Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چه تصادفی ، اتفاقا همین دو سه روز پیش داشتم با آریما درمورد خنده دار ترین صحنه های وان پیس حرف میزدم :D

برای من اینه :
1000051450.gif

تو کانتکس باید ببینینش ، اولین بار که دیدمش واقعا قهقهه زدم:))

اون تیکه هایی هم که لوفی اسم شخصت ها رو یادش می‌ره و رابین با تشبیه سازی بهش یادآوری می‌کنه اسمشونو خیلی خوبه :D
یعنی قشنگ می‌دونه تو ذهن روانی لوفی چی میگذره :))
مثال:
لوفی: اون یارو اسمش چی بود ؟
رابین با حالت پوکر فیس : کله آناناسی 🍍
لوفی: آره خودشه کله آناناسی!

مارکو بدبخت:))

آخرین ویرایش:
داستانی که فقط با انیمه پیش می‌ره خودشون رو برای قسمت های باقیمونده این آرک آماده کنند که ... <):)

View attachment 401387
آقا توی انیمه اسم و ایناش رو نگفته، یکم ملاحظه ما رو تو رو خدا بکنید.:|

این اپیزود انیمه وانپیس ما رو که دیوونه کرد، نمیدونم مانگا خون ها چه زجری کشیدند. فکر کنم ده سال دیگه دقیقا منظور این قسمت انیمه رو میفهمیم.:))

اتفاقا شما زجر رو دارید میکشید ما نهایتاً تو 5 دقیقه تموم میکردیم شما باید 20 دقیقه تحمل کنید :D

اما مانگا اصلا تو وضعیت خوبی نیست... طرفدارهای خارجی به کنار تو خود ژاپن هم صداشون دراومده.

اودا خیلی داستان رو طولانی کرد پیش از حد یه سری مسائل و حواشی رو کش داد. حالا الان که به اصل داستان رسیده باید بیشترین وقت و انرژی رو بزاره به خاطر همین طول کشیدن + خستگی + وضعیت سلامتی نمیتونه کامل کار کنه و مجبوره خیلی سطحی از مسائل بگذره. چاره ای هم نداره اگر از اینا نگذره باز جلوتر از اتفاقات مهم تر دیگه باید بزنه.

مثلا الان تو یکی از مهم ترین اتفاقات هستیم به یکی از خفن ترین مبارزات کل داستان رسیده. اگر مانگا 1000 چپتر دیگه هم ادامه داشته باشه این فایت باز جزو 5 تا اول هست! حالا به نظرت تو چند چپتر این مبارزه رو تموم کرد ؟ 2 چپتر ! اونم به چه وضعی! یعنی هرچقدر از ظلمی که در حق این مبارزه شد بگم کم گفتم...
از این آرک حداقل میشه 2 تا فیلم سینمایی خوب درآورد ...

متاسفانه وضعیت طوری شده کسایی که انیمه میبینن دنبال مانگا هستن تا از ایرادهای انیمه فرار کنن. اونایی هم که مانگا میخونن منتظر انیمه هستن تا شاید استدیو انرژی بیشتری بزاره کمبودهای مانگا رو جبران کنه. در کنار این بریک های پی در پی رو هم اضافه کن. الان هم که انیمه قراره فصلی بشه هر چپتر یه قسمت بشه (دور از شوخی تا 15 سال دیگه زنده بمونیم شاید بتونیم پایان وانپیس رو ببینیم)...

به نظرم هیچی اندازه این مسئله نمیتونه وانپیس رو زمین بزنه. فعلا امیدمون به انیمه هست اگر اونا هم با همین کیفیت داغون بخوان پیش ببرن باید فاتحه وانپیس رو خوند.

پ.ن: اینم پست من راجب چپتر های اخیر مانگا، بالاخره طلسمش شکست. با بریک هایی که خورد فکر میکنم 3-4 ماهی هست میخوام بنویسم. 5-6 بار هم نوشتم اما هردفعه نشد بفرستم. همین پست هم یه هفته طول کشید :|

مبارزه ای که تو مانگا بود واقعا آب سرد ریخت روم انگار. جدا فکر کنم یکی رفته بوده بالا سر اودا گفته بیخیال بابا تمومش کن بره. یعنی مبارزه های آخر داستان بلیچ به این این مبارزه آخری شرف داشت :D دیگه فکر کنید چی بوده.

علت داره شتابزده بودنش
اول اینکه تو فلش بک بود
دوم اینکه
اختلاف قدرت کاراکتر ها رو نشون میداد
سوم اینکه دست اودا بسته هست و هنوز نمی‌خواد همه قضیه رو لو بده و مجبوره بخشی از مبارزه رو تو سایه نگه داره

و چهارم
تا حدی درست میگید میشد جزئیات بیشتری داشته باشه ولی در کل من راضیم

قسمت آخر My Hero(بقیه داستان دیگه اختتامیه میشه) خیلی قشنگ بود. واقعا فکر نمیکردم اینقدر قشنگ درش بیارند. در مانگا هم خوب بود ولی اینجا قشنگ ترکونده بودند.
بنظرم به نسبت به ناروتو خیلی پایان استاندارد تر و آبرومندانه تری داشت. دم Bones گرم! درسته مثل فول متال پرفکشن نبود، اما واقعا تونستند یک انیمه رو از اول تا آخر با یک کیفیت درستی بسازند.

هیچوقت تو فلش بک‌ها تو کل سری وان‌پیس مبارزه کامل نداشتیم دلیل هم داره و بنظرم منطقیم هست. دلیلش اینه که این کاراکترا ابرقدرتای دنیای وان‌پیسن اگه مبارزه اینا رو فول پاور با تمام قدرتاشون بخواد نشون بده عملا باید پیک قدرت تو وان‌پیسو نشون بده و عملا جایی برای پاورآپ و ... وجود نداره.
بخاطر همین مجبوره با یکی دوتا فن جذاب مبارزاتو جمع کنه که در آینده تو زمان حال بتونه مبارزات اصلی رو شکل بده.
مثلا تو آرک مارینفورد کی میدونست یونکو چه قدرتایی داره؟ اگه اونجا همه چی نشون داده میشد دیگه تو آرک وانو نمیشد مبارزه جذابی درآورد.

نمیدونم همچنان سایتاما رو دنبال میکنید یا نه این امتیاز ۱.۶ واسه قسمت ششم از سوی کاربرا اصلا اغراق نیست :D البته خودمم هر قسمت رو توی ۲ ۳ دقیقه سرعتی میبینم و جالبه بدونید هیچی رو از دست نمیدم. تو این سال‌هایی که انیمه دیدم، چیزی به این فضاحت به پستم نخورده بود.

برزرک ۲۰۱۶: سلام بهونه قشنگ من برای زندگی :x
View attachment 401719

ظلمی که به گاتس و سایتاما شد ، جنایت جنگیه
جدا چرا اینو ساختن؟ :D به نظرم قصدشون توهین به میورا بود. یادمه واسه سوزش بیشتر بیننده یه اپنینگ 2D خیلی شاخ ساخته بودن براش من هی میدیدم فشار میخوردم :D

چقدر قسمت ۶ One-Punch Man مسخره و خُنُک بود! یعنی چی بیست دقیقه چهار تا فرعی نشستن تو اتاق دارن بهم متلک می‌ندازن؟! گاهی کیفیت و محتوای دیالوگ‌ها جوریه که رده‌سنی اثر تا مثبت ۶ سال میاد پایین!
مانگا رو بخون، از هزار تا انیمه اینطوری قشنگ تره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or