Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

نسخه بدون سانسور توکیو غول اومده. تا قسمت 5 رو دانلود کردم.
ظاهراً فصل دومش قرار نیست ادامه ی مانگا رو بسازن. انگار مستقیم از آخر فصل اول وصل میشه به اول سری دوم مانگا.:-"

واقعا تفاوت و ببین :|:d خوب شد ندیدم :-"
xg7ssy0c601fd86kifi.jpg

xbh5iv4rcrtnzlqdba04.jpg

طرفداران Dragon Ball در جریان باشن که تو 2015 فیلم 15 از سری Z ریلیز میشه :d
بازگشت فریزا >:)

xqobd8d3f5yw4uhgb8ugg.jpg

اینم هر کی واسه ما تهیه کنه دستش رو میبوسیم :d

طرحی جدید از تیشرت Attack of Titan به قیمت 14 دلار :d

x8c2oelttidjynpa5daw2.png
یه اسکرین شات جدید هم از فیلم Psycho-Pass اومده.خود فیلم هم January 9 ریلیز میشه :d
x0xvcxwf2j15so9iqj0.jpg

Last edited by a moderator:
من دوباره اومدم برای خواننده ی محبوبم تبلیغ کنم :-" :d
همینطور که یحتمل پستای قبلم رو دیدید! :-" بانو Connie Talbot رو قبلا در موردش صحبت کرده بودم، که آهنگ بازی Rain رو خونده بود و قبلش هم یکی از آهنگای انیمیشن پوکاهانتس( Colours of the Wind یکی از بهترین آهنگای انیمیشن های دیزنی:x ) رو خونده بود و گذاشتم اینجا :d
و همینطور Let it Go که معرف حضور همه هست دیگه:-"

و خوب،ایندفعه هم یکی دیگه از آهنگای انیمیشن های دیزنی رو خونده، ایندفعه Part of your world از the Little Mermaid میباشد :d
watch?v=cx3xubSFmlA&index=1&list=UUrIgjZHLv9la2iR357RuYuA

کل این ها رو گفتم،که بگم دیزنی باید دریابه :(( یعنی یکی از آرزوهای من الان این شده که ببینم بانو در نقش یکی از شاهزاده های دیزنی ایفای نقش(صدا:-" ) بکنه! :d
البته...همین الانشم این سبک تقریبا منقرض شده :| ولی خوب...آرزو بر جوانان عیب نیست:-" :(
خدایی برید گوش بدید و ببینید چقدر خوب میخونه :x

آلبوم جدید بانو هم دیروز منتشر گشت :-" :d

ما بچه که بودیم اگر می خواستیم هم نمی تونستیم چونیبیو بازی در بیاریم.
مثلاً ادای کی رو در میاوردیم؟

تام و جری؟
پلنگ صورتی؟
هادی و هدی
هاپوکومار
زبل خان؟

آخه ادای کدوم اینا رو میشد در آورد که باحال باشه.

اون موقعی هم که تلویزیون کارتون های "قابل ادا در آوردن" رو پخش کرد که دیگه از سن مون گذشته بود.:biggrin1:

البته شاید دلمون می خواست ادای فوتبالیست ها رو توی زنگ ورزش راهنمایی در بیاریم که متاسفانه شدنی نبود:biggrin1:

خو...بازم اوضاع من بهتر بودش D:
قدیم با یه آنتن ساده میشید شبکه های عراق و کویت، بحرین و عربستان و خیلی دیگه از شبکه های عربی رو گرفت...
اونجا فقط انیمه پخش میکردن...عراق خوراکش Masinger بودش...واقعاً حال میداد دیدنش.

54319d1416264382-f473149878afa5281c16a815143a7364_thumb_l.jpg

ماجرای یه روبات بودش که یه آدم کنترلش میکرد...و تو هر قسمت با سری موجود فضایی که قرار بود زمین رو نابود کنن، می جنگید.
وقتی میخواست از تو غار ـش که زیر آبشار بود، بیاد بیرون، میگفت...دُفلــــــی.......تا مدت ها تو مدرسه همش اداش رو در می آوردیم LOL

Grendizer هم بازم مثل Masinger بودش

54320d1416267016-grendizer.jpg

یا Sanshiro که آخرتش بود...مسابقات مبارزه روبات های کوچیک بودش...وقتی این رو نگا میکردم، تا مدتها تو فکر درست کردن یه روبات با آهن پاره بودم

54318d1416264374-plawressanshiro.jpg

connan که خوراک کویت بودش...و دیجی مون هم که بزرگتر شدیم، نگا میکردم.

یکش یه انیمه بودش، یه گاو بود، به اسم کعبول....اسم خود انیمه هم ماجراهای کعبول بودش، یه بار تو مدرسه به یکی از بچه ها، گفتم کعبول، آقا بزن بزنی شد، عجیب که مادرامون امدن مدرسه LOL
و خیلی انیمه دیگه که الان اسمشون دقیق یادم نیست برم گوگل کنم D:

به به ! زنگ تفریح! :x :x :x
من فعلا 4تاش رو فقط حدس زدم (110-114-115-116)
سر 116 باز مثل آهنگ آخر دور قبل میخواستم سرم رو بکوبم به دیوار! :-" که خوب بالاخره یافتیدمش!!!! ولی چقدر فرق داشت با آهنگ کامل! :-" و طرفم به نظرم زیادی آماتور بود! هی میومدم تشخیص بدم،هی رشته ی افکار ما رو میترکوند :| :d
ولی باز خاک بر سر من که از آهنگای محبوبم بود و انقدر دیر تشخیصش دادم :d
یکی دوتای دیگشم آشنان! بقیه هم هیچی دیگه :-"
حالا بعدا باز میگوشم جوابم رو ارسال مینمایم :d

به احتمال 99% باز هم بیشترین جواب صحیح رو یاسر میده! :d بدون هیچ اشتباهی،یا نهایتاً یکدونه! اونم سخت ترین آهنگی که گذاشتی توی این زنگ تفریح :-" :d

برای پیانو ورژن یه آهنگ که خودش هم با پیانو بودش D: .... بیشتر از 4یا5 تا کلیپ دانلود کردم، همشون یکی از یکی دیگه داغون تر...کلاً ولش کردم، دیگه دنبالش نرفتم D:
تو این سری بهترین پیانو زن، فایل 110ـه...کیفیت کارش حرف نداره، اصلاً از اونجایی که فایل رو آپلود کرده بودن، کارشون همین بودش و نوت های موسیقی آوازهای ژاپنی رو میفروختن.

P.S
سخترین آهنگ 113ـه....عمراً کسی بتونه تشخیص بده... Op یه انیمه هست...

@mmansori85
تمام آهنگ ها به جزء یکیشون، همگی، مال انیمه های قدیمی ـه

----------------------
نه مثل اینکه هر چقدر این دو تا ترک 109 و 113 رو گوش میدم یادم نمیاد که کجا شنیدمشون:-" حالا همینجوری یه حدسی میزنم:p
109: 5Centimeter per Second ... Kotonoha no Niwa ... Katanagatari ... یا شایدم Kara no Kyoukai :-"

109: یه سری به Vol های قدیمی بزن (":
113: رو کلاً بیخال شو :d

نسخه بدون سانسور توکیو غول اومده. تا قسمت 5 رو دانلود کردم.
ظاهراً فصل دومش قرار نیست ادامه ی مانگا رو بسازن. انگار مستقیم از آخر فصل اول وصل میشه به اول سری دوم مانگا.:-"
============================================================

این هفته قسمت آخر مانگای Koe no Katachi میاد. دم نویسنده اش گرم.
اما خبر مربوط به این تاپیک آن است که قراره ازش انیمه بسازن.
دستمال کاغذی ها رو آماده کنید که موقع گریه زاری میشه:biggrin1:

یه سری تو Vol اولـش دیدم (سه قسمت اولش) دو نسخه زده بودن، یکی که هنوز سانســور داشت، ولی کمتر از بخش TV، و یه Vol دیگه که کلاً بدون سانســور بودش
برای Vol دومش، دقیق یادم نیست، ولی خودم هم زیاد دقت نکردم (:

محمدعلی (استکبار) جریان این مانگای که میگی چیه!!؟!

@"امیر حسین"
خجالت بکش ):

Attachments

• PlawresSanshiro.jpg
    PlawresSanshiro.jpg
    51.2 KB · مشاهده: 149
  • f473149878afa5281c16a815143a7364_thumb_l.jpg
    f473149878afa5281c16a815143a7364_thumb_l.jpg
    50.1 KB · مشاهده: 147
  • Grendizer.jpg
    Grendizer.jpg
    27.2 KB · مشاهده: 144
آخرین ویرایش:
سلام
قدیم با یه آنتن ساده میشید شبکه های عراق و کویت، بحرین و عربستان و خیلی دیگه از شبکه های عربی رو گرفت...
اونجا فقط انیمه پخش میکردن...عراق خوراکش Masinger بودش...واقعاً حال میداد دیدنش.

ماجرای یه روبات بودش که یه آدم کنترلش میکرد...و تو هر قسمت با سری موجود فضایی که قرار بود زمین رو نابود کنن، می جنگید.
وقتی میخواست از تو غار ـش که زیر آبشار بود، بیاد بیرون، میگفت...دُفلــــــی.......تا مدت ها تو مدرسه همش اداش رو در می آوردیم LOL

یا Sanshiro که آخرتش بود...مسابقات مبارزه روبات های کوچیک بودش...وقتی این رو نگا میکردم، تا مدتها تو فکر درست کردن یه روبات با آهن پاره بودم

یکش یه انیمه بودش، یه گاو بود، به اسم کعبول....اسم خود انیمه هم ماجراهای کعبول بودش، یه بار تو مدرسه به یکی از بچه ها، گفتم کعبول، آقا بزن بزنی شد، عجیب که مادرامون امدن مدرسه LOL
والا تو خوب اسما رو یادته :دی
خواستی گوگل کنی ، اسم اونی که کنترلی بود و یه چیزی مثل این موهای موهاکی رو کلش بود یه عدد روش نوشته بود و اونی که 7 8 تیکه بود و هر تیکش رو یه نفر میروند و وقتی لازم میشد با بهم چشبیدنشون یه آدم آهنی درست میکردن رو هم در بیار .
تازه beyond the six و اونی که یه شمشیر عجیب داشت که با گفتن کلمه " فاندر فاندر " ( اگر اشتباه نکنم ) قدرت عجیبی پیدا میکرد هم بودن .

و اونی که 7 8 تیکه بود و هر تیکش رو یه نفر میروند و وقتی لازم میشد با بهم چشبیدنشون یه آدم آهنی درست میکردن رو هم در بیار .

اسم انگلیسی ـش Chōdenji Robo Combattler V بود، ولی عربی ـش "البطل خماسي" بودش :d
5نفر بودن که تیکه های های بدن روبات رو کنترل میکردن....

CombattlerV.jpg

CombattlerV.jpg

اون بقیه رو درست نگرفتم، چی رو گفتی ):

حتی این Rose of Versailles رو هم دیدم، ولی زیاد دنبالش نمی کردیم، زیاد تو فاز اینطور انیمه ها نبودیم

54321d1416297839-232522641.gif

چقدر این یکی رو دیدم (اسم انگلیسیش الان یادم نیست) حتی زبون کُردی اون رو چند صد بار از شبکه ی کردستان عراق نگا میکردم D:
اون زمان بهش میگفتیم، عقاب طلایی..... (":

54322d1416297870-th.jpg

فک کنم دو سال پیش بودش، که لینک هاش رو پیدا کردم، دادم به یکی از دوستام که بره برای خودش دانلود کنه
yahoo_5.gif

P.S
الان تمرکز ندارم، ولی میشیم یه خورده فک میکنم، چندتا انیمه یادم بیاد، میرم گوگل میکنم LOL

Attachments

• 232522641.gif
    232522641.gif
    101.5 KB · مشاهده: 137
  • th.jpg
    th.jpg
    13.2 KB · مشاهده: 132
109: یه سری به Vol های قدیمی بزن (":
113: رو کلاً بیخال شو :d
109 رو بلاخره فهمیدم مال چه انیمه ایه:d ممنون از راهنمایی : Inuyasha :d پ.ن: این ریتم پیانوش خیلی آرومتره برای همین تشخیص دادنش سخته:-"
113 هم مطمئنا انیمه اش رو دیدم و موقع گوش کردنش یه سری تصاویر مبهم توی ذهنم میاد ولی بازم چیزی به ذهنم نمیرسه:-"

آخرین ویرایش:
برای پیانو ورژن یه آهنگ که خودش هم با پیانو بودش D: .... بیشتر از 4یا5 تا کلیپ دانلود کردم، همشون یکی از یکی دیگه داغون تر...کلاً ولش کردم، دیگه دنبالش نرفتم D:
تو این سری بهترین پیانو زن، فایل 110ـه...کیفیت کارش حرف نداره، اصلاً از اونجایی که فایل رو آپلود کرده بودن، کارشون همین بودش و نوت های موسیقی آوازهای ژاپنی رو میفروختن.

P.S
سخترین آهنگ 113ـه....عمراً کسی بتونه تشخیص بده... Op یه انیمه هست...
---
@"امیر حسین"
خجالت بکش ):
لول! چه وضعیتی =))
110 خودشم جزو آهنگای خیلی خوب اون انیمه ـست :x من هنوز حدسام رو نمیگم! :d نه تا وقتی که حداقل یکی دیگش رو نیابم:((
البته این 2 روز بسی کار و دانشگاه داشتم و دارم،نمیتونم زیاد بهش برسم:((

این امیرحسین من میباشم؟ :-" اگر من میباشم دقیقا به خاطر کدامین عملم خجالت بکشم؟ :-" البته معتاد کردن جوانان به انیمه،تبلیغ وان پیس، تبلیغ خواننده ی محبوب(و اسم اورد از انیمیشن های غرب توی تاپیک کاملا انیمه ای:-" ) ، حدس نزدن یا دیر حدس زدن آهنگای محبوبم:| ، چونیبیو بودن:-" و هزار تا دلیل دیگه برای خجالت کشیدن هست :-" ولی خوب میخوام بدونم دقیقا به خاطر کدومش :d :d :d

بین انیمه های قدیمی هم که... من کلا فقط MBC میدیدم ( و بعدش RTL II )
چیزایی هم که خیلی خوب یادمه دنبال میکردم پوکمون و دیجیمون بودن :d ( و وان پیس :d )

البته Space Toon هم بود...ولی چیز درست حسابی نمیزاشت:| کم کم هم که چیزایی که میزاشت نسبت به برنامه های شبکه های دیگه تاریخ گذشته به نظر میومدن و کیفیت داغونی داشتن:-" :d

محمدعلی (استکبار) جریان این مانگای که میگی چیه!!؟!

@"امیر حسین"
خجالت بکش ):
شما عجب امکاناتی داشتین:دی
ته کارتون خفن ما چوبین و مسافر کوچولو بود. چه قدر مسافر کوچولو رو دوست داشتم...

البته بعدا فوتبالیست ها و دژ فضایی اومدن.
----------------------
مانگا در مورد یه دختر ناشنواست که به یه مدرسه عادی میاد. اون جا پسری هست که دهن این بنده خدا رو آزار میده.

تا این جاش هیچی نداره. اما نکته اینه که پسره برای کارهاش دلیل میاره :دی

در همین سطح نمی مونه و پیچ و تاب داستانی داره.

یه وان شات ازش اومد که سر و صدای زیادی کرد. یه مشکل حقوقی هم سر سریالی شدنش پیش اومد. در واقع دو تا انتشارات سرش دعوا داشتن.

سلام
بین انیمه های قدیمی هم که... من کلا فقط MBC میدیدم ( و بعدش RTL II )
چیزایی که خلیل داره میگه خیلی قدیمی تر از این حرفان .
مال زمانین که تو احتمالاً خودت نمیتونستی کنترل دست بگیری و کانال بزنی :دی
مال اواخر دهه 60 و اوایل دهه 70 هستن .
اون بقیه رو درست نگرفتم، چی رو گفتی ):
اونی که گفتم کنترلی بود شبیه مغلا بود و ما بهش میگفتیم مغل . رنگشم سیاه بود .
اون beyond the six هم اسمش رو که نمیدونم ولی یه خانواده 6 نفره بودن که یه ساعتایی داشتن و با فشار دادن صفحه ساعت لباساشون عوض میشد و هر کدوم هم یه سری قدرت پیدا میکردن .
اون آخری که گفتم یه شمشیر داشت رو هم جز همین شمشیر و کلمه فاندر ( یا یه چیزی تو این مایه ها ) عملاً هیچی ازش یادم نیست .
این 2 تا آخری فکر کنم انیمشن بودن .

مال زمانین که تو احتمالاً خودت نمیتونستی کنترل دست بگیری و کانال بزنی
اون که آره :دی از عکساش مشخصه اصلا :دی
منظورم از قدیمی، زمانی که به چونیبیو بودن خودم بخوره بود :دی :-"

به به ميبينم که جوانان مملکت پرچم انيمرو تو فروم بازي سنترم بالا نگه داشتن منه پير مردم بين خودتون راه بديد !انيمه kaiji کدوماتون ديديد ؟‌اگه نديديد کلا براي چي زنده ايد پس !

شما عجب امکاناتی داشتین:biggrin1:
ته کارتون خفن ما چوبین و مسافر کوچولو بود. چه قدر مسافر کوچولو رو دوست داشتم...

البته بعدا فوتبالیست ها و دژ فضایی اومدن.
----------------------
مانگا در مورد یه دختر ناشنواست که به یه مدرسه عادی میاد. اون جا پسری هست که دهن این بنده خدا رو آزار میده.

تا این جاش هیچی نداره. اما نکته اینه که پسره برای کارهاش دلیل میاره :biggrin1:

در همین سطح نمی مونه و پیچ و تاب داستانی داره.

یه وان شات ازش اومد که سر و صدای زیادی کرد. یه مشکل حقوقی هم سر سریالی شدنش پیش اومد. در واقع دو تا انتشارات سرش دعوا داشتن.

ایول....از اون چیزهایی که من خوشم میاد D:

سلام

مال زمانین که تو احتمالاً خودت نمیتونستی کنترل دست بگیری و کانال بزنی :دی

اونی که گفتم کنترلی بود شبیه مغلا بود و ما بهش میگفتیم مغل . رنگشم سیاه بود .
اون beyond the six هم اسمش رو که نمیدونم ولی یه خانواده 6 نفره بودن که یه ساعتایی داشتن و با فشار دادن صفحه ساعت لباساشون عوض میشد و هر کدوم هم یه سری قدرت پیدا میکردن .
اون آخری که گفتم یه شمشیر داشت رو هم جز همین شمشیر و کلمه فاندر ( یا یه چیزی تو این مایه ها ) عملاً هیچی ازش یادم نیست .
این 2 تا آخری فکر کنم انیمشن بودن .

اون کنترلی...روبات نبودش؟!
این نبودش!

54328d1416384845-03dme.jpg

نمیدونم این ها رو هم ایران پخش کرد یا نه..ولی بچه که بودیم، خیلی حال میداد

یکی Future Boy Conan بودش

54330d1416385294-future-boy-conan.jpg

یکی دیگه "بومبو" بود :))

54329d1416385082-boumbo.gif

این پایینی، عربی بهش میگفتن، سنبل

54331d1416386375-sanbal-23.jpg

کعبول این گاوه بودش...اسم اصلیش بسیط بودش، ولی چرا ما بهش میگفتیم کعبول، خدا میدونه D:

54332d1416386491-7zbsc.jpg

من یه چیزی که خیلی باهاش حال میکردم و ایران هم دوبلش کرده بود....سفرهای دانی بود، اگه درست گفته باشم

54333d1416386862-images.jpg

خیلی قشنگ بودش....هر قسمت یه موضوع علمی رو نشون میده و داستان یکی از مشاهیر دنیا رو روایت میکرد

@"امیرحسین"
بخاطر اون پست آخرت بیشتر گفتم...اون دختره LOL :p

Attachments

• 03dME.jpg
    03dME.jpg
    111.4 KB · مشاهده: 191
  • boumbo.gif
    boumbo.gif
    37.8 KB · مشاهده: 82
  • Future-Boy-Conan.jpg
    Future-Boy-Conan.jpg
    59.2 KB · مشاهده: 82
  • sanbal-23.jpg
    sanbal-23.jpg
    22.2 KB · مشاهده: 82
  • 7zbsc.jpg
    7zbsc.jpg
    15.2 KB · مشاهده: 83
  • images.jpg
    images.jpg
    6 KB · مشاهده: 128
آخرین ویرایش:
سلام
اون کنترلی...روبات نبودش؟!
این نبودش!

54328d1416384845-03dme.jpg
هااااااااااااااااااااااااا . همینه . خود نامردشه :دی
خلیل من و تو به خاطر جغرافیای مشترک محل زندگی ، کارتونهای مشترکی رو میدیدیم و دوست داریم .
این بندگون خدا که از این امکانات کشورهای حاشیه خلیج فارس بی بهره بودن اکثرا :دی
البته سینا فرق داره . این دوپینگیه کلاً :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or