Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

One Punch Man تا اواسط فصل دوم دیدم خیلی خوبه لعنتیا بقیشو سریع جمع کنن ببینیم چی میشه چقدر لفتش دادن آخه:(

دوستان Banana Fish چطوره ارزش داره؟
انیمه تو مایه های Castlevania که مطلوب باشه ترجیحا تموم شده باشه در نظر دارید:bash:؟

One Punch Man تا اواسط فصل دوم دیدم خیلی خوبه لعنتیا بقیشو سریع جمع کنن ببینیم چی میشه چقدر لفتش دادن آخه:(

دوستان Banana Fish چطوره ارزش داره؟
انیمه تو مایه های Castlevania که مطلوب باشه ترجیحا تموم شده باشه در نظر دارید:bash:؟
درمورد Castlevania که اصولا انیمه نیست ولی اگه منظورت انیمه هایی با این تم خون آشامی و... هست اینهارو حتما ببین:
Vampire Hunter D
Hellsing
Sirius the Jaeger
و...

نمیدونم از متنی که نوشتی احساس میکنم که تازه انیمه رو شروع کردی .
پس قاعدتا Berserk حتما ببین.
==========
من به هرکی که از کسلوانیا خوشش اومده میگم برید Dota هم ببینید ، جدا خوب ساختن.

اگه با بازیش آشنایی داشته باشی که خیلی بیشتر لذت میبری ولی اصلا نیاز نیست که بازی کرده باشی.

درمورد Castlevania که اصولا انیمه نیست ولی اگه منظورت انیمه هایی با این تم خون آشامی و... هست اینهارو حتما ببین:
Vampire Hunter D
Hellsing
Sirius the Jaeger
و...

نمیدونم از متنی که نوشتی احساس میکنم که تازه انیمه رو شروع کردی .
پس قاعدتا Berserk حتما ببین.
==========
من به هرکی که از کسلوانیا خوشش اومده میگم برید Dota هم ببینید ، جدا خوب ساختن.

اگه با بازیش آشنایی داشته باشی که خیلی بیشتر لذت میبری ولی اصلا نیاز نیست که بازی کرده باشی.
دقیقا منظورم انیمه هایی که تم و موضوعش نزدیک به Castlevania باشه وگرنه خودش که بحثش جداست
هرچی فکر میکردم سلیقم هستش دیدم دیگه رفتم سراغ هرچی که فکر نمیکردم سلیقم باشه:D(مقاومت بی فایدست یهو کویر شدم و بی انیمه)
از لیست بالا همرو دیدم غیر از Sirius the Jaeger و Dota ( طبق شنیده هام مثل اینکه در حد خود گیمش ظاهر نشده)

کی می خوان این گیلگامش ملعون رو بیخیالش بشن تو فیت خدا می دونه....
یه کاراکتر کاریزماتیک میسازی...
که نمیتونی دیگه مثلش خلق کنی:-"
در نتیجه... همچنان نگهش میداری:-"

ولی خوب این وسط انقدر با انواع و اقسام کاراکترهای دیگه میزنی نفلش میکنی که رسما کتک خور محله ش میکنی:-"

سری Fate ترتیب دیدنشون با Fate/Grand Order متفاوته؟ اکثر سایت‌هایی که چک کردم ترتیب دیدن اینارو مجزا گذاشته بود! اول باید سری Fate رو تا Apocrypha دید بعد از Fate/Grand Order - First Order دوباره شروع کرد؟

در مورد انیمه‌های زمستانی من مشتری شون نیستم اما انیمه‌های فصلی رو از اینجا نگاه می‌کنم:
Winter 2023 Anime Chart - Television
نمی‌دونم مال چه طوریه اما این رو بیشتر از سایت‌های دیگه دوست دارم.
بروبچ فصل سوم Demon Slayer قراره چطوری باشه؟
به خوبی فصل دوم هست؟
لعنتی بعد فصل دوم خیلی هایپشم.
میشه آرک روستای فلان؟
جوی متفاوت با آرک محله فلان داره. اما من بیشتر از اون آرک دوستش داشتم. این جور فضاها رو توی مانگا می‌پسندم برای همین خوشم میومد.
ضمن این که خلاف اکثریت، از آرک پایانی و پایانش هم خوشم میومد:>

دو هفته انیمه نبود، حوصلمون پوکید از دیشب که انیمه های جدید سرازیر شدن خیلی حال داد...

امشب دانماچی عالی بود، حتی از چیزی که انتظار داشتم این قسمت بهتر بود، تصویر اینکه بتونه این ضرب اهنگ رو حفظ کنه رویاییه
باس فایت یعنی این

الان قسمت دوازده Blue lock دیدم .
این چقدر مزخرفــــــــــــه.
مگه داریم همچین چیزی؟!
ضعیف ترین انیمه معروفی بود که تو چندسال اخیر دیدم ، بطرز احمقانه ای غیر قابل دیدن.
از قسمت دوم گفتم کم کم بهتر میشه ، نشد که هیچ ، هی داره ابلهانه تر میشه.
واقعا چطور این دری وری اینقدر معروف شده؟

خیلی کم پیش میاد که به کسی بگم این نبین یا بازی نکن ولی توصیه میکنم حتما دانلود کنین و چند قسمت ببینین که چطور میشه همچین خزعبلی ساخت.
منم الان یه فصله که توی گوشیم هست و هی می‌خوام برم از قسمت سه به بعد ببینم ولی رغبت نمیکنم:-"
خوب شد پستت خوندم، فکر میکردم مشکل از خودمه :D

دو هفته انیمه نبود، حوصلمون پوکید از دیشب که انیمه های جدید سرازیر شدن خیلی حال داد...

امشب دانماچی عالی بود، حتی از چیزی که انتظار داشتم این قسمت بهتر بود، تصویر اینکه بتونه این ضرب اهنگ رو حفظ کنه رویاییه
باس فایت یعنی این
اقا یه سوال از دانماچی دارم
من چند وقت پیش تا یه جاییش دیدم که اینا زیر زمینن بعد تو طبقات پایینی یه دختره ناشناس رو میبینن اخر انیمه و بعدش هم تموم میشه الان دقیقا یادم نیست اونی که دیدم فصل چندمش بوده :D ادامه ش رو باید از کجا ببینم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or