Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

اینمه claymore را استارت زدم با سبک سیاقش حال کردم داستانش یکم کلیشه ای اما مبارزات و باس فایت هاش قشنگه! :d هیمنطور موسیقی اپنینگ و اندینگش ...
...
کسی انیمه tokyo ghoul را دیده ؟ ارزش داره ؟
هه :دی برو جلو که فعلا اول کاری :دی

...

ببین انیمه طرفدار های زیادی داره. ارزش هم داره ادامه انیمه هم تایید شده.
فقط این که 12 قسمت هست و تازه تو این 12 قسمت ماجرای اصلی شروع می شه....اگه اهل صبر کردن هستی تا منتظر ادامه انیمه بمونی شروع کن به دیدن اگه که نه پس شروع نکن چون واقعا انیمه جایی توموم می شه که کاملا بیننده رو تشنه ادامه اش می کنه.

زنگ تفریح

قرار بود حداقل تا فصل دیگه، سمت زنگ تفریح تاپیک نرم....ولی خوب یه زنگ تفریح متفاوت از سری های قبلی آماده کردم....
Piano ورژن OP ED انیمه ها که توسط یه سری افراد آماتور زده شده رو از آرشیو کشیدم بیرون و تو Vol.6 جمش کردم.
اکثر ترک ها رو تقریباً دو دقیقه ای انتخاب کردم که شانس بیشتری داشته باشید...که باعث شد تعداد ترک های این Vol کمتر از سری های قبلش باشه.

قانون پاسخ دادن هم مثل روال قبل تو SP با عنوان بذارید.

Attachments

در مورد انیمه بین های این تاپیک صدق نمیکنه! :d

وان پیس! :d

بی راه نمیگن :-" البته نه با این غلظت :d ولی قسمت هایی که اجرا دارن خیلی حال میده :d
در کل انیمه ی OKـیه! :d البته من فصل دومش رو نصفه دیدم،احساس کردم فقط یک نفر اضافه شده و همه ی اون کارای قبلی دوباره داره تکرار میشه ... :-"

کسی بوده که در دوران بچگی چونیبیو نبوده باشه؟ :d اگر بوده بیاد خودش رو معرفی کنه و یه توضیحی بده کودکی خود را چگونه گذرانده! :d

خداییش بحث وان پیس جداست ... کسی که وان پیس ندیده ... اصلا نمیدونه هیجان ..رویا و فانتزی چیه ... :bighug:

در مورد k-on به اون شکلی که دوستمون عنوان کردن ... بله کاملا بی راه میگن ... خداییش نیمه دوم فصل دو رو ندیدی .... اندینگ no thank you رو چی ؟؟؟ نمیدونی چیا رو از دست دادی ... باید اون تیکه رو ببینی تا بفهمی زخم زدن با حس نوستالژی یعنی چی ... لقم کلام ... با دور میز نشینی و کیک و چای خوردن ... یکی از دو تا سری هایی نمیشد که جوایز رو درو کردن ... به عبارت بهتر یکی از پر افتخار ترین انیمه های سریالی تاریخ. o:-)

کسی بوده که تو بچگی و نوجوونیش چونیبیو نبوده .... میتونم بگم kawaiso ... چه زندگی سختی داشته

زنگ تفریح

قرار بود حداقل تا فصل دیگه، سمت زنگ تفریح تاپیک نرم....ولی خوب یه زنگ تفریح متفاوت از سری های قبلی آماده کردم....
Piano ورژن OP ED انیمه ها که توسط یه سری افراد آماتور زده شده رو از آرشیو کشیدم بیرون و تو Vol.6 جمش کردم.
اکثر ترک ها رو تقریباً دو دقیقه ای انتخاب کردم که شانس بیشتری داشته باشید...که باعث شد تعداد ترک های این Vol کمتر از سری های قبلش باشه.

112:Clannad:x
115:The Garden of Words:x
116:Gosick:x
باقیشونم ب جزء یکی دوتا. خیلی اشنا میزنن ولی خیلی سخته تشخیص دادنشون. اینجوری
دستت درد نکنه خلیل ساما.

آخرین ویرایش:
زنگ تفریح

111: الان فقط همین به ذهنم میرسه اونم آهنگ مورد علاقم My Soul, Your Beats ـه :x انیمه Angel beats :d

Last edited by a moderator:
ما بچه که بودیم اگر می خواستیم هم نمی تونستیم چونیبیو بازی در بیاریم.
مثلاً ادای کی رو در میاوردیم؟

تام و جری؟
پلنگ صورتی؟
هادی و هدی
هاپوکومار
زبل خان؟

آخه ادای کدوم اینا رو میشد در آورد که باحال باشه.

اون موقعی هم که تلویزیون کارتون های "قابل ادا در آوردن" رو پخش کرد که دیگه از سن مون گذشته بود.:دی

البته شاید دلمون می خواست ادای فوتبالیست ها رو توی زنگ ورزش راهنمایی در بیاریم که متاسفانه شدنی نبود:دی
من یه بار سعی کردم زنگ ورزش ادای کاکرو رو در بیارم:-" نتیجه اش این شد که تا آخر سال دیگه بازیم ندادن:))

زمان ما بیشتر چونیبوها توی کار رمبو و بروسلی و آرنولد و فرانکی بودن:-":d

109: مطمئنم که قبلا شنیدمش ولی الان یادم نمیاد:-"
110: FullMetal Alchemist Brotherhood :d
111: انیمه ی معظم Angel Beats :-" خودم مترجم OVAـش بودم:d
112: No Idea:-"
113: این ریتم رو من کجا شنیدم؟:-"
114: بازم FullMetal Alchemist Brotherhood :d
115: The Garden of Words :d
116: عزیزم Gosickـه :x چقدر بد نواخته:p

آخرین ویرایش:
Tengen Toppa Gurren Lagann اگه یه انیمه تو دنیا باشه که به ریمیک نیاز داشته باشه ... همین انیمه است که بشه یه سر وسامونی به سناریو درب و داغون و مبارزات مسخره و ابگوشتیش داد همینه ... پتانسیل خوبی داشت که روایت بیمار گونه و بچه گونش نابودش کرد از نظر من ...

خدای ـش این رسالت تو کی تموم میشه :d
اینقدر به بندگان خدا، وان پیس پیشنهاد نده

مگه میشه بچه های دهه ی شصت، اینطور نبودن :d
هر موقع که تمام مردم کره ی زمین:-" (یا با ارفاق هرکی که از جلوی چشم های من رد میشه:-" ) وان پیس ببینه >:) :d

خیلی دلم می خواد فصل دوم جوجو رو ببینم اما حال ندارم:دی

آخرین سنگر مقاومی که سد راه وان پیسی ها بود هم به صورت خودجوش برداشته شد. دیگه دوران ترک تازی شون شروع شده:دی
--------------
ما بچه که بودیم اگر می خواستیم هم نمی تونستیم چونیبیو بازی در بیاریم.
مثلاً ادای کی رو در میاوردیم؟

تام و جری؟
پلنگ صورتی؟
هادی و هدی
هاپوکومار
زبل خان؟

آخه ادای کدوم اینا رو میشد در آورد که باحال باشه.

اون موقعی هم که تلویزیون کارتون های "قابل ادا در آوردن" رو پخش کرد که دیگه از سن مون گذشته بود.:دی

البته شاید دلمون می خواست ادای فوتبالیست ها رو توی زنگ ورزش راهنمایی در بیاریم که متاسفانه شدنی نبود:دی
هنوز Jojo ندیدی؟ :| خوبه حالا خودت من رو به این راه کشوندیا :-" :d پاشو برو ببین :d

اتفاقا الان برای ناروتو هم میشه طرفدار جمع کرد! چون داستان بالاخره تموم شده و خوب...خیلی ها که از انیمه های تموم نشدنی میترسن،بالاخره ترسشون از ناروتو کم میشه:-"
حالا به موقعش برای ناروتو هم تبلیغ میکنیم>:)

من که از هرچی یادم میاد چونیبیو بودم:-" Crash , Simba(the Lion King), Power Rangers :-" :-" :-"

فوتبالی هم نبودم که کاکرو و سوباسا بشم :-" اما اطرافیان شوت ببر آسا و فلان و ... میزدن :d :-"

اینمه claymore را استارت زدم با سبک سیاقش حال کردم داستانش یکم کلیشه ای اما مبارزات و باس فایت هاش قشنگه! :d هیمنطور موسیقی اپنینگ و اندینگش ...
...
ارزش... داستان که تازه قسمت 12 شروع میشه:-" اما اگر نسخه ی بدون سانسورش هنوز نیمده،نه ارزش دیدن نداره! :|
بصبر برای چنین نسخه ای! :d
انقدر رو اعصابه سانسورش که فقط میخوای سرت رو بکوبی به دیوار:-"

زنگ تفریح

به به ! زنگ تفریح! :x :x :x
من فعلا 4تاش رو فقط حدس زدم (110-114-115-116)
سر 116 باز مثل آهنگ آخر دور قبل میخواستم سرم رو بکوبم به دیوار! :-" که خوب بالاخره یافتیدمش!!!! ولی چقدر فرق داشت با آهنگ کامل! :-" و طرفم به نظرم زیادی آماتور بود! هی میومدم تشخیص بدم،هی رشته ی افکار ما رو میترکوند :| :d
ولی باز خاک بر سر من که از آهنگای محبوبم بود و انقدر دیر تشخیصش دادم :d
یکی دوتای دیگشم آشنان! بقیه هم هیچی دیگه :-"
حالا بعدا باز میگوشم جوابم رو ارسال مینمایم :d

به احتمال 99% باز هم بیشترین جواب صحیح رو یاسر میده! :d بدون هیچ اشتباهی،یا نهایتاً یکدونه! اونم سخت ترین آهنگی که گذاشتی توی این زنگ تفریح :-" :d

Tengen Toppa Gurren Lagann اگه یه انیمه تو دنیا باشه که به ریمیک نیاز داشته باشه ... همین انیمه است که بشه یه سر وسامونی به سناریو درب و داغون و مبارزات مسخره و ابگوشتیش داد همینه ... پتانسیل خوبی داشت که روایت بیمار گونه و بچه گونش نابودش کرد از نظر من ...
یک مکای درست حسابی داشته باشیم،همینه :-" (سخنی از یک مکا هیتر:-" )

گورن لاگان رو برای کسایی ساختن که دنبال یه انیمه ی اکشن و هیجانی با یه داستان ساده و آبگوشتی میگردن:-" اصلا قرار نیست اینم مثل CG انیمه ی جدی ای باشه:d
----------------------
نه مثل اینکه هر چقدر این دو تا ترک 109 و 113 رو گوش میدم یادم نمیاد که کجا شنیدمشون:-" حالا همینجوری یه حدسی میزنم:p
109: 5Centimeter per Second ... Kotonoha no Niwa ... Katanagatari ... یا شایدم Kara no Kyoukai :-"

گورن لاگان رو برای کسایی ساختن که دنبال یه انیمه ی اکشن و هیجانی با یه داستان ساده و آبگوشتی میگردن:-" اصلا قرار نیست اینم مثل CG انیمه ی جدی ای باشه:d
----------------------
نه مثل اینکه هر چقدر این دو تا ترک 109 و 113 رو گوش میدم یادم نمیاد که کجا شنیدمشون:-" حالا همینجوری یه حدسی میزنم:p
109: 5Centimeter per Second ... Kotonoha no Niwa ... Katanagatari ... یا شایدم Kara no Kyoukai :-"

هوم اینطوری بهش فکر نکرده بودم ... دقیقا زدی تو خال ... ولی خب اون اخر فیل هندی وارش چی بود پس ...

من یه بار سعی کردم زنگ ورزش ادای کاکرو رو در بیارم:-" نتیجه اش این شد که تا آخر سال دیگه بازیم ندادن:))

زمان ما بیشتر چونیبوها توی کار رمبو و بروسلی و آرنولد و فرانکی بودن:-":d
بحثش که شد، آره. یه چیزایی یادم اومد. ادای OK نشون دادن آرنولد توی ترمیناتور 2 رو هم ملت در میاوردن:-" کم کم می رفت پایین:-"
هنوز Jojo ندیدی؟ :| خوبه حالا خودت من رو به این راه کشوندیا :-" :d پاشو برو ببین :d

اتفاقا الان برای ناروتو هم میشه طرفدار جمع کرد! چون داستان بالاخره تموم شده و خوب...خیلی ها که از انیمه های تموم نشدنی میترسن،بالاخره ترسشون از ناروتو کم میشه:-"
حالا به موقعش برای ناروتو هم تبلیغ میکنیم>:)

من که از هرچی یادم میاد چونیبیو بودم:-" Crash , Simba(the Lion King), Power Rangers :-" :-" :-"

فوتبالی هم نبودم که کاکرو و سوباسا بشم :-" اما اطرافیان شوت ببر آسا و فلان و ... میزدن :d :-"

ارزش... داستان که تازه قسمت 12 شروع میشه:-" اما اگر نسخه ی بدون سانسورش هنوز نیمده،نه ارزش دیدن نداره! :|
بصبر برای چنین نسخه ای! :d
انقدر رو اعصابه سانسورش که فقط میخوای سرت رو بکوبی به دیوار:-"
هنوز از زمستون پارسال انیمه ی ندیده و دانلود کرده دارم. اصلاً نمی رسم:دی
------
این هم سرنوشت ما بوده که چونیبیو نباشیم:دی
-----
نسخه بدون سانسور توکیو غول اومده. تا قسمت 5 رو دانلود کردم.
ظاهراً فصل دومش قرار نیست ادامه ی مانگا رو بسازن. انگار مستقیم از آخر فصل اول وصل میشه به اول سری دوم مانگا.:-"
============================================================

این هفته قسمت آخر مانگای Koe no Katachi میاد. دم نویسنده اش گرم.
اما خبر مربوط به این تاپیک آن است که قراره ازش انیمه بسازن.
دستمال کاغذی ها رو آماده کنید که موقع گریه زاری میشه:دی

دقیقا چطوری از روی سیمبای شیرشاه چونبیو بودی؟؟؟:d
اون موقع موهام خیلی بلند بود(یه زمانی که تا شونه هام هم بود :d ) هیچی دیگه مثل سیبما که یالش رو تکون میداد منم موهام رو تکون میدادم =)) :d
بعد کلا من کل زندگیم داشتم tLK میدیدم! روزی حداقل یکبار باید میدیدم! :)) :d
هنوزم فک و فامیل من رو با همین کراش و سیمبا و PW میشناسن و یادآور میشن:-" :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or