Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

...The Bird of Hermes is my name
با تاخیر های خیلی زیاد Hellsing ultimate رو هم کامل دیدم،فوق العاده بود :)
خیلی وقت بود یه ومپایر درست حسابی توی فیلم ها/انیمیشن ها و ..... ندیده بودم.
مبارزه ها و داستان واقعا عالی بودن،مخصوصا اون قسمت هایی که در مورد گذشته الوکارد بود.....
شکست دادن آلوکارد و استفاده از نظریه گربه شرودینگر فوق العاده بود،از اواسط انیمه خودم حدس زدم که این major یه نقشه ای داره و احتمالا میخواد الوکارد رو مسموم کنه ولی تا اون اخر که خودش توضیح داد نمیدونستم چطوری میخواد اون کار رو انجام بده،اون اواخر حتی فکر میکردم خون ومپایر هایی که ساخته سمی هستن یا حتی اینکه فقط خون اون گربه :| :d سمی باشه،بعد که Major توضیح داد اینجوری شدم: :| :-o :)) :(( :|
الان که این رو کامل دیدم خیلی دلم میخواد برم دوباره Castlevania قدیمی ها رو بازی کنم :d به شدت تو جو دراکولا،ومپایر ها و ... هستم :| :d

آخرین ویرایش:
خب نظرسنجی قدیمی رو میبندیم و نظرسنجی جدید رو اضافه میکنیم:دی
این عکس هم از نظرسنجی قبلی:

Snap401372735.JPG

عکس رو گذاشتم که تو صفحات تاریخ ثبت بشه و 10 سال دیگه، آیندگان (!) که اومدن و این تاپیک رو دیدن و این پست رو خوندن، بدونن 10 سال قبل اینجا چه کاربرای بدسلیقه ای ( :دی ) داشته که تو نظرسنجیش رایدر اول شده:دی
====
در مورد نظرسجنی جدید هم که فکر نکنم اختلاف نظر زیادی وجود داشته باشه و زیاد تو سر و کله همدیگه بزنیم!:-/ :دی
کیریتسوگو امیا با فاصله از بقیه بهتر بوده:دی

تمام اونایی که به رایدر کبیر رای دادن انشاالله آیونیون هیتاری نصیبشون بشه:x
---
نظرسنجی این دور :
1 رای ویور
5 رای کوتومینه
بقیش کریتسوگو
:دی

شاید کاریا هم یک رای بیاره حالا...توکیومی هم همینطور...ولی زیر 10% چنین چیزی ممکنه:-" :دی

نتیجه نظرسنجی ها رو توی پست اول هم بزارید خوب میشه :دی

پیشبینیم تو دیوار بود :d
ویور 2 رای! :bighug:
مهرداد :bighug:
---
@بهنام
من بعد از ویور، کاریا رو دوست دارم! :x حتی اوایل انیمه ارباب مورد علاقم کاریا بود! :x البته نه اینکه علاقم ازش کم شده باشه(مثل بعضی دیگه از کاراکترها :| ) ولی...فقط ویور برام محبوب تر شد در طول انیمه! :d

به طور کلی،من با کاراکترهای بی شعور مشکل دارم :-" (شما فحش در نظر نگیرید:-" ) این جماعتم، غیر از ویور و تقریبا کاریا! بقیشون یه مشکلی داشتن! :|
کینث که همون قسمت اول ثابت کرد :| در طول داستان هم ادامه داشت! فقط آخرای زندگیش داشت آدم میشد و تازه به یه چیزایی میرسید، که کریتسوگو بهش فرصت نداد!
اون توکیومی فلان فلان شده که برداشت دخترش رو داد دست زوکن! :|حتی اگر فقط یک نفر میتونه اسرار خانواده رو به ارث ببره،بازم خیلی بی شعوره که ساکورا رو داد به زوکن! :|
کریتسوگو که سرش زیاد بحث کردم! درسته دنبال صلح و اینا بود،ولی یه سری کارهاش رو فقط میخوام خرخره ـش رو بجوم! :| لنسر!!!!!!! :(( :((
کوتومینه هم که زد باباش و استادش رو کشت مردک :|
ریونوسکه هم که اوضاعش خرابه! :-"

به طور کلی :
ویور > کاریا > کریتسوگو = کوتومینه = توکیومی = کینث > ریونوسکه
:-"
کاریا بدبخت هم به مرز جنون رسوندنش که باعث شد عشقش رو بکشه! :(( لعنت به زوکن و توکیومی و کوتویمنه که چنین بلایی سر کاریا اوردن! :(( تنها کاراکتری بود که برای خودش شرکت نکرده بود! :(( برای نجات یک نفر دیگه...کسی که دوستش داشت جونش رو گذاشت وسط:(( و آخرش...اونطوری جواب گرفت از ساکورا! :| ساکورا هم خدا لعنت کنه...آخه این چه کاری بود که با کاریا کرد :((
کلا لنسر و کاریا مظلوم ترین کاراکترهای انیمه بودن :(

خیلی خوبه این آرت :x

و ...

آروم باش ساکورا...عمو کاریا نجاتت میده...:(

اینقدر این امیر آکیبا نفرین کرد این انیمه رو که چرا همه ی مجری ها خانوم هستن که یکیشون ترکید :d

خیلی قسمت خوبی بود من شخصا حال کردم مخصوصا با یکی از صحنه های اول این قسمت که میتونم بگم بهترین صحنه ی انیمه ای از زمستون سال قبل برام بود :-"
با این عکس یاد اون انیمه ای افتادم که پسره تف دختره رو میخورد {آریا اسمش رو بلده} .
البته توی سبک های ....... این چیز ها زیاده :d

- - -ویرایش - - -

چرا پستم پاک شد ؟! :d

حالا بماند دلیلش ولی رای من به با ابهت ترین ارباب یعنی کوتومینه کیره هست :x

با کلاس/پرجذبه ترین و خوش صداترین و باهوش ترین ارباب کل سری هست o:-)

اوف عجب قسمت باهالی بود!:دی حال کردم:دی
توی فیت زیرو چون ارباب ها بالغ بودن و میخواستم با کمترین ضرر بیشترین سود رو ببرن و بیشتر با تاکتیک و فکر عمل میکردن تا حمله به نظر من یه ذره از جهت مبارزه کم بود توی فیت زیرو!
اما توی این سری چون ارباب ها جوان و خام هستن بیشتر روی مبارزه و ریسک تاکید دارن تا فکر و تاکتیک!:دی و این به به نظر من جذابتر هست! نمونش جادوگری های توساکا که هی جادو های مختلف انجام داد تو این قسمت!:دی البته اگر به همین صورت مبارزه ها ادامه پیدا کنه!
آرچر هم از استایل کمان گرفتنش خوشم اومد! و خوب بود اما هیشکی به بانو آرتوریا نمیرسه!:دی چی سریع پرید و شیرو رو از برسرکر نجات داد :x:دی
ایلیا هم من رو یاد کاراکتر توی کیل بیل 1 میندازه که توی ژاپن رفت و یه دختر دبیرستانی؟:-/ بود که یه گرز کوچولو داشت!:دی خیلی باهش حال میکردم:دی و معلوم بود خیلی خشونت طلب هست و به طرز فجیعی کشته شد! :دی به نظرم اول ایلیا کشته میشه تا سرونتش!:دی لا مصب غوله!:|
و یه سوال توی کلیسا گیلگمش بود داشت با کوتومینه حرف میزد؟:-/
درباره نظر سنجی هم برای من بعد از کریتسوگو ؛ کاریا مستر محبوبم هست!
بیچاره خیلی زجر کشید!:(:| مرد شور کوتومینه رو ببرن! مرتیکه سادیسمی!:|

آخرین ویرایش:
اوه اوه حساس شد :دی این فوجیتورا چه شاخ شد یدفه :| چی میخواد این دیگه :|:دی
مبارزه سابو هم به زودی شروع میشه ببینم چیکارا بلده بکنه لوفی هم که هر لحظه نزدیکه دوفلامنگو میشه :bighug::دی

به به. همونطور که انتظار داشتم این قسمت از همون اولش بترکون شروع شد:دی
بانومون ستاره درخشان این قسمت بود!:دی چدر انیمیشن هاش و حرکاتش رو خوب درآوردن:دی
برسرکر هم خیلی جذاب به نظر میرسه:دی کشتنش کار کیه خدا میدونه:دی حدس من هم بیشتر به واقعیت نزدیک شد که برسرکر احتمالا هرکوله:دی اصلا از هیکلش مشخصه:دی
آرچر بنده خدا هم که نوبل فنتزم ـش پشم شد:دی یه ضربه بانو که تازه یه ضربه معمولی بود، برسرکر رو از وسط نصف کرد ولی نوبل فنتزم آرچر یه خراش هم رو برسرکر ننداخت:دی

نکته بد این قسمت فط این بود که فهمیدیم قسمت بعد قراره بره تو مدرسه دوباره! 8-| امیدوارم صحنه های توی مدرسه اش خیلی طولانی نباشه.

این رایدر و اسسین و کستر کی میخوان وارد داستان بشن! مخصوصا اسسین :x :دی
فک نکنم یه ضربه معمولی بوده باشه ! چون وقتی ضربه رو زد چند لحظه شمشیرش معلوم شد و خیلی شبیه اکس کالیبری بود که تو قیت زیرو نشون دادن. قبل از اینکه ضربه رو هم بزنه میگه : پس بذار با ضربه ای با تمام قدرتم جوابت رو بدم

اقا این Fate/Zero نسخه Extendedـش رو جایی زیرنویس نکرده؟:-/
میخوام برا خانواده بذارم ( :دی ) ولی زیرنویسش هماهنگ نیست. رو PC هم نمیخوام بذارم که با KMPlayer هماهنگ کنم.:|
فقط زیرنویسش هماهنگ باشه با این نسخه که اضافات داره کافیه. حالا جاهای اضافه رو ترجمه نکرده بود هم موردی نداره فقط هماهنگ باشه:| :دی
فک نکنم یه ضربه معمولی بوده باشه ! چون وقتی ضربه رو زد چند لحظه شمشیرش معلوم شد و خیلی شبیه اکس کالیبری بود که تو قیت زیرو نشون دادن. قبل از اینکه ضربه رو هم بزنه میگه : پس بذار با ضربه ای با تمام قدرتم جوابت رو بدم
حالا صداش رو در نیار:دی :|

همون طور که همه گفتن، اپیزود خیلی خوبی بود. :دی مبارزات بسیار دیدنی و جالب بودن!
این ایلیا هم باحاله. :دی اولش که دیدمش فکر کردم یه بچه لج درآر هست، ولی کاراکتر جالبی داره. برعکس ساکورا که از اون شخصیت تاریک تبدیل شد به کلفت آشپز، این یکی از اون بچه معصوم و مظلوم تبدیل شده به شر مطلق! :دی
برسرکر هم که ... :| چی بود این؟! رسماً خودشون رو به فنا دادن ولی خم به ابرو نیاورد! :| از وسط نصف شد، بمب اتم خورد توی سرش، آخرش هم خیلی شیک رفت خونه ـشون! :|
من فعلاً بیشتر از همه منتظر دیدن این برادرمون هستم:

نمیدونم اسسین هست یا یه چیز دیگه (آخه اون اسسین های درپیت قبلی کجا و این کجا!) ولی هرچی هست خیلی جنتلمن و با شخصیت به نظر میرسه. :دی
یه حدسی هم در مورد آرچر میزنم ولی میترسم بگم و بعدش یکی ناخودآگاه لو بده! :| :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Jaw
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or