Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

Cowboy Bebop تنها انیمه ای بود که من انلگیسی دیدم، خیلی خوب بود. در کل بعضی انیمه ها دوبله هاشون واقعا خوبه و دیدنش ضرر نداره، ولی بازم همیشه دوبلرهای ژاپنی کارشون بهتره در نهایت:d
نمیدونم چرا گیرمیدید به دوبله انگلیسی ؟:-/
الان من دیدم Death Note واقعا دوبلش قشنگ بود :d
SAO هم که عالی نبود ولی EN ش خوب بود :bighug:
داداش اول اینکه قبول دارم دوبله دث نوت خیلی عالی بود، ولی بدون که بخش خیلی بزرگی از دث نوت رو از دست دادی، چون صداگذار لایت یاگامی:x یکی از بهترین صداگذارهای کل دنیای انیمه هستش:d
دوم هم اینکه بشین Attack on Titan رو ببین به جای مزخرفی مثل SAO! :|:d

خوب دیگه! :d همه بچه ها توضیحات رو دادن:d
پرهام هم به نکته های خوبی اشاره کرد! :d خدایی کاراکترها انگلیسی صحبت کنند؟ اصلا میشه؟ :| نمیشه آقا! :| لوفی رو با زبون های دیگه فرض کنید! :)) :d
---
اولین تریلر(قبلی ها تیزر بودن:-" ) فیلم the Last ناروتو هم اومد! :d
بدون هیتلرشکن از سایت زیر میتونید ببینید! اما ... بازم میگم،اسپویل داره! نوشته ها خودش اسپویلن اصلا! :d دیگه تریلر که هیچی:-"
The Last: Naruto the Movie Trailer 4 | Saiyan Island

به همون دلایی که توی پست قبلیم گفتم(اسپویل داره:-" ) ذوق مرگ میشویم! :d

عجب اسپویل وحشی داشت... (هوکاگه بعدی)

کلا نمیدونم چرا دارن هی اینو تیز میکنن وقتی سری اصلی هنوز تموم نشده. یخورده عجیبه که یه مانگا 700 چپتری رو میخوان با یه Movie تموم یا به نوعی کامل کنن...

آخرین ویرایش:
اسپویل هاش فقط به این خلاصه نشده نامرد! :|

اصلا مسخره بازیی میباشد! :d

ولی من الان دیگه 100% با اون نظریه ای که اول کار محمدعلی استکبار داد موافقم! :d اینکه پیش زمینه ی سری سوم خواهد بود! :-"

گویا یه جوری دست ناروتو رو بر میگردونند! :-" بالاخره ناروتو بدون نینجتسو و کاگه بونشین که نمیشه:-"

اون 12.6 چی بود اخرش؟ یعنی 6 December میاد؟
بخون6.6 :-"
تا کیفیت خوبش به دستمون برسه 6 ماهی تو کفیم :(

این قسمت سایکو پس عالی بود!
تا الان شک داشتم که این فصل به اندازه فصل 1 خوب ظاهر میشه یا نه،این قسمت ثابت کرد که حداقل در حد فصل 1 هست!
در مورد villain این فصل هم تا این قسمت مطمئن نبودم چقدر میتونه خطرناک باشه!باز این قسمت ثابت کرد Kamui هم ادم خیلی باهوشی هست ولی بر خلاف ماکیشیما بیشتر دنبال تجربه و امتحان کردن موارد مختلف هست.(ماکیشیما از همون اول به نقشه هاش مطمئن بود..........)
شدیدا منتظرم ببینم چجوری روی سایکو پس ملت تاثیر میزاره و پایین نگهشون میداره.

آخرین ویرایش:
این ترافورمرز های تدوین نشده(!!) همون هاریبل ساب ها هستند؟یعنی هر هاریبل سابلی سالمه یا یه ورژن خاصش؟یه وقت نزنم دوباره یه پرده سیاه ببینم رو مانیتورم!
====
در مورد دوبله،من تنها انیمه ای که دوبله انگلیسی دیدم The Melancholy of Haruhi Suzumiya به علاوه فیلمش بود.واقعا صدای آساهینا تو ژاپنی رو اعصابم بود ولی انگلیسیش فوق العاده بود.من Dual Audio گرفته بودم گهگاهی چک میکردم دوبله اصلا عوض نشده بود.شاهکار انیمه هم قسمت کنسرتش بود که یه آهنگ ژاپنی یه جوری دوبله کرده بودند که نه معنی مصرع ها خراب شده بود نه Lip Sync .اصلا کفم برید:d
در باب فیلمش بگم که فیلمش رو اگه ندیدید حتما ببنید.توی تاپ 5 من چهارمی هست:d

آخرین ویرایش:
این تاپیک چرا اینجوریه8-|یعنی گفتن اینکه فصل دوم هنر شمشیرزنی آنلاین سطحش فلانه بدون اسپویل داستان ممنوعه که پاک شد/:)یه دوستمون هم گفتن من انیمه انگلیسی میبینم که ما هم با یه گیف کم حجم یه مزاح ساده باهاش کردیم چون خود ناظمها هم گیف گذاشتن پس اینم موردی نداره!ما که مورد منفی توی پستمون ندیدیم حداقل اون ناظمی که پستو پاک کرده بگه چرا تا دفه بعد معیارها رو رعایت کنیم:-/
احیاناً گیفت تو اسپویل نبود؟اینجا هرچی تو تگ اسپویل میذارید باید با تیتر مشخص باشه.منم همین مشکلو داشتم
yahoo_4.gif
چرا توی اسپویل بود.یعنی چی باید با تیتر مشخص بشه؟خب میزاریش توی اسپویل تمام دیگه.عملیات خاصی داره یکی بگه تا ما هم بدونیم؟:|

آخرین ویرایش:
رفقا حواستون باشه این تایپک خیلی خطرش ناکه پلیساش خیلی حساسن!!!!
من یه شیش ماهی بهمین خاطر فراری بودم ازینجا
جدا از شوخی میگم این هانتر چرا یهو تموم شد!!! رفته واسه دو سال دیگه ، اوووووووو
ناروتو هم که قربونش برم داره کم کم تموم میشه، جالبه الان یکم ناراحتم!
پنج ساله پاسوزشم بشخصه

رفقا حواستون باشه این تایپک خیلی خطرش ناکه پلیساش خیلی حساسن!!!!
من یه شیش ماهی بهمین خاطر فراری بودم ازینجا
جدا از شوخی میگم این هانتر چرا یهو تموم شد!!! رفته واسه دو سال دیگه ، اوووووووو
ناروتو هم که قربونش برم داره کم کم تموم میشه، جالبه الان یکم ناراحتم!
پنج ساله پاسوزشم بشخصه
دوسال؟!
در خوش بینانه ترین حالت حداقل 5 سال دیگه وقت لازمه که نصف تعداد قسمتهای این سری رو بتونن بسازن8-|

خوب دیگه! :d همه بچه ها توضیحات رو دادن:d
پرهام هم به نکته های خوبی اشاره کرد! :d خدایی کاراکترها انگلیسی صحبت کنند؟ اصلا میشه؟ :| نمیشه آقا! :| لوفی رو با زبون های دیگه فرض کنید! :)) :d
---
اولین تریلر(قبلی ها تیزر بودن:-" ) فیلم the Last ناروتو هم اومد! :d
بدون هیتلرشکن از سایت زیر میتونید ببینید! اما ... بازم میگم،اسپویل داره! نوشته ها خودش اسپویلن اصلا! :d دیگه تریلر که هیچی:-"
The Last: Naruto the Movie Trailer 4 | Saiyan Island

به همون دلایی که توی پست قبلیم گفتم(اسپویل داره:-" ) ذوق مرگ میشویم! :d

امیر حسین
من خیلی پی اخبار آخرین فیلم ـش نبودم....نمی دونم، تو خبرها چی نوشته و اصلاً داستان این سری چی هست، ولی یه نگاهی به نوشته های تو trailer ای که گذاشتی، کردم، میگه که:
داستان دو سال بعد از جریان اون مبارزه نارتو و ساسکه (منظورش پیش همون دو مجسمه) هستش (ثانیه 20 Trailer)
پس فک نکنم که جریان هوکاگه شدن کاکاشی، چیز زیاد مهمی تو اون موقعه باشه، هر چند یه مدت کوتاهی هم شبه هوکاگه بودش

- - -ویرایش - - -

چرا پستم پاک شد یه سوال پرسیدما ؟!!! تازه اینم مربوط به قسمتای چندسال پیش انیمه بود ؟! اینم اسپویله !!! اوکی !

بله، شامل حال قانون تاپیک میشه

P.S
خوبه ارک شابوندی و مارینفورد که دو ارک بدی انیمه هست و هنوز چند قسمت دیگه بهش میرسی، رو به دلیل اینکه شش سال پیش پخش شده، اینجا برات اسپویل کنم!؟

امیر حسین
من خیلی پی اخبار آخرین فیلم ـش نبودم....نمی دونم، تو خبرها چی نوشته و اصلاً داستان این سری چی هست، ولی یه نگاهی به نوشته های تو trailer ای که گذاشتی، کردم، میگه که:
داستان دو سال بعد از جریان اون مبارزه نارتو و ساسکه (منظورش پیش همون دو مجسمه) هستش (ثانیه 20 Trailer)
پس فک نکنم که جریان هوکاگه شدن کاکاشی، چیز زیاد مهمی تو اون موقعه باشه، هر چند یه مدت کوتاهی هم بودش

- - -ویرایش - - -

خوبه ارک شابوندی و مارینفورد که دو ارک بدی انیمه هست و هنوز چند قسمت دیگه بهش میرسی، رو به دلیل اینکه شش سال پیش پخش شده، اینجا برات اسپویل کنم!؟

خوب اسپویلش این میشه که...ناروتو هوکاگه نمیشه! :d همچنان ! :d
بعد نمیدونم مانگا رو میخونی یا نه! :-" ولی وقتی انقدر داستان وصل میشه به مانگا(یا بهتر بگیم...انگار ادامه ـست! :-" ) هر چیزیش اسپویل حساب میشه! از زنده بودن کاراکترها بگیر تا ... :-" البته مانگا تقریبا تکلیفش مشخصه! ولی انیمه بین ها :-"
ولی همون ساسکه خودش اسپویل داره برای انیمه بین ها :d (برای مانگا خون ها هم داشت! :| فقط به صورت حدس و گمان بود! که اتفاق افتاد :-"

بانومون اپیزود 4ـش اومد! :bighug: :دی
===
آقا تو این سایته که دوستان معرفی کردن برای دانلود انیمه هفتگی، یه انیمه همیشه کنار F/SN اون بالا تو چشه که توجهم رو به خودش جلب کرده!:دی اسمش Akame ga Kill! هست فکر کنم!:-/ عکساش که جالب بوده! کسی دیده یه توضیح مختصر میده ببینیم چجوریاست؟:دی

خوب اسپویلش این میشه که...ناروتو هوکاگه نمیشه! :d همچنان ! :d
بعد نمیدونم مانگا رو میخونی یا نه! :-" ولی وقتی انقدر داستان وصل میشه به مانگا(یا بهتر بگیم...انگار ادامه ـست! :-" ) هر چیزیش اسپویل حساب میشه! از زنده بودن کاراکترها بگیر تا ... :-" البته مانگا تقریبا تکلیفش مشخصه! ولی انیمه بین ها :-"
ولی همون ساسکه خودش اسپویل داره برای انیمه بین ها :d (برای مانگا خون ها هم داشت! :| فقط به صورت حدس و گمان بود! که اتفاق افتاد :-"

مانگا رو که هفتگی دنبال میکنم....

ولی این Trailer یه حال گیری اساسی داش، اخه بند Sukima Switch آدمن....واقعاً نمیدونم استدیو چه فکری با خودش کرده که Theme song انیمه رو داده به این بند پوکیده
بانومون اپیزود 4ـش اومد! :bighug: :دی
===
آقا تو این سایته که دوستان معرفی کردن برای دانلود انیمه هفتگی، یه انیمه همیشه کنار F/SN اون بالا تو چشه که توجهم رو به خودش جلب کرده!:دی اسمش Akame ga Kill! هست فکر کنم!:-/ عکساش که جالب بوده! کسی دیده یه توضیح مختصر میده ببینیم چجوریاست؟:دی

من موندم که، کی تو رو انیمه بین کرده :d
بزرگترین اشتباه زندگیش بوده

چند صفحه پیش بحث دوبله شده بود....این کلیپ رو تو آرشیوم پیدا کردم که مقایسه چندین دوبله Death note هست

درباره ی Akame ga Kill....ای بدک نیست، دوبلور های خوبی داره :p
قسمت قشنگ کار، آهنگ سازشه که Iwasaki Taku کار کرده
فقط توصیه میکنم نسخه ی Webای اون رو دانلود کن، که فقط HorribleSubs منظم زده

داستان درباره ی به الاغی بنام tatsumi هست که با دوتا از هم دُهاتی هاش میرن به شهر (پایتخت) که پول دار بشن..حالا طی یه سری اتفاقاتی از هم جدا میشن و tatsumi تنها به شهر میره و بعد از کمی تاب خوردن یه سری اتفاقاتی براش می افته که نباید بگم....تا چشش به حقیقت پایتخت باز میشه
اون طرف داستان هم یه گروه مخوف ضد حکومتی هست که بنام night raid که راه می افتن، پول میگرین، آدم سلاخی میکنن....
بطور کلی داستان تم تخیلُش بالاس...یه سری اسلحه های سلطنتی هست که قدرت های ماورالطبیعه به استفاده کنندگانش میده.
خون و خون ریزی توش زیاد داره، لوس بازی هم کم نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or