Sarvior
Gold User
مسئله اینه حرف عای قشنگ یک اثر رو قشنگ نمیکنه،میشه درباره ی فاجعه ترین اثرها هم این مدل نوشت و بقیه رو تلقین کرد که نوع نگاهشون اشتباست.
قبلا هم اینجا نظرم رو گفته بودم،قشری که بروتو هدف گرفته کودکانه،از روند داستانی انیمه تا خود شخصیت ها و لحن صحبت و کلماتشون...شخصیت هایی که اکثرا تقلیدی از والدینشون هستن بعضا هم کپی پیست کامل،یکی هم مثل دختر ساکورا یکی از حال بهم زدن ترین شخصیت هایی هستش که من دیدم تاحالا!
پیشرفت تکنولوژی و فناوری هم که حرفشم نمیزنم اصلا!نه بخاطر این که ما از تغییر بدمون میاد فقط به این خاطر که این همه پیشرفت غیرمنطقی و تمرکزش روی نشون دادنش کاملا کاملا کاملا رو اعصابه !
روند داستانی هم که کاملا مضحکه از این که شخصیت هارو هرقسمت احمقتر میکنن بگیر تا این که خیلی از چیزهای طبیعی رو بصورت کامل نادیده میگیرن،یه چیز ساده ای مثل این که چرا فلانی درباره ی حادثه ای که واسش افتاد با فلانی حرف نمیزنه؟
تغییر شخصیت ها و... هم یه چیز مسخرست که بخوایم خودمون رو قانع کنیم چون بزرگ شدن چیزیه که باید باهاش کنار بیاییم،خیلی از شخصیت های ناروتو رو وقتی کوچیکتر بودن رو دیدیم،کاکاشی،جیرایا،اروچیمارو و... اینا وقتی بزرگتر شدن زندگی کسل کننده تری داشتن؟تغییر شخصیت دادن؟طبیعتا یسری تغییراتی داشتن ولی هنوز میشه اون شخصیت کودکی رو توشون دید.تبدیل ناروتو از یکی که همیشه آرزوش بوده هوکاگه شه،کسی که همیشه ماجراجویی میکرده به این...شاید بگی این طبیعیه و بزرگتر شدن و بلا بلا...ولی باعث نمیشه مسخره نباشه،فرض کن لوفی بعد از یه اتفاقی از این منگل دوست داشتنی تبدیل به یه چیز دیگه بشه،شاید با یسری حرفای قشنگ بگی این اتفاقیه که باید می افتاد و... ولی برای من اتفاق افتادن همچین چیزی به معنای مرگ لوفیه...اتفاقی که واسه ی ناروتو و بقیه ی شخصیت ها افتاد.
اول بزار بگم يه احساس دروني بهم ميگه خودمو نبايد خيلي بحق بدونم براي نظر دادن در برابر با كسي ناروتو رو چندين سال تماشاكرده...نميدونم شايد اميدمن به اينده برتو خوشبينانست ، شايد اگر روزي همچين اتفاقي سر لوفي بياد منم نتونم تحملش كنم
با اكثر چيزهايي كه ميگي موافقم از اينكه بروتو براي قشر سني پايين تري هست در مقايسه با شيپودن از نچسب بودن شخصيت ها تا تكنولوژي و غيره منم از اين تغييرات راضي نيستم ، از اين بيخيالي بروتو از ماست بودن دختر ساكورا از تبديل شدن ناروتو به يك ماشين بدون هيجان ، از اينكه تو مدرسه نينجاها بجز يكي دو نفر بقيه فقط فضاپر كن بنظر ميان(لااقل فعلا) ،اين نكات منفي غير قابل اغماضي هست كه ربطي به متحول شدن شخصيت هاي قديمي نداره و ارزش انيمه رو پايين مياره
اما اگر ناروتو امروز همون ناروتو قبل هوكاگه شدن بود اصلا كسي ميخواست بروتو رو ببينه؟ اونوقت همه ناروتو رو ميخواستن! تو مواردي كه بنظرم ديدن بروتو ارزش داره فقط دو مورد بود مورد اول اينكه دوست داريد ببينيد دراينده شخصيت ها چطور ميشن (كه تاكييد كردم فقط براي شروع ميتونه جذاب باشه و ظاهرا ميتونه بسته به ديدگاه افراد بره جزو نقاط ضعف)، و ديگري اميد داريد كه وضع بروتو بهبود پيدا ميكنه همين ، خود من هم اگر ببينم بعد يكي دو فصل مورد دوم محقق نشه دراپ ميكنم
بروتواثر خيلي ضعيفي هست اگر انتظار ناروتوبودن ازش داشته باشي ولي اگر به عنوان يه اثر مستقل بهش نگاه كني يه اثر معمولي به حساب مياد
با اكثر چيزهايي كه ميگي موافقم از اينكه بروتو براي قشر سني پايين تري هست در مقايسه با شيپودن از نچسب بودن شخصيت ها تا تكنولوژي و غيره منم از اين تغييرات راضي نيستم ، از اين بيخيالي بروتو از ماست بودن دختر ساكورا از تبديل شدن ناروتو به يك ماشين بدون هيجان ، از اينكه تو مدرسه نينجاها بجز يكي دو نفر بقيه فقط فضاپر كن بنظر ميان(لااقل فعلا) ،اين نكات منفي غير قابل اغماضي هست كه ربطي به متحول شدن شخصيت هاي قديمي نداره و ارزش انيمه رو پايين مياره
اما اگر ناروتو امروز همون ناروتو قبل هوكاگه شدن بود اصلا كسي ميخواست بروتو رو ببينه؟ اونوقت همه ناروتو رو ميخواستن! تو مواردي كه بنظرم ديدن بروتو ارزش داره فقط دو مورد بود مورد اول اينكه دوست داريد ببينيد دراينده شخصيت ها چطور ميشن (كه تاكييد كردم فقط براي شروع ميتونه جذاب باشه و ظاهرا ميتونه بسته به ديدگاه افراد بره جزو نقاط ضعف)، و ديگري اميد داريد كه وضع بروتو بهبود پيدا ميكنه همين ، خود من هم اگر ببينم بعد يكي دو فصل مورد دوم محقق نشه دراپ ميكنم
بروتواثر خيلي ضعيفي هست اگر انتظار ناروتوبودن ازش داشته باشي ولي اگر به عنوان يه اثر مستقل بهش نگاه كني يه اثر معمولي به حساب مياد