Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

دقیقا مشکل اینجاست انقدر همه شخصیتا خوبن نمیدونی بیشتر به کدوم علاقه داشته باشی :D
آقا یه راهنمایی کن بعدی چی دانلود کنم؟ :D
Hajime no ipp. ورزش بوکس - جز بهترین و هیجان‌انگیزترین انیمه‌های ورزشی
Baby steps. ورزش تنیس، کار تاپیه
Eyeshield21. فوتبال آمریکایی، فوق‌العاده
Haikyuu. والیبال، اینم کار عالیه
Major. بیسبال، برای من به شخصه با اختلاف بهترین و کاملترین و هیجان‌انگیزترین انیمه ورزشی

نمیدونم جاش اینجاس یا نه اما عزیزانی که با گوشی دانلود میکنید با ADM به مشکل خوردید?
الان چند روز که اصلا نمیشه باهاش هیچ فایلی رو از هیچ سایتی گرفت
لینک رو که کپی میکنم ADM باز میشه اما نمیتونه حجم فایل رو تشخیص بده و با زدن استارت دانلود هم فقط میزنه درخواست برای اطلاعات.

من مشکلی نداشتم. همین دیشبم دانلود داشتم.
اصولا این مشکل به وی‌پی‌عن ربط داره. لااقل برای من که اینطور بوده.
یعنی با توجه به سایتی که ازش لینک رو میزنم واسه دانلود، ممکنه لازم باشه وی‌پی‌عن رو قطع یا وصل کنم که بتونه دانلود رو شروع کنه.

این The Apothecary Diaries به شکل ناجوانمردانه‌ای خووبه. یعنی با ساختن همچین انیمه‌ای رسما مرتکب جُرم شدن :D خیلی خفنه لعنتی. چقدر خوشگل و چشم‌نوازه. چقدر گوگولی و بامزس در حدی که تا مرز ذوب شدن میبرتت! داستان و کرکتراشم خیلی عالین. ازون انیمه‌هاس که هیچوقت حس نمیکردی بهش نیاز داری ولی وقتی میبینیش حسابی خرکیف میشی. فعلا دو قسمت دیدم و اساسی لذتشو بردم. به زودی Sousou no Fieren هم شروع میکنم. تا قبل شروع انیمه‌های زمستون بتونم تمومشون کنم خیلی خوب میشه.

View attachment The Apothecary Diaries - E02 [720p] [AnimDL.ir]_3849.mp4

همین تیکه اساسی با روح و روانم بازی کرد. نمیدونم چندبار برگشتم عقب و نگاه کردم. خیلیییی بانمکه :D فکر کنم اکثر بچه‌ها دیده باشنش ولی اگه هنوز ندیدید، هر چه زودتر شروع کنیدش.

بدترین اتفاق برای ادمی اینه که صبح هزارتا کار داشته باشه و شب خوابش نبره. و میدونید چی میتونه اون شب رو بدتر بکنه ، اینکه به یه انیمیشن سریالی خیلی خوب بر بخوره که دیگه حتی اگه خوابش هم بیاد تا صبح دست از انیمیشن دیدن بر نداره! بله دوستان برم قسمت ۴ام Blue Eye Samurai رو ببینم.

سلام
دوستان من تو دانلود مشکل پیدا کردم هر سایتی میرم یا اشتراک میخواد یا آرشیوش کامل نیست بالاخره یه مشکلی داره
یه سایتی معرفی میکنید آرشیو کامل اگه رایگان باشه که دعاتون میکنم اگه نه دیگه باید اشتراک بگیرم :D :D

سلام
دوستان من تو دانلود مشکل پیدا کردم هر سایتی میرم یا اشتراک میخواد یا آرشیوش کامل نیست بالاخره یه مشکلی داره
یه سایتی معرفی میکنید آرشیو کامل اگه رایگان باشه که دعاتون میکنم اگه نه دیگه باید اشتراک بگیرم :D :D
یه سایت تورنت انیمه هست به اسم nyaa که کاملا رایگانه :-"

سلام

بهترین گزینت همین تورنتی هست که دوستمون گفت.
در غیر این صورت اگه خواستی اشتراکی بگیری، انیمه‌لیست بهترین دوست توست :D

سلام
آرشیو کامل که فقط اونایی که بچه‌ها گفتن
ولی برای انیمه‌های روز و قدیمی‌های معروف (و انیمیشن‌ها)، اگه با دانلود از تلگرام مشکلی نداری، می‌تونی سراغ کانال AnimWorldRaw و بات AnimotionArtBot و... هم بری.

خب 3 فصل kuroko nobasket تموم شد
من زیاد انیمه ندیدم ولی عجب شاهکاری :x
بگید که فصل های جدیدم قراره بیاد :|
برم فیلمشو ببینم یکم آروم شم :D
تبریک، واقعا انیمه خوب و زیبایی رو تموم کردی
فقط خبر ناراحت کننده ای رو باید بدم. خیر، هیچ فصل جدیدی نداره :(

ما رو باش دنبال سایت انیمه‌ای پالایش‌نشده (!) بودیم.
همون انیمه‌لـیست هم خسته شد و گفت فعلا دیگه آدرس پیل‌نشده نمی‌ده (البته به‌رسم معمول، سرور دانلود بازه ظاهرا)
الان آیوفیلم هم برا من بدون پیل‌بان نمیاد8-|

تو این چند روز نشستم zom 100 دیدم بد نبود اونقدرم خوب نبود
منم دیدمش بد نبود. زامبی میخوای Highschool of the Dead رو ببین هم هیجانش زیاده و هم پر از سکانس های زیباس >:)
................................

Nisekoi: False Love رو دیدم فصل اول عالی بود ولی فصل 2 افت کرد و تا آخرم نساختنش نامردا
این چیتوگه هم خیلی دوست داشتنی بود

undefined - Imgur.gif

ولی مادرش >:)>:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or