خب Akudama Drive هم دیدیم. به عنوان یه انیمهی کوتاه تونستم لای پروژه اصلی ببینمش. خیلی خوب و جذاب بود. از نظر گرافیکی و کلا جلوههای بصری به شدت عالی و تر تمیز بود. فضای سایبرپانکی رو خیلی خوب و با کیفیت دراورده بودن. یه دنیای شدیدا کالرفول که البته در بطنش خیلی هم کالرفول نیس! داستانش ساده شروع میشه اما هرچی میگذره لایههای بیشتری بهش اضافه میشه و به همراه روایت خوبی که داشت، تجربه خیلی خوبی رو برای من رقم زد. باز هم باید بگم این نکته رو البته میدونم کلیشهای شده اما شخصیت پردازیها خیلی خیلی خوب بود و باز هم طبق معمول با وُیس اکتینگهای بینقص همراه بودن و به شکل عجیبی درگیر اتفاقات میشید. شخصیت "کلاهبردار" که با یه اتفاق ساده درگیر ماجرا شد و شخصیتش به شکل خیلی خوبی عوض شد و به بلوغ رسید. کرکتر "پِیک" که شکست براش تعریف نشده بود و هرکاری میکرد تا ماموریتش رو تموم کنه. شخصیت "مبارز" خیلی دوس داشتنی بود و در عین سادگی و حماقتش از تمام مبارزات لذت میبرد به هر قیمتی و خیلی دوس داشتنی بود. شخصیت "لوطی" که به عنوان انگل و بلوف زن وارد داستان شد و رابطه خیلی جالبی هم با "مبارز داشت. در آخر شخصیت "دکتر" که شخصیت پردازی به شدت خوب و جالبی داشت و به همراه "گلوبُر" مریضترین کرکترای انیمه بودن. صحنههای اکشن خیلی خوب طراحی شده بود. موزیکهای خیلی خوبی هم داشت مخصوصا آخرین موزیکی که پایان اپیزود ۱۲ میشنویم عالی بود و کاملا با فضا مَچ بود. همه چیز رو در مورد این انیمه دوس داشتم و خیلی تجربه مختصر مفید و شیکی بود! جا داره بازم اشاره کنم به زیرنویس خیلی خوبش که ریزترین نوشتههارو هم فراموش نکرده بودن.
یه نکته در مورد بانوان حاضر در بعضی انیمههاس که خیلی برجسته هستن درسته یه علاقه خاصی دارن به اینکه اینجوری طراحیشون کنن و شاید یکی از بیرون نگاشون کنه بگه اینارو فقط میسازن واسه جذب مخاطب، ولی ازون طرف شخصیت پردازی خیلی خوبی واسشون انجام میدن و یه جورایی ظاهرشون کاملا به حاشیه میره بعد یه مدت کوتاهی. حالا لزوما توی تمام انیمهها قرار نیس این موضوع صدق کنه اما چیزایی که من دیدم اینطور بودن! تا قبلش مطمئن بودم تو ذوقم میزنه این طراحی خاص زنها و دخترا اما پرداخت خوب به شخصیتاشون باعث شد ندید بگیرم
موفق باشیم
قسمت آخرش یکی از بهترین قسمتایی بود که دیده بودم تو این مدت که استارت انیمه زدم. یه تم خیلی دارکی یهو قالب میشه به داستان و در نهایت اتفاقات خیلی جالبی که بعدش رخ میده. باز هم به تصویر کشیدن سیستم فاسد که همه چیز رو فقط به نفع خودش هدایت میکنه و قوانین رو هرجا که لازم باشه عوض میکنه تا جون سالم به در ببره! مرگ "کلاهبردار" واقعا اپیک بود. شاید اتفاقات کلیشهای باشن اما خیلی خوب به تصویر کشیده میشن. تمام مردم شهر هم به طور زنده لحظهی مرگش رو دیدن و همون جرقهی انقلاب رو زد و البته جون خواهر و برادر و "پیک" رو نجات داد. "پیک" هم که به قولش عمل کرد و آخرین ماموریتش رو انجام داد حتی به قیمت جونش! شخصیت "مبارز" واقعا دوس داشتنی بود و مرگش خیلی مظلومانه بود مخصوصا وقتی میفهمیم که "دکتر" باعث مرگش بوده! ترکیبش با شخصیت "لوطی" خیلی خیلی خوب بود. "گلوبُر" یه سایکوی واقعی بود که خیلی خوب طراحیش کرده بودن و سکانسی که یه کوه جنازه روی هم ریخته بود خیلی عجیب غریب بود! سایکوی بعدی هم کسی نیس جز "دکتر" که البته به نظرم سکانس کشته شدنش یکی از بهترین لحظات انیمه بود! با اون همه شکوه و برجستگی آخرش در اوج حقارت کشته شد واقعا سکانس تاثیرگذاری بود. دومین سکانسی که خیلی تاثیرگذار بود برای من لحظهای بود که دختر بچه اومد جلوی ساختمون پلیس و اون جلاد رو با اسلحه کشت و بعدش پرسید چرا پدر و مادر منو کشتید!
یه نکته در مورد بانوان حاضر در بعضی انیمههاس که خیلی برجسته هستن درسته یه علاقه خاصی دارن به اینکه اینجوری طراحیشون کنن و شاید یکی از بیرون نگاشون کنه بگه اینارو فقط میسازن واسه جذب مخاطب، ولی ازون طرف شخصیت پردازی خیلی خوبی واسشون انجام میدن و یه جورایی ظاهرشون کاملا به حاشیه میره بعد یه مدت کوتاهی. حالا لزوما توی تمام انیمهها قرار نیس این موضوع صدق کنه اما چیزایی که من دیدم اینطور بودن! تا قبلش مطمئن بودم تو ذوقم میزنه این طراحی خاص زنها و دخترا اما پرداخت خوب به شخصیتاشون باعث شد ندید بگیرم
موفق باشیم