ههاینمه claymore را استارت زدم با سبک سیاقش حال کردم داستانش یکم کلیشه ای اما مبارزات و باس فایت هاش قشنگه! :d هیمنطور موسیقی اپنینگ و اندینگش ...
...
کسی انیمه tokyo ghoul را دیده ؟ ارزش داره ؟
ههاینمه claymore را استارت زدم با سبک سیاقش حال کردم داستانش یکم کلیشه ای اما مبارزات و باس فایت هاش قشنگه! :d هیمنطور موسیقی اپنینگ و اندینگش ...
...
...
در مورد انیمه بین های این تاپیک صدق نمیکنه! :d
وان پیس! :d
بی راه نمیگنالبته نه با این غلظت :d ولی قسمت هایی که اجرا دارن خیلی حال میده :d
در کل انیمه ی OKـیه! :d البته من فصل دومش رو نصفه دیدم،احساس کردم فقط یک نفر اضافه شده و همه ی اون کارای قبلی دوباره داره تکرار میشه ...
کسی بوده که در دوران بچگی چونیبیو نبوده باشه؟ :d اگر بوده بیاد خودش رو معرفی کنه و یه توضیحی بده کودکی خود را چگونه گذرانده! :d
زنگ تفریح
قرار بود حداقل تا فصل دیگه، سمت زنگ تفریح تاپیک نرم....ولی خوب یه زنگ تفریح متفاوت از سری های قبلی آماده کردم....
Piano ورژن OP ED انیمه ها که توسط یه سری افراد آماتور زده شده رو از آرشیو کشیدم بیرون و تو Vol.6 جمش کردم.
اکثر ترک ها رو تقریباً دو دقیقه ای انتخاب کردم که شانس بیشتری داشته باشید...که باعث شد تعداد ترک های این Vol کمتر از سری های قبلش باشه.
قانون پاسخ دادن هم مثل روال قبل تو SP با عنوان بذارید.

زنگ تفریح
قرار بود حداقل تا فصل دیگه، سمت زنگ تفریح تاپیک نرم....ولی خوب یه زنگ تفریح متفاوت از سری های قبلی آماده کردم....
Piano ورژن OP ED انیمه ها که توسط یه سری افراد آماتور زده شده رو از آرشیو کشیدم بیرون و تو Vol.6 جمش کردم.
اکثر ترک ها رو تقریباً دو دقیقه ای انتخاب کردم که شانس بیشتری داشته باشید...که باعث شد تعداد ترک های این Vol کمتر از سری های قبلش باشه.
انیمه Angel beats :dمن یه بار سعی کردم زنگ ورزش ادای کاکرو رو در بیارمما بچه که بودیم اگر می خواستیم هم نمی تونستیم چونیبیو بازی در بیاریم.
مثلاً ادای کی رو در میاوردیم؟
تام و جری؟
پلنگ صورتی؟
هادی و هدی
هاپوکومار
زبل خان؟
آخه ادای کدوم اینا رو میشد در آورد که باحال باشه.
اون موقعی هم که تلویزیون کارتون های "قابل ادا در آوردن" رو پخش کرد که دیگه از سن مون گذشته بود.
البته شاید دلمون می خواست ادای فوتبالیست ها رو توی زنگ ورزش راهنمایی در بیاریم که متاسفانه شدنی نبود![]()
نتیجه اش این شد که تا آخر سال دیگه بازیم ندادن
:d
خودم مترجم OVAـش بودم:d

چقدر بد نواخته
هر موقع که تمام مردم کره ی زمینخدای ـش این رسالت تو کی تموم میشه :d
اینقدر به بندگان خدا، وان پیس پیشنهاد نده
مگه میشه بچه های دهه ی شصت، اینطور نبودن :d
(یا با ارفاق هرکی که از جلوی چشم های من رد میشه
) وان پیس ببینه
:d هنوز Jojo ندیدی؟خیلی دلم می خواد فصل دوم جوجو رو ببینم اما حال ندارم
آخرین سنگر مقاومی که سد راه وان پیسی ها بود هم به صورت خودجوش برداشته شد. دیگه دوران ترک تازی شون شروع شده
--------------
ما بچه که بودیم اگر می خواستیم هم نمی تونستیم چونیبیو بازی در بیاریم.
مثلاً ادای کی رو در میاوردیم؟
تام و جری؟
پلنگ صورتی؟
هادی و هدی
هاپوکومار
زبل خان؟
آخه ادای کدوم اینا رو میشد در آورد که باحال باشه.
اون موقعی هم که تلویزیون کارتون های "قابل ادا در آوردن" رو پخش کرد که دیگه از سن مون گذشته بود.
البته شاید دلمون می خواست ادای فوتبالیست ها رو توی زنگ ورزش راهنمایی در بیاریم که متاسفانه شدنی نبود![]()
خوبه حالا خودت من رو به این راه کشوندیا
:d پاشو برو ببین :d 

Crash , Simba(the Lion King), Power Rangers

اما اطرافیان شوت ببر آسا و فلان و ... میزدن :d 
ارزش... داستان که تازه قسمت 12 شروع میشهاینمه claymore را استارت زدم با سبک سیاقش حال کردم داستانش یکم کلیشه ای اما مبارزات و باس فایت هاش قشنگه! :d هیمنطور موسیقی اپنینگ و اندینگش ...
...
اما اگر نسخه ی بدون سانسورش هنوز نیمده،نه ارزش دیدن نداره! 

زنگ تفریح

که خوب بالاخره یافتیدمش!!!! ولی چقدر فرق داشت با آهنگ کامل!
و طرفم به نظرم زیادی آماتور بود! هی میومدم تشخیص بدم،هی رشته ی افکار ما رو میترکوند
:dیک مکای درست حسابی داشته باشیم،همینهTengen Toppa Gurren Lagann اگه یه انیمه تو دنیا باشه که به ریمیک نیاز داشته باشه ... همین انیمه است که بشه یه سر وسامونی به سناریو درب و داغون و مبارزات مسخره و ابگوشتیش داد همینه ... پتانسیل خوبی داشت که روایت بیمار گونه و بچه گونش نابودش کرد از نظر من ...
(سخنی از یک مکا هیتر
)
گورن لاگان رو برای کسایی ساختن که دنبال یه انیمه ی اکشن و هیجانی با یه داستان ساده و آبگوشتی میگردنTengen Toppa Gurren Lagann اگه یه انیمه تو دنیا باشه که به ریمیک نیاز داشته باشه ... همین انیمه است که بشه یه سر وسامونی به سناریو درب و داغون و مبارزات مسخره و ابگوشتیش داد همینه ... پتانسیل خوبی داشت که روایت بیمار گونه و بچه گونش نابودش کرد از نظر من ...
اصلا قرار نیست اینم مثل CG انیمه ی جدی ای باشه:d
حالا همینجوری یه حدسی میزنم

گورن لاگان رو برای کسایی ساختن که دنبال یه انیمه ی اکشن و هیجانی با یه داستان ساده و آبگوشتی میگردناصلا قرار نیست اینم مثل CG انیمه ی جدی ای باشه:d
----------------------
نه مثل اینکه هر چقدر این دو تا ترک 109 و 113 رو گوش میدم یادم نمیاد که کجا شنیدمشونحالا همینجوری یه حدسی میزنم
109: 5Centimeter per Second ... Kotonoha no Niwa ... Katanagatari ... یا شایدم Kara no Kyoukai
بحثش که شد، آره. یه چیزایی یادم اومد. ادای OK نشون دادن آرنولد توی ترمیناتور 2 رو هم ملت در میاوردنمن یه بار سعی کردم زنگ ورزش ادای کاکرو رو در بیارمنتیجه اش این شد که تا آخر سال دیگه بازیم ندادن
زمان ما بیشتر چونیبوها توی کار رمبو و بروسلی و آرنولد و فرانکی بودن:d
کم کم می رفت پایین
هنوز از زمستون پارسال انیمه ی ندیده و دانلود کرده دارم. اصلاً نمی رسمهنوز Jojo ندیدی؟خوبه حالا خودت من رو به این راه کشوندیا
:d پاشو برو ببین :d
اتفاقا الان برای ناروتو هم میشه طرفدار جمع کرد! چون داستان بالاخره تموم شده و خوب...خیلی ها که از انیمه های تموم نشدنی میترسن،بالاخره ترسشون از ناروتو کم میشه
حالا به موقعش برای ناروتو هم تبلیغ میکنیم
من که از هرچی یادم میاد چونیبیو بودمCrash , Simba(the Lion King), Power Rangers
![]()
![]()
فوتبالی هم نبودم که کاکرو و سوباسا بشماما اطرافیان شوت ببر آسا و فلان و ... میزدن :d
ارزش... داستان که تازه قسمت 12 شروع میشهاما اگر نسخه ی بدون سانسورش هنوز نیمده،نه ارزش دیدن نداره!
بصبر برای چنین نسخه ای! :d
انقدر رو اعصابه سانسورش که فقط میخوای سرت رو بکوبی به دیوار![]()

اون موقع موهام خیلی بلند بود(یه زمانی که تا شونه هام هم بود :d ) هیچی دیگه مثل سیبما که یالش رو تکون میداد منم موهام رو تکون میدادمدقیقا چطوری از روی سیمبای شیرشاه چونبیو بودی؟؟؟:d