Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

آخرین ویرایش:
Akira رو دیدم اصلا نفهمیدم از چی باید تحت تاثیر قرار میگرفتم خیلی معمولی بود به نظرم خورد تو ذوقم چرا اینقد معروفه؟
الان مهم تر از آرتش و داستانش و جزییاتش ، بحث زمانه.وقتی این فیلم ساخته شد احتمالا هنوز به دنیا نیومده بودی.37 سال پیش چیزی خلق کردن که تا همین الان ازش ایده میگیرن ، برای درک عظمتش اول از همه باید این نکته رو در نظر بگیری.

بالاخره تصمیم گرفتم سینمایی Demon slayer رو ببینم با ابنکه خودم مخالف بودم با این کیفیت این انیمه رو دید ولی یه نسخه پیدا کردم حدود 6.2 گیگ و خلاصه که کیفیت قابل قبول پرده ای داشت مشکلی نداشتم باهاش(اگر کسی بخاطر اینکه فکر میکنه پرده ای کیفیت خوبی نداره باید بگم نسبتا خیلی خوبه امتحان کردنش ضرر نداره اگر تحمل صبر کردنو ندارید)
کلا بخوام نظر بدم نکات مثبتش گرافیک انیمه بی شک بهترین در خودشه Uftable دیگه بنظرم از این بهتر نمیتونست تو این دوران انیمه درست کنه بی شک یکی از بهترین سینمایی های انیمه ای که تو زندگیم دیدم و صحنه های اکشن تو یه لول دیگه این مخصوصا:
نبرد زینتسو که واقعا تو مانگا یه فایت عادی و کوتاه بود ولی اینجا ابرومندانه بود برای کارکتر زینتسو یا گذشته آکازا خیلی خیلی خوب در اورده بودن اینجا چند پله بالاتر از مانگا در اومده بود و دردناکتر بود
موزیک هم مثل همیشه نقطه قوت انیمس.
من شخصا دوتا مشکل داشتم با خود انیمه:
یک اینکه خیلی خیلی تو سینمایی دیالوگ رد و بدل میشه میدونم فرمت تموم انیمه های همینطوره ولی اینجا دیگه بیش اندازه میشه میون هر فایتی یهو فایت استپ میشه وارد درونیات کارکتر میشه و ضربان فایت گرفته میشه دوباره فایت میشه دوباره بعد دو دقیقه فایت جذاب با cgi خفن دوباره باز موقعیت عوض میشه دوباره کات میخوره یا به گذشته کارکتر یا دیالوگایی تو ذهنش میکذرن ابن باعث شد اونطوری که باید فایتا به من نچسبه میتونستن حداقل یسری از اینارو کمتر کنن یا بذارنش اخر فایت یا اول فایت یا حداقل با یه فلش بکی تو فایت تمومش کنن بره خلاصه ضربان سینمایی رو میگرفت این دیالوگا که فت فراوونم بود اگر مدیریت میشد این قضیه خیلی بهتر میبود(میدونم مانگا هم همینطوره اگر درست یادم باشه ولی مدیوم سینمایی بنظرم باید سر راست باشه تو اینجور سبکا)
دومین مشکل بنظرم کاشکی حداقل این ارک اینفینتی کسل توی قالب انیمه سریالی میساختن نه سینمایی حداقل ارک آخر sunrise counting سینمایی میشد خیلی بهتر بود الان باید دوساال صبر کرد برای ادامه انبمه که این خودش باعث میشه بعضی مخاطبا یادشون بره چی بود با توجه به فایت نصفه کاره ای که تو خود همین قسمت سینمایی بود و موند برای فیلم دوم(که کاشکی حتما تو همین فیلم اول نشون میدادن میرفت)
در کل اگر این دوتا مشکل نبود بنظرم خیلی بهتر میشد من بخوام نمره بدم به این سینمایی از پنج سه میدم میتونست خیلی بهتر از این حرفا باشه بعنوان فن دو اتیشه سری انتظارتم اونطوری براورده نکرد هنوزم بنظرم اپیزود شاهکار انبمه(قسمت نوزده فصل اول و قسمت قسمت هیفدهم فصل دوم چه بسا سینمایی قطار)رو دستش نیومدن
الانم رفت تا دوساللل دیگه😶‍🌫️...

آخرین ویرایش:
الان مهم تر از آرتش و داستانش و جزییاتش ، بحث زمانه.وقتی این فیلم ساخته شد احتمالا هنوز به دنیا نیومده بودی.37 سال پیش چیزی خلق کردن که تا همین الان ازش ایده میگیرن ، برای درک عظمتش اول از همه باید این نکته رو در نظر بگیری.
داداش آروم باش
شما هم که خودت بعدش تازه به دنیا اومدی در نتیجه لذتی که شما هم قراره ببری از همین تصور فضل تقدمه که داری به من توصیه ش میکنی و شما هم زمان خودش تو سینما ندیدی تا اون حسو زمان خودش میداشتی درسته؟ پس آروم باش
در ضمن با طرح این بحث داری تایید میکنی که اتفاقا دید و حس من درست بوده و برای مخاطب امروز چیز خاصی بجز همین نکات صنعتی و تاریخی نداره چون دفاع دیگه ای ازش نکردی
سوال منم در اصل همین بود که این فضل تقدم مربوط به چه المانهایی بوده و هست
ینی چی آخه یه جوری جواب میدین انگار به مقدساتتون توهین شده چارتا آدمم که پیش از این فک میکردی معقول و محترمن لایک کنن که آره تو نمیفهمی
یه جوری برخورد میکنین یکی متن سوال من رو هم بخونه با جوی که شما میدی فک میکنه من اومدم این اثرو ترول کنم در صورتی که من صرفا میخواستم آگاهی مو در مورد انیمه به طور کلی بالا ببرم چون تصورم اینه هیچی بی خودی معروف نمیشه

بچه ها سایتی سراغ دارید بتونم ازش آهنگ های اوپنینگ و اندینگ انیمه ها رو راحت دانلود کنم ؟
دنبال اوپنینگ های فیری تیل هستم
از اسپاتیفای بگیر
از این کانورترهای تلگرام استفاده کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or