بحث سلیقه رو قبول دارم ولی من جذابیتی تو کل FMA ندیدم یعنی برام بدترین داستان داشت که چرا اینا می چرخیدن تو اون دنیا!! دث نوت رو با اینکه سبکه انیمه برخلاف سلیقه ای من بود ولی هنوز هم داستان و تک تک قسمت هاش یادمه!به این میگن شاهکار که در ذهن میونه چی انیمه از نظر سلیقه ات بد باشه چه نه!!یا همین کده گیاس هرکس هرچقدر هم از این انیمه بدش بیاد ولی خود به خود اسم انیمه که بیاد چه خوب چه بد اون پایان عالیش سریع به یادش میاد یا......ولی من FMA دیدم اسم رباته کلا یادم رفته هدف انیمه چی بود در کل فقط یه اوپنینگ یادمه یه اینکه که اینا برادرن وسلام!هر کس سلیقه ای داره و از یک جور کارکتر خوشش میاد خودم کامنت هایی رو خوندم که طرف گفته از کد گیاس و لولوش خوشش نمیاد ولی از طرفی از دث نوت و لایت خیلی خوشش میاد یا خودم به شخصه عاشق الوکاردم چون خیلی اورپاور و خفنه و همه رو جر میده در صورتیکه خیلی ها ممکنه از یک کارکتر اکشن خالی خوششون نیاد شما میگی ادوارد برات جذابیت نداره من میگم لولوش برام جذابیت نداره یکی دیگه میاد میگه لوفی برام جذابیت نداره در کل هر کارکتری طرفدارهای خاص خودشو داره و به نظرم بهترین کارکتر نداریم این حرفت به نظرم اصلا درست نیست که میگی جذابیت فول متال بخاطر گرافیکشه مهم ترین چیزی که بیننده رو جذب می کنه داستان انیمست نه گرافیک و خیلی از انیمه ها بخاطر داستان و دنیایی که دارن معروف شدن نه گرافیک مثل وان پیس و ناروتو از طرف دیگه خیلی از انیمه ها گرافیک خفنی داشتن ولی خیلی ها رو جذب نکردن دلیلش هم بخاطر داستان معمولی بود مثل فیت زیرو اگه فقط به گرافیک بود فیت زیرو باید تو ۳ تای اول مال میبود تو فیلم های امریکایی هم دقیقا همین قضیست جلوه های ویژه فیلم های فانتزی حال حاضر فوق العادست مثل فیلم های مارول ولی هیچکدومشون جذابیت فیلم های فانتزی قدیم که جلوه های ویژه ضعیفتری دارن رو ندارن مثل ارباب حلقه ها که دلیلش هم بخاطر داستانه به انیمه های مدهاوس اشاره کردی و گفتی فقط بخاطر گرافیک معروف شدن در صورتیکه اصلا اینطور نیست الان وان پانچ من فصل اول فقط گرافیکش خوب بود یعنی جدا داستانش جالب و خاص نبود یا هانتر فقط گرافیک و صحنه های اکشن خوبی داشت و داستان خوبی نداشت هلسینگ رو هم مد هاوس ساخته گرافیکش هم فوق العاده بود ولی چرا به اندازه وان پانچ من معروف نشد دلیلش بخاطر داستانه نه گرافیک یعنی واقعا فول متال رو هم سطح اکامه گا کیل و ری زیرو و سول ایتر قرار دادی داستان خاص و عمیق فول متال کجا و داستان این سه تا انیمه و خیلی از انیمه های کلیشه ای امروزی کجا.
یا میگید همین فیت زیر گرافیکش عالی بود ولی داستان و... کلا فدای یه ابله شد و باعث شد انیمه بره گوشه قبرستان واسه پیشنهاد انیمه ای! ولی این Akiba هستش که هی داره از قبرش میشکه بیرون میگه فلا شاهکاره که قبول ندارم انیمه ی عالی بود ولی خراب کرد!
یا همین وان پانچ من گرافیکش عالی بود کشید بالا انیمه رو شدیدا ولی داستانش معمولی بود نه بد که این گرافیک یجورایی سرپوشی گذاشت واسه داستان معمولی انیمه که باعث شد نره گوشه قبرستان ولی الا فصل 2 اومده همه دارن بد میگن از انیمه که هممون میدونیم مشکل از کجاست در کل!!
خلاصه چیزی که من می خوام بگم
1-گرافیک + داستان عالی=شاهکاره
2-گرافیک + داستان معمولی=انیمه خوب
که این FMA دومی هست برام!گرافیک یه وزنه سنگینی هست برای همه ای انیمه ها!!برسرک و....دیدم که داستانش عالی بود ولی چی سرشون اومد بخاطر بد بودن گرافیک که الا رسما کسی یادش نیست فصل دومی از برسرک اومده یا نه