Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

سلام

بذار الان میاد توبه نامه میده :D
-----
تاور اسپین آف داده ؟! ترجمه میشه ؟
شما هرموقع توبه نامه از خلیل برای نفرت بی حد و مرزش به وانپیس گرفتی. حلال میشه من رو بن کنی.:دی

آقا من تا جایی که یادمه اینقدر کرکترا زیاد شدن و همه چیز پیچیده شد. خدایی نفهمیدم چی به چی شد ولش کردم.:|
بعد بصورت هفتگی هم نمیاد بفهمیم داستانش چه مرگش هست.

سلام

بذار الان میاد توبه نامه میده :D
-----
تاور اسپین آف داده ؟! ترجمه میشه ؟
آره. اسپین اف اورک مازینو
ترجمه فارسی تازه شروع شده.
شما هرموقع توبه نامه از خلیل برای نفرت بی حد و مرزش به وانپیس گرفتی. حلال میشه من رو بن کنی.:دی

آقا من تا جایی که یادمه اینقدر کرکترا زیاد شدن و همه چیز پیچیده شد. خدایی نفهمیدم چی به چی شد ولش کردم.:|
هر ایرادی که به برج خدا میگیری، از طولانی بودن تا زیاد بودن شخصیت‌ها، به وان پیس هم وارده.
خود زنی نکن:دی

تازه حداقل انتشار منظمی داره.

سلام
@Police _ 110 یک نفر تقاضای بن داره از شما . رسیدگی کنید لطفا .
مشکل از خودته خب :D
این مواردی که گفتی رو من تو برج خدا اصلا حس نکردم تا حالا . اگر منظورت نفرات تیم بام و چندتا از اعضای فاگ هست که واقعا مشکلی ندارن .
آره. اسپین اف اورک مازینو
ترجمه فارسی تازه شروع شده.
=P~=P~=P~=P~
در پخ بگو از کجا بگیرمش .

شما هرموقع توبه نامه از خلیل برای نفرت بی حد و مرزش به وانپیس گرفتی. حلال میشه من رو بن کنی.

هر وقت امیرآکیبا قبول کرد که clannad رو تموم کنه....منم تو وان پیس تجدید نظر میکنم. :p

@Police _ 110 یک نفر تقاضای بن داره از شما . رسیدگی کنید لطفا .

این تاپیک سال هاست که پُر شده از مُرتد ها :D

یادم رفت بگم چند وقت پیش پیرو اون هایپ سامرتام رندر دیدمش. به پوسترش اینا اصلا نمی‌خورد ماوراطبیعی باشه و واقعا تعجب کردم. شروع به درد نخوری داشت و با توجه موضوع اصلی داستان که کلا باب میل در هیچ مدیومی نیست زیاد حال نکردم باهاش ولی هرچی جلو رفت بهتر شد این پیشرفت میدون شخصیت اوشیو هست. 7/10

انیمه‌های فصلی گاچیاکوتا می‌بینم؛ خوبه.

ساکاموتو رو به زور می‌دیدم که دیگه دراپ کردم بعد ۸. واقعا شخصیت جذاب نداره. کل داستان یه ناگومو رو داره و هیسکه بقیه همه ول معطلن. کشش داستانی هم نداره به اون صورت؛ همون مانگا بخونم هم زیادیه.

کایجو می‌بینم و واقعا ضعیف و کودکانه پیش میره.

دان‌دادان شاهکاره و جای بحثی نیست. ویژگی‌های بصری، کشش داستان و پرداخت شخصیت‌ها به کنار از منظر صداپیشگی فوق‌العاده‌ کار کردن.:دی قطعا مانگا رو می‌خونم در آینده.

یک سری انیمشین هم تلنبار شده بود و هی فرصت نميشد ببینم که این چند وقت دیدم اکثرشون رو.
Kung fu panda 4 معمولی. امیدوارم در آینده یک اسپین‌اف از تایلانگ داشته باشیم جا این چرت و پرتا.3/5
Moana 2 به همین صورت معمولی. در قسمت های بعدی باید به اون قبیله کاکامورا نقش پررنگ‌تری بدن.:دی 2.5/5
despicable me 4 فاقدارزش؛ واقعا از این ۳ تا بچه متنفرم. 2.5/5
Luck رو هم دیدم خوب بود.3.5/5
Elemental رو دیدم و اصلا توقع همچین چیزی نداشتم. عالی بود. خانومه صدای خیلی خوبی داشت. Tishok :D 4.5/5
ویش رو دیدم؛ زباله.0.5/5
wallace and gromit معمولی.3.5/5
Ne Zha 1 چرا اینا اینقدر زشت بودن؟ خوک آخه؟:| کمدی خوبی داشت ولی 3.5/5
turning red هم قرار بود ببینم که خدا رو شکر خونه یکی از اقوام چند سکانسش رو دیدم و همون کافی بود تا گوشی رو رو از وجود این Abomination پاک کنم!

گل سرسبد همه اینا ولی raya and the last dragon بود. فوق‌العاده بود و واقعا لذت بردم. 4.5/5 اگر اون با اون زنیکه خائن با رافت سیسویی تا نمی‌شد کار 5/5ای می‌شد.:دی

ممکنه امتیازات با توصیفاتم نخونه؛ امتیازات واسه بعد دیدنشون هست و توصیفات حال حاضر.:دی

یک شرایطی پیش اومد سری ماداگاسکار هم جسته گریخته دیدم باز و چه کار قدری بود. با اینکه چندباری دیده بودم بازم میخوکوب میشدم پاش:دی

آخرین ویرایش:
گفته میشه Demon Slayer: Infinity Castle قرار افتتاحیه +70 میلیون دلاری تو آمریکا داشته باشه. بزرگترین افتتاحیه فیلم ژاپنی تو آمریکا
1757869186127.png

بزرگترین افتتاحیه فیلم خارجی تو امریکا
بزرگترین افتتاحیه فیلم ژاپنی
بزرگترین افتتاحیه انیمیشن درجه سنی R

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or