آره خودشه.احتمالا Mitsuki نیست؟ :d چون من از اولین روزی که آخرین چپتر ناروتو یعنی 700 پخش شد و اینو با صفحات رنگی نشون داد گفتم احتمال زیاد بچه اوروچیمارو باشه :d
خوبی اوروچیمارو اینه که یه نفره اما بچش میتونه هم "مادر" هم "پدر" صداش کنه و هیچ مشکلی از هیچ نظری هم نباشه XD
خبری از فصل دوم Shingeki no Kyojin نشده؟
آره خودشه.
من از نظر عملی و نظری با این قضیه مشکل دارم.
اگر فیلمش بیاد و این طوری باشه، انیمه دیدن رو ترک می کنم و اوقات فراغتم رو با اسکواش بازی کردن پر می کنم
نه. اما فیلم اولش اومده که خلاصه فصل اول سری اول انیمه است.
بستگی به سلیقتون داره (این فصل برای هر سلیقه ای یکی دوتا داریم)بچه ها نظرتون راجع به انیمه های تابستون چیه ؟ من هیچ کدوم رو شروع نکردم هنوز کلی عقب افتادم. اینا نظرم رو جلب کردن:
Gangsta
Prison School
Jitsu wa Watashi wa
Akagami no Shirayukihime
Ranpo Kitan
اینا خوبن ؟ کدومشون رو شروع کنم ؟
اگه اشتباه نکنم قرار بود 2016 پخش بشهنه. اما فیلم اولش اومده که خلاصه فصل اول سری اول انیمه است.
میدونی بدتر از اینکه ی انیمه ی ایچی سانسور بشه چیه؟ اینه که ی انیمه ی گنگستری سنین سانسور بشه یعنی رسما تررررررررررررررر میخوره به انیمه . دوستانی که قسمت سوم گنگستا رو با هاریبل دیدن. بجای این صحنهوقتی دیدم prison school سانسور شده تیری از جانب شیطان در قلبم رها شد :crying1:
عکس اصلی رو نزاشتیمیدونی بدتر از اینکه ی انیمه ی ایچی سانسور بشه چیه؟ اینه که ی انیمه ی گنگستری سنین سانسور بشه یعنی رسما تررررررررررررررر میخوره به انیمه . دوستانی که قسمت سوم گنگستا رو با هاریبل دیدن. بجای این صحنه
:d![]()
همچین چیزی دیدنند![]()
یا ی چی تو این مایه ها![]()
عکس اصلی رو نزاشتی
خوب شد قسمت چهارم رو هنوز نگرفتم! :d کدوم فن ساب بی سان/سور میباشد؟ :d چون با زیرنویس انگلیسی نمیبینم از این نسخه های خام هم اگر بود مشکلی ندارم
آندرواتر لعنتی یکهو تنهامون گذاشت!![]()
انقدر اوضاع سانسور خراب بود که تا دیدم کلا پاک کردم بخاطره همینم نداشتم نسخه ی هاریبل رو که عکس اصلی رو بزارم. اگه داری بذار . قسمت سوم هم برو با Zekken ببین. سا*نسور نداره انگلیسی هم هستعکس اصلی رو نزاشتی
خوب شد قسمت چهارم رو هنوز نگرفتم! :d کدوم فن ساب بی سان/سور میباشد؟ :d چون با زیرنویس انگلیسی نمیبینم از این نسخه های خام هم اگر بود مشکلی ندارم
آندرواتر لعنتی یکهو تنهامون گذاشت!![]()
کامنت های ملت بصورت رندوم:آندرواتر لعنتی یکهو تنهامون گذاشت!
خب من به طور پیش فرض اینجوری در نظر میگیرم که همه معنی جمله " پست اول تاپیک خوانده شود " رو متوجه میشن و سعی میکنم بار اول رو اخطار ندارم .ولي تو پست اول گفتيد كه اخطار ميديد ولي من هيچ اخطاري دريافت نكردم.ميتونستيد به جاي پاك كردن پست،يك اخطار ميداديد و من هم پستم رو درست ميكردم
البته قبلا هم يك پست داده بودم كه مربوط به Digimon Adventure Tri بود.يك ارت ورك از بازي منتشر شده بود و من هم با يك مقدار اطلاعات گذاشتمش اينجا.بر اساس قوانين پست اول هم هيج مشكلي نداشت.ولي اون پست بدون فرستادن هشدار،پاك شد.
لطفا اگه ميبيند پستي مشكل داره به جاي پاك كردن هشدار بديد
من دوتا از کاراشون رو گوش دادم یکیش Ashita no Hikariیه که OP دوم world trigger هستش . من خیلی خوشم اومد ازش. یکیش هم Flavor of kissئه که زیاد حال نکردم باهاش. الانم میرم این دوتا کاری که اسم بردی رو گوش بدم:dبچه های Jpop باز، کسی اینجا AAA گوش نمیده؟ من بعد از بازگشتم به وان پیس () شدیدا افتادم به جون این گروه و 2 تا از ترک هاشون یعنی Next Stage و Wake Up رو واقعا دوست داشتم. کس دیگه ای هست تو کار این گروه باشه و چندتا ترک خوبشون رو معرفی کنه؟ اصلا لینک دیسکوگرافی پیدا نمیکنم.
اگر پیدا کردی لطف کن منم درجریان بزاراصلا لینک دیسکوگرافی پیدا نمیکنم.