من تنها کاری که بنظرم توی این ژانر بهترینه همینه!اخیرا دوباره آکاتسوکی نو یونا رو آنگویینگ شدم
با این که مانگا رسما تو ژانر شوجو و ریورس هارم ـه و اصولا من نباید بتونم تحمل کنم کار رو به خاطر ژانرش
ولی این قدر کار خوبیه به هر لحاظ که به نظرم راحت تونسته به یه چیزی بیشتر از جامعه مخاطبش نفوذ کنه
آرک اخیر و چپترهاش واقعا به نظرم خوبن. کار 10/10 ـی نیست ولی شدید حال میده دنبال کردنش و به نظرم یکی از بهترین شوجوهای در حال انتشاره
واقعا حیف ـه انیمه اش فصل دوش ساخته نمیشه
خوبیش اینکه مثل اکثر شخصیت اصلی های مونث این ژانر، یونا نه B!tch تشریف داره و نه شخصیت مزخرفیه.
همینطور که کرکترای مذکر خوبن، بقيه شخصیت های فرعی مونث خوب هستن. پلات اصلی هم واقعا خوبه!
بدیش اینکه از بس گذشته اصلا یادم نمیاد چی به چیه. از اونور ماهیانه میاد.

منم یکی دو قسمت دیدم...فقط حین دیدن اش میگفتم این ومپایرا کجا هستن؟ اسم ومپایر روشون بود ولی بیشتر آدم معمولی بودن تا ومپایرتو این سبک گول خوردم و Vampire Knight رو دیدم، انتطار ومپایر دارن شانی داشتم...
نزدیک

آخرین ویرایش:

البته من اون موقع زیرنویس نمی کردم و کلا به غیر از HnK کار دیگه ای اون جا ندارم، ولی اون فضا رو همیشه می دیدم. خیلی خوب بودن
)
در اینکه یکی از بهترین کارهایی که دیدم رو ترجمه میکردی و متاسفانه دیده نمیشد اصلا بهت حق میدم انگیزه ای برای آدم نمیمونه