Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

من نمیدونم به مانگای وان پانج من چه احساسی داشته باشم الان :-"
قبلا خودم خیلی موافق و مشتاق تغییر های ایجاد شده نسبت به وب کامیک بودم (بیشتر بخاطر اینکه ارک بعد از monster association توی وب کامیک رو زیاد دوست نداشتم :-" )
ولی الان انگار این تغییرات دارن زیادی شیر تو شیر میشن، از اونور یه سری از نکات مثبت خود وب کامیک هم اینجا کمرنگ تر شدن:

شخصیت گارو مثلا :-" توی وب کامیک به نظرم این مبارزات اخر و کلا شخصیت پردازیش این اواخر ارک بهتر بود

البته همچنان مانگا رو خیلی دوست میداریم و بیشتر منتظرم ببینم ارک بعدی رو چطور جلو میبرن، به نظرم احتمالش هست کلا مسیر مانگا از وب کامیک جدا بشه.
ولی من می‌دونم. هنوز مانگای وان پانچ‌من موراتا یه مانگای اکشن قابل تحسینه.
من وب‌کمیک رو تا آخر آرک فعلی خوندم و مدت‌هاست سعی می‌کنم در همه آثار بین اقتباس و منبع اقتباس تفکیک قایل بشم:دی
این طوری خوب و بد اقتباس رو میشه فارغ از وفاداری به منبع بررسی کرد.

و البته طراحی‌های موراتا گلی است از گل‌های بهشت.

یک مثال بهتری نسبت به وان‌پانچ‌من به ذهنم رسید. منهوای Survival Story of Sword King نسبت به رمانش در حدی تغییرات داشته که داستان عوض شده. یعنی فرض کنید رستم هفت خوان خودش رو شروع
کنه و وقتی به غار دیو سفید می‌رسه بفهمه ایشون در رقابت‌های درون گروهی کشته شده و مثلا الان دیو قهوه‌ای گنده لات محل شده.
اما کماکان از خوندن این منهوا لذت می‌برم.
قبلا دیده بودیم راه انیمه از مانگا جدا بشه...
ولی ندیده بودیم راه مانگا از مانگا(حالا همون وب کمیک) جدا بشه دیگه:-"
کلا مگه چند تا مانگا بودن که دوباره طراحی شده باشن؟
الان که اقتباس از رمان‌ها رایج شده این مورد توی چند مانگا ایجاد شده.
مثل همین موشوکو تنسه که دو تا مانگا داره و با هم فرق‌هایی دارن.
یا یه مانگای فوق شرم آور به اسم تاناکا یا همچین چیزی که دو اقتباس مختلف از رمان بودن.
اما موردی که یه مانگا از یه مانگای دیگه اقتباس پیدا کنه جز وان‌پانچ‌من به ذهنم نمیاد.

یک مثال بهتری نسبت به وان‌پانچ‌من به ذهنم رسید. منهوای Survival Story of Sword King نسبت به رمانش در حدی تغییرات داشته که داستان عوض شده. یعنی فرض کنید رستم هفت خوان خودش رو شروع
کنه و وقتی به غار دیو سفید می‌رسه بفهمه ایشون در رقابت‌های درون گروهی کشته شده و مثلا الان دیو قهوه‌ای گنده لات محل شده.
اما کماکان از خوندن این منهوا لذت می‌برم.
:| اینو تازه تموم کرده بودم میخواستم پیشنهاد هم بدم. مثال رو نگرفتم، امیدوارم که تغییرات مثبت باشه با توضیحات استودیو فکر میکردم در حد نگفتن یه سری ماجراها و تغییرات کوچیک باشه که اونم گفته بودن بعدا میارن.
ولی با این حال کار خوبی بود. یکم متفاوت بود برای من بیشتر شبیه کارای ژاپنی بود یعنی از اون شخصیت های op خوش قیافه خودشیفته نبود و طنز داستان هم عالی بود فقط بعضی قسمت ها داستان بدجوری میرفت تو دیوار ..

:| اینو تازه تموم کرده بودم میخواستم پیشنهاد هم بدم. مثال رو نگرفتم، امیدوارم که تغییرات مثبت باشه با توضیحات استودیو فکر میکردم در حد نگفتن یه سری ماجراها و تغییرات کوچیک باشه که اونم گفته بودن بعدا میارن.
ولی با این حال کار خوبی بود. یکم متفاوت بود برای من بیشتر شبیه کارای ژاپنی بود یعنی از اون شخصیت های op خوش قیافه خودشیفته نبود و طنز داستان هم عالی بود فقط بعضی قسمت ها داستان بدجوری میرفت تو دیوار ..
من فکر می‌کنم تغییرات منهوا کار رو بهتر کرده. مقدار کمدی کمی بیشتره. هیکل هان‌بین هم نسبت به توصیف رمان، گولاخ‌تره.
تغییرات داستانی تا اینجا در خط اصلی داستان نبوده در جزئیات بوده. البته جزئیات مهم.
من خواننده رمان نبودم و فقط اول آرک آخر رمان رو خوندم:دی. بنابراین چیزی که میگم ممکنه اشتباه باشه، اسپویلر از آخرین آرک:

مثلاً توی رمان هان‌بین میره تا از بارولت آموزش ببینه اما وقتی می‌رسن به مقصد می‌فهمن که بارولت مرده و هان‌بین از روی کتاب‌ها و گفته‌ها از بارولت ... تکنیک‌ها رو یاد میگیره.
اما توی منهوا بارولت زنده است و به نظرم این جوری داستان جالب‌تر شده.

دوستان این tokyo revengers در چه حده؟ توفیق اجباری پیش اومده یا باید مانگاش رو بخونم یا انیمه رو ببینم و تو دو راهی گیر کردم که چیکار کنم :D
کار بدی نیست
ولی به نظرم شدیدا اورهایپ شده:-"

و تو دنیاشم آدم بزرگا نقش نخود رو ایفا میکنند:-"

دوستان این tokyo revengers در چه حده؟ توفیق اجباری پیش اومده یا باید مانگاش رو بخونم یا انیمه رو ببینم و تو دو راهی گیر کردم که چیکار کنم :D

مانگاش تا یه جایی خیلی خوبه
بعد احتمالا سر مانگاکاش باید یه جایی خورده باشه
چون از یه جایی به بعد مستقیم میره سمت زباله دونی تاریخ :دی

Aharen-san wa Hakarenai
دو قسمت ازش رو دیدم....واقعاً خسته کننده بودش. هیچ جذابیتی توش نیس، از موضوع داستان، شخصیت ها، شوخی ها، موسیقی، دوبله.....هیچ چیزش حتی در حد متوسط هم خوب نیس
قسمت دوم ـش رو به زور دیدم...فقط میخواستم تموم بشه که همراه با قسمت سوم، یکجا Shift+Deleteـش کنم.

Tomodachi Game
دو قسمت از این رو هم دیدم....روابط بین شخصیت ها خیلی مسخره و بی معنی هستش....اصلاً هیچ چیز داستان جور و بالانس نیس.
اگه بخوایم با Kaiji مقایسه ش کنیم....زباله ای بیش نیس.

شاید فقط 1قسمت دیگه نگاش کردم....ولی بازم حیف وقت

Kawaii dake ja Nai Shikimori-san و از اون طرف Kakkou no Iinazuke رو بخاطر پیشنهاد مسلم دانلود کردم....(مسلم اگه فقط خوب نباشه :D میام انیمه رو میپوکونم)

Paripi Koumei چطوره؟....کار P.A Works هستش....

Aharen-san wa Hakarenai
دو قسمت ازش رو دیدم....واقعاً خسته کننده بودش. هیچ جذابیتی توش نیس، از موضوع داستان، شخصیت ها، شوخی ها، موسیقی، دوبله.....هیچ چیزش حتی در حد متوسط هم خوب نیس
قسمت دوم ـش رو به زور دیدم...فقط میخواستم تموم بشه که همراه با قسمت سوم، یکجا Shift+Deleteـش کنم.

Tomodachi Game
دو قسمت از این رو هم دیدم....روابط بین شخصیت ها خیلی مسخره و بی معنی هستش....اصلاً هیچ چیز داستان جور و بالانس نیس.
اگه بخوایم با Kaiji مقایسه ش کنیم....زباله ای بیش نیس.

شاید فقط 1قسمت دیگه نگاش کردم....ولی بازم حیف وقت

Kawaii dake ja Nai Shikimori-san و از اون طرف Kakkou no Iinazuke رو بخاطر پیشنهاد مسلم دانلود کردم....(مسلم اگه فقط خوب نباشه :D میام انیمه رو میپوکونم)

Paripi Koumei چطوره؟....کار P.A Works هستش....
آقا این کاوایی نمیدونم چی چی رو منم ندیدم، چرا الکی میندازی گردن من؟:))

من ازش خوشم اومد چون داستان و شخصیت های ساده ای داره و نیومده از یه همچین ستینگی یه domestic girlfriend دیگه بسازه (البته همچنان امکانش هست به اون سمت بره:D) حالا شاید هم من اون موقع توی فاز همچین انیمه ای بودم و خوشم اومده، تو سعی کن زیاد با دید نقادانه و انتظارات بالا نگاه نکنی:))

در مورد کونگ مینگ هم یکی دیگه لطفا توضیح بده، من همین حالاش هم چوب خطم پره :D

این قهرمان رئالیست که پادشاهی را میسازد رو فصل دومش هم دیدم ، ولی مطمئنم فصل سومش رو قطعا نمیبینم 😂

چون الان تا ته داستانش برام مثل روز تابستونی روشنه 😂

به طور قطع در مشکلات و توطئه های با همسایه های جدید برشون پیروز میشه و کشوراشون رو ضمیمه میکنه ، با امپراطوری هم مرز میشه ، ملکه امپراطوری هم زن پنجاهم خودش میکنه و کشوراشون ادغام میشن 😂😂😂😂 و هیچ کس هم اعتراض نداره چون این زنا فقط میخوان در کنار سوما باشن باقیه چیزا اصلا براشون مهم نیست

واقعا نویسنده این اثر یا اثاری مثل این از صد متری یه زن رد شده ؟ 😂

جزئیات و حواشی داستان هم هیچ اهمیتی نداره چون کافیه سوما یه تصمیم بگیره و یه ایده بده که همه چیز طبق برنامه و به خوبی و خوشی پیش بره ۔۔۔ 😂😂😂😂

حالا من نگرانیم اینه ارباب شیاطین هم زن باشه که خوب میدونیم اخر عاقبتش چیه 😂😂😂😂😨😨😨😨

واقعا برام سواله چرا ۸۰،۹۰ درصد انیمه ها و داستان های ایسکای تبدیل به سناریو های فانتزی فیلمای خاک برسری تبدیل میشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or