Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

دوستان میخوام یه سری مانگا رو شروع کنم به خوندن،ولی کلا با مانگای ژاپنی،سورس های پیدا کردنشون و .... آشنا نیستم :d لطفا چندتا سایت معرفی کنید برای مانگا و............ (یه سایتی شبیه hotmug سابق :d که برای کامیک ها هست)
+
ترجمه انگلیسی راحت میشه پیدا کرد دیگه انشاا....؟! :d
+
فعلا خودم میخوام shingeki no kyojin و claymore رو شروع کنم چون داستانشون توی انیمه رو هوا موند :d به جز اینا مانگای دیگه ای که از واجبات باشه و ... هم پیشنهاد بدین لطفا :)
ممنون
+
Blue Exorcist پیشنهاد میشه؟:-/ هم انیمه و هم مانگا.......

چقدر زیاد شد سوالا 8-| :d

آخرین ویرایش:
دوستان میخوام یه سری مانگا رو شروع کنم به خوندن،ولی کلا با مانگای ژاپنی،سورس های پیدا کردنشون و .... آشنا نیستم :d لطفا چندتا سایت معرفی کنید برای مانگا و............ (یه سایتی شبیه hotmug سابق :d که برای کامیک ها هست)
+
ترجمه انگلیسی راحت میشه پیدا کرد دیگه انشاا....؟! :d
+
فعلا خودم میخوام shingeki no kyojin و claymore رو شروع کنم چون داستانشون توی انیمه رو هوا موند :d به جز اینا مانگای دیگه ای که از واجبات باشه و ... هم پیشنهاد بدین لطفا :)
ممنون
به نظر بنده مانگای برسرک بسیار عالیست:dیه فانتزی خشن و جوندارd:البته سبک اوایل مانگا یجورایی با اواخرش فرق داره؛اولش یه فلشبکی هست که اشنا شدن شخصیت با شیاطین و ... رو نشون میده پس فانتزی به اونصورت نداره!بنظر من یکی از واجبات هستش:d

مانگای Vagabond هم یه شاهکاریه بسی تکرار نشدنی:dدر مورد یه سامورایی به اسم میاموتو موساشی هستش(خود مانگا از روی رمانی به همین اسم نوشته شده،شخصیت میاموتو موساشی واقعی هستش ولی این مانگا یه برداشت خیالی از زندگیشه.)که نشون میده چجوری به مشهورترین سامورایی عصر خودش تبدیل میشه.اتفاقا رقیب اصلیش همین ساساکی کوجیروهd:البته من کوجیرو واگاباند رو به کوجیرو F/SN ترجیح میدم(بنده خدا کلا توی پنج دقیقه هم نبوده ولی خب...:d)
فقط اینکه شاید طراحی ها اولش یخورده "متفاوت" باشه ولی بهش عادت میکنی:d

آخرین ویرایش:
نمی دونم لینک دادن برای مانگا حرام است یا حلال... به هر حال.

این ها توصیه میشه:
bato.to

هر چی که اونجا نبود:

mangapanda.con

اگر هم می خوای دانلود کنی، این برنامه رو بیاب:

domdom manga downloader

آخرین نسخه اش 5.5.4 ـه که به راحتی گیر میاد:>

نظرسنجی رو خوندم...
هیچی مثل انیمه هفتگی آنگویینگ و بحث کردن و دیدن پشت سر هم عین ***** انیمه های بلند نیست :دی
یادش بخیر کلّ گینتاما رو تو شب زنده داری های ماه رمضون دیدیم...هیچی اندازه اون فاز نداد:x

باید یه سبک انیمه ای بذارن به نام WTF:d.
راسشون هم باید بذارن nichijou!!! کیل لا کیل رو در نظر بگیرید همه شخصیت ها رو به Mako تبدیل کنید بعد چند برابر دیوونه ترشون کنید!
از اول Opening تا ته Ending فازش معلوم نیست:d
این openng اش
watch?v=HQ7bC9XycU0

باید یه سبک انیمه ای بذارن به نام WTF:d.
راسشون هم باید بذارن nichijou!!! کیل لا کیل رو در نظر بگیرید همه شخصیت ها رو به Mako تبدیل کنید بعد چند برابر دیوونه ترشون کنید!
از اول Opening تا ته Ending فازش معلوم نیست:d
این openng اش
watch?v=HQ7bC9XycU0

خیلی باحاله انیمش :d

فازشون شنگول بوده این انیمه رو ساختن

بعضی قسمتاش واقعا خسته کننده بود اما بعضیاش بمب بود جون میده هم برا GIF درست کردن

عشق است هاکاسه XD

خیلی باحاله انیمش :d

فازشون شنگول بوده این انیمه رو ساختن

بعضی قسمتاش واقعا خسته کننده بود اما بعضیاش بمب بود جون میده هم برا GIF درست کردن

عشق است هاکاسه XD
این Nichijou رو من نگاه کردم یکم ولی اصلا طنزش رو درک نکردم، باید پیش زمینه ی خاصی داشت براش؟ :-/:d

این Nichijou رو من نگاه کردم یکم ولی اصلا طنزش رو درک نکردم، باید پیش زمینه ی خاصی داشت براش؟ :-/:d

اول از همه باید در آرامش کامل باشه

مغزت رو پاک کن

خیلی ببخشید اما فک کن دیوانه شدی (شرمنده :d )

بعد با جس دیوانگی کامل بشین ببینش XD

طنزش طنز درست و حسابی مثل Baka to test و اینا نیست که طنز خل و چلیه خیلیا میخوان جدی بگیرنش اما اینطور نیست جز یه انیمه گوگولی بگیر ببین

کلا خیلیا هم خوششون نمیاد منم هیچ وقت این انیمه رو به کسی توصیه نمیکنم چون اکثرا حال نمیکنن یه حس خاصی میخواد تا ببینیش

اینکه زیاد خودتو مجبور به دیدنش نکن :d

این قسمت 10 فصل دوم Log Horizon چقدر خوب بود :(( یعنی از این قسمت هایی بود که من شدیدا باهاشون حال میکنم! :x :x :x :((
بریم برای قسمت بعد >:) :d
---
قسمت نهم P-P رو هم دیدم :-" ( لعنت به Commie :| :-" )
کلا هدف از ساخت این انیمه رو نمیفهمم! :d معمولا وقتی که انیمه ای به ادامه نیاز نداره، و به زور میخوان ادامه ای براش بسازن! حداقل سعی میکنند 4تا فن سرویس(البته بستگی به سبک داره! و در اینجا،منظور از اون فن سرویسی که چند وقت پیش بحثش بود نیست! :d ) توش بزارن! :d
ولی خوب...اینجا با نبودن کاراکترهای کلیدی فصل قبل،و نبودن کاراکترهایی نزدیک به کاراکترهای فصل قبل! :d کلا هیچی نداره دیگه! :d
حالا باز وضع فیلم بهتر میزنه،گرچه من شک دارم اونم به فصل اول برسه :-" حتی اگر همه ی عوامل ساخت فصل اول بالا سرش باشن :d

فقط اپنینگ و اندینگش هنوز خوبن! :d (قابل قبول البته :-" )
---
برم Parasyte ببینم و بعدشم 2 قسمت دیگه LH :x

آخرین ویرایش:
با سلام و عرض ادب و از این حرفا:دی
یه سری انیمه اکشن با تم futuristic و اینا معرفی کنین لطفا:دی (سابقه نسبتا نداشته انیمه ای بنده رو هم لحاظ کنین، یعنی عنوان های معروف هم اگر چیزی به ذهنتون اومد بگین:دی)

نیازمند چنتا AMV با تم Up-beat ، خنده دار یا شدیدا ترسناک هستم:d
اینم چنتا Amv همینجوری برید ببینید قشنگن!

A Piece of Toast - bakaoppai
watch?v=rnQBF2CIygg
Anime 404 - bakaoppai
watch?v=_NXrTujMP50
anime 101 - vivifx
watch?v=hH9Y9SPZYTI
Ikyone-xcattyx24
watch?v=u5AKaFMrJNc
First blood - akroos 2014 (مخصوص دوستداران جناب برسکر :d)
watch?v=ntkYLu4IR1Y

با سلام و عرض ادب و از این حرفا:دی
یه سری انیمه اکشن با تم futuristic و اینا معرفی کنین لطفا:دی (سابقه نسبتا نداشته انیمه ای بنده رو هم لحاظ کنین، یعنی عنوان های معروف هم اگر چیزی به ذهنتون اومد بگین:دی)

Psycho-Pass
Psycho-Pass II
Ghost in the Shell (تعداد زیادی انیمه و فیلم و غیره و ذلک)
Patema Inverted
Fractale
Cowboy Beebop
Ergo Proxy
Metropolis
Akira
Paprika
Suisei no Gargantia
Animatrix
Time of Eve
Evangelion (سری تلویزیونی و فیلم و غیره)

خیلی های دیگه هم هستن، اما یادم نمیاد:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or