Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

c91d973b2ac60967f2a7d66ea7599ae293096abb.gif
Sonny Boy انیمه حال و هوای flcl داشت، انمیشین و موزیک متنش خوب بود.
I Couldn't Become a Hero, So I Reluctantly Decided to Get a Job.gif
Yusibu بعد از شکست پادشاه شیاطین و برگشتن صلح قهرمان نمیتونه کار پیدا کنه از سر ناچاری تو یه فروشگاه لوازم خانگی مشغول به کار میشه. انیمه سرگرم‌کننده ای بود کمدی اچی دوست دارید ببینید.
View attachment GsFoTg5aUAEpHbT.mp4
oreimo انیمه چندتا ایراد داشت درامش بد بود و شخصیت اصلی دختر Kirino رو اعصاب بود، بجز این انیمه سرگرم‌کننده ای بود شخصتای دختر دوست داشتنی بودن کمدیش خوب بود. رام کام دوست دارید حتما ببینید.
Kuroneko بهترین وایفو:x
ruri-oreimo.gif

خیلی این هندی کردن کرکتر ویوی سر و صدا کرده.
این جریان Vivy توی لایو اکشن حالا جدای نتفلیکس بازی و داشتن بازیگر هندی برای بالابردن سابسکرایب ها، بنظرم یک گوشه داستان جریان فلسطین هم هست. بازیگر عرب تبار بیارن یک حرفی این وسط میپرونه دیگه بیا و جمعش کن. با خودشون حساب کردن همون هندی کنند بهتره.
که خدایی خاک توی سرشون! کاملا سفید پوست میاوردن سگ شرف داشت به کاری که الان انجام دادن.:دی

من خودم از Emily Rudd خوشم میومد. اما حرفایی که برای دفاع از این حرکتشون زده ماورای خنده دار و مسخره بوده. الاباستا براساس هرجا باشه براساس هند و هندی ها نبوده.:دی

آخرین ویرایش:
خیلی این هندی کردن کرکتر ویوی سر و صدا کرده.
این جریان Vivy توی لایو اکشن حالا جدای نتفلیکس بازی و داشتن بازیگر هندی برای بالابردن سابسکرایب ها، بنظرم یک گوشه داستان جریان فلسطین هم هست. بازیگر عرب تبار بیارن یک حرفی این وسط میپرونه دیگه بیا و جمعش کن. با خودشون حساب کردن همون هندی کنند بهتره.
که خدایی خاک توی سرشون! کاملا سفید پوست میاوردن سگ شرف داشت به کاری که الان انجام دادن.:دی

من خودم از Emily Rudd خوشم میومد. اما حرفایی که برای دفاع از این حرکتشون زده ماورای خنده دار و مسخره بوده. الاباستا براساس هرجا باشه براساس هند و هندی ها نبوده.:دی

بی صبرانه منتظر بازیگرهای ایتالیایی آرک دسروزا وقتی بیست سال بعد سریال بهش رسید هستیم :>
(بازیگر ترکی میارن :دی)

بی صبرانه منتظر بازیگرهای ایتالیایی آرک دسروزا وقتی بیست سال بعد سریال بهش رسید هستیم :>
(بازیگر ترکی میارن :دی)

سید خودت داری ملیت اشتباهی رو میاری...
درسروزا براساس اسپانیا بود نه ایتالیا, با معماری آرک ضایعه..
Donquixote
هم اشاره به رمان معروف اسپانیایی
Don Quixote
هست.:دی

من خودم واقعا اگر چه میدونم بازیگر ایرانی یا عرب تبار میاوردن مشکل خاصی نداشتم. اما خدایی خیلی حرکت چیپی که هندی آوردن.
خدایی همه کاسه و کوزه ها هم سر اودا نریزن، اودا هم پیغمبر نیست خیلی با نتفلیکس سر همه چیز به جنگ بره. مثلا فصل دوم قرار بوده مستقیم آرک الاباستا رو بگه ولی شورانر نزاشته، نه اودا!
اودا قدرت تصمیم گیری داره ولی نهایتا تهیه کننده اجرایی و یکم اونقدر بخاطر صاحب اثر بودن نتفلیکس بهش قدرت میده(مثلا انتخاب کلاه حصیری ها و چندتای دیگه). بازیگر کروکودایل بازیگر نسبتا معروفیه. اودا که نمیتونه بگه چون این بابا به کروکودیل نمیخوره انتخابش نکنید.:دی
بعد این پروژه های بزرگ یک چیزی بدی و تا یک چیزی بهت بدن.
اما خانم امیلی راد نباید دهنش رو باز میکرد و چرت و پرت میگفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or