Anno 2070 | PC

3t5avapril41.jpg

درود
Anno 2070از سری بازی های ANNO هست که توسطUBISOFT معرفی شد .

اطلاعات زیادی از بازی در دست نیست

تنها مشخص شده شما در دنیای زندگی می کنید که 60 اینده دار د
سبک بازی هم RTS هست که علاقمندان و طرفداران خاص خودش را داره

بازی توسط استودیو Related Designs در حل ساخت هست همچنین استودیو Blue Byte Softwareدر ساخت بازی استودیو Related Designs را همراهی می کند

تصاویر منتشر شده از بازی

آخرین ویرایش:
این تنظیمات فقط در شروع بازی فعال هست قبل از اینکه شروع کنی بالا سمت راست game setting رو میزنی بعد داخل تنظیمات ark storage رو off میکنی. مشکل اینجاست که اگه بخوای این کارو بکنی باید از اول شروع کنی! اگه کسی میدونه چطور میشه همون بازی قبلی رو ادامه داد و تنظیمات رو عوض کرد بگه لطفا

قبل ازآپدیت از سیو هاتون بک آپ بگیرید.چون پاک میشه
همین اشتباه رو کردم تمام مراحلی که رفتم ریست شد
چقدر سر مرحله 2 یا 3 اکت 3 جون کندم
(همون جایی که father بمب اتم پرتاب میکنه )

این تنظیمات فقط در شروع بازی فعال هست قبل از اینکه شروع کنی بالا سمت راست game setting رو میزنی بعد داخل تنظیمات ark storage رو off میکنی. مشکل اینجاست که اگه بخوای این کارو بکنی باید از اول شروع کنی! اگه کسی میدونه چطور میشه همون بازی قبلی رو ادامه داد و تنظیمات رو عوض کرد بگه لطفا

من تو تنظیمات همچین چیزی ندیدم(منظورم همون قسمتی که گرافیک و رزولوشن و گیم پلی و ... رو تنظیم میکردیم)

من فعلا بازی نمیکنم تا پچ بعدی بیاد دوست ندارم بعد از اینکه بازی رو تا آخر(قسمت مرحله ای )رفتم یه پچ بیاد و تمام سیو هام رو پاک کنه

الان بازی کردم تو حالت بینهایت میشه سد ساخت اما مشکل اینجاست که چجوری آزمایشگاه بسازیم
البته من global trust رو انتخاب کردم نمیشد اون گروه آزمایشگاهی رو ساخت .

خوب مگر نمیشه 3 تا گروه رو همزمان با هم اداره کنی؟
من الان آزمایشگاه ساختم و بهشم زیاد ور رفتم اما هیچ اتفاقی نمیفته

حیف یه همچین سیوی داشتم پاک شد ( کل نقشه رو ساختمون زده بودم دیگه جا واسه تنفس نبود :d) :

ecee097fe338b42d7e09b44b1e0ba5bd.jpg

اوههههههههههههه...
اکو بالانست رو عشقه

آره ecobalance اصلا همینجوری داشت میرفت بالا و واسه بالاتر رفتنش بازم مالیات رو بردم بالا :d
تازه بعضی کارخونه ها تا 200 درصد هم کارکرد داره

چجوری سه تا گروه رو همزمان اداره میکنی؟
ماله من فقط یکی از اون 2 تا(global trust و اون یکی) رو میشه اداره کرد
چیزی ساختی؟

روی آرک که بری خودش بهت گروه اضافه می کنه البته باید شرایطش رو داشته باشی و برای گروه tech باید با پروفسوره صحبت کنی و ازت درخواست کنی تا بعد ark بهت اجازه ساخت بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or