گاچا - JRPG - بن افراد مختلف - JPOP - یه زمانی آموزش زبان ژاپنی و حتی آشپزی
گهگاهی هم گول زدن کسی برای دیدن انیمه
یکمم مهد و ستایش اینکه من چقدر سلیقه م خوبه![]()
![]()
دو تا از این مباحث به طرز عجیبی به هم به لحاظ معنوی نزدیکن...

گاچا - JRPG - بن افراد مختلف - JPOP - یه زمانی آموزش زبان ژاپنی و حتی آشپزی
گهگاهی هم گول زدن کسی برای دیدن انیمه
یکمم مهد و ستایش اینکه من چقدر سلیقه م خوبه![]()
![]()

مشخصه، هردوتاشون رومنسن!اخه از کجاش به رومنس رسیدی؟اون خدمتکار جهنمی بود از این بیشتر رومنس بود.فانتزی قبول،جنایی هم هست شکی نیست ولی اخه رومنس!!!اگه این رومنسه پس دروغ اوریل چیه؟؟
بیا...فقط به خاطر تو اومدن بعد از قرن ها در پورد یک انیمیشن پست دادنظاهرا هر چیزی به غیر از انیمیشن![]()

قطعاً بن کردن گمراهان نیستبحث اصلی تاپیک چیه؟![]()
چون اتک تا مغز استخونت رسوخ کردهدارم One-Punch Man رو با دوبله ژاپنی میبینم و اول اینکه چقدر خوبه! و دوم اینکه چرا اینقدر صداهای شخصیتا شبیه همه تو انیمه ها.
حس میکنم بعضی از شخصیت های وان پانچ با اتک یکیه! صدای لیوای و ارن میاد!
احتمالا اشتباه میکنم به احتمال زیاد.![]()

Vivy از نظر پروداکشن توی این فصل قویترینه! خود نویسندگی انیمه هم کیفیت اش عالیه!سلام
قطعاً بن کردن گمراهان نیست
-----
پ.ن 1 : بقیه پستها رو دیدم و به نظر میاد باید تمرکزمو بذارم رو همون قضیه بن
پ.ن 2 : چرا این فصل حس و حالم نمیاد چیزی رو شروع کنم ؟ یکی بیاد یه چیزیو برام هایپ کنه شروع کنم دیدن .

جالبه که این انیمه زیبا توسط فیلیمو و نماوا دوبله هم شده. دانلود رایگان صوت دوبله: رسانه اینترنتی دوبلاژ » دانلود سریال Jujutsu Kaisenاین Jujutsu Kaisen رو دانلود کردم ، قسمت اولش رو هم دیدم و نظرم رو جلب کرد .
نیمه اولش والا باب دل من زیاد نبود ولی نیمه دوم اش واقعا خفنه!این Jujutsu Kaisen رو دانلود کردم ، قسمت اولش رو هم دیدم و نظرم رو جلب کرد .
فعلا که شینگکی نداریم ببینم میتونم چند از انیمه هایی که قبلا دانلود کردم ببینم یا نه ( وایولت اورگاردن یه نمونه اش) .
این انیمه کسلوانیا دوبله ژاپنی هم داره ؟