Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

خب من فصل آخر انیمه اتک رو شروع یه دیدن کردم و... نمیدونم چرا احساس میکنم یه فصل از انیمه رو جا انداختم :D یعنی میدونم قبل از این چه اتفاقی افتاده ولی تمام چیزی خاطرم هست فقط پنل های سیاه و سفید مانگاست :D در واقع آخرین صحنه رنگی که یادمه مال صحنه

ملکه شدن هیستوریاست :D

خب من فصل آخر انیمه اتک رو شروع یه دیدن کردم و... نمیدونم چرا احساس میکنم یه فصل از انیمه رو جا انداختم :D یعنی میدونم قبل از این چه اتفاقی افتاده ولی تمام چیزی خاطرم هست فقط پنل های سیاه و سفید مانگاست :D در واقع آخرین صحنه رنگی که یادمه مال صحنه

ملکه شدن هیستوریاست :D
حالا باز خوبه تو احساس میکنی من واقعا جا انداختم :D (یه دو سالی از سریال و انیمه دور بودم ) وقتی قسمت اول فصل چهارم اتک را شروع کردم مونده بودم چرا یهو همه چی فرق کرده این شخصیت های جدید از کجا اومدن یهو ! رفتم که گشتی تو ارشیو زدم دیدم بله پارت دوم فصل سوم را اصلا ندیدم ! :-" :D

حالا باز خوبه تو احساس میکنی من واقعا جا انداختم :D (یه دو سالی از سریال و انیمه دور بودم ) وقتی قسمت اول فصل چهارم اتک را شروع کردم مونده بودم چرا یهو همه چی فرق کرده این شخصیت های جدید از کجا اومدن یهو ! رفتم که گشتی تو ارشیو زدم دیدم بله پارت دوم فصل سوم را اصلا ندیدم ! :-" :D
منم احتمالا به خاطر اینکه کرونا بود و تاخیر خورده بود ادامه اش رو ندیدم :D

پوستم کنده شد....تقریباً 50 صفحه آخر تاپیک که نبودم رو خوندم O:-)
حالم بد شد....همش SP از وان پیس و حمله به غول و شیطان کُش بودش %-(

یخورده از انیمه های زمستون بگید.....چی خوب بودش، چی بدرد من میخوره :D
1. برو شرم کن
2.زمستون پر از انیمه های حال خوب کنه:دی

زمستون پر از انیمه های حال خوب کنه

امیرآکیبا، خب خسته نباشی کمک بزرگی بودش و پست ـت رو چندین بار از اول به آخر و از آخر به اول خوندم، مزرهای سطح راهنمایی انیمه رو با این پست ـت جا به جا کردی :D
الان این پتانسیل رو داری که توی اوج با تمام افتخارات، از دنیای انیمه خداحافظی کنی....(BAN :p )

امیرآکیبا، خب خسته نباشی کمک بزرگی بودش و پست ـت رو چندین بار از اول به آخر و از آخر به اول خوندم، مزرهای سطح راهنمایی انیمه رو با این پست ـت جا به جا کردی :D
الان این پتانسیل رو داری که توی اوج با تمام افتخارات، از دنیای انیمه خداحافظی کنی....(BAN :p )
شما اگر 50صفحه اخیر رو خونده باشی، میبینی که به کارهای حال خوب کن بسیار اشاره شده:دی
بهتر پستامون رو بخون:( انقدر فکر خداحافظی ما از اینجا نباش:p

شما اگر 50صفحه اخیر رو خونده باشی، میبینی که به کارهای حال خوب کن بسیار اشاره شده:D
بهتر پستامون رو بخون:( انقدر فکر خداحافظی ما از اینجا نباش:p

ببین، اگه پست های خودت رو میگی....که همه ی اون ها Skip میکردم...چون محتوایی به غیر از وان پیس نداشت :D
درباره ی بقیه ی انیمه های زمستون هم، حتی درباره ی فصل سوم Karakai Jouzu هم چیزی گفته نشد...فقط یه مقدار درباره ی Sono Bisque اشاره شده.

اگه موردی هم بود تقریباً مال اول فصل بودش...نه نتیجه گیری

ببین، اگه پست های خودت رو میگی....که همه ی اون ها Skip میکردم...چون محتوایی به غیر از وان پیس نداشت :D
درباره ی بقیه ی انیمه های زمستون هم، حتی درباره ی فصل سوم Karakai Jouzu هم چیزی گفته نشد...فقط یه مقدار درباره ی Sono Bisque اشاره شده.

اگه موردی هم بود تقریباً مال اول فصل بودش...نه نتیجه گیری
بی ادب:دی

البته...تو گفتی زمستون..منم گفتم زمستون... ولی منظورم بهار بود:)) :-"

الان که هم مانگا هم انیمه وان پیس رو مجدد انگویینگ شدم ، با اطمینان میگم اگه صبر و حوصله دارید و میتونید از اسپویل دور بمونید اصلا سمت مانگا نیاید ، جدا از مزایای انیمه ، کلا انیمه خیلی بهتر داره روایت میکنه و فضا سازی میکنه ۔۔۔

اودا خیلی سر سری و شلخته داره مانگا رو میبره جلو ، از اون طرف انیمه داره جاهای خالی رو پر میکنه و چیزایی که باید بیشتر روش تاکید بشه رو خودش بخش هایی برای این کار اضافه میکنه ، امروز که دو قسمت انیمه پشت سر هم دیدم اصلا اثر اسپویل مانگا رو حس نکردم ،

ولی خدایی چقدر اپیک شده ، و این تازه اولشه و تازه وان پیس بعد از این ارک ظرفیت ها و شدت حماسی بودن خودش رو نشون میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or