کلاً ندیدن رو قبول دارم ولی اکثر بچه های همین تاپیک از یه جایی دراپ کردن انیمه رو و فکر کنم الان منتظرن تمام بشه و بعدش همه رو یه جا ببینن .
مگه نه اینکه قرار بود سر قسمت 388 تمام بشه انیمه ؟ من رو این حساب دارم میگم .
اگر اشتباه میکنم که هیچی دیگه . کلاً حرفمو پس میگیرم درباره نظرسنجی
DC رو من ندیدم
ولی معمایی Gosick دیدی؟ (احتمالا دیدی ) Un-Go چی؟ (البته من هیچی ازش نفهمیدم چی بود چی شد! )
No Game , No Life و Log Horizon و Maoyuu Maou Yuusha هم...جنایی نیستن! ولی خوب بر پایه ی استراتژیه :d
اون موقع که پست دادم مانگا پاندا هنوز نزاشته بود گفتم یحتمل فردا میاد :d
طبق محاسبات هم درسته قرار بود این هفته تموم بشه! ولی هفته ی پیش که گفتن چپتر 700 رنگی،فکر کنم یه هفته اضافه شده
پس اشتباه از منه . یه یه توافقی کنین تا عوض کنیم نظرسنجی رو .
-----
خودمم نمیدونم . copy/paste میکنم . سابقاً اگر پست رو ویرایش میکردم اینجوری میشد ولی الان کلاً میترکونه همه چیزو !
در مورد نظرسنجی راجع به ناروتو موافقم... مخصوصاً که مانگا داره تموم میشه.
انیمه هم که مطمئناً یکی دو تا آرک فیلر میچپونن توش و تا جا داره کشش میدن، پس اگه بخوایم منتظر باشیم باید 2 سال دیگه نظر سنجی رو بزاریم.:d
نظر سنجی هم بنظرم باید بیشتر از یکی دو تا باشه... چون داستان تموم شده و بهتره که راجع به چند تا مسئله مهم ناروتو نظرسنجی داشته باشیم.
مثل همونایی که بچهها اشاره کردن، بهترین نقش منفی و بهترین آرک و بهترین مبارزه و...
در کل درسته بعد از آرک پین خیلیهامون به ناروتو اینجا فحش دادیم (از جمله اینجانب) ولی نا سلامتی یکی از بزرگترین و پرطرفدارترین مانگا/انیمههای تاریخ داره تموم میشه :d
یه چند تا نظر سنجی بزاریم و یکمقدار از خودمون Respect در کنیم... به یاد دوران خوبی که باهاش داشتیم:bighug:
-------------------------------------------
یه چی دیگم بگم...
خیلی خوب میشه که یک هفته بعد از تموم شدن هر فصل یه نظرسنجی راجع به بهترین انیمه اون فصل داشته باشیم...:d
مثلاً الان یه نظرسنجی 1هفتهای راجع به بهترین انیمه تابستون بزاریم... اگه درست یادم باشه 20 تا گزینه میشه تو نظر سنجی گذاشت.
هر فصل هم چیزی بین 50 تا 60 سری تلویزیونی پخش میشه که راحت میشه از توش 20 تا از بهترینهای فصل رو برای نظرسنجی انتخاب کرد.
بعد از تموم شدن رایگیری، طبق نظر سنجیها بهترین انیمههای هر فصل به پست اول اضافه بشن تا تو تاریخ ثبت بشه که نظر بچههای این تاپیک راجع به بهترین انیمه هر فصل چی بوده :d
می خواستم یه چیزی به سینا بگما خودش گویا فهمید
---
بفرما آریا هم نظر مثبتش رو داد بقیه رو هم مثبت در نظر میگیریم :d
خوب پس بیایم الان یه بهترین انیمه ی تابستون یک هفته ای رو بزاریم؟ :d و بعد بریم سراغ ناروتو؟ :d
آریا لیست بهترین های تابستون رو زحمتش رو میکشی؟ :d من بخوام انتخاب کنم کلا 3-4 تا به زور
و ... برای ناروتو هم بیاید مشورت کنیم با چه نظرسنجی شروع کنیم، و گزینه ها رو هم بگیم ببینیم چی میشه :d
لیست تمام انیمههایی که تابستون پخش شدن (فقط سری تلویزیونی)
Abarenbou Kishi!! Matsutarou
Ai Mai Mi: Mousou Catastrophe
Akame ga Kill
Aldnoah.Zero
Ao Haru Ride
Baby Step
Bakamatsu Rock
Barakamon
Bishoji Senshi Sailor Moon Crystal
Captain Earth
Cardfight!! Vanguard: Legion Mate-Hen
Dramatical Murder
Fate/kaleid liner Prisma Illya 2wei
Francesca
Free Eternal Summer
Futsuu no Joshikousei ga Locodol
Gekkan Shoujo Nozaki-kun
Glasslip
Haikyuu
Hanayamata
HappinessCharge Precure
Himegoto
Jinsei
Kantai Collection
Kidou Senshi Gundam-san
Kindaichi Shounen no Jikenbo R
Kuroshitsuji – Book of Circus
Love Stage
M3: Sono Kuroki Hagane
Majimoji Rurumo
Mahou Shoujo Taisen
Mahouka Kouko no Rettousei
Maido! Urayasu Tekkin Kazoku
Minarai Diva
Momo Kyun Sword
Nobunaga Concerto
Persona 4 The Golden
Pripara
Psycho Pass Recap
Puchimass!! Petit iDOLM@STER
Rail Wars
Sabagebu
Re: Hamatora
Rokujyōma no Shinryakusha
Seirei Tsukai no Blade Dance
Sengoku Basara Judge End
Shin Strange+
Shirogane no Ishi Argevollen
Shounen Hollywood
Space Dandy 2
Sword Art Online II
Tokyo ESP
Tokyo Ghoul
Yama no Susume 2nd Season
Yami Shibai 2nd Season
Zankyou no Terror
تمام انیمههای بالا فن ساب دارن و نسخههای مختلفشون تو نت پیدا میشه.
یه نکته اینکه 11 تا از انیمههای لیسته بالا فصل بهار شروع به پخش شدن ولی چون دو فصلی یا بیشتر بودن تو تابستون تموم شدن.
Baby Steps
Captain Earth
Haikyuu
HappinessCharge Precure
Mahou Shoujo Taisen
این 11 تا برای همین تو لیست تابستون قرار بگیرن بنظرم بهتره... یعنی انیمههایی که تو یه فصل تموم نمیشن بهتره تو نظرسنجی نباشن... چون یکی از مهمترین قسمتهای یه انیمه خوب پایان اونه که اکثر انیمهها تو این زمینه آبشون قطعه! :d
اینم لیست انیمههایی که بهار یا تابستون شروع شدن و هنوز در حال پخشان و درواقع تو فصل پاییز قراره تموم بشن.
Akame ga Kill
Bishoji Senshi Sailor Moon Crystal
Francessca
HappinessCharge Precure
Maido! Urayasu Tekkin Kazoku
Shirogane no Ishi Argevollen
Sword Art Online II
Yama no Susume 2nd Season
انیمه Psycho-Pass Recap هم که بازپخش فصل اول بوده و اتوماتیک از لیست خط میخوره.
پس با توجه به منبری که بالا رفتم اگه انیمههایی که هنوز تموم نشدن رو خط بزنیم لیست انیمههای تابستون میشه این:
Ai Mai Mi: Mousou Catastrophe
Aldnoah.Zero
Ao Haru Ride
Baby Step
Bakamatsu Rock
Barakamon
Captain Earth
Dramatical Murder
Fate/kaleid liner Prisma Illya 2wei
Free Eternal Summer
Futsuu no Joshikousei ga Locodol
Gekkan Shoujo Nozaki-kun
Glasslip
Haikyuu
Hanayamata
Himegoto
Jinsei
Kantai Collection
Kidou Senshi Gundam-san
Love Stage
Majimoji Rurumo
Mahou Shoujo Taisen
Minarai Diva
Momo Kyun Sword
Nobunaga Concerto
Persona 4 The Golden
Pripara
Rail Wars
Sabagebu
Rokujyōma no Shinryakusha
Seirei Tsukai no Blade Dance
Sengoku Basara Judge End
Shin Strange+
Shounen Hollywood
Space Dandy 2
Tokyo ESP
Tokyo Ghoul
Yami Shibai 2nd Season
Zankyou no Terror
این 20 تا انیمه زیر بنظرم از باقی وضعیت بهتری داشتن و میشه تو لیست نظرسنجی برای بهترینهای فصل باشن.:d
Aldnoah.Zero
Ao Haru Ride
Baby Step
Barakamon
Gekkan Shoujo Nozaki-kun
Haikyuu
Hanayamata
Magimoji Rurumo
Nobunaga Concerto
Persona 4 The Golden
Sabagebu
Space Dandy 2
Tokyo Ghoul
Zankyou no Terror
لازم به گفتن هم نیست که انیمههای Tokyo ESP و Glasslip و Captain Earth جزو EpicFailهای فصل حساب میشن و برای همین نیستن... مخصوصاً با اون پایانهای شاهکارشون:d
حالا دوستانی که هر کدوم از انیمههای تابستون رو کامل دیدن، اگه نظری دارن که چیزی به لیست اضافه بشه یا خط بخوره بگن تا تو همین یکی دو روزه (تا قبل از تموم شدن ناروتو) نظرسنجی رو بزاریم. :d
البته اگه باقی دوستان هم با گذاشتن این نظر سنجی موافق باشن:d
من تو نظر سنجی(های) ناروتو شرکت نمی کنم ولی به نظر منم واسش نظر سنجی بذارید. به قول آریا مهمه. ولی خیلی عجیبه که تا الان کسی واسه نظرسنجی، مهمترین موضوع مورد نزاع دنیای انیمه، یعنی بهترین انیمه ی بلند رو پیشنهاد نداده! یه نظر سنجی بین انیمه های شونن بالای 100 قسمت مثلا (وان پیس، ناروتو، بلیچ، فیری تیل، هانتر، گینتاما و هاجیمه نو ایپو ...). هرچند تو شرایط عادی نتایجش قابل پیش بینیه و احتمالاً با اختلاف خوبی، ناروتو و وان پیس، اول و دوم میشن ولی فکر کنم این نظر سنجی بین بچه های این تاپیک نتایج جالبی داشته باشه. اگه قرار شد همچین نظر سنجی ای باشه، 100 درصد باید تک انتخابی باشه که قشنگ دعوا بشه
نظر سنجی انیمه های فصلی هم جالبه. خیلی وقت پیشا تو اون یکی تاپیک سعی شد یه همچین کاری انجام بشه به همت خلیل ساما. اما ادامه داده نشد به دلایلی. ولی خب الان بچه های این تاپیک بیشتر از هر وقت دیگه ای هستن. کلا هم با حرفای آریا موافقم. ازجمله اینکه فقط انیمه هایی که تموم شدن توش باشن. چون نمیشه در مورد یه انیمه، وسطش نظر داد. من پیشنهادم اینه که انیمه های Split Cour هم فقط وقتی تموم شدن تو نظر سنجی باشن. مثلا Aldnoah.Zero . درسته که ادامه اش تو زمستون پخش میشه، ولی واقعا دو تا فصل جدا نیستش.
چند تا نکته دیگه که میمونه. اول اینکه تکلیف انیمه های بلند چی میشن ؟ مثلا هانتر فصل پیش تموم شد! دوم اینکه تک انتخابی باشه یا چند انتخابی؟ اگه چند انتخابی باشه، لوث میشه ولی اگه تک انتخابی هم باشه، انتخاب کردن خیلی سخت میشه. یبه نظر من اگه قرار شد چند انتخابی باشه، یه قانون مرامی بذاریم. مثلا هیچ کس بیشتر از 7 تا رای نده. و نکته ی آخر که از همه هم مهم تره اینه که کدوم انیمه ها انتخاب بشن و تو 20 تا گزینه باشن ؟ مثلا الان تو لیست پیشنهادی آریا، به جز هانتر، Hanamonogatari هم نیست. نه که من بخوام بهش رای بدما ولی خب از یه سری خیلی پر طرفداره و شاید یه اوتاکویی هم اینجا باشه که بخواد بهش رای بده! یا مثلا jojo هم نیست. یه راه حلی که به نظر میاد اینه که یه نفر مسئول بشه و هر فصل بره 20 تا انیمه ای که تموم شدن و توی مثلا MAL امتیاز بیشتری دارن رو دربیاره و نظر سنجی بین اینا باشه. من خودمم می دونم MAL فقط محبوبیت رو مشخص میکنه و نه کیفیت، ولی راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه!
چون قراره یه هفته باشه و شاید نرسم توش شرکت کنم همینجا رایم رو میگم! اگه تک انتخابی باشه رای من هانتره و اگه هانتر نباشه، Space Dandy. اگه چند انتخابی باشه، به Nozaki Kun و Zankyou no Terror هم رای میدم.
@Ooops
Jojo رو که اصلاً یادم نبود... خوب شد گفتی چون 100% باید تو لیست باشه:d
اینم که انیمههای SplitCour رو حذف کنیم خیلی خوبه... جای AldnoahZero یه چی دیگه میزاریم مثل همین Jojo.
محمدعلی این Hanamonogatari هم من آخرش نفهمیدم از TV پخش شد یا نه؟
انیمه 5 قسمته و همه رو چسبوندن به هم شده یه فیلم 2 ساعته... فقط میدونم از Crunchy و Hulu استریم شده ولی کانالش که هفتگی پخش بشه رو من ندیدم!:d
حالا اگه اینم TV Series حساب میشه که 100% باید باشه... چون مثل فصلهای قبل عالی بود، مخصوصاً که شخصیت اصلی محبوب قلبها کانباروئه :bighug:
نظر سنجی هم چندگزینهای باشه ولی هر کی مثلاً به 5 تا انیمه بیشتر رای نده... اینجوری 4-5 تا انیمه آدم حسابی فصل تکلیفشون مشخص میشه.
آخر سال هم بین بهترینها (هر فصل 5 تا، جمعاً 20 انیمه) یه نظر سنجی راه میندازیم تا بهترین انیمه سال رو مشخص کنیم. :d
این هانتر هم تو لیست تابستون نباشه بهتره... برای اینکه بدون شک اول میشه و مزه نظرسنجی میپره :d
همون یه نظرسنجی برای انیمههای بلند بزاریم و اونجا سرش دعوا کنیم.
در ضمن بعید میدونم ناروتو و وانپیس با اختلاف تو اون نظرسنجی اول بشن.... تو که بهشون رای نمیدی، منم تابلوئه به چی میخوام رای بدم
تا اونجایی که میدونم خیلی دیگه از بچههای تاپیک هم بهشون رای نمیدن... اگه این امیرآکیبا کولی بازی درنیاره مشکلی پیش نمیاد:d
انیمه ی بلند اینجا یا هانتر میشه یا گینتاما 99% مطمئنم
راستی اخوی ها رو هم بزارید بدبخت ها لب مرز تموم شدن 99 قسمت البته شاید رایی نیاره اصلا ولی خوب اسمش رو 4 نفر میبینند شاید رفتن سراغش
ولی خوب در کل بهترین انیمه ی بلند مشخصه چیه حتی اگر اینجا اول نشه
انیمه ی بلند اینجا یا هانتر میشه یا گینتاما 99% مطمئنم
راستی اخوی ها رو هم بزارید بدبخت ها لب مرز تموم شدن 99 قسمت البته شاید رایی نیاره اصلا ولی خوب اسمش رو 4 نفر میبینند شاید رفتن سراغش
ولی خوب در کل بهترین انیمه ی بلند مشخصه چیه حتی اگر اینجا اول نشه