Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

اینا رو برو به آریا هم بگو که تو برنامش گذاشتیم و هنوز نرفته سراغش :|
آریا [MENTION=101]Dinosaur[/MENTION] با من:دی ماه دیگه همین موقع داره نگاه میکنه:دی

سلام

برو بمیر :دی
من این و گوسیک رو به عنوان اولین انیمه ها بهت معرفی کردم اما تو به خاطر اون حس مسخرت به اون صورتکا نگاش نکردی :دی
:))
الان اگه من پس فردا Kill la Kill رو هم نگاه کنم بیام بگم خوشم اومده میای میگی من این و گوسیک و FMA: B رو به عنوان اولین انیمه ها بهت معرفی کردم!! :دی

دیگه از این موارد زیاد بدم نمیاد!!:-s چه بلایی سرم آوردین!!؟ :((

آقا اجازه هست در مورد قسمت آخر فیت نظر بدیم؟:-" :d
چیز زیادی نمیخوام بگم، فقط میخواستم بگم این قسمتش خیلی جالب بود و بلاخره داستان وارد فاز جدی شد:d ایشالا از بهار دیگه قراره بترکونه:d

------------------------
راستی Donten ni Warau رو هم تموم کردم و انیمه ی قشنگی بودش:d فقط یه ذره اولاش کند پیش میرفت و آخرش هم فیری تیلی تموم کردن:-" وگرنه در حالت کلی داستان جالبی داشت;)

خوب نیمه اول Fate/Stay Night UBW هم تموم شد :(
به عنوان کسی که از visual novel چزی نمیدونم و با Fate/Zero با این سری آشنا شدم به نظرم این فصل عالی بود،البته fate/zero خیلی بیش از حد خوش ساخت بود :d و نیمه اول F/Z رو به این ترجیح میدم ولی بازم عالی بود.....
انتظار داشتم مبارزه ها بیشتر باشن :|
ولی از نظر نکات داستانی :d و .... این قسمت خیلی خوب بود،در مورد caster کلی اطلاعات + هویتش رو فهمیدیم،بالاخره لنسر رو هم برای 3 ثانیه دیدیم :| و شیرو هم سر جاش نشونده شد :d از شیرو بدم نمیاد ولی اون اوایل یکم زیادی بی عرضه بود :d،این قسمت توساکا بیشتر رو اعصاب بود،آرچر رو ول میکنه خونه خودش میره گردش و تفریح8-| :|
اون 10-15 دقیقه اول این اپیزود و داستان date :d هم زیاد بد نبود :d
اون صحنه ای هم که فوجینه با کیریتسوگو صحبت میکرد خیلی ناراحت کننده بود :( + نحوه برخورد کستر با اساسین :|
+
کوتومینه کیره:bighug: از معدود شخصیت های درست حسابی بین این بچه ها :| :d (سرونت ها رو در نظر نمیگیریم :d )
+
گیلگمش :| همه رو میزنه نابود میکنه که الان :|
+
Rin fan service8-| :d

April 2015 :crying1:
بریم همون VN رو دانلود کنیم8-|

Shingeki no Bahamut Genesis هم دو قسمت دیدم، از لحاظ بصری خیلی انیمه ی خوبیه،موضوعش هم جالبه،
سه انیمه ی برتر پاییز از نظر من:
Parasyte
Your Lie in April
Rage of Bahamut: Genesis (فعلا)

خب این فصل F/SN UBW رو دیدم....آقا اونایی که فکر میکنن اون F/SN ـی که مال 2006 بود آشغاله پس اینم آشغاله سخت در اشتباهند!!!بیایید سراغش که اصّن پشیمون نمیشید

از اغفال نوجوان پاک رو تا زمین زدن و بدبخت کردنش و گرفتن سرونت اش و فحش خوردن اش!!! روایت این قسمت بود:دی

سیبر هم این فصل برعکس کلّ فیت زیرو به دل نشست!!
این کستر داره میره رو مخ!!تا الآن ساکت بودم...حمله به کوتومینه!!! لنسر جون مادرت بزن لهش کن!!:((
فقط این ساکورا محو شد اصّن تو سری :|

من تا بهار نمیتونم صبر کنم که فصل دو ـه فیت و گینتاما رو ببینم!!دغ میکنم دغ :((میفهمید؟؟

[MENTION=15413]TCSCELL[/MENTION]

داشتم خیال بافی می کردم که ممکنه شش ماه دیگه بیای بین دیدن yuru yuri و tari tari از بچه های اینجا نظرسنجی کنی یا نه:دی

البته من این انیمه ها رو ندیدم. در نتیجه اون زمان نمی تونم نظری بدم:دی

آقا خدایی انیمه دیدن چه لذتی داره!:دی
آهان این شد! تازه داستان از این قسمت جون گرفت!:دی قسمت های قبل معلوم نبود داستان میخواد به چه چیزی چنگ بزنه!
ولی هنوز هم به ترسا فک میکنم ، یه لحظه مغزم هنگ میکنه!:| ترسا شماره یک با اون خوشگلی:دی و قدرت پر پر شد:((

حالا که دیگه سینا هم با اون کش اومدن و اینا مشکلی نداره پس قطعا من هم میتونم باهش کنار بیام!:دی
دیشب هم که لینک های دانلود F/SN نیومده بود :| یه روز به تاخیر افتاد :(( م چیجوری تا فردا صبر کنم اخه؟:((

@TCSCELL

داشتم خیال بافی می کردم که ممکنه شش ماه دیگه بیای بین دیدن yuru yuri و tari tari از بچه های اینجا نظرسنجی کنی یا نه:دی

البته من این انیمه ها رو ندیدم. در نتیجه اون زمان نمی تونم نظری بدم:دی
حالا فعلا Fairy Tail تو برنامه است که رفیقم وقتی گفتم گفت با این سلیقه ات اصلا سمتش نرو!:)) ولی میخوام بزنم تو گوشش:دی
این دوتایی هم که گفتی از اسمشون معلومه که جاشون کنار وان پیس و ناروتوئه؛ دو تا انیمه ای که بمیرم هم حاضر نیستم نگاه کنم!:دی

حالا فعلا Fairy Tail تو برنامه است که رفیقم وقتی گفتم گفت با این سلیقه ات اصلا سمتش نرو!:)) ولی میخوام بزنم تو گوشش:دی
این دوتایی هم که گفتی از اسمشون معلومه که جاشون کنار وان پیس و ناروتوئه؛ دو تا انیمه ای که بمیرم هم حاضر نیستم نگاه کنم!:دی
Fairy Tail تو برنامه ـت هست،بعد وان پس،ناروتو،بلیچ،هانتر نیستن؟ :| بعد اصرار داری حتما بری طرفش؟ :| :d
سینا درخواست میدارم آدرست رو بدی :d :-"

بعلـــــــه! :| من الان خط دوم رو خوندم :| همون آدرس رو رد کن بیاد :| آدم طرف وان پیس و ناروتو نره!!!!! طرف FT بره8-|
یکی یه عکس از شاهزاده ی مار برای سینا بفرسته،شاید نظرش عوض شد :| :d

انقدر Fate S/N - UBW کردید و در مخ رفتید , گذاشتمش لیست دانلود. البته در برنامه بود وقتی دیدم امیر آکیبا که سایه f/sn رو با تیر میزنه داره این رو دنبال میکنه.

Rurouni Kenshin: Kyoto Inferno رو هم دیشب دیدم. عالییییییییییییییییییییییییی بود. :bighug: موسیقیش هم مث فیلم اول خوب و به جا بود مخصوصا تو مبارزات. اونجا که Sanosuke اومد بپره اونور رود و افتاد تو آب =))

خوب خدای را سپاس زیاد نباید برای فیلم سوم منتظر موند. البته اگه اونموقع هنوز اینجا باشم . (هنوز که امریه نیومده خدای رو سپاس:x)

Akiba@

Fairy Tail تو برنامه ـت هست،بعد وان پس،ناروتو،بلیچ،هانتر نیستن؟ :| بعد اصرار داری حتما بری طرفش؟ :| :d
سینا درخواست میدارم آدرست رو بدی :d :-"

بعلـــــــه! :| من الان خط دوم رو خوندم :| همون آدرس رو رد کن بیاد :| آدم طرف وان پیس و ناروتو نره!!!!! طرف FT بره8-|
یکی یه عکس از شاهزاده ی مار برای سینا بفرسته،شاید نظرش عوض شد :| :d
خب یه عکس از یکی از بانوان محترم ردهد تو FT دیدم کنجکاو شدم ببینم چجوریاست!!:دی

برو بابا تازه بلیچ و ملیچ و اینا رو یادم نبود وگرنه اینا هم وردست همون ناروتو و وان پیس هستن:دی

توی رددیت این عکس رو دیدم،انیمه های بهار 2015:

+
هرکی رفت صفحه بعد این عکس هم با خودش ببره تا همه ببینن :| :d

Giiiiiiintaamaaa :x
oshiete gintoki sense :d
.
Shigatsu wa Kimi no Uso
تنها مشکلم با این انیمه سن بسی بالاشونه . باید تو مهد کودک میبودن که اینقدر جدی حرف بزنن :| - اگه به جای راهنمای(یا دبستان) - محیط رو دانشگاه میکردن خوب بود .
خیلی انیمه رنگارنگیه :دی . سخت با این جور انیمه ها ارتباط پیدا میکنم . Honey and clover و nodame رو به این انیمه ترجیه میدم . تقریبا تو یک سبک هستن ولی دیگه دبستانی نمیاد صحبت فلسفی کنه واست .
تا قسمت 7 ام دیدمش
.
الان Kenshin به چه ترتیب باید دید ؟ 4 تا OVA ازش دیدم . فقط جز این که دهنم وا مونده حرف دیگه ندارم . محشر بود . الان فیلم هاش به چه ترتیبه ؟

- - -ویرایش - - -

دیدن Fairy Tail به جای Hunter x Hunter و One Piece و Naruto مثل دیدن سریال های شبکه جم به جای Game of thrones و Breaking bad و اینا میمونه :دی :|
اگه فن سرویس میخوای . بشین High School of dead ببین :دی . تضمین شده 100% :دی
...
خدایش چطوری شیرو رو تحمل میکنید و Fate UBWرو میبینید ؟ :| یعنی کارکتر از این بیشتر تا حالا رو مخم رژه نرفته بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or