Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

جا داره اشاره کنم EDـه Ano Hana خیلی عالی بود و توی تاپ 3 اندینگ های مورد علاقه من قرار میگیره :d
مخصوصا اینکه به طرز وحشتناکی با جَو خود انیمه و محیطش سازگاره (ریتم آهنگ :d )،متنشم که دیگه هیچی :)

در کل این انیمه رو خیلی دوست داشتم :d
+ [MENTION=15413]TCSCELL[/MENTION]
نه دیگه در حد وان پیس و ناروتو دیدن!
biggrin1.gif
نیمدونم چرا ولی یه حسی بهم میگه حداکثر تا 7-8 ماه دیگه وان پیس بین میشی:-" :d

آخرین ویرایش:
انیمه akame ga kill رو تو دور روز گذشته دیدم. خوب بودش. هرچی این تاتسومی حرص داد مارو ولی آخرش دلمون برا همه سوخت مخصوصا آبجی لئونه:(

درخواست:
لطفا اون چندتا سایتی که برا دانلود انیمه معرفی میکنین به دوستان رو به منم معرفی کنین و همچین دیدم یه سایت معرفی کردن آقا خلیل برا OP ,EN . اگر اینارو معرفی کنین خیلی ممنونم میشم :)

در همین موقع بحث انیمه و مانگا ورزشی کسی kuroko no basket extra game رو خوند؟

این هفته اومد انگار میخواد مانگا رو باز ادامه بده (البته نه زیاد)

با اینکه به شدت از بازی آخرشون حالم بهم خورد و تمام علاقه ای که بهش داشتم از دست رفت اما ایده Extra Game خیلی خفنه کسایی که مانگا رو تموم کردن حتما بخونن

- - -ویرایش - - -

ایدش که خیلی خفنه :d

Revive of Generation of Miracles

لاکی آیتم میدوریما رو عشق است XD

بازم تیم حریف رو خیلی قوی نشون دادن (بیش از حد) که یکم به نظرم زیاده روی بود

این صحنه هم باحال بود

مشکل اینجاست که مانگا کا خیلی رویایی فکر میکنه اخه کشوری که تو خود اسیا ار پس ایران و چین و کره و فیلیپین و قظر بر نمیاد چه احتیاجی بود سراغ همچبن تیمی بره به نظر من یه تیم ملی جوانان مثل فوتبالیست ها برای ادامه کار در نظر میگرفت خیلی بهتر جواب میداد تا این ایده تازه اینجوری بیشترم میتونست کشش بده :d( مطالبی گفتم جنبه اسپویلی نداشت که از تگ استفاده نکردم )

مشکل اینجاست که مانگا کا خیلی رویایی فکر میکنه اخه کشوری که تو خود اسیا ار پس ایران و چین و کره و فیلیپین و قظر بر نمیاد چه احتیاجی بود سراغ همچبن تیمی بره به نظر من یه تیم ملی جوانان مثل فوتبالیست ها برای ادامه کار در نظر میگرفت خیلی بهتر جواب میداد تا این ایده تازه اینجوری بیشترم میتونست کشش بده :d( مطالبی گفتم جنبه اسپویلی نداشت که از تگ استفاده نکردم )

مانگا و انیمه و این جور چیزا خوبیشون اینه که رویایین و نیازی نداره واقعی باشن :d

البته اگه هر تیمی حتی یه نفر با قدرتای یکی از اینا داشت قهرمان جهان میشدن XD

Amagi Brilliant Park رو انگویینگ تموم کرده بودم ... امروز صبحم نشستم یه بار دیگه از اول دیدمش و کاملا مطمئن شدم انیمه انگویینگ دیدن ... حروم کردن انیمه است ... اصلا فاز نمیده .... همین الان که 12 قسمت رو با هم دیدم با این که تکراری بود بیشتر فاز داد تا وقتی که تر و تازه انگویینگ میدیدمش ... اصلا حس و حال و جو انیمه از سرت میپره ///

Terra formars - Psycho-Pass -Parasyte The Maxim- Tokyo Goul همشو گرفتم
کدومشا اول استارت کنم ؟! :d
...
فیلم rorunin kenshin :tokyo inferno را دیدم
فک نمیکردم اینقدر قشنگ در بیارن مبارزاتش در عین نشون دادن قدرت خیلی طبیعی کار شده بود مخصوصا اون تیکه کلام کنشین واقعا عالی بود (بروب - گروب -بلوب ؟!! ) :))

آخرین ویرایش:
Amagi Brilliant Park رو انگویینگ تموم کرده بودم ... امروز صبحم نشستم یه بار دیگه از اول دیدمش و کاملا مطمئن شدم انیمه انگویینگ دیدن ... حروم کردن انیمه است ... اصلا فاز نمیده .... همین الان که 12 قسمت رو با هم دیدم با این که تکراری بود بیشتر فاز داد تا وقتی که تر و تازه انگویینگ میدیدمش ... اصلا حس و حال و جو انیمه از سرت میپره ///
منم یه فصل در میون به همین نتیجه میرسم:-"
:d
+ @TCSCELL

نیمدونم چرا ولی یه حسی بهم میگه حداکثر تا 7-8 ماه دیگه وان پیس بین میشی:-" :d
آره خیلی مشکوک میزنه، اینجوری که سینا از هر 10 تا پستش توی 8 تاش اسم وان پیس رو میاره احتمالا تا چند وقت دیگه میره سراغش:-":d
ولی سینا بیا بی خیال وان پیس دیدن بشو، در عوض به جاش برو وان پیس بخون;) انیمه به قدری کش میاد که تقریبا هر قسمت فقط یه چپتر رو پوشش میده، یعنی یه چپتری که شاید خوندنش 5 دقیقه طول نکشه رو توی تقریبا 17-18 دقیقه نمایش میدن:-" تازه اونطوری حجم کمتری هم دانلود کردی و زودتر هم به آنگوئینگ میرسی;) ناروتو هم فصل اولش تا قسمت 135 خیلی خوب پیش رفت ولی از ابتدای شیپودن دیگه اینم زده توی جاده خاکی و به قدری کش میاد که من سر بعضی قسمت ها فقط میزنم جلو تا تموم بشه:| بلیچ هم که تازگی ها شروع کرده به کش اومدن:| فیری تیل هم که چند هفته اس زده توی یه آرک فیلر مسخره :| همه شون هم که روال داستانشون بعد از یه مدتی تکراری میشه:| خلاصه اینکه به جای دیدن این همه قسمت برو مانگاهاشون رو بخون;)
بین شونن های بلند فقط انیمه ی هانتر از مانگاش بهتره، تازه فیلر هم نداره و 148 قسمت ناقابل هم داره:d

اگه هم خواستی برو None Piece ببین، هشت قسمت هم بیشتر نیست:d
Free Download none piece YouTube Video - Wapmon.Com
---------------------------
Terra formars - Psycho-Pass -Parasyte The Maxim- Tokyo Goul همشو گرفتم
کدومشا اول استارت کنم ؟! :d

Psycho-Pass (فصل دوم پیشنهاد نمیشه:-")
Parasyte The Maxim (نیمه تمامه)
Terra formars (نیمه تمامه)

آخرین ویرایش:

آره خیلی مشکوک میزنه، اینجوری که سینا از هر 10 تا پستش توی 8 تاش اسم وان پیس رو میاره احتمالا تا چند وقت دیگه میره سراغش:-":d
ولی سینا بیا بی خیال وان پیس دیدن بشو، در عوض به جاش برو وان پیس بخون;) انیمه به قدری کش میاد که تقریبا هر قسمت فقط یه چپتر رو پوشش میده، یعنی یه چپتری که شاید خوندنش 5 دقیقه طول نکشه رو توی تقریبا 17-18 دقیقه نمایش میدن:-" تازه اونطوری حجم کمتری هم دانلود کردی و زودتر هم به آنگوئینگ میرسی;) ناروتو هم فصل اولش تا قسمت 135 خیلی خوب پیش رفت ولی از ابتدای شیپودن دیگه اینم زده توی جاده خاکی و به قدری کش میاد که من سر بعضی قسمت ها فقط میزنم جلو تا تموم بشه:| بلیچ هم که تازگی ها شروع کرده به کش اومدن:| فیری تیل هم که چند هفته اس زده توی یه آرک فیلر مسخره :| همه شون هم که روال داستانشون بعد از یه مدتی تکراری میشه:| خلاصه اینکه بهجای دیدن این همه قسمت برو مانگاهاشون رو بخون;)
بین شونن های بلند فقط انیمه ی هانتر از مانگاش بهتره، تازه فیلر هم نداره و 148 قسمت ناقابل هم داره:d

:-/
به جای دیدن "کدوم" این همه قسمت!!؟ :-j :دی دلت خوشه ها!:دی

ولی سینا بیا بی خیال وان پیس دیدن بشو، در عوض به جاش برو وان پیس بخون;) انیمه به قدری کش میاد که تقریبا هر قسمت فقط یه چپتر رو پوشش میده، یعنی یه چپتری که شاید خوندنش 5 دقیقه طول نکشه رو توی تقریبا 17-18 دقیقه نمایش میدن:-" تازه اونطوری حجم کمتری هم دانلود کردی و زودتر هم به آنگوئینگ میرسی;) ناروتو هم فصل اولش تا قسمت 135 خیلی خوب پیش رفت ولی از ابتدای شیپودن دیگه اینم زده توی جاده خاکی و به قدری کش میاد که من سر بعضی قسمت ها فقط میزنم جلو تا تموم بشه:| بلیچ هم که تازگی ها شروع کرده به کش اومدن:| فیری تیل هم که چند هفته اس زده توی یه آرک فیلر مسخره :| همه شون هم که روال داستانشون بعد از یه مدتی تکراری میشه:| خلاصه اینکه به جای دیدن این همه قسمت برو مانگاهاشون رو بخون;)

---------------------------

Psycho-Pass (فصل دوم پیشنهاد نمیشه:-")
Parasyte The Maxim (نیمه تمامه)
Terra formars (نیمه تمامه)
مخالفم! :d
انیمه ی هفتگی یک لذت دیگه داره اصلا! :x مخصوصا وقتی که هر هفته با دوستان در مورد صحبت بشه! :d نه اینکه یکهویی تموم بشه بره پی کارش:-" البته پشت سر هم دیدن هم لذت خودش رو داره ها! ولی من به هفتگی رای میدم! :d

---
در مورد وان پیس مخالفم! :d حداقل تا هفتگی رو با انیمه بیاد جلو! بعد بره سراغ مانگا(+انیمه :-" ) اصلا چجوری دلتون میاد از خیر صداگذاری وان پیس بگذرید؟ :( یه هارا هتای گفتن لوفی،به اکثر انیمه های فصلی میچربه :-" :d
و البته ذکر کنم قسمتی که این هفته اومد + قسمت دو هفته ی پیش ، نیم چپتر رو بیشتر پوشش ندادن هرکدوم :| یعنی از 1:1 به 0.5:1 رفتن رسما :| :d البته وقفه ی مانگا زیاده...الانم که آخر سال:((

من الان وان پیس آرک اسکایپیا ام، همه چی خیلی خوبه ها ولی این slow pace بودن انیمه واقعا رو مخمه. جالب اینجاس که همه آرکها وقتی رو به پایان میرن سریع میشن و جذابیتشون 10 برابر، اما این وسط باید یه 50 اپیزود همه چی مثل لاکپشت پیش بره تا برسی به اون نقطه.

سلام
من الان وان پیس آرک اسکایپیا ام، همه چی خیلی خوبه ها ولی این slow pace بودن انیمه واقعا رو مخمه. جالب اینجاس که همه آرکها وقتی رو به پایان میرن سریع میشن و جذابیتشون 10 برابر، اما این وسط باید یه 50 اپیزود همه چی مثل لاکپشت پیش بره تا برسی به اون نقطه.
وقتی رسیدی به آرکی که الان در حال پخشه ، تازه اون موقع میفهمی اسکایپیا چقدر سریع بوده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or