Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

فکر کنم دو قسمتش مونده، نه؟

خفنه؟ من امشب تازه میخوام ببینم:دی این و ساکاماتو دیز رو خیلی تعریف میکنن، جفتشون رو میخوام ببینم امروز:دی
آره 13 قسمته.
من خودم زیاد ارتباط برقرار باهاش نمیکنم. داستان خیلی آبش قطعه!:دی به قول معروف همش "Aura Farming" هست.:دی
---
شاهکاره. اما توی کف میزارت.
ساکاماتو متاسفانه اصلا به خوبی مانگا نیست. اما حداقل قابل قبول هست.

توی ویژوال ناول همه چیز داستان به اندازه بود، امیدوارم به قصد زیاد کردن پیاز داغش سمت لایو اکشن نرفته باشن :-"

من شنیده بودم سری هیکوراشی باید ویژوال ناول بخونی و این چیزا
شما انیمه رو دیدی تجربه اوکیی بود؟
هیگوراشی اقتباس خوبی هست، اومینکو هست که باید حتما ویژوال بخونی.

Ice
لیکر معروف Re:Zero گفته فصل چهارم ریزیرو بخاطر مشکلات تولید سال 2026 افتاده و با سالگرد 10 سالگی انیمه پخش میشه.
اینا برنامه اصلی اشون این بوده توی یکسال با عنوان فصل سوم 40 قسمت انیمه پخش کنند.:دی

زاویه دید کیریتوکون

View attachment 370983
داشتم فکر میکردم مگه زاویه دیدمون چه ایرادی داشته :D

پ.ن: اینجا Dandadan طرفدار داره؟:دی
فصل اولش که عالی بود. یه سبک خاص از جنون ژاپنی داشت که چندین سال بود خبری نبود ازش :D

این همه سال گذشته و هنوزم از اشغال ترین انیمه هاست. هرچند ایده انیمه خیلی از زمان خودش جلوتر بود.:دی
اصلا هر فصلی از این شاهکار رو دیدم تا یه مدت از هر چی نتوگه و ایسکای حالم بهم میخورد. هر فصلش جالب شروع میشه ولی هرچی میگذره اوضاع رو به وخامت میره. نقطه مقابلش شانگری لا فرانتیره. دو فصل گذشته هر قسمت بهتر از قسمت قبل :D

Dandadan رو دیدم، چقدر سم بود!:دی مدت ها بود همچین انیمه چتی ندیده بودم! واقعا چسبید! دمشون گرم! برم سراغ ساکاماتو دیز:دی
سلام خوبی؟ همین بعد از ظهر شروع کردی ها. ماشالله سرعت:دی یکم میزاشتی حضم بشه خو:دی

آخرین ویرایش:
سلام خوبی؟ همین بعد از ظهر شروع کردی ها. ماشالله سرعت:دی یکم میزاشتی حضم بشه خو:دی

چون در طول هفته وقت نمیکنم، میزارم تموم بشه، بعد همش رو تو 4 5 ساعت پشت سر هم میبینم:دی بخصوص این انیمه های فان هضم نمیخوان:دی فانه، میبینی تموم میشه میره:دی جمعه اینو دیدم، 5 شنبه هم 10 قسمت اول فصل دو سولو لولینگ:دی

این همه سال گذشته و هنوزم از اشغال ترین انیمه هاست. هرچند ایده انیمه خیلی از زمان خودش جلوتر بود.:دی
البته من به نظرم قسمت های مربوط به GGO و بعد تر سری Alicization خوب بودنا :-":-?
مشکل اینه که خود کیریتو و تا حدی آسونا هر دو به شدت شخصیت های خشک، سطحی و الاغی هستن :D ولی غیر اونا به نظرم انیمه خوبیه...

با اینکه شدیدا پارت 1 تا پنجم رو دوست داشتم ولی پارت 6 اصلا بهم نچسبید :D نمیدونم خودش مشکل داشت یا این شکل پخش شدنش تاثیر داشت. به هر حال از قدیم الایام شنیدم که این پارت هفتم بهترین پارت جوجو بوده امیدوارم مثل همیشه کیفیت ساخت خوبی داشته باشه.

با اینکه شدیدا پارت 1 تا پنجم رو دوست داشتم ولی پارت 6 اصلا بهم نچسبید :D نمیدونم خودش مشکل داشت یا این شکل پخش شدنش تاثیر داشت. به هر حال از قدیم الایام شنیدم که این پارت هفتم بهترین پارت جوجو بوده امیدوارم مثل همیشه کیفیت ساخت خوبی داشته باشه.
نمیدونم چرا اینطوری مسخره هم عرضه شد‌ رسمت گند خورد به هایپ. من خودمم باهاش حال نکردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or