Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خوب بعد از دیدن تمام انیمیشن های دیزنی(بعضی هاشون رو برای چندمین بار :d ) رفتم سراغ دفترچه ی مرگ و تمومش کردم بسی باحال بود!!!!

فقط یک چیزی! (اسپویلر رو باز نکنید اگر تموم نکردید :d )

بعد از مردن L اونطور که تا بودنش بهم حال داد نچسبید! گرچه بازم باحال بود ولی من به عشق L میدیدم :d

پیش به سوی وان پیس
اریجین اکیبا:D
این کامنتای قدیمی هم خوندنش واقعا جالبه:D

دقیقا بنظر من به اینکه کجا باشه و چطور باشه هم خیلی ربط داره.

من با فول متال مشکلی نداشتم ولی مثلا تو Kimetsu No Yaiba یکم زیادی بود، بعضی جاها واقعا می زدم جلو :Wallbash:
Dant3 بیخیال این جماعت هدایت پذیر نیستن:D:Wallbash::Wallbash:
بهترین انیمه تاریخ=فول متال الکمیست برادرهود^:)^^:)^^:)^

دقیقا بنظر من به اینکه کجا باشه و چطور باشه هم خیلی ربط داره.

من با فول متال مشکلی نداشتم ولی مثلا تو Kimetsu No Yaiba یکم زیادی بود، بعضی جاها واقعا می زدم جلو :Wallbash:
برا من دقیقا همین پست برعکسشه ، کیمتسو خیلی به جا و خوب بود...
در کل Kimetsu No Yaiba خیلی خیلی انیمه خوبی بود به نظر من ، یکی از بهترین های سال بود...

Dant3 بیخیال این جماعت هدایت پذیر نیستن:D:Wallbash::Wallbash:
بهترین انیمه تاریخ=فول متال الکمیست برادرهود^:)^^:)^^:)^

من هنوز امید دارم بتونم هدایتشون کنم :sweatsmile:

برا من دقیقا همین پست برعکسشه ، کیمتسو خیلی به جا و خوب بود...
در کل Kimetsu No Yaiba خیلی خیلی انیمه خوبی بود به نظر من ، یکی از بهترین های سال بود...

انیمش بنظر منم خیلی خوب بود.
ولی خدایی Zenitsu بدجور رو اعصاب بود، با بقیشون مشکلی نداشتم :Wallbash:

خب بالاخره ماهو شوجو رو دیدم از اونجایی که حوصله حرف زدن ندارم:D(:| فقط میگم از همه لحاظ عالی بود و واقعا لذت بردم.
فقط اگه میشه یکی از بچه ها لطف کنه نیم ساعت اخر فیلم سوم رو توضیح بده:D دقیقا چی شد انقدر اخراش درهم و برهم شد هیچی نفهمیدم:Confused:فیلم دوم بنظرم از فیلم سوم بهتر بود.

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
خب بالاخره ماهو شوجو رو دیدم از اونجایی که حوصله حرف زدن ندارم:D(:| فقط میگم از همه لحاظ عالی بود و واقعا لذت بردم.
فقط اگه میشه یکی از بچه ها لطف کنه نیم ساعت اخر فیلم سوم رو توضیح بده:D دقیقا چی شد انقدر اخراش درهم و برهم شد هیچی نفهمیدم:Confused:فیلم دوم بنظرم از فیلم سوم بهتر بود.
اصلا فیلم سوم تو یه لول دیگه ای بود !!! نیم ساعت آخرش خیلی اتفاقات میافته کدوم بخشش رو میخوای بدونی!

مازیار می دونستم خودت میای :Dدر ضمن منم عارف هستم(گفتم زشته من اسم شما رو میدونم شما اسم منو نمی دونی:D)
فیلم سوم هم واقعا عالی بود ولی نمی دونم چرا دومی بیشتر بهم حال داد.
(بدون اسپویل)برای اکمی دقیقا چه اتفاقی افتاد قضیه شیطان چی بود اون وسط اکمی روی مادوکا چه حرکتی زد و اینکه دقیقا پایانش چی شد اگه میشه لطف کن یک توضیحی بده و اینکه قضیه این magia record:mahou shoujo madoka magica gaiden TV 2020 چیه.
من الان درگیر یه کار دیگه ام کسی جواب نده نصفه شب میام کامل توضیح میدم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or