vaan 2
کاربر سایت
درکت میکنم ، چون فیلم دوم هم اکشن حسابی داره ، هم تمام اسرار رو فاش میکنه و به همه سوالات هم جواب میده ، پایان بندی عالی هم داره! فیلم سوم برعکس همه این هاست حوصله سر بره، پر از دیالوگ های که ندونی جریان از چه قراره بی معنی به نظر میان ، همه چیز زیادی رمز آلوده ،پر از کنایه ها و موضوعات فلسفیه ، و در انتها هم با صد ها سوال بیننده رو مات و مبهوط تو خماری و افکار مشوش خودش ولی میکنه و تموم میشه !مازیار می دونستم خودت میای در ضمن منم عارف هستم(گفتم زشته من اسم شما رو میدونم شما اسم منو نمی دونی)
فیلم سوم هم واقعا عالی بود ولی نمی دونم چرا دومی بیشتر بهم حال داد.
(بدون اسپویل)برای اکمی دقیقا چه اتفاقی افتاد قضیه شیطان چی بود اون وسط اکمی روی مادوکا چه حرکتی زد و اینکه دقیقا پایانش چی شد اگه میشه لطف کن یک توضیحی بده و اینکه قضیه این magia record:mahou shoujo madoka magica gaiden TV 2020 چیه.
هومورا معکوس کرد اتفاقی که برای مدوکا افتاده بود !! خوب با این حرف هم گیج تر شدی ؟؟؟ مدوکا با پتانسیل جادویی خودش و قدرت انکوباتور ها خودش رو فراتر از دختر جادویی و هر چیزی کرد و دنیا رو نابود و دوباره خلق کرد !
هومورا با قدرت خودش و فرایند تبدیل شدنش به جادوگر ، جلوی چرخه مدوکا رو گرفت ، و خودش رو چیزی فراتر از جادوگر و حالا خودشم یه خدا یا به قول خودش شیطان شد !!! (اما نکته ای که باید بهش نتوجه میکردی هومورا دنیای مدوکا رو از بین نبرد ، فقط باز تعریفش کرد و تغییراتی توش داد!)
هومورا با قدرت خودش و فرایند تبدیل شدنش به جادوگر ، جلوی چرخه مدوکا رو گرفت ، و خودش رو چیزی فراتر از جادوگر و حالا خودشم یه خدا یا به قول خودش شیطان شد !!! (اما نکته ای که باید بهش نتوجه میکردی هومورا دنیای مدوکا رو از بین نبرد ، فقط باز تعریفش کرد و تغییراتی توش داد!)
تشبیه در این تناقض رو حال کردی چطور پیاده کردن!!!
هومورا این تصور رو داشت که مدوکا رو نه اینکه از بین برده باشه , دوباره تعریف کرده باشه و اون مدوکای الهه دیگه وجود خارجی نداره، اما تو چند ثانیه آخر متوجه شد که همه چیز طبق نقشش پیش نرفته ( چون اگه متوجه شده باشی همه چیز ، حتی اون که انکوباتور ها محیط ایزوله درست کنن ، نقشه خود هومورا بوده) و قدرت مدوکا رو نمیدونیم یا توی کیهان هنوز باقی مونده ، یا درون خودش با خاطراتش مهر شده !
خلاصه از اینجا به بعدش همش سواله که جوابی داده نشده ، تمام گفتگوی آخر فیلم بین هومورا و سایاکا هیچ کدوم جوابی براش نداریم اینکه برنامه هورمورا چیه، چه کار کرده با دخترای جادویی، قوانین دنیاش چطوریه !
مورد دیگه انکوباتور ها هستن ، آخرین صحنه که یکیشون در حد مرگ وحشت کرده ، کار هوموراست که به این جماعت احساسات رو اهدا کرده ، یا فقط به خاطر وجود همچین هیولایی(هموار) ، و تحت فشار قرار گرفتن، این احساس وحشت درونشون به وجود اومده!!
خلاصه از اینجا به بعدش همش سواله که جوابی داده نشده ، تمام گفتگوی آخر فیلم بین هومورا و سایاکا هیچ کدوم جوابی براش نداریم اینکه برنامه هورمورا چیه، چه کار کرده با دخترای جادویی، قوانین دنیاش چطوریه !
مورد دیگه انکوباتور ها هستن ، آخرین صحنه که یکیشون در حد مرگ وحشت کرده ، کار هوموراست که به این جماعت احساسات رو اهدا کرده ، یا فقط به خاطر وجود همچین هیولایی(هموار) ، و تحت فشار قرار گرفتن، این احساس وحشت درونشون به وجود اومده!!
من دو سه سالی هست پیگیری نکردم ، هممون منتظر فیلم چهارم بودیم که جواب سوالات رو بگیریم !! ولی خبری نشد!
آخرین ویرایش: