اساتید وانپیس انیمه به کجارسیده ؟کجای مانگاست؟تو اسپویل بگید لطفا
اساتید وانپیس انیمه به کجارسیده ؟کجای مانگاست؟تو اسپویل بگید لطفا
این صدای تانجیرو به دوبله انگلیسی می خوره یخورده هاخب جدیدترین پروژه یعنی Kimetsu no Yaiba هم تموم شد و خدا لعنتت کنه @Kainé که انیمه تموم نشده معرفی میکنی ببینم الان باید تو کف بمونی تا فیلمش بیاد ببینیم و بعدم ادامه سریال تا سال دیگه
اما برسیم به انیمه که خیلی خیلی خوب بود. طراحی شخصیتا و فضای انیمه رو خیلی دوس داشتم، داستان و روایتش خیلی جذاب بود. بک استوری که واسه شیطانها ساخته بودن واقعا زیبا بود. شخصیت تانجیرو خیلی خوب بود ولی ازون بهتر نزوکو بود که خیلی خوب و دوس داشتنی بود. ازون ۲تا احمق اینوسکه و زنیتسو هم اینوسکه رو بیشتر دوس داشتم. زنیتسو ازیناس که میبینیش چشات ۴تا میشه از حجم دریدگیشون ولی بعد گذشت چند قسمت حقیقتا خستم کرد اینقدر داد و بیداد کرد ولی اینوسکه ازین لاتای کوچه خلوت بود خیلی دوسش داشتم اولین دیدارشون واقعا عالی بود. قشنگ همونجا به بهترین شکل میشد شناختش. قسمتای ۲۲ ۲۳ ۲۴ خیلیییی انیمه شدن و واقعا به سختی تحملشون کردم. شیاطین رو هم خیلی خوب طراحی کرده بودن مخصوصا اونایی که قویتر بودن ابیلیتیهای جالبی داشتن.
اولین صحنهای که خیلی دوس داشتم و خیلی به دلم نشست رو هم میذارم ببینیم باهم هرکار کردم نشد بذارمش داخل اسپویلر. ویدئو مربوط به قسمت دوم هستش
View attachment 182142
دقیقا منم همین حس داشتم ، حال نداشتم برم چک کنم خودماین صدای تانجیرو به دوبله انگلیسی می خوره یخورده ها
یه موقع خدای نکرده، زبونم لال، گوش شیطون کر با دوبله انگلیسی که ندیدی؟
این صدای تانجیرو به دوبله انگلیسی می خوره یخورده ها
یه موقع خدای نکرده، زبونم لال، گوش شیطون کر با دوبله انگلیسی که ندیدی؟
من تازه دارم Vinland Saga رو میبینم.
چقدر خوبه!
لعنت بهشون، چرا اینقدر دیر...بلورى سينمايى سوم F/SN HF تاريخ خورد 31 مارچ/11 فروردين.