سلام
وقت همه دوستان بخیر
کسی انیمه Berserk (1997) رو دیده؟
چطوریه؟ ارزش داره؟
و اینکه چند تا گار شبیه Grand Blue میشه معرفی کنید؟ شاد و سرخوش و خوش گذرونی.
آرک آخرش برای من نااُمیدکننده بود. اون جادویی که توی برج خدا هست، تقریبا توی این آرک وجود نداشت. من از برج خدا انتظار دارم در مورد روابط بین آدمها، چالشهای درونی شخصیتها، سیاستهای برج، جنگ قدرت و مسائل این چنینی صحبت کنه. توی این آرک هم این موارد وجود داشت، ولی بر خلاف آرکهای قبلی، به نظرم سیو خیلی توی عمق این مسائل نرفته بود و خیلی از این مسائل رو نصفه و نیمه توی این آرک ول کرد. بعد از Hiatus قبلی، کلا تمرکز منهوا رفت روی نبردها و المانهای متداول در سایر شوننها. متاسفانه، SIU خیلی خوب نیست توی این مسائل . امیدوارم به همون روال قبل برگرده، چون rating منهوا توی Naver هم خیلی توی چپترهای اخیر افت کرده بود. آرک پرنسسها، با این ستینگ فعلی، هم پتاسیل ترکیدن رو داره و هم پتانسیل موفق شدن رو. امیدوارم SIU از خر شیطون بیاد پایین و بیخیال ترندهای موجود در کارهای شونن بشه و برای دل خودش داستان رو بنویسه. کسی که دنبال این چیزهاست، میره سراغ Solo Leveling و کارهای مشابه.
سلام
وقت همه دوستان بخیر
چطوریه؟ ارزش داره؟
ارزش دیدن که داره، ولی مانگاش از هر نظر بهتر از انیمه است. انیمه خیلی حذفیات داره و خیلی از این حذفیات توی فهم بهتر شخصیتها، به خصوص شخصیت اصلی، نقش دارن. میتونی از انیمه شروع کنی و اگه خوشت اومد، بری سراغ مانگا و ترجیحا از ابتدا مانگا رو شروع به خوندن کنی.
سلام
وقت همه دوستان بخیر
چطوریه؟ ارزش داره؟
پایان ناناتسو ضدحاله چون قشنگ همش مقدمه چینی برای این مانگای دنباله هست.
تو دنباله رو بخونی اتفاقات یکم برات منطقی میشند.
بنظرم تا الان که دنباله از خود ناناتسو اصلی بهتر بوده.
آرک آخرش برای من نااُمیدکننده بود. اون جادویی که توی برج خدا هست، تقریبا توی این آرک وجود نداشت. من از برج خدا انتظار دارم در مورد روابط بین آدمها، چالشهای درونی شخصیتها، سیاستهای برج، جنگ قدرت و مسائل این چنینی صحبت کنه. توی این آرک هم این موارد وجود داشت، ولی بر خلاف آرکهای قبلی، به نظرم سیو خیلی توی عمق این مسائل نرفته بود و خیلی از این مسائل رو نصفه و نیمه توی این آرک ول کرد. بعد از Hiatus قبلی، کلا تمرکز منهوا رفت روی نبردها و المانهای متداول در سایر شوننها. متاسفانه، SIU خیلی خوب نیست توی این مسائل . امیدوارم به همون روال قبل برگرده، چون rating منهوا توی Naver هم خیلی توی چپترهای اخیر افت کرده بود. آرک پرنسسها، با این ستینگ فعلی، هم پتاسیل ترکیدن رو داره و هم پتانسیل موفق شدن رو. امیدوارم SIU از خر شیطون بیاد پایین و بیخیال ترندهای موجود در کارهای شونن بشه و برای دل خودش داستان رو بنویسه. کسی که دنبال این چیزهاست، میره سراغ Solo Leveling و کارهای مشابه.
آره همین طوره. آرک آخر خیلی به ترندهای روز نزدیک شده. حتی اگر بخوام نکات ضایعتری رو هم بهش اشاره کنم، برج خدا توی دو فصل اول عمدتاً یه جوری بود که اگر میبردیش وزارت ارشاد ایران، حداقل از نظر تصویری اصلاحیهی خاصی بهش نمیخورد. کاراکترهای مونث هم انقدر فلت طراحی شده بودن که خیلی کاراکترهای مذکر رو ملت مونث فرض میکردن (*سرفه* یه فرد خاص معتاد به قهوه *سرفه*)
اما توی این فصل سوم علاوه بر تغییر مسیر به سمت کلیشههای رایج شونن، هم کاراکترهای مونث قوس و کمانهای قابل توجهی پیدا کردن. همه صحنههای دوش و تختخواب و ... اضافه شده بود. همین که در نهایت همهشون هم یه جوری بود که آدم موز خورده رو تبدیل به آدم عرق رازیانه خورده میکرد.
میخوام بگم نه بخش اکشن و بزن بزن خوب دراومده بود نه اون بخشهای مرد جذب کنش واقعاً جذب کننده بود.
قسمت اکشن و این چیزها که از اولش هم تخصص سیو نبوده و نیست. مبارزات داستان هم تا قبل از فصل سوم عمدتاً Turn Based بودن و کمتر Real Time Action داشتیم.
در مورد جذابیتهای بصری هم که از یه آدم Loner مثل سیو واقعا نمیشد انتظاری داشت
این بلاگهای اخیرش هم بیشتر شبیه متنهای آدمهاییـه که به آخر خط رسیدن. حتی بیانیه توقف داستان هم یه جوریه. قبلا فقط دست درد داشت. الان انگار شکست اجتماعی/عشق/خانوادگی خورده. اگر *ـس ناله نباشه، واقعاً اوضاعش داغونه
چپتر جدید مانگای one punch man منتشر شد و هنوز ترجمه نشده، یه بیشعوری اسپویلش کرد توی دیسکورد خود opm
البته زیاد مسئله مهمی نیست برای من ولی خوب....
بگذریم
دیروز متوجه شدم مانگای ملعون Chainsaw Man از قبر برگشته (بعد از 2 سال) و تا الان هم 2 چپتر جدید ازش منتشر شده.
نمیدونم از بچه های اینجا کسی مانگاش رو خونده یا نه ولی من همچنان از hater های بزرگ ایشون هستم (و همچنان بیشتر بخاطر فن بیس مسخره و سمیش )
+
چند روز پیش یه سری زدم به ساب ردیت برسرک، ببینم ملت در مورد چپتر های جدید چی میگن و در کل نظرها مثبت یا نه... و برام واقعا جالب بود که اکثریت به شدت خر کیف بودن و از مانگا تعریف میکردن.
یه سری کامنت هایی هم که از چپتر های اخیر گله میکردن مثل سگ downvote شده بودن
خلاصه اینکه، نمیدونم چی بگم والا
چپتر جدید مانگای one punch man منتشر شد و هنوز ترجمه نشده، یه بیشعوری اسپویلش کرد توی دیسکورد خود opm
البته زیاد مسئله مهمی نیست برای من ولی خوب....
بگذریم
دیروز متوجه شدم مانگای ملعون Chainsaw Man از قبر برگشته (بعد از 2 سال) و تا الان هم 2 چپتر جدید ازش منتشر شده.
نمیدونم از بچه های اینجا کسی مانگاش رو خونده یا نه ولی من همچنان از hater های بزرگ ایشون هستم (و همچنان بیشتر بخاطر فن بیس مسخره و سمیش )
+
چند روز پیش یه سری زدم به ساب ردیت برسرک، ببینم ملت در مورد چپتر های جدید چی میگن و در کل نظرها مثبت یا نه... و برام واقعا جالب بود که اکثریت به شدت خر کیف بودن و از مانگا تعریف میکردن.
یه سری کامنت هایی هم که از چپتر های اخیر گله میکردن مثل سگ downvote شده بودن
خلاصه اینکه، نمیدونم چی بگم والا
این فن بیس چینساومن قبل اومدن انیمه، تونستند سمی تر از جوجو فن ها بشند. مرحبا! حالا مثل خر هایپ میکنند امیدوارم اپیک فیل کم بشیم. حداقل کیمیتسو نو یایبا استایل اثر رو ماپا نجات بده.
---
والا منم خیلی بنظرم Meh بودند. چقدرم مسخره هست توی این چپترا همه کرکترا لال مونی گرفتند.
عاقا من نمیدونم در مورد این چپتر چه احساسی داشته باشم
نیمه اولش و ادامه مبارزه سایتاما و گارو عالی بود، حتی نشون دادن اینکه سایتاما چطوری قویتر میشه هم خوب بود ولی سفر توی زمان اخه
من در کل توی داستان ها اکثرا مخالف سفر تو زمان و مواردی هستم که گند بزنن به اتفاق هایی که قبلا افتاده و یجورایی اتفاقات قبلی رو بی معنی کنن. (البته توی مواردی مثل steins gate این مورد اوکی بود چون کل داستان دوروبر زمان و . ... میچرخید)
ولی خوب توی یه داستان معمولی مثل وان پانچ... این مورد یه مقدار توی ذوقم زد. الان مثلا اومدن Blast و دوستان رسما دود شد رفت هوا (مگه اینکه بلست هم خبر داشته باشه از سفر توی زمان که بعید میدونم اینطور باشه)
تا اینجا از اکثر تغییرات مانگا نسبت به وب کامیک راضی بودم ولی این بخش داستان رو خراب کردن یکم. توی وب کامیک خیلی ساده تر بود و من به شخصه اون سادگی رو ترجیح میدم به مانگا.
اسپویل اتفاقات چپتر 168 توی وب کامیک:
خیلی ساده توی وب کامیک، سایتاما و گارو روی همین زمین مبارزه میکنن (serious table flip هم روی زمینه) و گارو میبینه هر چقدر پیشرفت میکنه باز به سایتاما نمیرسه (شبیه مانگا) ولی این وسط وب کامیک مینویسه "Limiter گارو در حال شکسته شدنه..." ولی اگه درست یادم باشه قبل از اینکه این اتفاق بیوفته دیگه کامل شکست میخوره و ادم میشه و فرار میکنه
همچنان به شدت منتظر آرک بعدی هستم که احتمالا تا حد خیلی خیلی زیادی از وب کامیک متفاوت میشه...
کسی اینجا انیمه Scarlet Nexus رو دیده؟
من امروز بازیش رو تموم کردم و به شدت ازش لذت بردم، خیلی بیشتر از چیزی که انتظار داشتم. از اونجایی که بازی به طرز فجیعی حس و حال انیمهای داره، هی میگفتم کاش یه انیمهای هم ازش بسازن و الآن توی ویکیپدیای بازی بودم و دیدم جلالخالق! انیمه هم داشته و بیخبر بودم!
یه نیمچه سرچی کردم، انگار ملت زیاد راضی نبودن ولی باز میخوام نظر بچههای بازیسنتر رو بدونم، البته اگه کسی دیده باشه! با سرچ تاپیک که به هیچ نتیجهای نرسیدم به جز یه پست از @m.d.makan که فقط مربوط به اپیزود اول بوده. ماکان، اگه بقیه اپیزودها رو هم دیدی لطفاً یه توضیحی بده که ببینیم چه کنیم!
کسی اینجا انیمه Scarlet Nexus رو دیده؟
من امروز بازیش رو تموم کردم و به شدت ازش لذت بردم، خیلی بیشتر از چیزی که انتظار داشتم. از اونجایی که بازی به طرز فجیعی حس و حال انیمهای داره، هی میگفتم کاش یه انیمهای هم ازش بسازن و الآن توی ویکیپدیای بازی بودم و دیدم جلالخالق! انیمه هم داشته و بیخبر بودم!
یه نیمچه سرچی کردم، انگار ملت زیاد راضی نبودن ولی باز میخوام نظر بچههای بازیسنتر رو بدونم، البته اگه کسی دیده باشه! با سرچ تاپیک که به هیچ نتیجهای نرسیدم به جز یه پست از @m.d.makan که فقط مربوط به اپیزود اول بوده. ماکان، اگه بقیه اپیزودها رو هم دیدی لطفاً یه توضیحی بده که ببینیم چه کنیم!
اگه خیلی به فانتزی ها و کلیشه های ایسکای علاقه دارید و حال میکنید باهاش به هیچ وجه ایسکای اوجی سان رو نبینید، تمام باور ها و زاویه دیدتون رو ویران میکنه