Anonymous خشمگینانه سونی را تهدید کرد .... ما نمیبخشیم ...ما فراموش نمیکنیم ...!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.:N!MA:.

کاربر سایت
Anonymous خشمگینانه سونی را تهدید کرد ..ما فراموش نمیکنیم ... نمیبخشیم ( آپدیت شد !)

درود ....

Anonymous-vs-Sony.jpeg

Anonymous از پشتیبانی سونی از SOPA ناراحت است و تهدید کرده شبکه های ( network ) سونی را دوباره پایین می آورد .... همچنین این گروه هکر ustin Bieber, Lady Gaga, Kim Kardashian، Taylor Swift را نیز تهدید کردند .... قسمتی از متن این گروه معروف ولی ناشناس به این شرح میباشد :
توجه : البته منبعی گفته که Anonymous بعد از اینکه از این موضوع اطلاع پیدا کرده منتظر عواقب آن بوده و الان قصد داره تا با جمعیت فعالش جلوی قانون Stop Online Piracy Act ایستادگی کنه ...

سلام سونی ...ما Anonymous هستیم !
این عمل تو کسب و کار ( تجارت ) آنلاین را متوقف میکند و دسترسی بسیاری از کاربران را به بسیاری از سایتها محدود میکند .حمایت از SOPA مثل اینه که تلاش کنی برای :
an entire company from off a bridge
حمایت شما از این قانون .... امضای حکم مرگ ( حکم اعدام ) برای شرکت سونی و همکارانش است ...بنابراین بار دیگر ما تصمیم گرفته ایم شبکه های شما رو نابود کنیم ...ما روح (شبح ..) تو را در اینترنت متلاشی (نابود ) میکنیم ، و اشاره میکنه که آماده باش برای خاموش شدن .... و بعد میگه :
Justice will be swift, and it will be for the people, whether some like it or not
سونی ،ما به شما هشدار دادیم و برای آن دسته از کسانی که به قدرت ما شک دارند .... ما توانسته ایم تنها در یک روز به سرور بانک مرکزی آمریکا ، وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا ، سازمان ملل متحد و Lockheed Martin نفوذ کنیم ....
این گروه در مورد تصویب SOPA مراتب خشمشان را از Justin Bieber. Lady Gaga. Kim Kardashian، Taylor Swift ابراز کردند ...
عملیات Blackout شروع شده ...عملیات Mayhem شروع شده ...عملیات LulzXmas شروع شده ... حامیان SOPA شما باید انتظار ما را داشته باشید .

ما Anonymous هستیم
ما Legion ( گمنام یا ناشناس ) هستیم
ما فراموش نمیکنیم
ما نمیبخشیم

منبع : توضیحات :
SOPA مخفف Stop Online Priacy Act هست ..... SOPA هم در بعد نرم افزاری هست هم سخت افزاری.
SOPA در واقع برای جلوگیری از نشر بازی های کپی و راه های هک کنسول به وجود آومده و بر طبق اون اگر سایتی اقدام به نشر بازی های کپی و یا کرک شده و راه های هک کنسول بازی بکنه این اجازه به شرکت سازنده اون کنسول و یا بازی داده می شه که دامین اون سایت رو مصادره کنند و از شرکتی که اون هاست و یا سرور رو در اختیار این سایت گزاشته شکایت کنند و دامین رو Black List کنند ....البته SOPA فقط به موارد بالا محدود نمی شه و در هر موردی در زمینه Priacy صدق می کنه و بخش بالا مربوط به گیمینگ هست.در آخرین اقدام Nintendo,EA,Sony به SOPA پیوستند.فعلا تنها کنسول سازی که عضو SOPA نیست Microsoft هست.
با تشکر از ashash برای قسمت توضیحات

آپدیت خبر :

vxyifd2ahxwwi6dr0u1.jpg

تهدید Anonymous باعث عقب نشینی سونی و چند شرکت دیگر شد ...

بعد از منتشر شده ویدیویی تحریک آمیز و خشمگینانه از Anonymous به سونی شنیده ها حاکی از این است که سونی فعلا حمایت از این قانون ( SOPA) را از برنامه خود خارج میکند ... ولی همچنان عضو قانون کپی رایت خواهد بود .
گزارشها حاکی از این است که نینتندو بی سروصدا در حال عقب نشینی از این قانون است و سونی نیز از این قانون عقب نشینی کرده و به عقیده ی سایتها دلایلش تهدید گروه هک آنلاین Anonymous در مورد پایین آوردن سرورهای سونی میباشد این در حالی است که کمتر از 48 ساعت از پخش شدن ویدیو گروه Anonymous در اینترنت این اتفاق افتاده است .سایت GamingBolt میگوید این اولین باری است که Anonymous اول تهدید میکند قبل از اینکه هکی انجام دهد .....و کمی بعد از آن چندین شرکت مربوطه از موضع خود کوتاه می آیند . البته در حال حاضر 3 شرکت دیگر از سونی که بیشتر در زمینه مدیا و موسیقی فعال هستند همچنان حامی این قانون میباشند .

Nintendo, Sony stop supporting SOPA after threats from Anonymous

Reports are coming in that Nintendo has quietly backed out of supporting SOPA (Stop Online Piracy Act)
. Sony has also backed down, and it's allegedly because of further threats against the PSN from online hacking group, Anonymous.

منبع اول: منبع دوم : منبع سوم :
کافیه ترس سونی از Anonymous رو سرچ کنی واست 1000 تا منبع میاره .
------------------------------------------------
حرف آخر : خبر تهدید Anonymous وقتی از این گروه منتشر شد که سونی هنوز حامی SOPA بود و کمتر از از 48 ساعت بعد از ویدیو سونی و برخی عقب نشینی کردند ... ( البته دیرتر اینجا منتشر شد )
موفق باشید و با هکر ها در نیفتید ...
بای

آخرین ویرایش:
Chuji:نگاه کردم واسه همینم میگیم با سونی مشکل ندارم:d حرف من سر این قانونه و عواقب بعدیش که فراتر از دنیای گیمه اصن کاری به سونی ندارم سونی عزیزه دله :d

افغانستان زبان رسمیش فارسيه (زبان دومش پشتوئه) و تاجيكستان هم زبان اول و رسميش فارسيه و زبان دومش روسی.
حرف منم درسته،اون كلن ها تو سرورهای سونی ايجاد می شه،اگه قرار بود سونی برای ما ارزشی قائل نباشه سه سوته می زد پاكشون می كرد.
ببین افغانستانو شک دارم ام زبان اصلیه تاجیکستان اردوءه شما نمیخوای قبول کنی مشکلی نداره اما فن کلاب با کلن خیلی فرق داره

ببین افغانستانو شک دارم ام زبان اصلیه تاجیکستان اردوءه شما نمیخوای قبول کنی مشکلی نداره اما فن کلاب با کلن خیلی فرق داره
عزیز هر دو کشور زبان اولشون پارسی (یا فارسی) هست . افغانستان پارسی دری و تاجیکستان پارسی تاجیکی .

نمیدونم چرا حسابی ازشون خوشم اومد...

همین جاستین رو له کنید خودش کافیه

ببین افغانستانو شک دارم ام زبان اصلیه تاجیکستان اردوءه شما نمیخوای قبول منی مشکلی نداره اما فن کلاب با کلن خیلی فرق داره
تو ويكی پديا افغانستان و تاجيكستان رو سرچ كنيد متوجه می شيد.اردو زبان رسمی پاكستانه.تازه پاكستانی ها هم بعضياشون فارسی بلدن و سرود ملی اين كشور هم به زبان فارسيه!
در مورد كلن های ايرانی كه تو PSN هست سونی مسلما جزو شركتاییه كه ايران رو تحريم كرده.تو PSN هم نبايد اجازه بده حتی ايرانيا كلن داشته باشن ولی اين كار رو نمی كنه.
بعدش اون فن كلاب تيمای خارجی مگه چه كاری تو ايران انجام می دن؟باز آفتابه سازی دارقوزآباد و حلبی سازی حلبی آباد ميان تو ايران يه بازی خيريه می ذارن و درآمدش صرف خيريه می شه.اين فن كلاب ها چی ازشون درمياد؟

دوست عزیزمنظورم چیز دیگه بود. من کلی میگم من قبلا گفتم سونی حق داره وداره از حقش دفاع میکنه من نمیدونستم سیستم psnچجوری یا ساید در این مورد حق داشته باشه ولی منظورم چیز دیگه بود منظورطرز فکر دوستان بازی سنتری بود...ولی کلا میگم میدونی سونی کمپانی فیلم سازی و موسقی هم هست؟؟این یعنی مرگ موسیقی و فیلم برا کشوری ما و بقیه کشورهای مثل ما بعد اون موقع از حرفت پشیمون میشی و سونی رو فحش میدی.سونی الان داره از فروش لوازم صوتی وتصوری ضرر میده ولی تو بخش سرگرمی ضرر نمیده ولی مثل اینکه راضی نمیشه و بدتر میخواد و اگه بخش سرگرمی شو نابود کنن کلا سونی نابود میشه..

دوست عزیزمنظورم چیز دیگه بود. من کلی میگم من قبلا گفتم سونی حق داره وداره از حقش دفاع میکنه من نمیدونستم سیستم psnچجوری یا ساید در این مورد حق داشته باشه ولی منظورم چیز دیگه بود منظورطرز فکر دوستان بازی سنتری بود...ولی کلا میگم میدونی سونی کمپانی فیلم سازی و موسقی هم هست؟؟این یعنی مرگ موسیقی و فیلم برا کشوری ما و بقیه کشورهای مثل ما بعد اون موقع از حرفت پشیمون میشی و سونی رو فحش میدی.سونی الان داره از فروش لوازم صوتی وتصوری ضرر میده ولی تو بخش سرگرمی ضرر نمیده ولی مثل اینکه راضی نمیشه و بدتر میخواد و اگه بخش سرگرمی شو نابود کنن کلا سونی نابود میشه..
مثل اینکه باید تکرار کنم :
دوست عزیز شما لیست صفحه ی قبل رو نگاه کردی که سونی کجای لیست هست ؟ [2]
البته الان میشه دو صفحه قبل ! دقیقاً زیر عشقتون قرار داره !
آپدیت خبر :
بعد از منتشر شده ویدیویی تحریک آمیز و خشمگینانه از Anonymous به سونی شنیده ها حاکی از این است که سونی اعلام کرده فعلا حمایت از این قانون ( SOPA) را از برنامه خود خارج میکند ... ولی همچنان عضو قانون کپی رایت خواهد بود .
گزارشها حاکی از این است که نینتندو بی سروصدا در حال عقب نشینی از این قانون است و سونی نیز از این قانون عقب نشینی کرده و گفته میشود دلایلش تهدید گروه هک آنلاین Anonymous در مورد پایین آوردن سرورهای PSN میباشد این در حالی است که کمتر از 48 ساعت از پخش شدن ویدیو گروه Anonymous در اینترنت این اتفاق افتاده است .
سایت GamingBolt میگوید این اولین باری است که Anonymous اول تهدید میکند قبل از اینکه هکی انجام دهد .....و کمی بعد از آن چندین شرکت مربوطه از موضع خود کوتاه می آیند .
بی زحمت منبعش رو هم ذکر کنید چون خیلی قبل تر از این آپدیت سونی و نینتندو و EA از حامیان نبودن ! طبق لیست دو صفحه قبل !

آخرین ویرایش:
تو رو خدا دوستان بیاید همه با هم یاری کنیم یه گل ریزونی کنیم پول بزاریم رو هم که یه وقت سونی ورشکست نشه ! اخه اگه 2 درصد بازی هاش کپی بشه سونی بیچاره ورشکست میشه فقیر میشه میفته گوشه جوب معتاد میشه شما 360 فن های نامرد جواب میدید ؟ این حقه که کاز هیرای بیچاره شب پول نداشته باشه 2 کیلو موز بخره ببره خونه بچه هاش بخورند ؟ یکم انصاف داشته باشید بابا شما باید تو رویاهاتون با این کنسول فوق خفن بازی کنید اصلا هم به این توجه نکنید که قیمت ارزونترین مدل 360 از بالاترین مدل PS3 بیشتره مهم نیت شماست که پاکه

ps 3 320 GB : 480 هزار تومان
xbox slim 4 GB : 490 هزار تومان

مثل اینکه باید تکرار کنم :
دوست عزیز شما لیست صفحه ی قبل رو نگاه کردی که سونی کجای لیست هست ؟ [2]
البته الان میشه دو صفحه قبل ! دقیقاً زیر عشقتون قرار داره !
راستش من نمیدونم این لیست شما چقدر معتبره؟!
خب اگه اینطوره پس برا چی تهدید کردن؟!
من که گیج شدم
/:)

مثل اینکه باید تکرار کنم :دوست عزیز شما لیست صفحه ی قبل رو نگاه کردی که سونی کجای لیست هست ؟ [2]البته الان میشه دو صفحه قبل ! دقیقاً زیر عشقتون قرار داره !
خب من اونو ندیده بودم اگه اینجوریه این گروه که احمق نیست الکی گفته سونی بکش کنار!!!! ما داریم درمورد حرفای این گروه حرف میزنیم که گفته سونی قراره حمایت کنه مهم نیست تا الان نکرده باشه میخواد بکنه.در ضمن عشقتون یعنی چی؟؟این یه جور توهینه بازی برا سرگرمی درست شده و منم ازش لدت میبرم و مثل شماها حرص نمبخورم که خدا نکرده بازیxboxیا خوب دربیاد و...من هر بازی خوب باشه بازیش مبکنم و لذتش و میبرم کاری ندارم سونی باشه یا مایکروسافت...پس عشق من نیست و. این وصله ها به من نمیچسپه

تو ويكی پديا افغانستان و تاجيكستان رو سرچ كنيد متوجه می شيد.اردو زبان رسمی پاكستانه.تازه پاكستانی ها هم بعضياشون فارسی بلدن و سرود ملی اين كشور هم به زبان فارسيه!
در مورد كلن های ايرانی كه تو PSN هست سونی مسلما جزو شركتاییه كه ايران رو تحريم كرده.تو PSN هم نبايد اجازه بده حتی ايرانيا كلن داشته باشن ولی اين كار رو نمی كنه.
بعدش اون فن كلاب تيمای خارجی مگه چه كاری تو ايران انجام می دن؟باز آفتابه سازی دارقوزآباد و حلبی سازی حلبی آباد ميان تو ايران يه بازی خيريه می ذارن و درآمدش صرف خيريه می شه.اين فن كلاب ها چی ازشون درمياد؟
من نتم قطع شد نتونستم به خاطر اشتباهم عضر خواهی کنم میخواستم بپرسم پس اردو مال کجا بود:d که شما زحمت کشیدین جواب دادین اون کلن هایی که شما میفرماید هیچکدوم از نظر سونی توسط ایرانی جماعت ایجاد نشده والا شک نکن سه سوت پاک میشدن ام دوست من مطمعا باشد مایکروسافت بهخاطر سر جمع 20 25 میلون افغانی تاجیک نیومده یه کیبوردطراحی کنه
دوست من راستی تو ویندوز افغانستان لوکال خودشو داره یه نیگاه بکن
زبونشون هم پشتو ثبت شده

راستش من نمیدونم این لیست شما چقدر معتبره؟!
خب اگه اینطوره پس برا چی تهدید کردن؟!
من که گیج شدم
/:)
مگه اون لیست منه :دی یکی از بچه ها گذاشته بود ! هر چی بوده از منبع خبر معتبر تر بوده شما زمان ارسال اون لیست رو ببین زمان ویرایش آپدیت خبر رو ببین ! معلوم نیست اصلاً از همون اول عضویت بخش بازی توی SOPA ـی در کار بوده یا نه ! چون سونی از توی اون لیست اصلاً عضو این قسمت نبوده به جز یه بخش Music ـش ! خبر هم احتمالاً یه بازار گرمی بیش نبوده !
خب من اونو ندیده بودم اگه اینجوریه این گروه که احمق نیست الکی گفته سونی بکش کنار!!!! ما داریم درمورد حرفای این گروه حرف میزنیم که گفته سونی قراره حمایت کنه مهم نیست تا الان نکرده باشه میخواد بکنه.در ضمن عشقتون یعنی چی؟؟این یه جور توهینه بازی برا سرگرمی درست شده و منم ازش لدت میبرم و مثل شماها حرص نمبخورم که خدا نکرده بازیxboxیا خوب دربیاد و...من هر بازی خوب باشه بازیش مبکنم و لذتش و میبرم کاری ندارم سونی باشه یا مایکروسافت...پس عشق من نیست و. این وصله ها به من نمیچسپه
آپدیت خبر رو بخون ! کل خبر یه بازار گرمی بیش نبوده !
-----------------------------
منبع خبر :
http://www.amazon.com/forum/video games?_encoding=UTF8&cdForum=Fx1T1DM93QU4XL1&cdPage=1&cdThread=Tx2GVYSPSF64NKJ
لیست منتشر شده :
http://www.engadget.com/2011/12/31/sopa-whos-in-and-whos-out/
به تاریخ منتشر شدن پیج هر دو لینک به دقت نگاه کنید ! دلیل احداث این تاپیک رو میفهمید .
عزیز دل بیکار نبودن واسه تو بازار گرمی کنن ...سونی 48 ساعت بعد از ویدیوی تحریک آمیز این گروه هکر از حمایتش زیرکانه دست میکشه .... نه قبل از اون ...میلیونها بیننده توی یوتوب بیکار نبودن بازار گرمی کنن ...کافیه سرچ کنی : ترس سونی از ناشناس ..... ببین چی واست میاره ...شب خوش ..
خلاصه هر چی بوده بعد از اینکه سونی از اون SOPA بیرون اومده یا هر چی تاپیک رو زدی لینک این بالا موجوده ! شب خوش .

آخرین ویرایش:
مگه اون لیست منه :دی یکی از بچه ها گذاشته بود ! هر چی بوده از منبع خبر معتبر تر بوده شما زمان ارسال اون لیست رو ببین زمان ویرایش آپدیت خبر رو ببین ! معلوم نیست اصلاً از همون اول عضویت بخش بازی توی SOPA ـی در کار بوده یا نه ! چون سونی از توی اون لیست اصلاً عضو این قسمت نبوده به جز یه بخش Music ـش ! خبر هم احتمالاً یه بازار گرمی بیش نبوده !آپدیت خبر رو بخون ! کل خبر یه بازار گرمی بیش نبوده !-----------------------------منبع خبر :http://www.amazon.com/forum/video g...1DM93QU4XL1&cdPage=1&cdThread=Tx2GVYSPSF64NKJلیست منتشر شده :SOPA: Who's in and who's out? -- Engadgetبه تاریخ منتشر شدن پیج هر دو لینک به دقت نگاه کنید ! دلیل احداث این تاپیک رو میفهمید .
عزیز دل بیکار نبودن واسه تو بازار گرمی کنن ...سونی 48 ساعت بعد از ویدیوی تحریک آمیز این گروه هکر از حمایتش زیرکانه دست میکشه .... نه قبل از اون ...میلیونها بیننده توی یوتوب بیکار نبودن بازار گرمی کنن ...کافیه سرچ کنی : ترس سونی از ناشناس ..... ببین چی واست میاره ...شب خوش ..

خوب شد سونی کار عاقلانه ی کرد کشید عقب چون واقعا نابود میشد.کلا سونی میخواد برگرده الان داره کوچیکتر میشه الان7ساله سونی با سامسونگ مشترک lcdمیزدن ولی چندروز پیش سهمشو فکر کنم نزدیک1میلیارد دلار به سامسونگ فروخت و تو قسمت گوشی هم دیگه فقط گوشی هوشمند میسازه با برندسونی و کوچکتر شده مثل htcعمل میکنه کلا میخواد تو همه بخش ها کوچکتر شه که بتونه ضرر ها رو جبران کنه و برگرده

آمریکا هیچ غلطی نتونست بکنه و نکرد اینا هم هیچ کاری نمیتونن بکنن
اورضه دارن برن فورت ناکس رو هک کنن طلا بدزدن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or