Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
احتمالا Mitsuki نیست؟ :d چون من از اولین روزی که آخرین چپتر ناروتو یعنی 700 پخش شد و اینو با صفحات رنگی نشون داد گفتم احتمال زیاد بچه اوروچیمارو باشه :d

خوبی اوروچیمارو اینه که یه نفره اما بچش میتونه هم "مادر" هم "پدر" صداش کنه و هیچ مشکلی از هیچ نظری هم نباشه XD
آره خودشه.
من از نظر عملی و نظری با این قضیه مشکل دارم.

اگر فیلمش بیاد و این طوری باشه، انیمه دیدن رو ترک می کنم و اوقات فراغتم رو با اسکواش بازی کردن پر می کنم:دی
خبری از فصل دوم Shingeki no Kyojin نشده؟

نه. اما فیلم اولش اومده که خلاصه فصل اول سری اول انیمه است.

آره خودشه.
من از نظر عملی و نظری با این قضیه مشکل دارم.

اگر فیلمش بیاد و این طوری باشه، انیمه دیدن رو ترک می کنم و اوقات فراغتم رو با اسکواش بازی کردن پر می کنم:دی

Yeeeees بالاخره یه چیز رو درست حدس زدم :))

البته من هویت اون شخصیت توبی رو هم یک روز قبل از اینکه مانگا نشون بده متوجه شده بودم :d یکی از بزرگنرین افتخاراتم بود XD

آخه مشکلت با این ماجرا چیه؟ :d تو این چند ساله اخیر چیزای خیلی WTF و داغون از این مانگا و انیمه زیاد دیدیم دیگه باید عادت کنی :d

بچه ها نظرتون راجع به انیمه های تابستون چیه ؟ من هیچ کدوم رو شروع نکردم هنوز کلی عقب افتادم. اینا نظرم رو جلب کردن:

Gangsta
Prison School
Jitsu wa Watashi wa
Akagami no Shirayukihime
Ranpo Kitan

اینا خوبن ؟ کدومشون رو شروع کنم ؟

بچه ها نظرتون راجع به انیمه های تابستون چیه ؟ من هیچ کدوم رو شروع نکردم هنوز کلی عقب افتادم. اینا نظرم رو جلب کردن:

Gangsta
Prison School
Jitsu wa Watashi wa
Akagami no Shirayukihime
Ranpo Kitan

اینا خوبن ؟ کدومشون رو شروع کنم ؟
بستگی به سلیقتون داره (این فصل برای هر سلیقه ای یکی دوتا داریم)
Gangsta که خیلی عالیه، دیدنش توصیه میشه.
Prison school هم اچیش هم کمدیش خیلی خوبه، اگه از این سبک خوشتون میاد حتما شروع کنیدش.
Jitsu wa Watashi wa رو ندیدم متاسفانه
Akagami no Shirayukihime شوجو هست، اگه داستانی رمانتیک خوشتون میاد خوبه.
Ranpo Kitan هم معمایی و تا حدی ترسناکه، و (به نظر من) غیر از شخصیت اصلیش، بقیه المان هاش خوبن :d

اگه اشتباه نکنم قرار بود 2016 پخش بشه:-/ توهم زدم؟
---
Aimer – DAWN
افرین بانو^:)^
البوم خوبی بود بنظرم. موقع گوش دادن LAST STARDUST دیالوگی که...
دیاگوی که ارچر به شیرو و شیرو به بچه شیرو(شیروی دوران کودکی) میگفت همش تو سرم میپیچید
hey. that's hell you're walking into

آخرین ویرایش:
با عرض معذرت ولی من هر وقت این جا پست میدم نظرم پاک میشه:|
میشه یکی به من بگه چرا؟
-----
@PDAVARZANI میتونید زحمت خوندن پست اول تاپیک و همچنین دیدن نوشته های اسپویلر دار بقیه دوستان رو به خودتون بدید تا متوجه دلیلش بشید .
----- @parham_safa ممنون كه جوابم رو داديد.قبلا پست اول رو نخونده بودم
ولي تو پست اول گفتيد كه اخطار ميديد ولي من هيچ اخطاري دريافت نكردم.ميتونستيد به جاي پاك كردن پست،يك اخطار ميداديد و من هم پستم رو درست ميكردم
البته قبلا هم يك پست داده بودم كه مربوط به Digimon Adventure Tri بود.يك ارت ورك از بازي منتشر شده بود و من هم با يك مقدار اطلاعات گذاشتمش اينجا.بر اساس قوانين پست اول هم هيج مشكلي نداشت.ولي اون پست بدون فرستادن هشدار،پاك شد.
لطفا اگه ميبيند پستي مشكل داره به جاي پاك كردن هشدار بديد

آخرین ویرایش:
وقتی دیدم prison school سانسور شده تیری از جانب شیطان در قلبم رها شد :crying1:
میدونی بدتر از اینکه ی انیمه ی ایچی سانسور بشه چیه؟ اینه که ی انیمه ی گنگستری سنین سانسور بشه یعنی رسما تررررررررررررررر میخوره به انیمه . دوستانی که قسمت سوم گنگستا رو با هاریبل دیدن. بجای این صحنه
1d1y_[zekken]_[dbsuper]_gangsta._-_03_(1280x720_x264_aac).mkv_snapshot_01.52_[2015.07.28_02.02.52].jpg

همچین چیزی دیدنند
9xk5_untitled-1.jpg

یا ی چی تو این مایه ها
732s_2.jpg
:d

میدونی بدتر از اینکه ی انیمه ی ایچی سانسور بشه چیه؟ اینه که ی انیمه ی گنگستری سنین سانسور بشه یعنی رسما تررررررررررررررر میخوره به انیمه . دوستانی که قسمت سوم گنگستا رو با هاریبل دیدن. بجای این صحنه
1d1y_[zekken]_[dbsuper]_gangsta._-_03_(1280x720_x264_aac).mkv_snapshot_01.52_[2015.07.28_02.02.52].jpg

همچین چیزی دیدنند
9xk5_untitled-1.jpg

یا ی چی تو این مایه ها
732s_2.jpg
:d
عکس اصلی رو نزاشتی:-"
خوب شد قسمت چهارم رو هنوز نگرفتم! :d کدوم فن ساب بی سان/سور میباشد؟ :d چون با زیرنویس انگلیسی نمیبینم از این نسخه های خام هم اگر بود مشکلی ندارم:-"
آندرواتر لعنتی یکهو تنهامون گذاشت! :|

خوب شد قسمت چهارم رو هنوز نگرفتم! :d کدوم فن ساب بی سان/سور میباشد؟ :d چون با زیرنویس انگلیسی نمیبینم از این نسخه های خام هم اگر بود مشکلی ندارم:-"

برا قسمت سه، پاشو برو تو nyaa و این جمله "Zekken DBSuper Gangsta" رو سرچ کن...
زیرنویس هماهنگ باهاش رو هم از پیوست دانلود کن.

Attachments

انقدر اوضاع سانسور خراب بود که تا دیدم کلا پاک کردم بخاطره همینم نداشتم نسخه ی هاریبل رو که عکس اصلی رو بزارم. اگه داری بذار . قسمت سوم هم برو با Zekken ببین. سا*نسور نداره انگلیسی هم هست
برای قسمت چهارم من هم هاریبل دانلود کردم هم PuyaSubs و PuyaSubs سان*سور نداشت . فقط مشکل اینه‌که انگلیسی نیست . اگرم نسخه ی raw میخوای Leopard رو بگیر. بدون سان*سوره
آندرواتر لعنتی یکهو تنهامون گذاشت!
کامنت های ملت بصورت رندوم:
"Dear Underwater,

Ppplease save me from the Funimations subs. They are really bad.

Please"
---
"You guys f*cking s*ck"
---
"Wow you guys are f*cking useless"
---
"don't take the fake Daiz bait, not the real daiz

I really hope you will continue to translate this series. :D

Love <3"

سلام
ولي تو پست اول گفتيد كه اخطار ميديد ولي من هيچ اخطاري دريافت نكردم.ميتونستيد به جاي پاك كردن پست،يك اخطار ميداديد و من هم پستم رو درست ميكردم
البته قبلا هم يك پست داده بودم كه مربوط به Digimon Adventure Tri بود.يك ارت ورك از بازي منتشر شده بود و من هم با يك مقدار اطلاعات گذاشتمش اينجا.بر اساس قوانين پست اول هم هيج مشكلي نداشت.ولي اون پست بدون فرستادن هشدار،پاك شد.
لطفا اگه ميبيند پستي مشكل داره به جاي پاك كردن هشدار بديد
خب من به طور پیش فرض اینجوری در نظر میگیرم که همه معنی جمله " پست اول تاپیک خوانده شود " رو متوجه میشن و سعی میکنم بار اول رو اخطار ندارم .
اما اگر خلافش بهم ثابت بشه ، قطعاً برخوردم تغییر خواهد کرد .
پستم رو هم نقل قول نکنید و جواب ندید که تاپیک بحث متفرقه نداشته باشه .

بچه های Jpop باز، کسی اینجا AAA گوش نمیده؟ من بعد از بازگشتم به وان پیس (:دی) شدیدا افتادم به جون این گروه و 2 تا از ترک هاشون یعنی Next Stage و Wake Up رو واقعا دوست داشتم. کس دیگه ای هست تو کار این گروه باشه و چندتا ترک خوبشون رو معرفی کنه؟ اصلا لینک دیسکوگرافی پیدا نمیکنم.

بچه های Jpop باز، کسی اینجا AAA گوش نمیده؟ من بعد از بازگشتم به وان پیس (:دی) شدیدا افتادم به جون این گروه و 2 تا از ترک هاشون یعنی Next Stage و Wake Up رو واقعا دوست داشتم. کس دیگه ای هست تو کار این گروه باشه و چندتا ترک خوبشون رو معرفی کنه؟ اصلا لینک دیسکوگرافی پیدا نمیکنم.
من دوتا از کاراشون رو گوش دادم یکیش Ashita no Hikariیه که OP دوم world trigger هستش . من خیلی خوشم اومد ازش. یکیش هم Flavor of kissئه که زیاد حال نکردم باهاش. الانم میرم این دوتا کاری که اسم بردی رو گوش بدم:d
اصلا لینک دیسکوگرافی پیدا نمیکنم.
اگر پیدا کردی لطف کن منم درجریان بزار
^
ویرایش: نمیخواد . پیدا کردم:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or