ادامه نظرم درباه ی انیمه های این فصل
Hajimete no Gal - E01
خیلی چرت بودش...اصلاً نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم...دوبله ی کار هم که فوق العاده ضعیف بودش....
درآپ ـش میکنم.
Tsurezure Children - E01
انیمه ی بدی نبودش...دوبله ـش رو هم خیلی دوست داشتم، صداهای خوبی توش داره...ولی انیمه ای نیس که به فاز سلیقه ـم بخوره....و نگاش کنم.
اینم درآپ ـش میشه...چون ظاهراً قسمت دومش هم همون ریتم قسمت اول رو داره و یه انیمه یکپارچه نیس
Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e - E01
فعلاً که همیشه چیز خیلی معمولی و متوسط بوده....دوبله انیمه هم بالانس خوبی داشت، هم دوبلور حرفه ای داره، هم دوبلور خیلی معمولی.
فعلاً ادامش میدم، چون پایان قسمت اول جالب بودش.
Aho Girl - E02
به به....به این میگن انیمه فان.....عاشقش شدم، وقتی صدای Sugita Tomokazu و Yuuki Aoi رو کنار هم شنیدم....جفت ـشون همینطوری صداشون دیونه ـس، با هم ترکیب شدن، دیگه بیشتر حال کردم
حیف که انیمه کوتاه ـه...اگه یه ریتم داستان خوب داش، بهتر میشد.
P.S
بدبخت خواهر کوچیکه
++++++++++++++
یه سری از انیمه هایی که قسمت دوم یا سوم ـشون رو دیدم..
Koi to Uso - E02
با ماهیت انیمه هنوز مشکل شدید دارم...قسمت سوم رو هم نگا میکنم.
ولی فک نکنم ازش ابی گرم بشه...زیادی گوگولی ـه.
Isekai Shokudou - E02
خو واقعاً که چی...قراره هر قسمت اینطوری پیش بره....برو بابا
درآپ LOL
Saiyuki Reload Blast - E02
هنوزم میگم که با شیاطین ـش مشکل دارم....اصلاً معلوم نیس که انیمه میخواد چی بگه....فقط یه قسمت تحملش میکنم
Ballroom e Youkoso - E02
قسمت دومش خیلی خوب شد...یکی از خوبی های انیمه اینه که دو فصلی هستش. حتماً ادامش میدم.
Fate Apocrypha - E03
یه مقدار اوفتُ خیز داره...ولی بازم دیدنش لذت بخشه...بخصوص اینکه استراحت بین فصلی نداره و یه کله دو فصلش نگاش میکنیم.
Kakegurui - E03
پسر، انیمه تو این قسمت یه اوجی گرفت...امیدوارم که تو این 12 قسمت به یه سرانجامی برسه
Made in Abyss - E02
واقعاً چقدر این انیمه دوست داشتنی ـه...از شخصیت ها بگیر تا دنیایی که داخلش، همه چیز جالبه. موسیقی و دوبله انیمه هم رو خیلی دوست دارم.
Princess Principal - E02
نه، جالب شد، سطح کیفی انیمه بهتر شد...ادامش میدم.
Shoukoku no Altair - E02
اصلاً نمیتونم باهاش کنار بیام...هیچی ارسلان نمیشه....
بعد این قسمت، عرب هاش چرا اینطوری صحبت میکردن...اصلاً زبونشون ناشناخته بودش.