Tidus & Shayne
کاربر سایت
حالا باز خوبه تو احساس میکنی من واقعا جا انداختمخب من فصل آخر انیمه اتک رو شروع یه دیدن کردم و... نمیدونم چرا احساس میکنم یه فصل از انیمه رو جا انداختمیعنی میدونم قبل از این چه اتفاقی افتاده ولی تمام چیزی خاطرم هست فقط پنل های سیاه و سفید مانگاست
در واقع آخرین صحنه رنگی که یادمه مال صحنه
ملکه شدن هیستوریاست
منم احتمالا به خاطر اینکه کرونا بود و تاخیر خورده بود ادامه اش رو ندیدمحالا باز خوبه تو احساس میکنی من واقعا جا انداختم(یه دو سالی از سریال و انیمه دور بودم ) وقتی قسمت اول فصل چهارم اتک را شروع کردم مونده بودم چرا یهو همه چی فرق کرده این شخصیت های جدید از کجا اومدن یهو ! رفتم که گشتی تو ارشیو زدم دیدم بله پارت دوم فصل سوم را اصلا ندیدم !
![]()
![]()

1. برو شرم کنپوستم کنده شد....تقریباً 50 صفحه آخر تاپیک که نبودم رو خوندم
حالم بد شد....همش SP از وان پیس و حمله به غول و شیطان کُش بودش
یخورده از انیمه های زمستون بگید.....چی خوب بودش، چی بدرد من میخوره![]()
زمستون پر از انیمه های حال خوب کنه
)شما اگر 50صفحه اخیر رو خونده باشی، میبینی که به کارهای حال خوب کن بسیار اشاره شدهامیرآکیبا، خب خسته نباشی کمک بزرگی بودش و پست ـت رو چندین بار از اول به آخر و از آخر به اول خوندم، مزرهای سطح راهنمایی انیمه رو با این پست ـت جا به جا کردی
الان این پتانسیل رو داری که توی اوج با تمام افتخارات، از دنیای انیمه خداحافظی کنی....(BAN)
انقدر فکر خداحافظی ما از اینجا نباش
شما اگر 50صفحه اخیر رو خونده باشی، میبینی که به کارهای حال خوب کن بسیار اشاره شده
بهتر پستامون رو بخونانقدر فکر خداحافظی ما از اینجا نباش
![]()
بی ادبببین، اگه پست های خودت رو میگی....که همه ی اون ها Skip میکردم...چون محتوایی به غیر از وان پیس نداشت
درباره ی بقیه ی انیمه های زمستون هم، حتی درباره ی فصل سوم Karakai Jouzu هم چیزی گفته نشد...فقط یه مقدار درباره ی Sono Bisque اشاره شده.
اگه موردی هم بود تقریباً مال اول فصل بودش...نه نتیجه گیری

بی ادب
البته...تو گفتی زمستون..منم گفتم زمستون... ولی منظورم بهار بود![]()
![]()
منم گفتم زمستون... ولی منظورم بهار بود
ولی منظورم بهار بود
بهار