Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند وقت دیگه متوجّه میشی ناخودآگاه داری عاشق یه سری انیمه بی نام نشون میشی،دلیلشم حضور دوبلور آقامون گینتوکی ـه:d :bighug:
من نمیتونم برای بهترین انیمه بلندم تا بهار صبر کنم:((

دقیقا مهمترین عامل جذب من به Jojo همین بشر بود! :)) :دی
ولی خوب...جای دیگه ای یادم نمیاد صداش رو شنیده باشم:-" :-"

ولی هیچکی دوبلر زورو ساما و رایدر (F/Z) نمیشه :دی >:)

---
یک روز گذشت، کیا رفتن مرد تک مشتی رو بخونند؟ :x
اگرم نرفتید که بیاید ببینم چرا نرفتید سراغش :| :-"

---
گفت دوبله رایدر...قسمت 11 تن آدم رو می لرزوند صداش...
قسمت 11 :((
بهتزین قسمت کل تاریخ انیمه :(( #نظرشخصی:دی

به نظر میرسه توی Log Horizon من جبهه م رو باید عوض کنم :-" :-"

کسی میدونه قسمتهای یک تا یازده Psycho-Pass Extended Edition Episode با نسخه های فصل 1و 2 این انیمه چه فرقی دارن ؟یه نسخه ویرایش شدس(به قولی بدون سانسوره) یا کلا چیز جدیدیه؟

کسی میدونه قسمتهای یک تا یازده Psycho-Pass Extended Edition Episode با نسخه های فصل 1و 2 این انیمه چه فرقی دارن ؟یه نسخه ویرایش شدس(به قولی بدون سانسوره) یا کلا چیز جدیدیه؟
به فصل دو که ربطی نداره! اما هر قسمتش، 2 قسمت فصل اول P-P میباشد با یکی دو دقیقه صحنه های بیشتر،که اینطور که من چند قسمتی دیدم،شامل صحبت های کاراکترهاست! (چه بهتر! از صحنه ی اکشن بهتره>:) :d )
[MENTION=32710]ce7en44[/MENTION]
من باور نمیکنم :| اصلا به قیافش نمیاد چیز درست درمونی باشه:| :-"
یعنی باید باور کنم؟ :(

---
این سایت حالش خوشه؟ :-" پست هام رو دوتا یکی کرده،بعد همون پست قبلیم رو بعد پستم رو جا به جا کرده :d
عجبا! :d

خب اینم تموم شد ! چقدر زود :(
دو قسمت اخر فرمتش avi بود و کیفیت داغون :| جین دمت گرم :( قربون اون مدل موت:دی ولی نفهمیدم این کشتن پریشیلا اخر توسط کلییر چرا بد بود اگر انجام میداد؟:-/خو میریا تو هم همون لحظه میرفتی این پریشیلا رو میکشتی دیگه! :| اه عین این فیلم های زامبی و حشره ای شد که اخر یه نمونه باقی میمونه!:دی:|
ترسا دلم برات تنگ شده:(:| من از گالاتآ هم خیلی خوشم میاد :دی
انیمه خیلی خوبی بود برای من ، مطابق سلیقه من یعنی جنگ و تبدیل شدن و رو هوا پریدن و اینا بود:دی بیشتر از همه از این نوع دوبله و سنگین بودن ! صدای شخصیت ها بگم که عین یه مبارز حرفه ای بی رحم دوبله کرده بودن:دی از صدای میریا ، گالاتآ و ترسا خیلی خوشم اومد!
دلم میخواد این دوبلور هارو موقع دوبله ببینم! :دی
یه سوال وقتی 4قسمت اخر از مانگا پیروی نمیکنه و راه خودشو میره ، اگه بخوان ادامه انیمه رو بسازن چیکار میکنن:-/ اصلا خبری هست از ادامه انمیه؟:-/
بعد اینکه فرق این 4قسمت انیمه با 4 قسمت مانگا چیه؟ چه اتفاقی میفته تو مانگا؟:دی
من برم سراغ مانگا یا وایسم برای انیمه؟
خب تا اینجا از اول اینا رو دیدم :دی
F/Z
AoT
F/SN UBW که هنوز تموم نشده :|
تو همین مواقع هم DN رو شروع کردم و تو قسمت 18یا 19 موندم:| نمیدونم چرا اشتیاق اول انیمه رو برای ادامه ندارم!
و Claymore خیلی چسبید و رو روان و مغز من فشار اورد:|:دی البته AoT هم کم به من فشار نیاورد:|
قدم بعدی احتمالا یه 25 روز دیگه بعد از امتحانا و تحویل پروژه:| برای دیدن FMA:B !:دی احتمالا با همین monster یا وان پیس یا ناروتو یا gosick :-/ یا clannad و یکی از اینارو باهش ببینم! احتمالا دیدن monster یا steins gate (درست نوشتم؟:دی) خیلی کمه! :دی دیگه حال و حوصله تم سیاه و اینارو ندارم:دی:|

آخرین ویرایش:
دو قسمت اخر فرمتش avi بود و کیفیت داغون :| جین دمت گرم :( قربون اون مدل موت:دی ولی نفهمیدم این کشتن پریشیلا اخر توسط کلییر چرا بد بود اگر انجام میداد؟:-/خو میریا تو هم همون لحظه میرفتی این پریشیلا رو میکشتی دیگه! :| اه عین این فیلم های زامبی و حشره ای شد که اخر یه نمونه باقی میمونه!:دی:|
انیمه خیلی خوبی بود برای من ، مطابق سلیقه من یعنی جنگ و تبدیل شدن و رو هوا پریدن و اینا بود:دی بیشتر از همه از این نوع دوبله و سنگین بودن ! صدای شخصیت ها بگم که عین یه مبارز حرفه ای بی رحم دوبله کرده بودن:دی از صدای میریا ، گالاتآ و ترسا خیلی خوشم اومد!
یه سوال وقتی 4قسمت اخر از مانگا پیروی نمیکنه و راه خودشو میره ، اگه بخوان ادامه انیمه رو بسازن چیکار میکنن:-/ اصلا خبری هست از ادامه انمیه؟:-/
F/Z
AoT
تو همین مواقع هم DN رو شروع کردم و تو قسمت 18یا 219 موندم:| نمیدونم چرا اشتیاق اول انیمه رو برای ادامه ندارم!
و Claymore خیلی چسبید و رو روان و مغز من فشار اورد:|:دی البته AoT هم کم به من فشار نیاورد:|
قدم بعدی احتمالا یه 25 روز دیگه بعد از امتحانا و تحویل پروژه:| برای دیدن FMA:B !:دی احتمالا با همین monster یا وان پیس یا ناروتو یا gosick :-/ یا clannad و یکی از اینارو باهش ببینم! احتمالا دیدن monster یا steins gate (درست نوشتم؟:دی) خیلی کمه! :دی دیگه حال و حوصله تم سیاه و اینارو ندارم:دی:|
death note رو حتما تا قسمت 25 ببین:دی بقیه‌ش رو ندیدی هم مشکلی نداره به نظرم،خیلی افت می کنه و فقط 2 قسمت آخر بهتر می شه:دی
berserk دیدی؟:دی

نسخه جدید انیمه Arslan Senki New که پخشش تایید سده بود هم به لیست انیمه های بهار پیوست

attachment.php

Attachments

• 20935-zmf3dxN3NbQI.jpg
    20935-zmf3dxN3NbQI.jpg
    23.5 KB · مشاهده: 185
F/Z
AoT
تو همین مواقع هم DN رو شروع کردم و تو قسمت 18یا 19 موندم:| نمیدونم چرا اشتیاق اول انیمه رو برای ادامه ندارم!
کلا زیاد روی پایانش فکر نکن چون خیلی کلیشه ای درستش کرده بودن:d آخه چطور پریشیلایی که ترسا و ایزلی رو شکست داده از کلیر که ضعیفترین کلیمورهاس شکست میخوره؟:-/
ادامه ی انیمه رو شاید هیچوقت نسازن چون مانگاش تموم شده ولی اگه بخوان بسازن هم احتمالش هست که دوباره از اول داستان شروع کنن:-"
فرقش اینه که هر 7 تا کلیموری که توی اون شهر گیر افتاده بودن توسط تسخیر شده ها کشته شدن و راکی هم هیچ وقت نفهمید که کلیر چند کیلومتر اونطرفترشه و با ایزلی و پریشیلا به سمت جنوب رفت:d
بشین مانگاشو رو بخون، امیدی به انیمه اش نیست:d
والا یه بار یکی از بچه های عشق دث نوت گفت که دث نوت بیشتر از یه نویسنده داره و از قسمت های 25-26 نویسنده ی اصلی عوض میشه:-" البته سندی برای این حرفش ارائه نکرد ولی با توجه به اینکه هویت نویسنده اش هم ناشناسه و از اسم مستعار استفاده میکنه، بعید نیست همینطور باشه:-"
Steins Gate تم سیاهی نداره، برعکس نیمه ی اولش کمدی و نیمه ی دومش رومنسه:d
اگه وقت بشه نگاه میکنم DN رو:دی
Berserk رو ندیدم :دی چیجوریاس؟
برسرک هم تمش مشابه کلیموره، منتهی سیاسی هم هست مثل گیم آو ترون:d

تو این یکی دو هفته چند تا انیمه دیدم همشون عالی بودن ...
Planetes=10
شاهکار بود به نظرم ، تا حالا هم ندیده بودم کسی تو این تاپیک پیشنهاد بدش ، میخواستم 9 بهش بدم ولی برعکس پایینی 2 ، 3 قسمت آخرش عالی بود...
Gosick=8
عالی بود ، میخواستم 9 بدم ولی با 2 ، 3 قسمت آخرش حال نکردم...
Ben-to=8
کار جالبی بود ، حال کردم باهاش ...

الان هم دارم No Game No Life میبینم ...

آخرین ویرایش:
اه دوباره نشستم جای مرگ ترسا رو دیدم :| ای بمیری پریشیلا:(( مرد شور صدات موقع مسخ شدن رو ببرن :| عوضـــــــــــــــــــــــــــــــی:(( بانو رو از ما گرفتی:((
راستی یه سوال تخصصی:دی وقتی اون راهزنا برای یه کاری:دی به ترسا حمله کردن بعد از دیدن اون صحنه منصرف شدن:دی منکه تا اخر انیمه متوجه چیز خاصی نشدم که غیر طبیعی باشه:-":دی مشکلشون چی بود ؟:دی

اه دوباره نشستم جای مرگ ترسا رو دیدم :| ای بمیری پریشیلا:(( مرد شور صدات موقع مسخ شدن رو ببرن :| عوضـــــــــــــــــــــــــــــــی:(( بانو رو از ما گرفتی:((
راستی یه سوال تخصصی:دی وقتی اون راهزنا برای یه کاری:دی به ترسا حمله کردن بعد از دیدن اون صحنه منصرف شدن:دی منکه تا اخر انیمه متوجه چیز خاصی نشدم که غیر طبیعی باشه:-":دی مشکلشون چی بود ؟:دی
نشتی کل انیمه را دیدی این مورد هنوز تو فکرته !! :-$:dیه جای انیمه میگه مشکلشون نمای جلوی بدن تریسا بود به خاطر اینکه نصف یوماست فرم هیولا مانندی داره هیچ وقت تو طول انیمه نمای جلو کلیمور ها نشون داده نشده !:d
برسرک و کلیمور از اون دسته ای هستن نشتی انیمش را دیدی باید مانگا را بعدش شروع کنی چون اصل داستان تازه تو مانگا شروع میشه !

آخرین ویرایش:
نشتی کل انیمه را دیدی این مورد هنوز تو فکرته !! :-$:dیه جای انیمه میگه مشکلشون نمای جلوی بدن تریسا بود به خاطر اینکه نصف یوماست فرم هیولا مانندی داره هیچ وقت تو طول انیمه نمای جلو کلیمور ها نشون داده نشده !:d
برسرک و کلیمور از اون دسته ای هستن نشتی انیمش را دیدی باید مانگا را بعدش شروع کنی چون اصل داستان تازه تو مانگا شروع میشه !

و من هیچکدومش رو نرفتم مانگاش رو ادامه بدم:-" :-" :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or