Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اساتید وانپیس انیمه به کجارسیده ؟کجای مانگاست؟تو اسپویل بگید لطفا

اخرین اتفاقی که افتاده لوفی به طاعون الوده شد ، دهن بابانوکی ( فیلیه ) رو سرویس کرد ، زندانی ها رو به خودشون اورد ، چوپر برای لوفی و بقیه داروی ضد طاعون ساخت ، مومونوسکه یه سخنرانی هیجانی برای زندانی ها ارائه داد و بهشون انگیزه داد ، خدمه ترافالگارلاو ازاد شدن اما خودش دستگیر شد ، کید هم از زندان زد بیرون

یکی از دوستان درمورد نگاه کردن انیمه با هدفون گفته بود ... خواستم تاکید کنم
بر حسب تجربه میگم اگر پرستیژتون تو خانواده براتون مهمه حتما انیمه هایی رو که برای بار اول میخواید ببینید با هدفون گوش کنید :D
یعنی بعضا این ویس اکتر ها وجدان ندارن :D

خب جدیدترین پروژه یعنی Kimetsu no Yaiba هم تموم شد و خدا لعنتت کنه @Kainé که انیمه تموم نشده معرفی میکنی ببینم :D الان باید تو کف بمونی تا فیلمش بیاد ببینیم و بعدم ادامه سریال تا سال دیگه
اما برسیم به انیمه که خیلی خیلی خوب بود. طراحی شخصیتا و فضای انیمه رو خیلی دوس داشتم، داستان و روایتش خیلی جذاب بود. بک استوری که واسه شیطان‌ها ساخته بودن واقعا زیبا بود. شخصیت تانجیرو خیلی خوب بود ولی ازون بهتر نزوکو بود که خیلی خوب و دوس داشتنی بود. ازون ۲تا احمق اینوسکه و زنیتسو هم اینوسکه رو بیشتر دوس داشتم. زنیتسو ازیناس که میبینیش چشات ۴تا میشه از حجم دریدگیشون :D ولی بعد گذشت چند قسمت حقیقتا خستم کرد اینقدر داد و بیداد کرد ولی اینوسکه ازین لاتای کوچه خلوت بود خیلی دوسش داشتم :)) اولین دیدارشون واقعا عالی بود. قشنگ همونجا به بهترین شکل میشد شناختش. قسمتای ۲۲ ۲۳ ۲۴ خیلیییی انیمه شدن و واقعا به سختی تحملشون کردم. شیاطین رو هم خیلی خوب طراحی کرده بودن مخصوصا اونایی که قویتر بودن ابیلیتی‌های جالبی داشتن.
اولین صحنه‌ای که خیلی دوس داشتم و خیلی به دلم نشست رو هم میذارم ببینیم باهم :D هرکار کردم نشد بذارمش داخل اسپویلر. ویدئو مربوط به قسمت دوم هستش

View attachment 182142
این صدای تانجیرو به دوبله انگلیسی می خوره یخورده ها :-?
یه موقع خدای نکرده، زبونم لال، گوش شیطون کر با دوبله انگلیسی که ندیدی؟ :D:-"

دقیقا منم همین حس داشتم ، حال نداشتم برم چک کنم خودم :D
یه لحظه حالم بد شد :D

نه بابا این چه حرفیه :| من خودم مخالف شدید دوبله دیدن هرچیزی هستم اما از سایتی که دانلود کردم ۲زبانه بود، زبان اولش انگلیسی بود برای همین وقتی ویدئو رو کات کردم زبان انگلیسی روشه :D
خیلی ناراحتم کردی :D

من تازه دارم Vinland Saga رو میبینم.
چقدر خوبه!:D

خیلی خوبه. نمیدونم کجاشی ولی واقعا قشنگ و قوی ساختن داستان و شخصیت پردازیشو. جالبه تا لحظه آخرم همین رَوَند عالی حفظ میشه و یه جاهایی حتی بهترم میشه. خیلی تجربه شیک و قشنگی بود در کل مخصوصا اون تم وایکینگیش خیلی جذابترش کرد واسم. به لطف علی دانته‌ ۵ ۶ماه پیش دیدمش :D

5824d19f7359836fc904eb1f61757fa7.png

6be0ca80806f0aaacba85ebe51040faa.png

private-after-school-lesson-with-sensei-boku-no-oh-no-29185036.png

آخرین ویرایش:
خب بسلامتی در عرض 39 روز Demon Slayer سوم فیلم پرفروش تاریخ ژاپن شد!
احتمال خیلی زیاد تا چند وقت دیگه رکورد فیلم های میازاکی رو بشکنه و پرفروش ترین فیلم تاریخ ژاپن بشه!
فک کنم پشم های خود شونن جامپ و حتی مانگاکا ریخته. فروش مانگا قبل و بعد انیمه روز و شب هست.:D

آخرین ویرایش:
خب بسلامتی در عرض 39 روز Demon Slayer سوم فیلم پرفروش تاریخ ژاپن شد!
احتمال خیلی زیاد تا چند وقت دیگه رکورد فیلم های میازاکی رو بشکنه و پرفروش ترین فیلم تاریخ ژاپن بشه!
فک کنم پشم های خود شونن جامپ و حتی مانگاکا ریخته. فروش مانگا قبل و بعد انیمه روز و شب هست.:D
182918
مانگاکا در همین لحظه.

Code Geass رو دیدم و بسیار عالی?
به لحاظ منطقی خیلی شبیه به دث نوت بود و به نظرم پایان بهتری هم داشت
یه سوال هم اگر کسی یادش هست:
آخرش که زنده میمونه (با کد) حافظه ش سر جاش هست و تو دنیای واقعیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or