آقا شما اگه جای من بودین الان ناروتو شیپودن رو شروع میکردین ، یا انیمه های کوتاه و قشنگی که تا حالا ندیدین رو نگاه میکردین ؟ :d
گزینه 2 :d
همیشه از ناروتو بدم میومد :d
آقا شما اگه جای من بودین الان ناروتو شیپودن رو شروع میکردین ، یا انیمه های کوتاه و قشنگی که تا حالا ندیدین رو نگاه میکردین ؟ :d
گرینه 2 بهتره.آقا شما اگه جای من بودین الان ناروتو شیپودن رو شروع میکردین ، یا انیمه های کوتاه و قشنگی که تا حالا ندیدین رو نگاه میکردین ؟ :d
تقریبا مثل همیم :dگزینه 2 :d
همیشه از ناروتو بدم میومد :d
انیمه ی امضا و آواتارم خیلی خوبه ، در این مورد بحثی ندارم ... ولی خب منظورم انیمه های قشنگ از نظر داستانی ـه ! :dگرینه 2 بهتره.
پ.ن:البته اگه منظورت از انیمه های خوب امثال آواتار و امضات نباشه
تا قسمت 70 دیدم بقیه ـشو همینطوری جلو زدم ، هر قسمت 2 دقیقه وقت گرفت :d فیلرهاشم ندیدم ! :dمن اگر بودم ناروتو رو شروع میکردم
سری اولش رو کی دیدی راستی؟
خیلی زوده :dیک گزینه سومی هم هست . اینارو ول کن بشین Gintama ببین !:d
آره الانم همینجوریم ، اصن انیمه ی بالای 25 قسمت دیگه بنظرم زیادی طولانی میاد آخرای کار رو نمیکشم ببینم ... ناروتو رو هم ببینم عمرا بلیچ و هانتر و فیری تیل و اینا رو فعلا نمیبینم ، خیلی زیاد میشه اونجوری :d .@ دادش توری | مسیح
دادش شاید خیلی ها فکر کنن برای اولین دومین و شروع انیمه دیدنم من یک Arrogant Snob باشم چون اولین انیمه هایی که دیدم به ترتیب ناروتو/ناروتو شیپودن و وان پیس و بلیچ و هانتر ایکس هانتر بود چون بلند بودن ولی بهتره که اول انیمه های بزرگی مثل این هارو به هفتگی برسونید چون وقتی انیمه کوچیک نیگاه میکنید به سندرم دانلود انیمه کوچیک معروف و دیدن انیمه های کوچیک دچار میشی و نمیرسی انیمه های بلند رو تموم کنی چون میگی بلندن !
پس بنظر من باید بشینی اول انیمه های بلند رو به هفتگی بعد راحت برو سر کوچیک ها !
یک گزینه سومی هم هست . اینارو ول کن بشین Gintama ببین !:d
نه بابا کجا زوده ، تازه وقتش شده که گینتاما رو شروع کنیخیلی زوده :d
.
نه بابا کجا زوده ، تازه وقتش شده که گینتاما رو شروع کنی
ببین چه دخمل های کاوایی ای داره :d
چون اپیزودیک هم هست لازم نیست که یهو تا آخرش ببینی ، میتونی هر وقت خواستی وسطش استراحت کنی
هانتر رو هم ببین ، قسمتاش زیاد نیست تا بیای گرم شی تموم شده :d
البته مسیح |توری این رو هم بگم که فصل اول ناروتو مثل فصل اول دراگون بال چیز چرتی بود بنظرم
دیگه حسش نبود گیف بگیرم از صفحات قبل کپی کردم
نه بابا کجا زوده ، تازه وقتش شده که گینتاما رو شروع کنی
ببین چه دخمل های کاوایی ای داره :d
چون اپیزودیک هم هست لازم نیست که یهو تا آخرش ببینی ، میتونی هر وقت خواستی وسطش استراحت کنی
هانتر رو هم ببین ، قسمتاش زیاد نیست تا بیای گرم شی تموم شده :d