Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
انقدر اوضاع سانسور خراب بود که تا دیدم کلا پاک کردم بخاطره همینم نداشتم نسخه ی هاریبل رو که عکس اصلی رو بزارم. اگه داری بذار . قسمت سوم هم برو با Zekken ببین. سا*نسور نداره انگلیسی هم هست
برای قسمت چهارم من هم هاریبل دانلود کردم هم PuyaSubs و PuyaSubs سان*سور نداشت . فقط مشکل اینه‌که انگلیسی نیست . اگرم نسخه ی raw میخوای Leopard رو بگیر. بدون سان*سوره
هان؟ من قاط زدم :-" از هاریبل رو که خودت عکس گذاشتی! همون عکس اول :d از نسخه ی بی سان/سور عکس میخواستم :-"

دست تو و خلیل هم درد نکنه! :دی میگیرم! >:)
ولی خیلی رو اعصابه یه انیمه رو با چندتا ساب مختلف بگیری(حس جایگزین کردن هم نداشته باشی:-" )

هان؟ من قاط زدم :-" از هاریبل رو که خودت عکس گذاشتی! همون عکس اول :d از نسخه ی بی سان/سور عکس میخواستم :-"

دست تو و خلیل هم درد نکنه! :دی میگیرم! >:)
ولی خیلی رو اعصابه یه انیمه رو با چندتا ساب مختلف بگیری(حس جایگزین کردن هم نداشته باشی:-" )
امیر بد قاط زدیا . منم بد توضیح دادم البته:d اون عکس اول از هاریبل نبود اون از Zekken بود که بدونه سانسوره هاریبل اول قسمت سه رو کلا سیاه کرده(مثله عکسه دوم) فقط پاهای شخصی که ایستاده پیداست. (عکس سوم هم خودم با فتوشاپ درست کردم:d)
واقعا دردسریه . نمیدونم مشکل اندرواتر چیه . حالا فرصت بشه میرم تو بلاگشون کامنت هارو میخونم ببینم جریان چیه . بعد اینجا اطلاع میدم
---
لول!
yahoo_21.gif
الان رفتم بیشتر دقت کردم تازه فهمیدم
yahoo_24.gif
yahoo_65.gif

Gangsta - E03

اونقدرها هم تفاوتی ندارن
yahoo_65.gif
biggrin1.gif

:d:d:d
اخه من واقعا فکر میکردم کلا سیاه کردن باباهه رو . چون تا دیدم سان*سور داره پاکش کردم و رفتم دنبال نسخه ی بدون سانسور احتمالا بد تو ذهنم مونده بوده تصویر:d
خب خداروشکر رفع ابهام شد
ولی راست میگیا خیلی هم تفاوت نداره.:d

آخرین ویرایش:
لول! :)) الان رفتم بیشتر دقت کردم تازه فهمیدم =)) :-"
آخه گفته بودی کاملا سیاه کرده! من با خودم میگفتم این که شمشیر طرف هست،خون روی دیوار هست،جسد هم هست! درسته یه بخشاییش سیاهه ولی خیلی جاها هست:)) :p
اونقدرها هم تفاوتی ندارن:-" :دی

امروز بالاخره تا قسمت 201 گینتاما تموم کردم و بلافاصله سری جدید را شروع کردم اپنینگش به نظرم بهترین بود تا الان قسمت تغییر رزلوشن انیمه به HD جالب بود :d دو قسمت اول منو به حد اپیزود های اولیه انیمه خندوند ! :))
---
اقا این انیمه Prison School چطوره ؟ از عکس های انیمه که حدس میزنم اچی با ترکیب سادیسم ،مازوخیسم و فمد*م هست درسته ؟! :d

آخرین ویرایش:
اقا این انیمه Prison School چطوره ؟ از عکس های انیمه که حدس میزنم اچی با ترکیب سادیسم ،مازوخیسم و فمد*م هست درسته ؟! :d
نه بابا سبک اصلیش کمدی و فرار از زندانه :d اچی و اینایی که گفتین رو هرکدوم یک ذره داره، ولی تا اینجا انصافا کار خفن و خنده داری دراورده با همینا :d
خلاصه دیدنش پیشنهاد میشه :d

دوستان انیمه وان پیس کدوم شرکت ساخته؟
خیلی کارگردان قوی داره بنظرم
میخام اگه انیمه ی دیگه هم ساختن نگا کنم

ای کاش ناروتو رو هم گروه اینا میساخت:d

واای آدم مانگای prison school رو می خونه بعد میاد انیمه رو می بینه اعصابش ناجور داغون می شه!:-&

صرفا بخاطر نور سفید ؟:دی
من مانگاش و تا 5 6 خواندم لذتبخش بود حالا سر فرصت ادامه خواهم داد ! قسمت سوم انیمش ترکیدم خیلی خوب بود :))

انیمه کمدی یا سیاه به بنده معرفی فرمایید :دی
another و دیذو اونقدر که میخواستم تاریک نبود :دی

بچه های Jpop باز، کسی اینجا AAA گوش نمیده؟ من بعد از بازگشتم به وان پیس (:دی) شدیدا افتادم به جون این گروه و 2 تا از ترک هاشون یعنی Next Stage و Wake Up رو واقعا دوست داشتم. کس دیگه ای هست تو کار این گروه باشه و چندتا ترک خوبشون رو معرفی کنه؟ اصلا لینک دیسکوگرافی پیدا نمیکنم.

والا من که گوش نمیدونم و تو همون وان پیس هم تا Opـش شروع میشد، سریع ردش میکردم... (":
ولی بند به شدت فعالی ـن...به شدت D:
حالا میگم چطور (:
یه خورده در مورد کارهاشون بگم...مثلاً همون Single کار Next Stage که خوشت امده، تقریباً سال پیش امد و فروش نسبتاً خوبی داشت....بعد از اون کمتر از یک ماه Singleـه Sayonara no Mae ni رو بیرون دادن که با جا دادن ترک Next Stage تو Single کار تونستن دوباره همون فروش خوب رو تکرار کنن. و خود Sayonara no Mae ni هم محبوب شد. (گوشش کن)
بعد دوباره ماه بعد این دو ترک رو به همراه Singleـه Wake up! که برای وان پیس امده بود رو تو آلبوم Gold Symphony جا دادن که فروش این آلبوم ـشون رو قشنگ بردن بالا LOL

برات از یه منبع خوب، Discography کامل گروه ـشون رو PM کردم.

راستی اگه خواستی Blood on Fire رو هم گوش بده، اولین کار بند تو آغاز کارشون، ماله 10سال پیشه. ظاهراً هم آهنگ معروفی بوده تو زمان خودش.

این رو یادم رفت بگم، البته هیچ ربطی هم به اینجا نداره :d
تو یکی دو هفته ی پیش بود که OST سری اول Live-Actionـه Shingeki no Kyojin امد....

56221d1438194365-cover.jpg

تقریباً میتونم بگم که کامل گوشش کردم...متاسفانه هیچ آهنگ دندون گیری نداشت و اصلاً در حد اندازه ی OSTهای انیمه و کار هیروکی ساوانا نبودش.
کلاً آقای Sagisu Shirou زیادی تو جوه ... قشنگ خط آهنگ های بلیچ رو میشه تو این کارش شنید....خیلی کارش ضایس.
این همه آهنگ ساز خوب....اصلاً میدادن دست Satou Naoki سان...دیگه بهتر از این بابا که نداریم.
با کارش رو Eien no 0 اشک مردم ژاپن رو تو سینما ها در اورد.

شاید بهتر بود بجای Toho Pictures بهتر بودش که یه استدیوی دیگه رو فیلم کار میکرد...البت تو ژاپن، به نظرم بزرگتر از Toho نداریم....الا مثل Rurouni Kenshin یه استدیوی هالیودی روش کار میکرد...

Attachments

• cover.jpg
    cover.jpg
    116.3 KB · مشاهده: 121
آخرین ویرایش:
ف*ک.یعنی اونقدری که من الان سر این قسمت خندیدم که اگه گسی خونه بود فکر میکرد دیوونه شدم:))=))یعنی قشنگ سِینت سایا رو با خاک یکی کردن.ولی اصل جوکش اونجایی بود که گینتوکی گفت toei انیمیشن مارو میکشه:dیا تیتراژ آخر که داشتن به سبک سِینت سایا میرفتن طرف از شرکت کپی رایت زنگ زد اینا هم اینور اولش گفتن سانرایز نه bandai namco picture بفرمایید بعد تیتراژ اصلیه اومد:d
i7ajrogumq8vyq4huewn.jpg

1w7wei5crc7a4hycsddd.jpg

6r6nzbznglu8ee3wvldo.jpg

5610r8zz9klsxtbjzven.jpg
خبر دیگه اینکه کست کامل فیلم ترافورمارس معرفی شدن.فیلمش قراره آرک BUGS2 مانگا رو پوشش بده.کارگردان فیلم )Ichi the Killer, Phoenix Wright: Ace Attorney, Yatterman, As the Gods Will, Crows Zero, Mogura no Uta)Takashi Miike و فیلمنامه نویسش هم Kazuki Nakashima (Gurren Lagann, Kill la Kill) هستن.ساخت فیلم فوریه 2016 تموم میشه و قراره که تو هفته طلایی هم پخش شه.فیلم برای دو سال تو مرحله پیش تولید بوده و قراره که تو ماه آگوست برای ادامه فیلم برداری برن ایسلند که میشه اولین باری که یه فیلم زاپنی تو اونجا فیلم برداری میشه.
Emi Takei در نقش قهرمان فیلم Nanao Akita
qzte60akjb6olleqsten.jpg

بقیه افراد غیر ژاپنی فیلم هم اسم و قسمت هایی از شخصیت هاشون عوض شدن.مثلا شخصیت تایلندی Thien حالا اسمش Jin Muto شده.بقیه اعضای کست هم به ترتیب اینا هستن.
Takyuki Yamada در نقش Ichiro Hiruma
z0cq9iha91nfgfwh6rpb.jpg

Hideaki Ito در نقش اصلی فیلم Shokichi Komachi
hzr6onfjs2m9hwl71rnh.jpg

shun Oguri در نقش Ko Honda
7nf6jhzpv52l084mf84n.jpg

Kane Kosugi در نقش God Lee
dktbmfoni4oapeb62jhs.jpg

Rinko Kikuchi در نقش Asuka Moriki برگرفته از Victoria Wood
bi1ny3yyaoi16dpyf8s5.jpg

Masayo Kato در نقش keisuke Dojima برگرفته از Donatello K. Davis
b9f90f9qqx3gr16hqqiq.jpg

Eiko Koike در نقش Mina Obari برگرفته از Zhang Ming-Ming
mzf3g632l2qe000hwp3k.jpg

Mariko Shinoda در نقش Sorae Osako برگرفته از Jaina Eisenstein
t8swrqbk97kh0x5amoo9.jpg

Kenichi Takito در نقش Shunji Tezuka برگرفته از Tejas Viji
sl8h77fuyc9bijodt3h8.jpg

Rina Ota در نقش Mario Renjo برگرفته از Maria Viren
veb9ueon833wrockcc5i.jpg

Rila Fukushima درنقش شخصیت مخصوص فیلم Sakakibara
9s72xi038qqnl1yecemc.jpg

d5qwdg7t5v1zok786pii.jpg

Last edited by a moderator:
دوستان انیمه وان پیس کدوم شرکت ساخته؟
خیلی کارگردان قوی داره بنظرم
میخام اگه انیمه ی دیگه هم ساختن نگا کنم

ای کاش ناروتو رو هم گروه اینا میساخت:d
شوخی بود دیگه؟ :-"

صرفا بخاطر نور سفید ؟:دی
من مانگاش و تا 5 6 خواندم لذتبخش بود حالا سر فرصت ادامه خواهم داد ! قسمت سوم انیمش ترکیدم خیلی خوب بود :))

انیمه کمدی یا سیاه به بنده معرفی فرمایید :دی
another و دیذو اونقدر که میخواستم تاریک نبود :دی
Rainbow و Kaiji توصیه میشه! :d
Another فقط خین و خین ریزی بود:-" وگرنه فلش بک های وان پیس ازش تاریک ترن :-" (فلش بک های وان پیس ... :(( :((‌ )
فقط اپنینگش حس ترس میداد:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or