Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

خیلی خوبه واقعا در حد خودش و داخل دنیای خودش. به نظرم به بهترین شکل دارن پیش میبرن فصل پایانی رو. واقعا انیمه خوبی بود‌ لحظات حماسی زیادی داشت خصوصا خود آلمایت. کرکتراشم اینقدر زیاد بودن که واقعا عجیب نیست یه بخشیشون نچسب باشن. امیدوارم بتونن این فصلو تا آخر همینطور خوب ادامه بدن.
کیفیت انیمه رو نمیدونم چی میشه، اما میگم نویسندگی این آرک تا آخرش خوب بود.

کلا هیرو آکادمی واقعا شاید یکی از استاندارد ترین پروژه های ژاپنی تا امروز بود. مانگا با یه کیفیت نسبتا استاندارد شروع شد و ادامه پیدا کرد و تموم شد. انیمه هم با یه فاصله زمانی خوب با کیفیت آبرومند و مناسب شروع شد و مرتب فصلای مختلفش تایید شد و پخش شد. کلا یه تجربه ملایم و خوب داشت واسه دنبال کننده هاش.

مثلا با اتک مقایسه کنیم که واقعا روند ساخت و پخش انیمش افتضاح عجیبی بود.

View attachment 398107View attachment 398108View attachment 398109View attachment 398110View attachment 398111View attachment 398112View attachment 398113View attachment 398114View attachment 398115View attachment 398116

طراحی های آرک الباف رو خیلی دوست داشتم
مخصوصا خداوندگار اوسوپ :)) ، فرانکی (ریشو ببین فقط 🤩)و روبین که استایلش خیلی شبیه قبل تایم اسکیپ شده که من عاشقش بودم
بهترین طراحی واسه لوفی و فرانکیه و بدترین ها هم زورو و چوپر :D

بهترین طراحی واسه لوفی و فرانکیه و بدترین ها هم زورو و چوپر :D
فقط لوفی یکم لباس مشابه این رو در وانو داشت، هرچند شنل و کلاه این خیلی بهتره.
اسوپ و فرانکی با اختلاف از همه بهترند.:دی

چوپر باز خوبه ولی زورو واقعا بدترین کاستوم ممکنه. آخه چرا یک آدمی که یک چشم نداره باید عینک بزنه؟:))

فقط لوفی یکم لباس مشابه این رو در وانو داشت، هرچند شنل و کلاه این خیلی بهتره.
اسوپ و فرانکی با اختلاف از همه بهترند.:دی

چوپر باز خوبه ولی زورو واقعا بدترین کاستوم ممکنه. آخه چرا یک آدمی که یک چشم نداره باید عینک بزنه؟:))
آره اوسوپم خیلی خوبه.

زورو بنده خدا کلا اکثر کاستوم هاش ضایع بوده تا الان. بهترینش که یادمه لباسی بود که تو وانو داشت واقعا بهش میومد :)>-
آرک اگ هد هم که هرچقدر خود آرکش خفن بود کاستوم هاشون درب و داغون بود :))

خیلی امید داشتم ایمو رو خیلیم اورپاور در نیاره اودا که متاسفانه تصمیم گرفت مسیر بلیچ و ناروتو رو بره و احتمالا تو نبرد نهایی لوفی یهو قراره باف شدیدی بگیره.
کلا این مرض نامیرا بودن آنتاگونیست ها تو مانگاها چیه ژاپنیا دارن نمیفهمم :))

این داستانی که سر زبک اومد چقدر شبیه ماجرای کریتوس شد :D ولی دیگه احتمالا چپتر بعد باهاش خداحافظی کنیم و این آخر کاری اودا چه کاراکتری خلق کرد. واقعا مرد بزرگی بود، نامردی بود اسم راجر و وایت برد موندگار شد ولی این بنده خدا محو شد. :(

راکس دی زبک =((...عجب صحنه ای خلق شد در پنل اخرِ این چپتر...قشنگ دردِ استخوان دنبالچه ام رو فراموش کردم به کل. :-"

در مبارزه ی نهایی بین لوفی و ایمو....ایمو ملت رو هی domi reversi میکنه ... و لوفی هم توی ازاد ترین حالتِ خودش، هر کی که domi reversi شده رو برمیگردونه به حالت عادی...یا یه چیزی توی این مایه ها....این خط، این نشون...اصن شاید توی همین الباف هم همین اتفاق برای اون دوتا نره خری که domi reversi شدن بی افته. :دی
ممکن هم هست که بلک بیرد البته این داستان نامیرایی و domi reversi رو با میوه ی خودش کاملا کانتر کنه.

آخرین ویرایش:
جدیه یا سرکارمون گذاشته؟:))
جدیه ، بیچاره فرانکی من که دلم سوخت :))
یکی دیگه هم پرسیده بود آیا زونیشا دستشویی (پی پی) هم میکنه تو دریا ؟! و اودا هم گفته بله زونیشا همین جور که راه میره پی‌پی هم میکنه :دی
یعنی اینهمه سوال میشه پرسید ، ببین چیا میرن از استاد میپرسن

راکس دی زبک =((...عجب صحنه ای خلق شد در پنل اخرِ این چپتر...قشنگ دردِ استخوان دنبالچه ام رو فراموش کردم به کل. :-"

در مبارزه ی نهایی بین لوفی و ایمو....ایمو ملت رو هی domi reversi میکنه ... و لوفی هم توی ازاد ترین حالتِ خودش، هر کی که domi reversi شده رو برمیگردونه به حالت عادی...یا یه چیزی توی این مایه ها....این خط، این نشون...اصن شاید توی همین الباف هم همین اتفاق برای اون دوتا نره خری که domi reversi شدن بی افته. :دی
ممکن هم هست که بلک بیرد البته این داستان نامیرایی و domi reversi رو با میوه ی خودش کاملا کانتر کنه.
ازونجایی که ایمو هم از دیوی جونز میترسه هم از جوی بوی پس هم تیچ هم لوفی واسش تهدید به حساب میان. اون ابیلیتی domi reversi رو اصلا دلم نمیخواد لوفی بتونه خنثی کنه. هرجور فکر کنیم تیچ خیلی مناسب تره واسه اون کار. حالا اون قضیه اسیب زدن بهش ازونجا که گابان به لوفی گفت اینا واقعا نامیرا نیستن احتمالا لوفی در آینده بتونه به ایمو صدمه بزنه ولی اینکه قدرتشو از کار بندازه رو نیستم :D
در کل دقیق یادم نمیاد ولی بین کسایی که ایمو قصد کشتنشونو داره لوفی بود و تیچ و ویوی که پوستراشونو سوراخ کرده بود. حالا یادم نمیاد پوستر دیگه ای هم بود یا نه. باید ببینیم ویوی چی داره که تهدیده براش.

ازونجایی که ایمو هم از دیوی جونز میترسه هم از جوی بوی پس هم تیچ هم لوفی واسش تهدید به حساب میان. اون ابیلیتی domi reversi رو اصلا دلم نمیخواد لوفی بتونه خنثی کنه. هرجور فکر کنیم تیچ خیلی مناسب تره واسه اون کار. حالا اون قضیه اسیب زدن بهش ازونجا که گابان به لوفی گفت اینا واقعا نامیرا نیستن احتمالا لوفی در آینده بتونه به ایمو صدمه بزنه ولی اینکه قدرتشو از کار بندازه رو نیستم :D
در کل دقیق یادم نمیاد ولی بین کسایی که ایمو قصد کشتنشونو داره لوفی بود و تیچ و ویوی که پوستراشونو سوراخ کرده بود. حالا یادم نمیاد پوستر دیگه ای هم بود یا نه. باید ببینیم ویوی چی داره که تهدیده براش.
مسئله ی ویوی و ایمو به Nefertari D. Lili مربوط میشه.

از صداپیشه فرمانده شوالیه های خدا یعنی گارلینگ شمروک هم رونمایی شد و اونم کسی نیست جز کنجیرو سودا عزیز. ^:)^ ^:)^

View attachment VID_20251102_211842_085.mp4

امیدوارم توئی واسه صداپیشه لوکی هم ناامید مون نکنه و یه صداپیشه خفن براش بیاره. (اهم اهم صداپیشه گوجو لطفاً)

از صداپیشه فرمانده شوالیه های خدا یعنی گارلینگ شمروک هم رونمایی شد و اونم کسی نیست جز کنجیرو سودا عزیز. ^:)^ ^:)^

View attachment 398845

امیدوارم توئی واسه صداپیشه لوکی هم ناامید مون نکنه و یه صداپیشه خفن براش بیاره. (اهم اهم صداپیشه گوجو لطفاً)
توقع صدای لطیف تری داشتم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or