پیشنهاد سرآشپز همیشه پیشنهاد داده بشه! (درد اینه پیشنهاد سرآشپز از طرف من معمولا F/Z و P-P و دفترچه مرگه )
پیشنهاد سرآشپزهات خیلی عادی اند
اینا رو که همه ما پیشنهاد می دیم
خوبی شون اثبات شده است
پیشنهاد سرآشپز همیشه پیشنهاد داده بشه! (درد اینه پیشنهاد سرآشپز از طرف من معمولا F/Z و P-P و دفترچه مرگه )
من خودم با Death Note و Angle Beats شروع کردم...یکی خشن، اون یکی کمدی و اشک درار!چرا هر کی انیمه بین میشه اول میره سراغ انیمه های خشن؟
آره! ولی تاکید دارم که حتما دیده بشهپیشنهاد سرآشپزهات خیلی عادی اند
اینا رو که همه ما پیشنهاد می دیم
خوبی شون اثبات شده است
Hunter x Hunter (2011) هم برای شروع انتخاب خیلی خوبیه.دوستان گرامی بنده حقیر هم به تازگی انیمه رو با attack on titan شروع کردم و کلا صفرم تو انیمه
چندتا انیمه خوب معرفی کنید لطفا ترجیحا خشن و تاریک باشه ??
اتفاقا من با (مانگای) باکومن آشنا شدم که انیمه و مانگا چی هستن، و وان پیس و دیجیمون که میدیدم، انیمه بودن!به جز مواردی که دوستان گفتن این نکته رو هم اضافه کنم که اینجا اکثرا بزرگ هستن و همه هم گیمر (fan دو آتیشه بازی های سخت و ..) سر همین کسی نمیاد بشینه مثلا باکومن ببینه و میره سراغ کارهای خشن ! شاید تو فروم انیمه ای بودیم لول درخواست و پیشنهاد ها پایین تر بود (به طور خلاصه یه سری جنگجو دور هم جمع شدیم )
البته این خودش یه نوع تاکتیک هست با طناب طلایی (aot - death note - one punch man) وارد چاه میشن بعد کم کم با طناب پوسیده میرن اعماق زمین بعد خود به خود میبینی بعد چندوقت وایفو مورد علاقه ـشون رو انتخاب میکنن
اتفاقا من با (مانگای) باکومن آشنا شدم که انیمه و مانگا چی هستن، و وان پیس و دیجیمون که میدیدم، انیمه بودن!
خیلیم کار خوبیه باکومن اینجوری نگاش نکنید
حساب کن از همون اول بسم الله، منتظر بودم کاری که خوشم اومده انیمه بشه ناف ما رو با انتظار بریدن نامردا
دث نوت انگار سه تا انیمه ی اول همه هست انصافا هم کار خاصی هستمنم خودم با اتک و الفن و دث نوت شروع کردم ولی بعدش رفتم سراغ گوسیک و میدوری نو هیبی و کایچو وا مید ساما
ولی اون موقع امکانات نبود و اتک و فیت و اینا و انیمه های روز بودن، الان که این همه انیمه فاخر اومده هنوزم همونا رو پیشنهاد میدین؟
من خودم هنوزم به ملت gunbuster پيشنهاد ميدم انيمه سال 88. كلا شيش قسمته هر قسمت نيم ساعت ران تايم داره. قسمت اولش introductionـه از قسمت دوم به بعد mindblowing خالصه.ولی اون موقع امکانات نبود و اتک و فیت و اینا و انیمه های روز بودن، الان که این همه انیمه فاخر اومده هنوزم همونا رو پیشنهاد میدین؟
بشین همین OVA آخری رو ببین 404 تبدیل میشه به blue screenو من همچنان یک یا دو قسمت آخر Made In Abyss رو ندیدم، و وقتی حرف از خشن بودنش زده میشه هنگ میکنم و Error 404 میدم!
یاد بگیرین همتونبعدش رفتم سراغ گوسیک
blue screen چیه....مغزش bad sector میگیرهبشین همین OVA آخری رو ببین 404 تبدیل میشه به blue screen
بشین همین OVA آخری رو ببین 404 تبدیل میشه به blue screen
blue screen چیه....مغزش bad sector میگیره
امیر اگه میخواست ببینه تا الان میدید... من که ازش قطع امید کردم!
OVA هم داره؟ فیلم سینمایی مگه نبود؟سلام
بشین همین OVA آخری رو ببین 404 تبدیل میشه به blue screen
یاد بگیرین همتون
امیر اگه میخواست ببینه تا الان میدید... من که ازش قطع امید کردم!این قدر نترسونیدش
همون دو سه قسمت آخر انیمه رو ببینه، میاد برمیگرده این جا معذرت خواهی می کنه بابت انکار کردن هاش