قبلا دیده بودیم راه انیمه از مانگا جدا بشه...
ولی ندیده بودیم راه مانگا از مانگا(حالا همون وب کمیک) جدا بشه دیگه
ولی ندیده بودیم راه مانگا از مانگا(حالا همون وب کمیک) جدا بشه دیگه

ولی من میدونم. هنوز مانگای وان پانچمن موراتا یه مانگای اکشن قابل تحسینه.من نمیدونم به مانگای وان پانج من چه احساسی داشته باشم الان
قبلا خودم خیلی موافق و مشتاق تغییر های ایجاد شده نسبت به وب کامیک بودم (بیشتر بخاطر اینکه ارک بعد از monster association توی وب کامیک رو زیاد دوست نداشتم)
ولی الان انگار این تغییرات دارن زیادی شیر تو شیر میشن، از اونور یه سری از نکات مثبت خود وب کامیک هم اینجا کمرنگ تر شدن:
شخصیت گارو مثلاتوی وب کامیک به نظرم این مبارزات اخر و کلا شخصیت پردازیش این اواخر ارک بهتر بود
البته همچنان مانگا رو خیلی دوست میداریم و بیشتر منتظرم ببینم ارک بعدی رو چطور جلو میبرن، به نظرم احتمالش هست کلا مسیر مانگا از وب کامیک جدا بشه.
کلا مگه چند تا مانگا بودن که دوباره طراحی شده باشن؟قبلا دیده بودیم راه انیمه از مانگا جدا بشه...
ولی ندیده بودیم راه مانگا از مانگا(حالا همون وب کمیک) جدا بشه دیگه![]()
یک مثال بهتری نسبت به وانپانچمن به ذهنم رسید. منهوای Survival Story of Sword King نسبت به رمانش در حدی تغییرات داشته که داستان عوض شده. یعنی فرض کنید رستم هفت خوان خودش رو شروع
کنه و وقتی به غار دیو سفید میرسه بفهمه ایشون در رقابتهای درون گروهی کشته شده و مثلا الان دیو قهوهای گنده لات محل شده.
اما کماکان از خوندن این منهوا لذت میبرم.
من فکر میکنم تغییرات منهوا کار رو بهتر کرده. مقدار کمدی کمی بیشتره. هیکل هانبین هم نسبت به توصیف رمان، گولاختره.اینو تازه تموم کرده بودم میخواستم پیشنهاد هم بدم. مثال رو نگرفتم، امیدوارم که تغییرات مثبت باشه با توضیحات استودیو فکر میکردم در حد نگفتن یه سری ماجراها و تغییرات کوچیک باشه که اونم گفته بودن بعدا میارن.
ولی با این حال کار خوبی بود. یکم متفاوت بود برای من بیشتر شبیه کارای ژاپنی بود یعنی از اون شخصیت های op خوش قیافه خودشیفته نبود و طنز داستان هم عالی بود فقط بعضی قسمت ها داستان بدجوری میرفت تو دیوار ..
کار بدی نیستدوستان این tokyo revengers در چه حده؟ توفیق اجباری پیش اومده یا باید مانگاش رو بخونم یا انیمه رو ببینم و تو دو راهی گیر کردم که چیکار کنم![]()
دوستان این tokyo revengers در چه حده؟ توفیق اجباری پیش اومده یا باید مانگاش رو بخونم یا انیمه رو ببینم و تو دو راهی گیر کردم که چیکار کنم![]()
آقا این کاوایی نمیدونم چی چی رو منم ندیدم، چرا الکی میندازی گردن من؟Aharen-san wa Hakarenai
دو قسمت ازش رو دیدم....واقعاً خسته کننده بودش. هیچ جذابیتی توش نیس، از موضوع داستان، شخصیت ها، شوخی ها، موسیقی، دوبله.....هیچ چیزش حتی در حد متوسط هم خوب نیس
قسمت دوم ـش رو به زور دیدم...فقط میخواستم تموم بشه که همراه با قسمت سوم، یکجا Shift+Deleteـش کنم.
Tomodachi Game
دو قسمت از این رو هم دیدم....روابط بین شخصیت ها خیلی مسخره و بی معنی هستش....اصلاً هیچ چیز داستان جور و بالانس نیس.
اگه بخوایم با Kaiji مقایسه ش کنیم....زباله ای بیش نیس.
شاید فقط 1قسمت دیگه نگاش کردم....ولی بازم حیف وقت
Kawaii dake ja Nai Shikimori-san و از اون طرف Kakkou no Iinazuke رو بخاطر پیشنهاد مسلم دانلود کردم....(مسلم اگه فقط خوب نباشهمیام انیمه رو میپوکونم)
Paripi Koumei چطوره؟....کار P.A Works هستش....