قسمت 15 فصل دوم Re:Zero شاهکار بود!
بار دیگر نه OP و ED نزدیک 28 دقیقه انیمه!
کلا قسمت های 15 ریزیرو انگار همیشه باید شاهکار باشن.
بار دیگر نه OP و ED نزدیک 28 دقیقه انیمه!
کلا قسمت های 15 ریزیرو انگار همیشه باید شاهکار باشن.
ولی راضی هستم که نخواستن همینطوری بدون پرداختن به بعضی چیزا یا روایت سرسری رد کنن برن با این که حذفیات داریم ولی از جاهای مهم نیست!!قسمت 15 Re:Zero عالی بود مثل همیشه مخصوصا اخراش....
۲قسمت بدون op و edولی راضی هستم که نخواستن همینطوری بدون پرداختن به بعضی چیزا یا روایت سرسری رد کنن برن با این که حذفیات داریم ولی از جاهای مهم نیست!!
این قسمت ۵ تایتان هم فوق العاده بود از موزیک گرفته تا صحنه های بحث اینا همه تاپ لول بودن!! فقط فقط اون صحنه اخر انیمیشن های CGI من رو یکم نگران کرد واسه قسمت بعدی امیدوارم که اشتباه کرده باشم چون یدفعه کیفیت صحنه بدجور عدض شد انگار فریم دراپ کرد یه همچین حسی داشت![]()

"

دو روزه ساب انگلیسی قسمت دوم beastars نیومدهچقدر خر تو خر پخش انیمه ها شده.
نورلند هفته پیش همراه با ریزیرو اومد...این هفته پنج شنبه اومد، الانم جوجوتسو امروز اومده.'(حداقل اوپنینگ و اندینگ اومده.)
ویژوال های اوپنینگ اش جالب بود ولی اندینگ اینجا بخوبی قبلی نبود.
از بس انیمه های این فصل زياده فک کنم جا برای پخش همه اشون توی روز های سابقشون نبوده![]()

موزیک اش واقعا سر این زباله حیف میشه.SawanoHiroyuki[nZk]:ReoNa『time』Music Video Short ver
یه کانوجوی دیگه به حرامسرای هیروکی اضافه شد....ED فصل جدید Nanatsu no Taizai

بلک رو گذاشتم برای بعد 
GTO دیدی؟بعد شاهکار ابدیه سوراچی....گینتامای کبیر.... و تا حدودی جانشین کیک دراپ دیگه فکر نمیکردم اتفاق بیفته که بچه هام شب از صدای خنده من بیدار شند تا دیشب که نشستم گرند بلو رو دیدم.عالیییییی بود این،عالی
بقیه این کی میاد؟کسی چیزی با این درجه کمدی سراغ داره؟

بعد شاهکار ابدیه سوراچی....گینتامای کبیر.... و تا حدودی جانشین کیک دراپ دیگه فکر نمیکردم اتفاق بیفته که بچه هام شب از صدای خنده من بیدار شند تا دیشب که نشستم گرند بلو رو دیدم.عالیییییی بود این،عالی
بقیه این کی میاد؟کسی چیزی با این درجه کمدی سراغ داره؟