Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

سلام

ای کسانی که Kuroshitsuji میخواهید ببینید توجه کنید :d

مانگای Kuroshitsuji درحال حاضر بهترین مانگاییه که دارم میخونم و یه چیز خیلی خفنیه :d

اول بگم خیلیا مشکل دانلود این انیمه رو دارن اگر شما هم جز اونایید به جای اون اسم از معادل انگلیسیش استفاده کنید که میشه Black Butler چون به هر دو اینا معروفه بعضی جاها معادل انگلیسیش رو مینویسن فقط

یه مقدمه داستان (اسپویل نیست و فقط یه مقدمست) :

یه شب بعد از یه آتیش سوزی تو خونه خانواده Phantomhive پدر و مادر شخصیت اصلی داستان Ciel میمیرن و خود Ciel هم تا چند روز ناپدید میشه. اما بعد از چند روز Ciel با یه باتلر مرموز برمیگرده و به زندگیش ادامه میده

Ciel عضو یه خانواده اشراف زاده انگلیسیه و رابطه خیلی نزدیکی با ملکه دارن. تو طول داستان هم Ciel ماموریت هایی از ملکه میگیره و باید اونارو به بهترین حالت ممکن و کاملا Perfect انجام بده. ولی این کل داستان نیست و داستان واقعی درباره گذشته این پسر بچست اینکه واقعا کیه؟ چرا اون آتیش سوزی اتفاق افتاد؟ هدفش بعد از اون اتفاق چی شد؟ و از همه مهمتر اون باتلری که بعد از چند روز غیب شدنش همیشه باهاشه و ازش محافظت میکرد کیه؟ و . . . . . و تو هر ماموریتی که ملکه بهش میده (که هر کدوم یه آرک داستان هستن) یه مقداری از حقیقت داستان Ciel معلوم میشه از کلیشه و این حرفا هم خبری نیست

گول ظاهر Ciel هم نخورید و بگید این دیگه کیه و فلان واسه خودش یه پا کثافتیه :d البته کثافت از دیدگاه خوب منظورمه :D

انیمه تم Darkی داره. این تم دارکش هم به این معنی نیست که خسته کننده و 24ی جدیه انیمه :d توش تیکه های خنده دار هم زیاد داره :d ولی بعضی جاها زیادی جدی میشه و یه سری اتفاقای واقعا اممم چیزی میوفته . . . فکر کنم دلهره آور کلمه خوبی باشه :d

از Kuroshitsuji تا الان 3 فصل و چندتا Special و یه OVA دو قسمتی ازش اومده

کسایی که میخوان ببینن توجه کنن که همه 3 فصل رو نمیخواد ببینن

فصل اول انیمه 24 قسمته و بیشتر فصل 1 فیلر هست و اصلا نباید ببینیدش (اگر بار اولتونه ) و قسمتایی که از رو مانگا ساخته شده و داستان واقعی هست اینا هستن:

2 و 3 و 4 و 5 و 6 و 13 و 14 و 15

البته قسمت اولش هم ببینید با اینکه جز مانگا نیست اما باعث میشه یکمی با جَو انیمه آشنا بشید

میگم بقیش رو نبینید چون اتفاقایی که توش میوفته مخصوصا از 16 به بعد یه اتفاقاییه که کلا داستان رو عوض میکنه و کاملا با حقیقت داستان فرق داره. ولی بعدا که فصل 3 هم دیدین اگر خواستین میتونین برگردین و ببینین که بازم پیشنهاد نمیکنم

حالا فصل دوم

کل فصل دوم فیلره :d و بیخیالش بشید :d درواقع فصل 2 یه جوری پیش میره که آخر انیمه داستان تموم میشه کامل :d اونم به صورت Ultimate Bad Ending پس بیخیال بشید حالا بعدا خواستین ببینیدش

فصل سوم که اسمش Kuroshitsuji: Book of Circus هست کاملا از رو مانگا ساخته شده و داستان دقیقا بعد از قسمت 15 فصل اوله

قبلا به خاطر اون فصل اول و دومش اسم کوروشیتسوجی رو واقعا بدجور خراب کردن ولی خوشبختانه Book of Circus یه برگشت خیلی خیلی خوبی برا این سری بود و به صورت خیلی خوبی هم انیمه رو دراورده بودن

داستان درباره یه سیرک خیلی معروفه که تو اروپا میگرده ولی هرجا که میره یه سری بچه های کم سن و سال ناپدید میشن و وقتی که این سیرک به انگلستان میاد ملکه دستور میده که Phantomhive به این مورد رسیدگی کنه

بعد از اون 3 فصل اومدن آرک بعدی ماجراهای سیرک رو تو 2 تا OVA یک ساعته نشون دادن به نام Kuroshitsuji: Book of Murder که اینم کامل از رو مانگا ساختن و بازم دمشون گرم :d

راجع به یه مهمونیه که ملکه از Phantomhive خواسته برگزار کنه که یکی از شخصیت های مهم آلمانی رو ازش استقبال کنه و در کنار این شخص افراد مهم دیگه انگلیسی هم تو مهمونی هستن اما همون شب اول مهمونی یه سری اتفاقاط عجیبی میوفته که . . .

این آرک یه دیدگاه دورارارارارارایی هم داره :d سر نیمه دوم قسمت دوم این آرک فقط کف و خون قاطی میکنید که این Phantomhive با باتلرش چه موجودایی هستن :d

کلا من کروشیتسوجی رو یه سری خیلی خوبی میدونم که واقعا ارزش دیدن داره از داستان و شخصیتا گرفته تا موسیقی انیمه که تو هر 3 فصل حتی فصل 2 که کلش فیلر بود عالی کار شده :d اتفاقا محبوب ترین آهنگ من تو کل سری Opening فصل دومشه که گروه سوپر معرکه Gazette کارش رو انجام دادن و فوق العادست :d

در آخر بگم من این انیمه رو به کسی پیشنهاد نکردم پس خوشتون نیومد گیر ندین فقط این حرفارو زدم که اگر میخواید ببینی لااقل بدونید ماجرا از چه قراره و سر فصل اول و دوم به زمین و زمان و فرشاد فحش ندین :d

Praise white haired characters :d

- - -ویرایش - - -

1 فصل مگه نیست؟ :d
من فصل 1 و 2 رو مدتها پیش دیدم و یکی از بدترین تجربه های انیمه ایم شد از بس که مضخرف بود :|
نمیدونستم دیدنش اینهمه بگیر و ببند داره .
-----
فکر کنم 2 فصل 12 قسمتیه .
انیمه من که اینجوریه .
شاید به اشتباه تو 2 فولدر جدا گذاشتن .

- Darker than black قشنگه به نظرتون ارزش داره ببینم ؟

به نظر من فعلا ارزش دیدن نداره. یعنی کارهای بهتر خیلی هست. وقتت رو با ایشون هدر نده. سایکو پس رو ببین.

الان قسمت چندی دقیق؟

30!:دی

از لحاظ دارک بودن انتظار خیلی بالایی نداشته باش اما این انتظار رو داشته باش که جلوتر درجه دارک بودن داستان کم کم معلوم میشه (به مانگا برسی یه سری جاها کف و خون قاطی میکنی) و اینکه تو شونن های معروف فکر نکنم از این دارک تر انیمه ای باشه
yahoo_4.gif

منظور من از دارک بودن خشونت نیست!:دی خود داستان منظورمه. مثلا Death Note یه داستان جدی داره. یا سایکو پس. منم انتظار داشتم DGM همینجوری باشه. یه انیمه جدی در مورد همین تم جنگیری و اینا. البته الزامی وجود نداره که حتما باید اینطور باشه اما چون پیش فرضم این بود خورد تو ذوقم. اما الان داره خوشم میاد قشنگ!:دی خصوصا قسمت بچگی های آلن رو که استادش سرویس میکرد دیدم خیلی خندیدم!:دی خیلی بانمک بود. وقت هایی هم که بحث پوکر میشه و صورتش شیطانی میشه رو خیلی دوست دارم.

خب پس با بهترین شخصیت بد من ها آشنا شدی

پوکر بازه منظورته؟:دی خود ملنیوم ارل که خیلی ضایس!:دی

آخرین ویرایش:
سلام

من فصل 1 و 2 رو مدتها پیش دیدم و یکی از بدترین تجربه های انیمه ایم شد از بس که مضخرف بود :|
نمیدونستم دیدنش اینهمه بگیر و ببند داره .
-----
فکر کنم 2 فصل 12 قسمتیه .
انیمه من که اینجوریه .
شاید به اشتباه تو 2 فولدر جدا گذاشتن .

سلام

دقیقا برا همین پست قبلیم رو دادم چون حق داری من خودم اولین بار که دیدمش (خیلی وقت پیش بود) حالم بهم خورد یعنی از همون قسمت 15-16 به بعد فصل یک و کل فصل دو یه اتفاقای خیلی مزخرف و مسخره ای میوفته که اگه دست یه بچه 10 ساله بدی بهتر میتونست داستان رو ادامه بده :|

حالا اگه تونستی این روشی که گفتم رو ببین که فقط قسمتای واقعی رو دیده باشی فکر نکنم کسی بدش بیاد و تو بدترین حالت یه انیمه معمولی براش میشه که بازم به نظرم ارزش دیدن داره :d

_________

برا منم 2 تا فولدر بود اما ظاهرا همش یه فصله نمیدونم حالا مهم اینه که 24 قسمته XDDD

من فقط یه سوال دارم! :d
خیلی وقت پیش من مانگای اینو شروع کردم ولی ادامه ندادم، حس کردم یه مقدار yaoi کار بالاست :d درسته یا من اشتباه کردم؟ :d
یه وقت مثل K نشه امیدام ناامید بشه :d

اول از همه اصلا با K مقایسش نکن :d K یه انیمه ایه که بعد از فصل اول (که همون فصل اولشم زیاد خفن نبود) دیگه نابود شد رفت. وقتی ایده ها و کاراکترات به ته بکشه میشی K اما این خیلی بهتره

بعدم درباره حس Yaoi گونه هم بهت بگم آره هم نه :d نه برا اینکه خب چیزی توش نیست :d اما اون حس بله چون مانگاکای کوروشیتسوجی بانو Yana Toboso فقط رو کوروشیتسوجی کار نکرده بلکه کوروشیتسوجی بهترین و معروف ترین کارشه. دقیق نمیدونم چقدر کار داره اما تا جایی که خوندم 2 تا مانگای Yaoi داره (البته یکی از زیر شاخه های کثیف Yaoi که از نام بردنش خود داری میکنم :d ) و یه کار وان شات شونن تراژدی :)

برا همین به خاطر علاقش به کارای Yaoi و طراحی های Bishounen یکم اون حس بهت دست میده ولی بهت قول میدم به هیچ وجه فن سرویساش به زیادی و حال بهم زنی K نیست درواقع بزرگترین تاثیرش فقط تو طراحی کاراکتراشه وگرنه از لحاظ فن سرویس خیلی نداره :d در حدی که ناروتو فن سرویس Yaoiش بیشتر از کوروشیتسوجیه :d خیلی بیشتر :d

کار خوبی هم میکنی به نظرم تا شروع آرک سیرک رو مانگاش رو بخون چون خیلی هم نمیشه بعد با خیال راحت و بدون اعصاب خورد کنی که ا کدوم قسمت رو باید میدیدم و نمیدیدم بشین فصل 3 رو ببین و با اون 2 تا OVA چون این دوتا دقیقا مثل مانگا پیش رفتن و بعدا اگر خوشت اومد ازش مانگاش رو ادامه بده :d

به نظر من فعلا ارزش دیدن نداره. یعنی کارهای بهتر خیلی هست. وقتت رو با ایشون هدر نده. سایکو پس رو ببین.

30!:دی

منظور من از دارک بودن خشونت نیست!:دی خود داستان منظورمه. مثلا Death Note یه داستان جدی داره. یا سایکو پس. منم انتظار داشتم DGM همینجوری باشه. یه انیمه جدی در مورد همین تم جنگیری و اینا. البته الزامی وجود نداره که حتما باید اینطور باشه اما چون پیش فرضم این بود خورد تو ذوقم. اما الان داره خوشم میاد قشنگ!:دی خصوصا قسمت بچگی های آلن رو که استادش سرویس میکرد دیدم خیلی خندیدم!:دی خیلی بانمک بود. وقت هایی هم که بحث پوکر میشه و صورتش شیطانی میشه رو خیلی دوست دارم.

پوکر بازه منظورته؟:دی خود ملنیوم ارل که خیلی ضایس!:دی

چرا داره :d

ایول جلوتر به یه قسمت خفن انیمه میرسی :d آرک Fallen oneئه البته اگه میخوای تو نت سرچ کن قسمتای فیلر رو رد کن :d من که اینکارو نکردم اما اگر وقت کم داری رد کن بعدا بشین ببین

از نظر جدی بودن داستان بهم اعتماد کن جدیه :d فقط کافیه کسایی که هر چپتر میاد باهاشون بحث میکنم که فکر کنم فقط فرزاده (darkdn49) ازش بپرسی :d الان داستان مانگا تا حدی جدی شده که اصلا چی بگم شخصیتای اصلی داستان میشه گفت اصلا عوض شدن :)) یه وضعی شده که حالا نمیخوام هینت بدم مخصوصا اینکه اگرم بگم چون کامل انیمه رو ندیدی نمیتونی متوجه حرفم بشی :d از نظر داستان و جدی بودن کار هیچی کم نداره

اگر یادت باشه من چند وقت پیش هم گفتم کل 103 قسمت انیمه دی گری من از لحاظ داستانی درواقع یه مقدمه برا داستان تو مانگاست :d تازه داستان از اواخر انیمه استارت میخوره

فکر نکن انیمش در این حده که خب یه گروه آدم خوباست یکی هم آدم بدا که میخوان دنیا رو کنترل کنن و آدم خوبا هم باید برن جلوشونو بگیرن :d نه اینجوری نیست :d

آره :d ارل هم همینجوری ضایع میمونه (رفتارش نه کاراش) تا جلوتر تو مانگا.

من چرا وقت امتحانا زرت و زورت انیمه میبینم و مانگا میخونم و کلی اینجا حرف میزنم؟ :d واقعا کسی هنوز به راز وقت اضافه تو زمان امتحانات پی برده؟ :d

- - -ویرایش - - -

داشتم پستم رو یه دور میخوندم دیدم یه چیزی نوشتم که از دو طرف میشه خوند و نتیجه گیری کرد اومدم بگم که اشتباه فکر نکنید :d

بعدم درباره حس Yaoi گونه هم بهت بگم آره هم نه :d نه برا اینکه خب چیزی توش نیست :d اما اون حس بله چون مانگاکای کوروشیتسوجی بانو Yana Toboso فقط رو کوروشیتسوجی کار نکرده بلکه کوروشیتسوجی بهترین و معروف ترین کارشه. دقیق نمیدونم چقدر کار داره اما تا جایی که خوندم 2 تا مانگای Yaoi داره (البته یکی از زیر شاخه های کثیف Yaoi که از نام بردنش خود داری میکنم :d ) و یه کار وان شات شونن تراژدی :)

تا جایی که خوندم منظورم این نیست اون مانگا هارو خودم خونده باشم :)) منظورم اینه که تو نت درباره کاراش میخوندم :)) خاک تو سرم با این نوشتنم :d

آخرین ویرایش:
کسی این انیمه ها را دیده نظر بده میخوام دانلود کنم !؟ :d یا تنها هن*ای این تاپیک منم ؟! :|
Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sek
Kiss x Sis
سری
To LOVE-Ru
High School DXD

کسی این انیمه ها را دیده نظر بده میخوام دانلود کنم !؟ :d یا تنها هن*ای این تاپیک منم ؟! :|
Kiss x Sis
سری
To LOVE-Ru
High School DXD

بنظر من سراغ Kiss X Sis نرو که بسیار مزخرف و تا حد زیادی رو مخ و حال بهم زنه :دی من که بعد 3-2 اپیزود دراپش کردم! همونش هم به زور دیدم!

Kiss x Sis
سری
To LOVE-Ru
High School DXD

تو این تاپیک چیزی که زیاده هن*ای!!!:dالبته ما که دلمون پاکه و نگاهی که به شخصیت های مونث داریم کاملا پدرانه است;;)
اولی زمان خودش پدیده ایی بود!=)) شوخی و رفرنس هاش زیادی خاک بر سری بود و اینقدر هم شوخی هاش ضایع بود که سانسور تو انیمه جواب نمیداد و صدای مردم ژاپن رو در آورده بود:))ولی این آخرا شوخی های جنسیش زیاد شد و منم دیگه باهاش حال نکردم و دراپ شد:> اگه با این چیز ها مشکلی نداری ببینش چیز باحال و فانی بود:d
Kiss x Sis بنظرم دیدنش وقت تلف کردنه :d داستان در مورد یک پسریه که دو تا خواهر داره که هر دوتاشون هم عاشق برادره هستن:dمثل همیشه هم پسره یه باکای به تمام معناست!:d دیگه خودت تا تهش رو بخون:d
در مورد To LOVE-Ru هم نظری ندارم چون ندیدمش ولی یادمه فرشاد میدیدش:-"
High School DXD بهترین گزینه هست برای دیدن هم داستان و مبارزات خوبی داره و هم از نظر بانوان تامین هست:>شخصیت اصلیش هم خیلی باحال بود من که خیلی باهاش حال می کردم=))

تو این تاپیک چیزی که زیاده هن*ای!!!:dالبته ما که دلمون پاکه و نگاهی که به شخصیت های مونث داریم کاملا پدرانه است;;)
اولی زمان خودش پدیده ایی بود!=)) شوخی و رفرنس هاش زیادی خاک بر سری بود و اینقدر هم شوخی هاش ضایع بود که سانسور تو انیمه جواب نمیداد و صدای مردم ژاپن رو در آورده بود:))ولی این آخرا شوخی های جنسیش زیاد شد و منم دیگه باهاش حال نکردم و دراپ شد:> اگه با این چیز ها مشکلی نداری ببینش چیز باحال و فانی بود:d
Kiss x Sis بنظرم دیدنش وقت تلف کردنه :d داستان در مورد یک پسریه که دو تا خواهر داره که هر دوتاشون هم عاشق برادره هستن:dمثل همیشه هم پسره یه باکای به تمام معناست!:d دیگه خودت تا تهش رو بخون:d
در مورد To LOVE-Ru هم نظری ندارم چون ندیدمش ولی یادمه فرشاد میدیدش:-"
High School DXD بهترین گزینه هست برای دیدن هم داستان و مبارزات خوبی داره و هم از نظر بانوان تامین هست:>شخصیت اصلیش هم خیلی باحال بود من که خیلی باهاش حال می کردم=))

بله کاملا مشخصه پدرانه هست ! نگاه منم مادرانس ! :d
در مورد بولد قرمز فقط میتونم بگم : =;:|
فرشاد بیا در مورد TO LOVE-Ru فتوا صادر کن :d
HD DXD ظاهرا معروفتره گذاشتمش برا دانلود :d

Kiss x Sis
سری
To LOVE-Ru
High School DXD

یه درصد فکر کن یه تاپیک باشه که انیمه دوستا توش باشن و منحرف نداشته باشه :d اتفاقا باید بپرسی کسی هست که منحرف نباشه؟ :d

اولی رو ندیدم اما یادمه بچه های اینجا ازش تعریف میکردن که کمدی جالبی داره :d

Kiss x Sis رو منم میگم بیخیالش شو کسی که اینو ساخته مریض روانی با خاطرات بد دوران نوجوانی بوده :d در این حد بگم که پلات مقدمه داستان اینه که رابطه جنسی شخصیت اصلی با خواهراشه :| البته خواهراش از نامادری ولی بازم به هر حال چیز داغونیه و اگرم حتی اینو در نظر نگیری کار جالبی نیست اصلا :d

To LOVE-Ru رو که عشق منه :d خیلیییییی دوسش دارم :d انیمه رو که میبینی فکر میکنی Rito شخصیت اصلی خیلی بدشانسه چون اتفاقای خیلی ناجوری میوفته براش اما یکم که فکر میکنی میبینی خوش شانس ترین آدم رو کره زمینه چون هر اتفاقی که براش میوفته آرزوی همه هنت.ای هاست XDDD کمدی جالبی هم داره :d و اینکه تو گینتاما هم فکر کنم 2-3 بار ازش یاد شده :d اگرم کسی یادش باشه اون بخشایی که هیجیکاتا اوتاکو شده بود مانگای To LOVE-Ru رو میخوند :d

اینم تعریف گینتوکی از To LOVE-Ru (به ترتیب از عکس راستی به چپی ببین) :

اینم یه جای دیگه از نشونه هاش:

High School DXD هم خیلی خوبه البته میگم خیلی خوبه چون طرفدارای خیلییی زیادی داره و اکثرا یه انیمه خوبی میدوننش اما من (نظر کاملا شخصی) زیاد ازش خوشم نیومد :d با To LOVE-Ru بیشتر حال کردم XDDD ولی حتما ببینش ارزش دیدن داره

- - -ویرایش - - -

یه مانگاییی هست به نام To Love-Ru که میان ازش دو فصل انیمه و شش ova میسازن که ترتیبش اینطوریه

To Love-Ru جمعا 26 قسمته

6 تا ova

Motto To Love-Ru که 12 قسمته

اینجا مانگای To Love-Ru تموم میشه

بعد مانگاکا میاد مانگا رو ادامه میده با نام To Love-Ru Darkness که این هنوز در حال انتشار

از اینم دو تا انیمه و سه تا ova ساخته شده

To Love-Ru Darkness که 12 قسمته .فصل دوم با نام To Love-Ru Darkness 2nd که 14 قسمته. یه سه تا ova هم ازش ساخته شده

من خودمم یه فصل اول رو دیدم بعلاوه ova ها بخاطر همین ممکنه اشتباهی کرده باشم که غیر عمد باشه :d

اینو فرشاد بیشتر در جریانه پس اگر اشتباهی رخ داده بیا مطلعمون کن :d

تا To Love-Ru Darkness کاملا درسته و ترتیبشونم همون فقط اینکه 6 قسمت OVA داره و بعد از To LOVE-Ru Darkness 2nd اومدن 2 قسمت Special دادن که دیدنش واجبه :d

در باره DxD هم گفتم نظرم کاملا شخصی بود وگرنه روم نمیشه بگم بده چون تاحالا هرکی رو دیدم ازش خیلی خوشش اومده و خیلی ازش تعریف میکنه :d

من در مورد فیلر یه چیزی رو متوجه نمیشم. مثلا الان Soul Eater قسمت های آخرش از دم فیلره. یعمی اینا تو مانگا نیست و خود سازنده میاد داستان رو تموم میکنه؟ پس تو مانگا چرا تموم نمیکنن؟

چون من همه جا خوندم فیلرها معمولا دری وری هستن.

سلام.
لیست دانلودم جدیدا خالی شده میخواستم بهم یه تعداد انیمه برا دانلود پیشنهاد بدید بیخودی شبا اینترنت بیکار نمونه.
یه تعداد عکس از ارشیوم (برا دوستانی که نمیخوان باز کنن فقط لینک عکس رو میزارم که بیخودی اینترنتتون مصرف نشه ، حجم همشون 1.3 مگ):
http://uupload.ir/files/alg7_123451.jpg
http://uupload.ir/files/x9d3_123452.jpg
http://uupload.ir/files/141g_123453.jpg
http://uupload.ir/files/lbdy_123454.jpg
http://uupload.ir/files/ap7a_123455.jpg

اینم لیست فیلم ها ، فیلم هم مد نظرتون بود بگید (به غیر از اینا کل فیلم های میازاکی و قیبلی رو هم دارم):
http://uupload.ir/files/f666_123456.jpg

هر چی بیشتر پیشنهاد دادید بهتر :d

آخرین ویرایش:
من در مورد فیلر یه چیزی رو متوجه نمیشم. مثلا الان Soul Eater قسمت های آخرش از دم فیلره. یعمی اینا تو مانگا نیست و خود سازنده میاد داستان رو تموم میکنه؟ پس تو مانگا چرا تموم نمیکنن؟

چون من همه جا خوندم فیلرها معمولا دری وری هستن.

من متاسفانه مانگای Soul Eater رو نخوندم با اینکه خیلی دوست دارم بخونم

جدی قسمتای آخرش فیلر بود؟ :d

نمیدونم کمکت میکنه یا نه ولی به هرحال میگم

2 نوع فیلر داریم یکی همین فیلر مسخره برا گذروندن زمانه که ناروتو امپراطور این کاره و تو اون قسمتا اتفاق خاصی نمیوفته که رو داستان تاثیر داشته باشه مثلا ناروتو تو فیلر ها قدرت جدیدی پیدا نمیکنه یا شخصیت اصلی دیگه ای رو نمیکشه و کلا هیچ اتفاقی نمیوفته

یا مثلا نوراگامی آخرای فصل یک میبینه آرک بعدی خیلی طول میکشه و نمیتونه تو چند قسمت مونده شده هم شروعش کنه هم تمومش کنه برا همین یه آرک که کلا فیلره از خودشون درست میکنن

دسته دوم فیلر های مریض وارانه ایه که خیلی کم پیش میاد مثل همین فصل اول و دوم کوروشیتسوجی که کاملا داستان تغییر میکنه :| همه شخصیتای اصلی اتفاقای مهمی براشون میوفته یه سریا میمیرن یه سریا اصلا داستانشون تغییر میکنه و تو فصل دوم دیگه داستان تموم میشه کامل :| که راستش فکر نکنم خیلی پیش بیاد انیمه ای اینجوری بشه
ولی بازم سازنده هاش آدم شدن و ادامه مانگا رو ساختن :d

توی Soul Eater هم آرک آخر داستان تموم نمیشه ها :d یه سری انیمه ها هستن که برا اینکه دیگه احتمال ساخت فصل دومی ازش خیلی نیست برا همین سعی میکنن آخرش رو جایی از داستان تموم کنن که یکم قابل تحمل تر باشه و منتظر فصل دوم نزاره و بعضی بیننده ها فکر کنن واقعا تموم شده اما یه حسی همیشه هست که میگه " این یه جاش مشکل داره. یه چیزی کمه" که بعد میری مانگاش رو چک میکنی میبینی بله ادامه داره و هنوز تموم نشده :d

امیدوارم کمک کرده باشم :d من این چند وقته که شروع کردم برا امتحانات خوندن پرحرف ترین یوزر سایت شدم :d الان یکی بیاد راجع به راز پیدایش خلقت و این چیزا هم سوال بپرسه من باز خودمو پرت میکنم وسط بحث :d

- - -ویرایش - - -

سلام.
لیست دانلودم جدیدا خالی شده میخواستم بهم یه تعداد انیمه برا دانلود پیشنهاد بدید بیخودی شبا اینترنت بیکار نمونه.
یه تعداد عکس از ارشیوم (برا دوستانی که نمیخوان باز کنن فقط لینک عکس رو میزارم که بیخودی اینترنتتون مصرف نشه):
http://uupload.ir/files/alg7_123451.jpg
http://uupload.ir/files/x9d3_123452.jpg
http://uupload.ir/files/141g_123453.jpg
http://uupload.ir/files/lbdy_123454.jpg
http://uupload.ir/files/ap7a_123455.jpg

اینم لیست فیلم ها ، فیلم هم مد نظرتون بود بگید (به غیر از اینا کل فیلم های میازاکی و قیبلی رو هم دارم):
http://uupload.ir/files/f666_123456.jpg

هر چی بیشتر پیشنهاد دادید بهتر :d

ای $#$%@$ :d یه سری انیمه هایی که من در به در دنبال دانلود کردنشونم تو آرشیوت هست :d انقدر فحشت دادم :d

یه خاطر عمل سرپایی که داشتم و حالت خوابیذه و دشوار تایپ کزدن احتمالآ مشکلاتی در تایپ پیش میاد که مهم نیست نه ؟

در مورد فصلی که گذشت در پست بعدی پزوندش رو مییندم چون هنوز یه سری کارا رو تموم نکردم

اما با فاصله ده روزه ای که تا شروع انیمه های فصلی مونده طی بررسی هایی که انجام دادم با فصل شلوغی طرف هستیم حداقل برای من با 18 انیمه که قرار امتجانشون کنم

لیست اولیه فصل پارت اول :

Active Raid: Kidou Kyoushuushitsu Dai Hakkei : چیز زیادی در موزد داستان مشحص نیست در همین حد که در موزد یه گروه امنیتی در توکیو هستش و تعداد کاراکتر های ریادش جلب توجه میکنه

attachment.php

Ajin : در نگاه اول گرافیک تریلر یکم تو ذوقم زد ولی اصلآ مهم نیست هایپ در مورد داستان و ...... به اندازه ای هست که نشه بی خیالش شد

attachment.php

Akagami no Shirayuki-hime 2 : فصل دوم کار هست و اونایی که فصل اول رو دیدن فکز نمیکنم بی خیال قصل دوم بشن

attachment.php

Ansatsu Kyoushitsu (TV) 2nd Season : اینم همچنین

attachment.php

Boku Dake ga Inai Machi : خب این یکی از اون انیمه هایی که بدجور منتظرشم تا ببینم با توجه به داستان چقدر میتونه از مفهوم زمان به درستی استفاده کنه تا شاهد یه کار خوب باشیم

attachment.php

Bubuki Buranki : از روی کاور یه انیمه شاد شنگول به نظر میرسه ولی وقتی تریلرش رو دیدم خیلی هم اینجوری نبود ولی در کل خیلی بهش امید نبستم

attachment.php

Dagashi Kashi : از موضوع انیمه خوشم اومده فکر میکنم اگه روایت درستی داشته یاشه کار جالبی از اب درمیاد

attachment.php

Dimension W : ابنم از اون کارایی که خیلی چیزی ازش معلوم نیست با توجه به تریلر ها اگه یه موضوع درست حسابی نداشته باشه به کار کاملآ کلیشه ای خواهد شد ولی از شخصیت اولش خوشم اومد

attachment.php

خب خسته شدم فعلآ اینجوری تایپ کردن هم واقعآ عذاب و حتمآ با خودتون میگین چه مزضی مگه مجبوری که درجواب بایذ بگم حوصلم سر رفته به هر حال ادامه نظرات امشب یا فردا

Attachments

• 21170-G9LdO8IwWHUR.jpg
    21170-G9LdO8IwWHUR.jpg
    64.8 KB · مشاهده: 146
  • 21234-9y65nOtJwK2G.jpg
    21234-9y65nOtJwK2G.jpg
    19.3 KB · مشاهده: 142
  • 21256-jqHj9vgu2RXC.jpg
    21256-jqHj9vgu2RXC.jpg
    58.4 KB · مشاهده: 145
  • 21258-rOjXDsj9O0ON.jpg
    21258-rOjXDsj9O0ON.jpg
    44.7 KB · مشاهده: 147
  • 21341-Cep9YfrFCUHc.jpg
    21341-Cep9YfrFCUHc.jpg
    32.9 KB · مشاهده: 144
  • 21365-DLv2GuYBvuhY.jpg
    21365-DLv2GuYBvuhY.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 143
  • 21417-i0ll0A8bu2Gn.jpg
    21417-i0ll0A8bu2Gn.jpg
    32.6 KB · مشاهده: 144
  • 21471-OOcZCC3pkSiA.jpg
    21471-OOcZCC3pkSiA.jpg
    27.7 KB · مشاهده: 143
جدی قسمتای آخرش فیلر بود؟ :d

آره از 5 6 قسمت آخرش فیلره. یا همین Blue Exorcist قسمت های آخرش کامل فیلره.

حالا فیلرهای D Gray Man چجوریه؟ نبینم؟ چون مثلا از 29 تا 36 فیلره و من 29 و 30 رو که دیدم کامل چرت و پرت بود! داستانش تو مایه های کلید اسرار و سریال های شبکه 1 بود. حال نکردم اصلا. ولی امدم از قسمت 37 ببینم همین اول کاری یه شخصیت جدید رو نشون داد که داشت با کاندا راه میرفت گفتم نکنه یه وقت چیزی از دست بدم برگشتم دوباره عقب! کلا این فیلر خیلی مقوله چرتی هست!:دی

++++

این One Punch Man چقد چته!:دی خیلی توپه! حال کردم باهاش. تو این انیمه های کوتاه بعد Knight of Sidonia فکر کنم این رو از همه بیشتر دوست دارم!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or