چند وقت دیگه متوجّه میشی ناخودآگاه داری عاشق یه سری انیمه بی نام نشون میشی،دلیلشم حضور دوبلور آقامون گینتوکی ـه:d :bighug:
من نمیتونم برای بهترین انیمه بلندم تا بهار صبر کنم![]()

قسمت 11گفت دوبله رایدر...قسمت 11 تن آدم رو می لرزوند صداش...

#نظرشخصی

به فصل دو که ربطی نداره! اما هر قسمتش، 2 قسمت فصل اول P-P میباشد با یکی دو دقیقه صحنه های بیشتر،که اینطور که من چند قسمتی دیدم،شامل صحبت های کاراکترهاست! (چه بهتر! از صحنه ی اکشن بهترهکسی میدونه قسمتهای یک تا یازده Psycho-Pass Extended Edition Episode با نسخه های فصل 1و 2 این انیمه چه فرقی دارن ؟یه نسخه ویرایش شدس(به قولی بدون سانسوره) یا کلا چیز جدیدیه؟
:d )
اصلا به قیافش نمیاد چیز درست درمونی باشه

پست هام رو دوتا یکی کرده،بعد همون پست قبلیم رو بعد پستم رو جا به جا کرده :d 
جین دمت گرم
قربون اون مدل موت
خو میریا تو هم همون لحظه میرفتی این پریشیلا رو میکشتی دیگه!
اه عین این فیلم های زامبی و حشره ای شد که اخر یه نمونه باقی میمونه!

من از گالاتآ هم خیلی خوشم میاد
اصلا خبری هست از ادامه انمیه؟

نمیدونم چرا اشتیاق اول انیمه رو برای ادامه ندارم! 

برای دیدن FMA:B !
یا clannad و یکی از اینارو باهش ببینم! احتمالا دیدن monster یا steins gate (درست نوشتم؟
death note رو حتما تا قسمت 25 ببینخب اینم تموم شد ! چقدر زود
من برم سراغ مانگا یا وایسم برای انیمه؟دو قسمت اخر فرمتش avi بود و کیفیت داغونجین دمت گرم
قربون اون مدل موت
ولی نفهمیدم این کشتن پریشیلا اخر توسط کلییر چرا بد بود اگر انجام میداد؟
![]()
ترسا دلم برات تنگ شدهمن از گالاتآ هم خیلی خوشم میاد
![]()
انیمه خیلی خوبی بود برای من ، مطابق سلیقه من یعنی جنگ و تبدیل شدن و رو هوا پریدن و اینا بودبیشتر از همه از این نوع دوبله و سنگین بودن ! صدای شخصیت ها بگم که عین یه مبارز حرفه ای بی رحم دوبله کرده بودن
از صدای میریا ، گالاتآ و ترسا خیلی خوشم اومد!
دلم میخواد این دوبلور هارو موقع دوبله ببینم!![]()
یه سوال وقتی 4قسمت اخر از مانگا پیروی نمیکنه و راه خودشو میره ، اگه بخوان ادامه انیمه رو بسازن چیکار میکنناصلا خبری هست از ادامه انمیه؟
![]()
بعد اینکه فرق این 4قسمت انیمه با 4 قسمت مانگا چیه؟ چه اتفاقی میفته تو مانگا؟
خب تا اینجا از اول اینا رو دیدم![]()
F/Z
AoT
F/SN UBW که هنوز تموم نشده
تو همین مواقع هم DN رو شروع کردم و تو قسمت 18یا 219 موندمنمیدونم چرا اشتیاق اول انیمه رو برای ادامه ندارم!
و Claymore خیلی چسبید و رو روان و مغز من فشار اوردالبته AoT هم کم به من فشار نیاورد
قدم بعدی احتمالا یه 25 روز دیگه بعد از امتحانا و تحویل پروژهبرای دیدن FMA:B !
احتمالا با همین monster یا وان پیس یا ناروتو یا gosick
یا clannad و یکی از اینارو باهش ببینم! احتمالا دیدن monster یا steins gate (درست نوشتم؟
) خیلی کمه!
دیگه حال و حوصله تم سیاه و اینارو ندارم
![]()
اگه وقت بشه نگاه میکنم DN روdeath note رو حتما تا قسمت 25 ببینبقیهش رو ندیدی هم مشکلی نداره به نظرم،خیلی افت می کنه و فقط 2 قسمت آخر بهتر می شه
berserk دیدی؟![]()
خب اینم تموم شد ! چقدر زود
من برم سراغ مانگا یا وایسم برای انیمه؟دو قسمت اخر فرمتش avi بود و کیفیت داغونجین دمت گرم
قربون اون مدل موت
ولی نفهمیدم این کشتن پریشیلا اخر توسط کلییر چرا بد بود اگر انجام میداد؟
![]()
ترسا دلم برات تنگ شدهمن از گالاتآ هم خیلی خوشم میاد
![]()
انیمه خیلی خوبی بود برای من ، مطابق سلیقه من یعنی جنگ و تبدیل شدن و رو هوا پریدن و اینا بودبیشتر از همه از این نوع دوبله و سنگین بودن ! صدای شخصیت ها بگم که عین یه مبارز حرفه ای بی رحم دوبله کرده بودن
از صدای میریا ، گالاتآ و ترسا خیلی خوشم اومد!
دلم میخواد این دوبلور هارو موقع دوبله ببینم!![]()
یه سوال وقتی 4قسمت اخر از مانگا پیروی نمیکنه و راه خودشو میره ، اگه بخوان ادامه انیمه رو بسازن چیکار میکنناصلا خبری هست از ادامه انمیه؟
![]()
بعد اینکه فرق این 4قسمت انیمه با 4 قسمت مانگا چیه؟ چه اتفاقی میفته تو مانگا؟
خب تا اینجا از اول اینا رو دیدم![]()
F/Z
AoT
F/SN UBW که هنوز تموم نشده
تو همین مواقع هم DN رو شروع کردم و تو قسمت 18یا 19 موندمنمیدونم چرا اشتیاق اول انیمه رو برای ادامه ندارم!
و Claymore خیلی چسبید و رو روان و مغز من فشار اوردالبته AoT هم کم به من فشار نیاورد
قدم بعدی احتمالا یه 25 روز دیگه بعد از امتحانا و تحویل پروژهبرای دیدن FMA:B !
احتمالا با همین monster یا وان پیس یا ناروتو یا gosick
) خیلی کمه!
دیگه حال و حوصله تم سیاه و اینارو ندارم
![]()

البته سندی برای این حرفش ارائه نکرد ولی با توجه به اینکه هویت نویسنده اش هم ناشناسه و از اسم مستعار استفاده میکنه، بعید نیست همینطور باشه
برسرک هم تمش مشابه کلیموره، منتهی سیاسی هم هست مثل گیم آو ترون:dاگه وقت بشه نگاه میکنم DN رو![]()
Berserk رو ندیدمچیجوریاس؟

ای بمیری پریشیلا
مرد شور صدات موقع مسخ شدن رو ببرن
عوضـــــــــــــــــــــــــــــــی
بانو رو از ما گرفتی

اه دوباره نشستم جای مرگ ترسا رو دیدمای بمیری پریشیلا
مرد شور صدات موقع مسخ شدن رو ببرن
عوضـــــــــــــــــــــــــــــــی
بانو رو از ما گرفتی
![]()
راستی یه سوال تخصصیوقتی اون راهزنا برای یه کاری
به ترسا حمله کردن بعد از دیدن اون صحنه منصرف شدن
منکه تا اخر انیمه متوجه چیز خاصی نشدم که غیر طبیعی باشه
مشکلشون چی بود ؟
:dیه جای انیمه میگه مشکلشون نمای جلوی بدن تریسا بود به خاطر اینکه نصف یوماست فرم هیولا مانندی داره هیچ وقت تو طول انیمه نمای جلو کلیمور ها نشون داده نشده !:dبرسرک و کلیمور از اون دسته ای هستن نشتی انیمش را دیدی باید مانگا را بعدش شروع کنی چون اصل داستان تازه تو مانگا شروع میشه !نشتی کل انیمه را دیدی این مورد هنوز تو فکرته !!:dیه جای انیمه میگه مشکلشون نمای جلوی بدن تریسا بود به خاطر اینکه نصف یوماست فرم هیولا مانندی داره هیچ وقت تو طول انیمه نمای جلو کلیمور ها نشون داده نشده !:d