Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

سلام به دوستان
من دنبال یک ویدیو از ناروتو هستم اما پیداش نمیکنم. یادمه چند ماه پیش یک ویدیو فن مید اومده بود بیرون که تقریبا همه کاراکترها توش بودن و داشتن توی یک منطقه بزرگ میجنگیدن، همه هم میگفتن خیلی کیفیتش بالاست و اینا. ساختش هم زمان زیادی برده بود
شانس همون موقع یوتیوب گفت بیا ببینش من کار داشتم بیخیالش شدم، الان که دوست دارم ببینمش اصلا پیداش نمیکنم :D

بتاتستر ناتوان، آماده است:دی
جونم برات بگه که این دیباگ ورژن هستش...و جدا از کمبود وقت ‌ی که دارم...شاید هیچ وقت انتشار اون رو عملیاتی نکنم.
ولی اگه دوست داشته باشی، همین نسخه رو که نزدیک به 1GB حجم داره رو جمع جورش میکنم، فردا برات آپلودش میکنم.

جونم برات بگه که این دیباگ ورژن هستش...و جدا از کمبود وقت ‌ی که دارم...شاید هیچ وقت انتشار اون رو عملیاتی نکنم.
ولی اگه دوست داشته باشی، همین نسخه رو که نزدیک به 1GB حجم داره رو جمع جورش میکنم، فردا برات آپلودش میکنم.
به هر صورت بدم نمیاد تستش کنم.:دی

دوستان تو این انیمه های جدید امسال چی خوبه من برم سمتش؟:دی
zenshu
Hyakkano
Tasokare Hotel
witch watch
NinKoro
انیمه های این فصل
takopi's original sin
The Summer Hikaru Died
Clevatess
Dainanaoji
Dekin no Mogura
Cultural Exchange With a Game Centre Girl
Detectives These Days Are Crazy

View attachment 388464
گفتند هدفمون اینه انیمه جزو سه بخش اصلی بخش اصلی اینترتیمنت سونی بشه...
هنوز اوایل کاریم و باید گسترش بدیم
بعد وضعیت فعلیشون تو انیمه رو به PS1 تشبیه کرده که باید خیلی گسترده بشه...!!!! :|

مونوپولی سونی توی انیمه اصلا خبر خوبی نیست برای کسایی که انیمه فن هستن . قبلا راجب ورود غربی ها گفتم به این بخش

سونی توی kadokawa سهم داره و شریک استراتژیک هستن همین طور خودت می دونی . این خبر رو الان دیدم قراره از استعداد های غربی :D استفاده کنن . خلاصه که انیمه هم ممکنه در آینده به فاک بدن

1754673263789.png

همین fan service الان نسبت به 10 سال پیش خیلی کم تر شده با ورود اینا دیگه خودتون می دونید چی میشه .

آقا از این Anime Rave این جا خبر نذارید.
یارو رسما منبع اش باسن گرامی شه واسه خیلی از اخبار

در این مورد هم رابطه CyGames Pictures و کاگوراباچی قبل تر از این کشف شده بود. اون 4 تا پروژه محرمانه هم تو گزارش های خود cygames بود. بازم هیچ کدوم دلیل این خبر نیست

مونوپولی سونی توی انیمه اصلا خبر خوبی نیست برای کسایی که انیمه فن هستن . قبلا راجب ورود غربی ها گفتم به این بخش

سونی توی kadokawa سهم داره و شریک استراتژیک هستن همین طور خودت می دونی . این خبر رو الان دیدم قراره از استعداد های غربی :D استفاده کنن . خلاصه که انیمه هم ممکنه در آینده به فاک بدن

View attachment 388520

همین fan service الان نسبت به 10 سال پیش خیلی کم تر شده با ورود اینا دیگه خودتون می دونید چی میشه .
من بعید میدونم خیلی جواب بده. چیزی که مانگا های بزرگ دارند اول از همه ادیتور و مورد دیگه اون استمرار هست که واقعا اکثر غربی ها واقعا، وجود مانگای هفتگی مثلا دادن رو ندارند. اینا توی همین کمیک بوک هم چیزی بجز Slop تولید نکردن.

بجز این باهات موافقم. همین که وایت فاکس که روی پردرآمدترین،ایپی اشون کار می‌کرد از دستشون رفت باید هرچی فحشه برای خریتشون گفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or