Anno 2070 | PC

3t5avapril41.jpg

درود
Anno 2070از سری بازی های ANNO هست که توسطUBISOFT معرفی شد .

اطلاعات زیادی از بازی در دست نیست

تنها مشخص شده شما در دنیای زندگی می کنید که 60 اینده دار د
سبک بازی هم RTS هست که علاقمندان و طرفداران خاص خودش را داره

بازی توسط استودیو Related Designs در حل ساخت هست همچنین استودیو Blue Byte Softwareدر ساخت بازی استودیو Related Designs را همراهی می کند

تصاویر منتشر شده از بازی

آخرین ویرایش:
لطفا کمک کنید

من تازه این بازی رو گرفتم اما وقتی میخواهم برم تو بازی میگه باید اکانتم رو بزنم و انلاین بازی منکم:((
من چه کنم واسه افلاین بازی کردن؟:-/

پچ ۱۰۱ و ۱۰۲ رو بریز و کرک اخرین پچ رو از تورنت پیدا کن و بریز بعد می تونی افلاین بازی کنی. امشب پچ ۱۰۲ رو دانلود می کنم کرکش رو از قبل گرفتم . میزنم اگه افلاین کار کرد ادرس میدم که بقیه هم بتونن بازی کنن.

پچ ۱۰۱ و ۱۰۲ رو بریز و کرک اخرین پچ رو از تورنت پیدا کن و بریز بعد می تونی افلاین بازی کنی. امشب پچ ۱۰۲ رو دانلود می کنم کرکش رو از قبل گرفتم . میزنم اگه افلاین کار کرد ادرس میدم که بقیه هم بتونن بازی کنن.

کرک پچ 1.02 رو میزاری؟

دوستان من پچ هارو نصب کردم ولی وقتی روی بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته مشکل چیه ؟ 4 نوع کرک هم تست کردم

آخرین ویرایش:
فعال کردن نقشه ها در ANNO 2070

با سلام
در بازی کشتی ها نشان داده نمی شود
انجام مبادله با کشتی بصورت اتوماتیک انجام نمیشه
چون هیچ کشتی نه در نقشه و نه در بازی نشان داده نمیشود

نمیشه تو قسمت مدیریت حمل ونقل بازی کشتیا رو انتخاب کرد یغامشم اینه unable to scroll through vehicles you don no own any at the moment

جان من جواب بدید

---------- نوشته در 09:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:39 AM ارسال شده بود ----------

باید بری اعماق دریا جزیره هایی زیر دریا هستش که باید اونجا سکوی نفتی بسازی

ما هم که توی همون مرحله سکوی نفتی درجا زدیم راستی حفاری نفت رو باید کجا بسازیم که شروع به کار کنه
توی جزیرهای دیگه چطور منابع رو استخراج کنیم مثلاً اونجایی که سد شکسته شد.
یکی یه توضیح بده به خاطر باگه یا اینکه ما بازی رو متوجه نشدیم:d

---------- نوشته در 09:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:04 AM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 09:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:11 AM ارسال شده بود ----------

برای نجات سکوی نفتی باید کشتی ها اتو به سیستم emegency همونی که شبیه کپسول مجهز کنی بعد بری کنار سکوی نفتی اتیش کرفته فعال کنی تا اتش خاموش بشه

منم توی مرحله ای که سکوی نفتی رو می خوای نجات بدیم موندم نمیدونم باید چکار کنم همه تیک ها رو انجام دادم به جز یکی کنترل سکو رو بدست بگیرم

سلام

یکی کمک کنه هرکاری میکنم نقشه ها فعال نمیشه سیستم حمل ونقل اتومات هم فعال نمیشه

نمیشه تو قسمت مدیریت حمل ونقل بازی کشتیا رو انتخاب کرد یغامشم اینه unable to scroll through vehicles you don no own any at the moment

:angry:

سلام

یکی کمک کنه هرکاری میکنم نقشه ها فعال نمیشه سیستم حمل ونقل اتومات هم فعال نمیشه

:angry:

اقایون دمتون گرم من هم همین مشکل رو دارم و فکر میکنم به همین خاطر مرحله اول رو نمیشه بازی کرد لطفا یکی کمک کنه

---------- نوشته در 02:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:57 PM ارسال شده بود ----------

من فکر میکنم مشکل در فعال نبودن کشتیهای معامله هست تو این عکس کشتی داخل نقشه کوچک خاموشه باید روشن با شه کسی هست کمک کنه خواهشن
kq3a2c3paeqluktlwqem.jpg

سلام. دوستان این اشکالاتی که شما عنوان کردید، در واقع اشکال نیستند. شرکت سازنده یا منتشر کننده بازی این روش ها رو برای تنبیه امثال ما در نظر گرفته. به عنوان مثال، شما نمی تونید به کشتی ها مسیر بدید تا به صورت خودکار محصولات رو جا به جا کنند و باید به صورت دستی این کار رو تکرار کنید!! یعنی یه جورایی سر کاریم! متاسفانه باید تا انتشار نسخه جدید و سالم توسط یک گروه معتبر صبر کنیم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or