Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام دوستان جای بهتری رو پیدا نکردم برای این سوالم خب اینجا اکثرا اوتاکو هستن و احتمالا با لایت ناول های ژاپنی هم آشنایی دارن

Final Fantasy Type-0: Change the World -The Penultimate Truth-

Final Fantasy Type-0: Change the World -The Answer-

من خیلی توی تورنت و همه جا دنبال این ناول گشتم کسی می دونه اینو از کجا میشه پیدا دانلود کرد؟

سلام دوستان جای بهتری رو پیدا نکردم برای این سوالم خب اینجا اکثرا اوتاکو هستن و احتمالا با لایت ناول های ژاپنی هم آشنایی دارن

Final Fantasy Type-0: Change the World -The Penultimate Truth-

Final Fantasy Type-0: Change the World -The Answer-

من خیلی توی تورنت و همه جا دنبال این ناول گشتم کسی می دونه اینو از کجا میشه پیدا دانلود کرد؟

اینجا داره ترجمه میکنه فعلا ولوم یک فقط چپتر 0 (6 چپتر کامل) و چپتر 1 (4 چپترش) ترجمه شده

اینجا داره ترجمه میکنه فعلا ولوم یک فقط چپتر 0 (6 چپتر کامل) و چپتر 1 (4 چپترش) ترجمه شده
ممنون ولی چند سال ول کرده رفته دیگه ترجمه نمی کنه دنبال ورژن ژاپنیش بودم یه مترجم ژاپنی پیدا کردم می خواستم بدم‌ترجمش کنه

خیلی خوبه. نمیدونم کجاشی ولی واقعا قشنگ و قوی ساختن داستان و شخصیت پردازیشو. جالبه تا لحظه آخرم همین رَوَند عالی حفظ میشه و یه جاهایی حتی بهترم میشه. خیلی تجربه شیک و قشنگی بود در کل مخصوصا اون تم وایکینگیش خیلی جذابترش کرد واسم. به لطف علی دانته‌ ۵ ۶ماه پیش دیدمش :D
تموم شد و عجب شاهکاری بود.
واقعا تا آخرین لحظه محشر پیش رفت و کرکترا سمتی رفتن که اصلا فکرش رو نمیکردی.
بنظرم آشلاد واقعا بهترین کرکتر کل داستان بود، حتی میشه گفت یکی از بهترین آنتی گونیست های دنیای انیمه بود.
با اینحال تورز و آشلاد رو هردوتاشون رو دوست داشتم! :x

پ.ن:حالا یک قرن برای فصل دوم اش وایسیم امیدوارم ساخته شه،:((

حال ندارم نظرسنجی رو چک کنم .
خودت اعتراف کن .
اون موقع که رای دادم، شینگکی و Re Zero برابر شدن با 12 رای:-"
تو به Re Zero رای داده بودی و من شینگکی...
یازده رای دیگه مشترک بود:دی

سلام
اون موقع که رای دادم، شینگکی و Re Zero برابر شدن با 12 رای:-"
تو به Re Zero رای داده بودی و من شینگکی...
یازده رای دیگه مشترک بود:D
شینگکی هم دنبال میکنم ولی چون مانگا رو میخونم همچین در انتظارش نیستم .
حالا این بار میبخشمت :دی

نظرسنجی رو تک گزینه ای کنید اولویت ها مشخص شه
اونطوری دیگه رقابت میشه بین دوتا انیمه :D

ولی خدایش فصل زمستون، عجب چیزی ـه...تا الان این همه انیمه تاپ یکجا فصل بعدی....تو یه فصل دیده بودید! :|

دو فصله و واقعا خوش ساخته ارزش دیدن داره شدید
دفعه قبلم شروع کردم دراپ کردم الانم تا هفت دیدمش باز متوجه داستانش نشدم.یکی یه توضیح درباره این re zero میده

آخرین ویرایش:
دفعه قبلم شروع کردم دراپ کردم الانم تا هفت دیدمش باز متوجه داستانش نشدم.یکی یه توضیح درباره این re zero میده
داستان که مشخصه
یه پسری ایسکای میشه تو یک دنیای فانتزی و هر دفعه طی اتفاقاتی کشته میشه و برمیگرده به چن ساعت یا چن روز پیش و سعی میکنه برطرف کنه عامل مرگشو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or