والا اون پتک اول آرک فرق داشت، چون یکی هاکی زره داشت و مستقیم لوفی رو توی دنده 4 خورد و ترکوند، دیگه واقعا بادش خالی شد.
یک جریان دیگه عصبانی شدن اش بود که اونجا هاکی مشاهده برای دیدن آینده کار نمیکرد، تونسته بود جاخالی بده، با این حال بازم میگفت کایدو سریع بوده.
الان هنوز Act4 هستیم و خیلی مونده تا وانو تمام شه. فک نکنم از این زاویه هم مشکلی وجود داشته باشه
همین الان کایدو بخاطر یاد گرفتن ریو، لوفی رو در حد و اندازه های بزرگان دزدان دریایی میبینه و جدا نشون میده خیلی پیشرفت کرده، امپراطور پنجم هم شده.
یک موردم هست لوفی واقعا نسبت به بقیه سوپرنواا ها یک پله جلوتره! هم ریو بلده هم تجربه جنگی اش از همشون بيشتره.
در مورد ضد ضربه بودن و اینا حرفا بنظرم، توی دنیایی که طرف تا چندين روز میجنگه، اگه نتونی چندتا ضربه اینطوری رو تحمل کنی واقعا قوی نیستی... دیگه از ما مورد بدتر از وایت بیرد نداريم، دل روده اش با مواد مذاب پر شد و نصف مغزش رو از دست داده بود ولی بازم میجنگید، خود لوفی 15-20 ساعت با کاتاکوری تنهایی جنگید.
خود لوفی هم دل و روده اش رو کاتاکوری پاره کرده بود و زنده موند.
در منطق همچین دنیایی بنظرم منطقیه!
با توجه به برخورد اودا با کایدو بنظرم تیچ هم هرموقع بیاد شاید اولش شاید نه بشدت کایدو ولی بازم لوفی رو شتک میکنه. اودا به دید من تا به الان به قوانین دنیایی که درست کرده پایبند بوده. حالا اصلا باید دید لوفی بعد این مبارزه در سطح شنکس قراره میگیره یا نه.
حقیقت اش من خودم به موارد Power Level توی وانپیس علاقه مند نیستم، و چیزی که بیشتر از همه برام مهمه مهارت داستان گویی اوداست که بنظر خودم بینظیره!
من نمیدونم Dragon Ball Effect چقدر تاثیر روی فن های غربی گذاشته که مهم ترین چیزی که براشون مهمه اینه. حتی خود ژاپنی ها هم اینقدر براشون مهم نیست، به جون خودم تورایاما هم اینقدر روش فکر نمیکرده که اینا فکر میکنن!
البته ما خودمون ناروتو و بلیچ رو داشتیم که این مورد رو گند زده بودن و جدا لذت داستان رو کوفت میکرد ولی با توجه به روند رشد در وانپیس باور دارم اتفاقات که افتاده حس طبیعی بودن میدن.
یک چیز که خودم بشخصه بشدت متنفرم، نگاه صفر و صدی به مبارزاته، بنظرم مبارزه باید مثل واقعیت متغیر هایی هم داشته که اون Flow رو در سیر مبارزه حس کنی.