Cloud Strife
Loyal Member
مگه تموم هم شده؟
فکر کنم دو قسمتش مونده، نه؟
پاییز همه جوییدیمش
منتظر نیم فصل دوم هستیم.![]()
خفنه؟ من امشب تازه میخوام ببینم
مگه تموم هم شده؟
پاییز همه جوییدیمش
منتظر نیم فصل دوم هستیم.![]()
فصل اولش خوب بود. موسیقیش عالی بوداین همه سال گذشته و هنوزم از اشغال ترین انیمه هاست. هرچند ایده انیمه خیلی از زمان خودش جلوتر بود.![]()
کیریتوکون
آره 13 قسمته.فکر کنم دو قسمتش مونده، نه؟
خفنه؟ من امشب تازه میخوام ببینماین و ساکاماتو دیز رو خیلی تعریف میکنن، جفتشون رو میخوام ببینم امروز
![]()
توی ویژوال ناول همه چیز داستان به اندازه بود، امیدوارم به قصد زیاد کردن پیاز داغش سمت لایو اکشن نرفته باشن
هیگوراشی اقتباس خوبی هست، اومینکو هست که باید حتما ویژوال بخونی.من شنیده بودم سری هیکوراشی باید ویژوال ناول بخونی و این چیزا
شما انیمه رو دیدی تجربه اوکیی بود؟
داشتم فکر میکردم مگه زاویه دیدمون چه ایرادی داشته
فصل اولش که عالی بود. یه سبک خاص از جنون ژاپنی داشت که چندین سال بود خبری نبود ازشپ.ن: اینجا Dandadan طرفدار داره؟![]()
اصلا هر فصلی از این شاهکار رو دیدم تا یه مدت از هر چی نتوگه و ایسکای حالم بهم میخورد. هر فصلش جالب شروع میشه ولی هرچی میگذره اوضاع رو به وخامت میره. نقطه مقابلش شانگری لا فرانتیره. دو فصل گذشته هر قسمت بهتر از قسمت قبلاین همه سال گذشته و هنوزم از اشغال ترین انیمه هاست. هرچند ایده انیمه خیلی از زمان خودش جلوتر بود.![]()
سلام خوبی؟ همین بعد از ظهر شروع کردی ها. ماشالله سرعتDandadan رو دیدم، چقدر سم بود!مدت ها بود همچین انیمه چتی ندیده بودم! واقعا چسبید! دمشون گرم! برم سراغ ساکاماتو دیز
![]()
سلام خوبی؟ همین بعد از ظهر شروع کردی ها. ماشالله سرعتیکم میزاشتی حضم بشه خو
![]()
البته من به نظرم قسمت های مربوط به GGO و بعد تر سری Alicization خوب بودنااین همه سال گذشته و هنوزم از اشغال ترین انیمه هاست. هرچند ایده انیمه خیلی از زمان خودش جلوتر بود.![]()
با اینکه شدیدا پارت 1 تا پنجم رو دوست داشتم ولی پارت 6 اصلا بهم نچسبید
نمیدونم چرا اینطوری مسخره هم عرضه شد رسمت گند خورد به هایپ. من خودمم باهاش حال نکردم.با اینکه شدیدا پارت 1 تا پنجم رو دوست داشتم ولی پارت 6 اصلا بهم نچسبیدنمیدونم خودش مشکل داشت یا این شکل پخش شدنش تاثیر داشت. به هر حال از قدیم الایام شنیدم که این پارت هفتم بهترین پارت جوجو بوده امیدوارم مثل همیشه کیفیت ساخت خوبی داشته باشه.