یه گیم میخره 50 دلار
من ایرانی با حقوق ماهیانه بسیار ناچیز تر از حقوق هفتگی اونها چرا باید یک بازی اورجینال رو بخرم 120 هزار تومن
که در واقع بریزم تو حلق اون فروشنده دزد که اصلا برای من و فرهنگ اورجینال خریدنم ارزش قائل نیست
زمانی چیزی رو به طور قانونی استفاده میکنم که از تمام امکانات فروش و پس از فروشش هم به طور قانونی بهره ببرم

در پناه ایزد
قربون آدم چیز فهم مشکل همینه هکری که میاد همچین تهدید میکنه خودش طلبه همچین بی نظمی ای هست وگرنه چرا تهدید نمیکنه کشورایی مثل ما باید کپی رایت توشون اجرا بشه؟
مشکل همینیه که گفتی ماها تا خودمون نخوایم امثال اون مشتری ها هستن تا ما خودمون نخوایم یاید پول 3 تا بازی رو برای 1 بازی بدیم مشکل نخواستن ماهاست که اینا رو پررو کرده وگرنه 100 تا از این تیپ هکر هم جمع بشن نمیتونن عقیده 1 شخص رو از بین ببرن همئونطور که نقابشون یادآور شخصیه که عقیدش مثل فولاد بود ولی آخرش نتونست کاری بکنه تا مورد قبول همه قرار نگیره انگیزه دارن و هک میکنن و موافق هک شدن هستن
من پست شما رو به خاطر اون سوالتون نقل قول کردم

بحث رو مث اورجینالیزه ها نکنید!!

سونی دیگه....بخوره فایده نداره Psn باید چند هفته اس بره اونجایی که نباد بره!

پ. ن:هکر جماعت مث شغال هشتن سر بخ سرش بزاری بدتر میکنن

تو ایران شما با متوسط در آمد 350 دلار در ماه بازی کپی بخری هیچ اشکالی نداره،ولی یه سری رفتارا که چون سونی نزاشته شما بازی کپی بازی کنی و از حق خودش دفاع کرده،از بعضیا دیده میشه رو نمیشه تحمل کرد.

8-|
من ایران نیستم و درامد ماهیانه من بالای 6 هزار یورو هستش و مشکل خریدن بازی اورجینال ندارم
میدونی چرا به اینجا رسیدم؟ چون احمق نبودم یک عده برام تصمیم بگیرن
در ضمن املا فارسی من ضعیفه زیاد زحمت نکش

خوب الان ما چیکار کنیم؟

جالبه! واقعا برام جالبه. طرفداری کورکورانه از یه شرکت بعضی ها رو تا کجا پیش میبره که اصلا توجه نمیکنن اگه این قانون تصویب و عملی بشه، همین بازیسنتر خودمون هم در خطر بلاک شدن و مصادره شدن قرار میگیره. این چیزا اصلا مهم نیست! چرا فلانی گفته بالای چشم سونی ابروئه مهمه! باید تا آخرین قطره ی خون حمایت کرد!
Grow the fu*k up بابا.

ولی یه سری رفتارا که چون سونی نزاشته شما بازی کپی بازی کنی و از حق خودش دفاع کرده،از بعضیا دیده میشه رو نمیشه تحمل کرد.

برعکسِ اینو تصور کن ! 360 تا الان هک نشده بود و Ps3 رو کامل هک کرده بودن الان تمام انحصاری های Ps3 شده بودن تحول در صنعت گیمینگ ( مثل واقعیت ) اما چون سونی نزاشته اونطور که میخواد بره بازی قابدار 2500 تومنی بگیره دشمن سونی و سونی فن شده ! طرف هیچکدوم از عناوین انحصاری رو بازی نکرده اومده توی تاپیک ها یجور در مورد بازی نظر میده انگار 70 ساعت بازیش کرده !

امیدوارم نسل بعد نه کنسول مایکروسافت هک بشه نه سونی ! اونوقت ببینیم هیلو و مایکرو Turn 10 و Remedy و . . . باز هم همونی هستند که امروز ازشون تعریف میکنن ! قیافه ها دیدنی خواهد شد

جالبه! واقعا برام جالبه. طرفداری کورکورانه از یه شرکت بعضی ها رو تا کجا پیش میبره که اصلا توجه نمیکنن اگه این قانون تصویب و عملی بشه، همین بازیسنتر خودمون هم در خطر بلاک شدن و مصادره شدن قرار میگیره. این چیزا اصلا مهم نیست! چرا فلانی گفته بالای چشم سونی ابروئه مهمه! باید تا آخرین قطره ی خون حمایت کرد!
Grow the fu*k up بابا.

بیخیال خودمون باو :-j سونی جون :x یه وقت ضرر نکنه :-s

پ.ن: موندم اگه PS3 همون روز اولی هک میشد بازم این همه آدم سوپر با فرهنگ مادرزادی اوریج خور که واسه سونی نارنجک به خودشون میبندن میرن زیر تانک داشتیم یا نه... .

تو بی جا کردی اصلا همچین حرفی میزنی. گی گفته هرکی پول نداره نباید بازی کنه ؟ آره داداش ما پول نداریم چون به خاطر شرایط بد ایران و بی عدالتی که هست وضعیت اقتصادیمون بد شده . بنابراین بازی که میکنیم هیچ تا جایی هم که بتونیم از افراد پولدار میدزدیم و وجدانمون هم راحته

یعنی هرکی پول نداره نباید بازی کنی ؟ :-/ مگه ما که پول نداریم دل نداریم ؟ مگه ما نباید بازی کنیم ؟ مگه همه چیز واسه پولدارهاست ؟ م
گه ما پول نداریم نباید بازیهای انحصاری PS3 رو بازی کنیم ؟ مگه ماهایی که نمیتونیم اورجینال بخریم کپی بازی کنیم به کسی ضرر میرسه ؟

من خودم دلم واسه هم وطن های خودم و افراد فقیر میسوزه تا شرکتی مثل سونی که سرمایه اش بی پایانه و از هر بازیش هم بیش از حد سود میکنه

کلا کسی که اینجوری حرف می زنه معلوم از چه شعور و شخصیت اجتماعی برخوردار هست و خیلی راحت می شه معنای دزد رو ادم بهش نسبت بده ! اگر خیلی براتون مشکل هست یا پولتون جمع کنید بازی بخرید یا برید سراغ کنسول های دیگه که خیلی راحت بتونید بدزید . خوشحالم که حداقل Ps3 برای مدتی برای این ملت بی فرهنگ ( که نمونش رو توی این تاپیک زیاد دیدم ) یک شعور اجتماعی بوجود آورد که مال مردم رو نخورن یک ابی هم روش .
یه چیزی رو هم نمی خواستم بگم که دهنم رو باز کردی ، اگه شما و امثال شما اینقدر توی پاچه این شرکت ها نمی کردین و قانون کپی رایت رو به لجن نمی کشیدید الان هم سونی یا کوفت و زهر مار دیگه ای با قیمیت جهانی و درست بازی هاش رو عرضه می کرد . نکنه این هم می خوای بگی گرونه ؟ گرون برای کسی هست که مفت خوره ! اون بنده خدایی که زحمت کشیده این رو ساخته تا بیاد برسه دست شما تا ازش لذت ببری چی ؟ گوره باباش حتما ها ؟ بیخیال بقیه فقط خودم رو عشقه ؟ یعنی خوم چون پول ندارم عشق بکنم ولی اون بابا که اگه بخوان این کار رو باهاش بکنن به گدایی بی افته مشکلی نیست ؟ چون فقط تو تافته ی جدا بافته ای ؟ نه داداش من هر وفت این فرهنگ توی جامعه جا افتاد بعد بیا اینجا برای من بشو حامی حقوق بشر . اون بقیه حرفت که وضع مملکت و اینا ، اون بحثش اینجا نیست ولی سر منشاء همین آدم هایی هستند که خیلی راحت مال مردم رو می خورن ککشون هم نمی گزه ! اگه 4 نفر مسئولیت بپذیرن ( مثلا درباره همین بازی خریدن ) کم کم می شه فرهنگ می شه پیشرفت ! ولی فعلا داریم بر عکس پیش می ریم ! به هیچ کس هم ربط نداره جز خودمون ! خودمون که افکار و اعقایدی چون شما داریم !

آخرین ویرایش:
اقا پوریا بیخیال برو اورجینالتو بخر.تو دیگه اخرشی.بخاطر ادمایی مثل شما ایران دیگه جای زندگی نیست یه کار وحشیانه رو تبدیل به فرهنگ کردین تو ایران.مثل هرزگی که الان تو ایران عادی و تبدیل به فرهنگ مردم شده وزشتی شو از دست داده.انسان نبودن هم فرهنگ شد تبریک به همه ایرانی ها متمدن.دیگه هرکی تو ایران کنسول قدرتمند سونی رو نداشته باشه شهروند درجه2حساب میشه بی فرهنگه و...ای ول

شما هر وقت تونستی بگی چرا سایت فروشگاه best buy که هیچ ربطی به ایران نداره ایرانو تحریم کرده ما هم میریم اهنگ اورجینال میخریم. کل دنیا دارن چه برای بازی و چه برای اهنگ پول میدن ! شما که انتظار نداری که با کارت های عضو شتاب وصل بشیم به itunes که؟؟؟
من 3 سال که دیگه نرفتم بازی کپی بخرم. الان همه میگن که من یه بچه پولدارم که هیچی حالیم نیست! نخیر من یا بازی نمیخرم و موقعی میخرم که پول اون بازی رو داشته باشم و میرم اورجینال بخرم. به جای اینکه شما برید انقدر بازی کپی بخرید - نخرید و به جاس برید 1 دونه اورجینلا بخرید.

آخرین ویرایش:
عجب!همه دم از فرهنگ میزنن برای 1کنسول!اول که میخام بدونم یعنی هکر ها بی فرهنگن?از اون امریکاییه تا اونی که تو هند زندگی میکنه بی فرهنگه میاد کنسول سونی رو هک میکنه?حالا کدوم کار ما ایرانیا رو فرهنگه که این دومیش باشه?من خودم همه ی این کنسولای تو پروفایلم رو داشتم همش هم هک شده بوده بازی هم براشون 20 گیگ 20 گیگ میگرفتم کیف هم میکردم حالا رابطش رو با فرهنگ نمیدونم بخام بازی اورجینال بگیرم مث بعضیا نیسم بابام برای امر مهم بازی کردن اونم از نوع اورجینالش پول بهم بده باید برم کارگری کنم بازی اوریج بگیرم!الانم 3دی اس گرفتک دهن گوگل رو سرویس کردم اینقد برای هکش سرچ زدم چرا چون بی فرهنگم چون 90 هزار پول ندارم برم بازی اوریج واسش بگیرم!پ. ن:اگه همه چیمون مث ادم بود این 1موردمون هم درست میشد ولی شما 2هزار تا بازی اوریج هم بگیری فروشنده رو پولدار کردی با بازی اورجینال خریدن جامعه ای با فرهنگ نمیشه!پ.ن 2:هیچکس میگه:پولدارو مایه دار خفن توی تاکسی میخان کرایه ندن حقیقت روشنه خودتو به اون راه نزن.....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or